Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 15 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Witamy na świecie pierwsze maluszki 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Czas zacząć rozpakowywanie 0 0%
Pięć maluszków na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.15 3 5,36%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 0 0%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.15 2 3,57%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.15 0 0%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.15 1 1,79%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 1,79%
Część maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.15 7 12,50%
Obniżone nasze brzuchy, bo już wychodzą z nich maluchy. Mamy V-VI 2013 cz.15 0 0%
Obniżają nam się brzuszki - chcą wychodzić z nich maluszki! MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 8 14,29%
Mamy już pierwsze maluszki, reszta nisko nosi brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.15 5 8,93%
Mamy pierwsze maluszki, reszta już rozchyla nóżki. Mamy V-VI 2013 cz.15 2 3,57%
Sexi orki maluchy witają, okładów z samca nie zaprzestają. Mamy V-VI 2013 cz.15 7 12,50%
Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15 15 26,79%
Szamańśkie metody stosujemy, maluchy przywołać chcemy. Mamy V-VI 2013 cz.15 2 3,57%
Regularnie się myjemy, do porodów szykujemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 3 5,36%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-18, 11:28   #1261
banka26
Zakorzenienie

Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.1

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
salviae-gratuluje ze idzie dobrze,ze dajesz rade.
i zazdroszcze ze masz juz malenstwo po tej stronie.

nadal mam skurcze i nic nie moze sie z tego wykluc bo materacyk jeszcze!
najwyzej spalabym z mala a ktos w miedzyczasie by zamowil ale kuurde no:p

no i mam rozwolnionko od wczoraj wieczor

co do tz-chce byc przy porodzie?ok. dam mu znac,zrobi co zechce.

dalej?
zobaczymy ale chyba juz sie poddalam.
wole byc z Z i byc dla niej wsparciem a nie siedziec w koncie i plakac bo tatus znow cos..

szkoda tylko,ze nie wpadlam na to wczesniej..

zobaczymy jeszcze jak sprawa sie wyklaruje ale mysle ze tak bedzie najlepiej..

piekna pogoda,ide z kumplem na spacer,ma byc kolo 24stopni

a na sniadanie (o 11 ) nalesniki
Kochana musisz byc teraz twarda wiem ciezko ale dasz rade , dokladnie Z najwazniejsza i dieci odczuwaja zle nastroje rodzicow, i niedaj boze bedziecie sie nadzierac przy niej achhh dasz radeee
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 11:30   #1262
Atena564
Zadomowienie

Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.1

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość

czy jeśli będzie twardniał mi brzuch w dzień to powinnam zażywać nospe? nie chce dzwonić do mojego gin, bo wizyta już w pn.
wydaje mi się ze tak, ja na twardnienie brzucha nospe forte biore już od jakiegoś 28 tc ciazy regularnie, no i teraz dostałam dodatkowe leki też na skurcze
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 11:31   #1263
barwineczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
aaach, aż mi się wspomniało... cieszyłam się każdymi materiałami, każdą akcją ech... prawie rok czasu już, a my się będziemy wprowadzać (chociaż tyyyyle jeszcze niepokończone )
mamy ten luksus, że nam się nie spieszy, możemy się wprowadzić jak wszystko będzie skończone, mamy nasz domo-mieszkanko, ale już nie mogę sie doczekać wykończenia
barwineczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 11:32   #1264
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość

Wczoraj byłam u gina, szyjka krótka, miękka, ale zamknięta, rozwarcia nie ma, przyczepiło mi się za to jakieś paskudztwo i dostałam globułki - do porodu powinno być cacy, L4 mam do 8 maja, czyli dzień po TP, leki odstawione i teraz sobie czekamy na Lilkę Mam liczyć ruchy. Niestety usg nie miałam, więc nie wiem ile waży
za wizyte
Stary 2013-04-18, 11:32   #1265
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez komiksowa
A co ze zwolnieniem, jak urodzi się kilka dni po terminie, a L4 jest do dnia porodu? Trzeba biec do gina po nowe za ten okres kilku dni? a co, jeżeli urodzi się np tydzień przed? Jak ZUS na to patrzy? Oświećcie mnie
jak się kończy termin L4 to się biegnie po nowe nieważne czy 3 dni przed porodem, czy więcej. a jak się dziecko urodzi kilka dni przed terminem, to l4 się skraca o ten okres i przechodzi się na macierzyński. akurat ZUS nie ma tutaj nic do kwestionowania, bo termin porodu jest niezależny od kobiety
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 11:33   #1266
Atena564
Zadomowienie

Dot.: Odp: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość
Witam, jestem taka szczesliwa, maly jest cudny przylepiony do cyca spi, wyskoczyly mu na buzce czerwone plamki ale podobno maja zejsc za niedlugo, ja czuje sie dobrze po wykapaniu i pzebraniu, chodzenie nie bylo zle, rana nie boli, macica przestala bolec, tylko jestem strasznie glodna, a dzisiaj dalej nic i jest tu chyba 30 stopni dziwie sie ze maluchy nie wariuja w tych betach, ja jestem mokra, w niedziele wracamy do domu i zacznie sie jazda

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
no to super że wszystko ok , dla małego że chętnie ssa cyca odpoczywajcie sobie
Stary 2013-04-18, 11:38   #1267
barwineczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
wiem ale ciezko miec cierpliwsc, pierw tydzien lezyz ze zla diagnoza, a potem 4 dni codziennie na czczo do 21 oczekujesz az cie zoperuja , rozumiem ze sa ciezkie przypadki no ale tez nie jest tak ze moglby poczekac bo do domu by go wypusciliii , prawdopodobnie teraz go biora n ablok dam znac jak sie odezwie a my ze Szczecina

brawo za wizyte
wiem, że ciężko jest pacjentom, na chirurgii było łatwiej bo przy bólach brzucha nie chce Ci sie jesc, ale już teraz będzie dobrze

ide na zakupy, pora się trochę ruszyć z domu, dziwi mnie tylko że nie jestem głodna zwylke o 11 mogło się walić i palić ale nie przegoniło mnie z kuchni
barwineczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 11:47   #1268
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
dobra to tyle jak ktos chce to sobie moze caly profil poogladac, hehe.
ale sesje ma twój chomik bardzo fotogeniczny

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Zrobiłam dziś osatnie pranie małej---> pieluchy i kocyki, słeneczko grzeje, wiaterek wieje wszystko już prawie wyschło na dworze jutro poprasuje całe 4 prania i poukładam w komodzie i szafie i finito
tylko się sapokac mi pozostanie do porodu, ale czekam na tobre któa zamówiłam na allegro by w nią sapokować rzeczy tylko na sam poród, bo wieksza już torbe mam na rzeczy poporodzie dla mnie i małej.

Zaliczyłam dziś już spacerek do sklepu by kupić miesko na obaid.--->bedzie spaghetii

Tż odsypia powrót nocy z delegacji, wiec jak wstanie to idziemy do parku na spacer

Biore się pomału za obiad. Miłęgo dzionka
Stary 2013-04-18, 11:48   #1269
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez barwineczek Pokaż wiadomość
wiem, że ciężko jest pacjentom, na chirurgii było łatwiej bo przy bólach brzucha nie chce Ci sie jesc, ale już teraz będzie dobrze

ide na zakupy, pora się trochę ruszyć z domu, dziwi mnie tylko że nie jestem głodna zwylke o 11 mogło się walić i palić ale nie przegoniło mnie z kuchni
mam nadzieje ze juz po jest

a ja mierze cisnienie i mam w granicach od 148/89, 151/96 ..... ja tylko wstane i cos zaczne robic wzrasta a jak posiedze opada troszke ...boje sie jak bedzie sie tak utrzymywalo to niestety szpitall(
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 11:51   #1270
komiksowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
jak się kończy termin L4 to się biegnie po nowe nieważne czy 3 dni przed porodem, czy więcej. a jak się dziecko urodzi kilka dni przed terminem, to l4 się skraca o ten okres i przechodzi się na macierzyński. akurat ZUS nie ma tutaj nic do kwestionowania, bo termin porodu jest niezależny od kobiety
Sękju, sękju
Stary 2013-04-18, 11:54   #1271
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
ale duże wesele
No ja stwierdziłam, ze nawet chyba tyle osób nie znam, żeby zaprosić. Ale u nich taka tradycja, że się kuzynów mamy i taty zaprasza. Moja ma ich tyle, że pół wsi musiałabym zaprosić, a pewnie 3/4 osób nie znam. A później jedzie się zapraszać, a ktoś Ci mówi "dziękujemy z Jehowami nie rozmawiamy" ( kuzynka miała taką sytuacje )

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Ale mi prawa ręka puchnie....
Chcę lody!!!!
Mi po spacerze też spuchły ręce chyba od tego ciepła. Kurcze spacery w takim słońcu to już chyba nie dla mnie. Ale się zmachałam. Poszłam do tesco i z czym wyszłam...z samymi słodyczami.
Do fryzjera musiałam się zapisać bo jeszcze jej nie było tylko asystentka wiec idę we wtorek. Tylko co zrobić z tymi włosami???

Cytat:
Witam, jestem taka szczesliwa, maly jest cudny przylepiony do cyca spi, wyskoczyly mu na buzce czerwone plamki ale podobno maja zejsc za niedlugo, ja czuje sie dobrze po wykapaniu i pzebraniu, chodzenie nie bylo zle, rana nie boli, macica przestala bolec, tylko jestem strasznie glodna, a dzisiaj dalej nic i jest tu chyba 30 stopni dziwie sie ze maluchy nie wariuja w tych betach, ja jestem mokra, w niedziele wracamy do domu i zacznie sie jazda

Jesteś dzielna i dasz radę. Fajnie, że mały pije z cyca. No i już niedługo w domu będziecie.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 11:55   #1272
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:

Czekamy w takim razie na Twój powrót do domku! A jak znajdziesz chwilkę, to obfoć małego i pokaż Go ciotkom

Cytat:
a ja mam chomika Grubcinka jest naprawde fajna i malo wymagajaca.
podklozylam jej pod poidelko zakretke z kubusia, zeby woda nie kapala...a ona codziennie uparcie ja przede mna chowa :P ma wieeeelka klatke zajmujaca nam pol pokoju uwielbiam robic jej zdejcia na pewno dostarcza nam wiecej rozrywki niz kwiatki hehe.
no i najwazniejsze, jest taka podobna do mnie uwielbia spac, ma swoje humory, kocha slodycze...i jest wiecznie wypchana po brzegi ;D
http://www.garnek.pl/grubcia/20926551
http://www.garnek.pl/grubcia/20926779
http://www.garnek.pl/grubcia/20926743
http://www.garnek.pl/grubcia/21079559
http://www.garnek.pl/grubcia/21397799
http://www.garnek.pl/grubcia/21642755
http://www.garnek.pl/grubcia/22010301
http://www.garnek.pl/grubcia/22563899
http://www.garnek.pl/grubcia/22761469
http://www.garnek.pl/grubcia/22563923
Buahaha
Słodziaśny chomik!

Cytat:
Napisane przez komiksowa Pokaż wiadomość

U mnie jest prosty układ - ja robię kanapki w dni powszednie, a w weekend dostaję śniadanie do łóżka
Ja niestety nie mogę na to liczyć, bo Mąż pracuje od poniedziałku do soboty, a w niedziele z kolei ja zasuwam do szkoły, a Mężu odsypia...
Chociaż z tego co pamiętam maj mam mieć wolny, więc Go pomolestuję o "odwdzięczenie się"

-----

Dopiero 12, a ja już wydudniłam ze 2 litry płynów. I latam jak opętana do kibla. W dodatku Młody ma czkawkę i mi tańczy główką po pęcherzu
Muszę przystopować (tylko jak, jak mi się pić ciągle chce?!?), bo zamierzam po obiedzie iść na spacer, a pampersów w moim rozmiarze nie mam

Idę przejrzeć w końcu jeden z kartonów żeby powywalać niepotrzebne, zepsute, przeterminowane, zeschnięte kosmetyki

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Edytowane przez szprotka_mada
Czas edycji: 2013-04-18 o 11:56
szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 12:05   #1273
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atena564
Zaliczyłam dziś już spacerek do sklepu by kupić miesko na obaid.--->bedzie spaghetii
u mnie mąż wraca dziś później, więc obiadu nie robię. wrócę tylko do domu, zjem coś, biorę książkę i idę korzystać ze słońca

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_g4
No ja stwierdziłam, ze nawet chyba tyle osób nie znam, żeby zaprosić. Ale u nich taka tradycja, że się kuzynów mamy i taty zaprasza. Moja ma ich tyle, że pół wsi musiałabym zaprosić, a pewnie 3/4 osób nie znam. A później jedzie się zapraszać, a ktoś Ci mówi "dziękujemy z Jehowami nie rozmawiamy" ( kuzynka miała taką sytuacje )
ja na pewno tyle osób nie znam u mnie na weselu z mojej strony (rodzina + przyjaciele) było ok. 30 osób. i może jakbym się postarała, i pozapraszała kuzynostwo rodziców i ich dzieci to by się ze 100 osób uzbierało. ale po co jak ja nie utrzymuję z nimi kontaktów
a sytuacja kuzynki zabójcza
Stary 2013-04-18, 12:08   #1274
ankaaa206
Wtajemniczenie

co by tu na obiad zjeść
mężu ma szkolenia ten tydzień i cały przyszły więc od rana do poźnego wieczora go nie ma, do sklepu nie idę, bo leżę, kusi mnie by coś zamówić z jakiegoś baru, tylko szkoda mi 20 zł bo sknera jestem :P

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 12:10   #1275
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Z przykrością stwierdzam, ze nie mam się kompletnie w co ubrać i chcę już rodzić
ja tej przykrosci doznalam wczoraj dzisiaj od rana przeglad szafy i troche mi lepiej wchodze w swoje krotkie spodenki, tylko zamka nie za zapne, ale to nic, luzsza tunika albo bluzka i jest super wspaniale zrzucic grube ciuchy. od wczoraj nie marze o niczym innym tylko wlozeniu japonek - moje shrekowe stopy baaardzo tego potrzebuja. w nocy tak piekly, ze o 2 w nocy wstawalam i smarowalam chlodzacym zelem
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 12:11   #1276
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tej przykrosci doznalam wczoraj dzisiaj od rana przeglad szafy i troche mi lepiej wchodze w swoje krotkie spodenki, tylko zamka nie za zapne, ale to nic, luzsza tunika albo bluzka i jest super wspaniale zrzucic grube ciuchy. od wczoraj nie marze o niczym innym tylko wlozeniu japonek - moje shrekowe stopy baaardzo tego potrzebuja. w nocy tak piekly, ze o 2 w nocy wstawalam i smarowalam chlodzacym zelem
ja krótkich spodenek pewnie długo nie założe, mam taki piękny cellulit i rozstępy na udach że nie chcę ludzi straszyć

Julka
Stary 2013-04-18, 12:27   #1277
humpback
Zakorzenienie

czas na kolejne śniadanie będzie arbuz z fetą
Stary 2013-04-18, 12:28   #1278
Aaś
Zakorzenienie

Odp: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14

No w końcu miałam usg!!

Jedna dziolcha 1800g druga 1900g.
Obie glowkowo, przepływy ok, łożysko II stopnia. Myślałam że będą trochę większe, ponad 2000g ale tak też są w normie
Maja faktycznie jest tak wysoko że może uciskac na wątrobę

I widziałam moje wyniki enzymów watrobowych. Jednego norma jest do 40 a ja mam 194 a drugiego do 30 a ja mam 132 no to się przestałam dziwić że mnie wątroba boli chociaż podobno wyniki nie mają na to wpływu...
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 12:29   #1279
potterka
Zakorzenienie

Dziewczyny, która zna się na listach płac, składkach, podstawach itp?

Piękna pogoda dziś, a ja znów mam humor do

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

panny już spore są
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 12:29   #1280
Elusiek
BAN stały

Dot.: Odp: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013

Cytat:

Za udane karmienie
Elusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 12:34   #1281
vvgh
Wtajemniczenie

Zjadłam makaronik, am am.
Stary 2013-04-18, 12:34   #1282
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
No w końcu miałam usg!!

Obie glowkowo, przepływy ok, łożysko II stopnia. Myślałam że będą trochę większe, ponad 2000g ale tak też są w normie

I widziałam moje wyniki enzymów watrobowych. Jednego norma jest do 40 a ja mam 194 a drugiego do 30 a ja mam 132 no to się przestałam dziwić że mnie wątroba boli chociaż podobno wyniki nie mają na to wpływu...
dla dziewczyn, rosną jak na drożdżach

Julka
Stary 2013-04-18, 12:35   #1283
Mysia mysz
Zakorzenienie

Właśnie lezakuje w ogródku na hustawce i zajadam truskawki młody zdrowy, waży 1903 jest wymiarami w terminie lozysko 1 stopień, wody w normie lecę nadrabiac

Edytowane przez Mysia mysz
Czas edycji: 2013-04-18 o 12:37
Mysia mysz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 12:37   #1284
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Zjadłam makaronik, am am.
tak się zastanawiam czy makaron by pasował z bitą śmietaną i truskawkami, bo nie mam mąki do naleśników

Julka
Stary 2013-04-18, 12:38   #1285
potterka
Zakorzenienie

Mysia
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 12:40   #1286
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
ja krótkich spodenek pewnie długo nie założe, mam taki piękny cellulit i rozstępy na udach że nie chcę ludzi straszyć
Ja też!

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
No w końcu miałam usg!!

dla Twoich laseczek! Pięknie sobie rosną!

Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, która zna się na listach płac, składkach, podstawach itp?
Mi pomagała xal- może do Niej się zgłoś

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Właśnie lezakuje w ogródku na hustawce i zajadam truskawki młody zdrowy, waży 1903 jest wymiarami w terminie lozysko 1 stopień, wody w normie lecę nadrabiac
za wizytę i zazdroszczę truskaweczek

----

A ja spadam obiad robić. Dzisiaj szefuncio kuchni serwuje schaboszczaki z fasolką szparagową podsmażaną z bułką tartą

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 12:43   #1287
pearl87
Raczkowanie

Cytat:

coraz bardziej mi się podoba określenie sexi orka, przemyciłabym je w tytule którejś kolejnej części

Cytat:

świetnie, że z karmieniem startnęliście bez problemów

Cytat:
Napisane przez barwineczek Pokaż wiadomość
pearl87 musisz dbac o siebie, pamiętam chłopaka na kardiologii- 36 miał drugi zawał, właśnie miał hipercholesterolemie rodzinną, nie leczoną. Dlatego ważne jest leczenie, dieta i ruch jest baaardzo ważna ale może być w późniejszym czasie niewystarczająca
spokojnie, nie dość, że sama jestem raczej z tych pochłaniających najnowsze badanka, to szwagier jest kardiologiem. Bardziej chodzi o to, że po roku karmienia chcieliśmy parę miesięcy przerwy i starania o drugie maleństwo, a przy właściwie wszystkich lekach (prócz żywic, które się u nas w kraju rzadko stosuje) nie ma mowy o ciąży. I to taki konflikt się robi mało ciekawy. A przed ciążą już nie było tak źle mimo braków leków. Każdy ma jakieś problemy, jakoś sobie z tym będziemy radzić.

Cytat:
wchodze w swoje krotkie spodenki, tylko zamka nie za zapne, ale to nic, luzsza tunika albo bluzka i jest super

ja mogę tylko pomarzyć o tym 15 kg zrobiło swoje
zaraz śmigam do ogrodu, tylko najpierw muszę mężowi rozrysować na których grządkach co ma wysiać, bo wraca wyjątkowo wcześniej z pracy (czyli o 17) i dzwonił, że chętnie się tym zajmie
pearl87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 12:46   #1288
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pearl87 Pokaż wiadomość

ja mogę tylko pomarzyć o tym 15 kg zrobiło swoje
zaraz śmigam do ogrodu, tylko najpierw muszę mężowi rozrysować na których grządkach co ma wysiać, bo wraca wyjątkowo wcześniej z pracy (czyli o 17) i dzwonił, że chętnie się tym zajmie
ja muszę mojego w weekend pogonić żeby mi przekopał ogródek, zrobił chociaż kilka grządek na marchew, pietruchę, koper, buraczki dla małego

Julka
Stary 2013-04-18, 12:49   #1289
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
e to ja jak tylko pojadę na wieś, to ubieram krótkie spodenki, biustonosz od stroju kąpielowego i wystawiam brzuch na słońce
Stary 2013-04-18, 12:51   #1290
pearl87
Raczkowanie

Cytat:
ja muszę mojego w weekend pogonić żeby mi przekopał ogródek, zrobił chociaż kilka grządek na marchew, pietruchę, koper, buraczki dla małego
mój chyba się tak bardziej niż zwykle zapalił właśnie ze względu na małą - trzeba to wykorzystać
pearl87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości