Panny Młode 2015 cz. 2 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-17, 22:50   #4171
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 2

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
no tak ja w sumie w Krk się mogę zjawić ale to w wakacje
to może Śląsk też się kiedyś umówi?

może być

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 22:57   #4172
zuzulka_89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vallotka Pokaż wiadomość
Ja bym się chętnie przyłączyła ale do Krakowa to ja mam jakieś 9 godzin pociągiem.
Ja do Krakowa też mam z 8 h pociągiem. Jakby ktoś zawitał do Warszawy to zapraszam ^^.
zuzulka_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 23:01   #4173
karolkao89
Zadomowienie

gdy tylko znajde wolny temin w swoim terminarzu..

w sobote jade na sale, ale sie ciesze! wiem, że to juz pisałam, ale sie ciesze bardzo.

A dzis mialam wyjatkowo fajny dzień, taki naprawde szczesliwy, spokojny, mily dzień, ludzie mili, wszystko fajie pozałatwiałam, szczesliwie dojechałam do domu, no i w ogóle.. tylko TŻ daleko .. nie wiem jak ja 2 lata zdzierże na odleglosc:P
karolkao89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 23:02   #4174
zuzulka_89
Zadomowienie

Cytat:
Ja dzisiaj strasznie się nudzę. Chodzę po mieszkaniu i nie wiem co mam ze sobą zrobić. Dzisiaj byłam u kapłana i pytałam o formalności związane ze ślubem i nie wiem jak my z tym wszystkim sobie poradzimy
Ja za to mam mnóstwo jeżdżenia. Bo chrzest miałam w innej parafii, bierzmowanie w innej ale oddalone od tej ze chrztu o jakieś +/- 150 km.

A z formalnościami może nie będzie aż tak źle skoro proboszcz powiedział, że pomoże....trzymam kciuki
Stary 2013-04-17, 23:04   #4175
tilusia
Raczkowanie

Hej Dziewczyny!
Ale mam zakręcone tygodnie, dobrze, że pogoda dopisuje bo dzięki temu mam więcej energii, żeby wszystko ogarnąć

Witam nową PMkę

Pochwalę się, że mamy już wstępnie zaklepany termin w tej sali, którą ostatnio Wam pokazywałam

A co do poruszanych przez Was tematów:
Wątpliwości czy TŻ to ten TŻ jako takich nie mam, choć nie ukrywam, że czasami się zastanawiam jaka będzie nasza wspólna przyszłość... Czy trafnie się dobraliśmy i takie tam Ale są to raczej takie pierdoły Za to TŻa nachodzą myśli, jak to się wszystko po ślubie zmieni: priorytety będą inne, już nie wsiądzie w samochód i pojedzie gdzie chce, do kumpli, tylko będzie dzielił życie z żoną, która pozwoli mi na spotkania z kumplami, ale już nie tak często jak dotychczas

Jak poród, to naturalny, ale ze znieczuleniem. Mam bardzo bolesne miesiączki i kiedy narzekam jak to mnie boli, mama zawsze mi powtarza: dziecko, ty jeszcze nie wiesz co to ból, jak urodzisz dziecko to dopiero sie przekonasz... Także, wolę się nie przekonywać i zawczasu zapoznać z miłym znieczulonkiem Chciałabym mieć TŻ przy sobie, przecież to także jego dziecko, ale nie pozwolę mu na oglądanie mnie poniżej pasa, lepiej niech wspiera i trzyma za rękę

Nie zastanawiałam się jeszcze nad ślubną fryzurą, ale raczej będzie to jakiś luźny koczek na boku. Mam jeszcze duuuuuużo czasu na zastanowienie nad konkretną formą

Na większości wesel, na których byłam dania były porcjowane i nikt nie miał żadnych obiekcji, w moich stronach to normalne i u mnie też tak będzie. Menu w lokalu jest świetne, mamy możliwość wyboru dań spośród różnorodnego spisu i myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie, a ten obiad, 4 ciepłe dania, sałatki, wędlina, ciasta, wiejski stół, owoce, powinny każdemu wystarczyć i zakładam, że nikt z mojego wesela nie wyjdzie głodny

Krakuski, piwko jak najbardziej Mi pasuje (najbardziej) któryś wtorek, ale też nie jakoś bardzo późno wieczorem
tilusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 23:06   #4176
zuzulka_89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolkao89 Pokaż wiadomość
gdy tylko znajde wolny temin w swoim terminarzu..

w sobote jade na sale, ale sie ciesze! wiem, że to juz pisałam, ale sie ciesze bardzo.

A dzis mialam wyjatkowo fajny dzień, taki naprawde szczesliwy, spokojny, mily dzień, ludzie mili, wszystko fajie pozałatwiałam, szczesliwie dojechałam do domu, no i w ogóle.. tylko TŻ daleko .. nie wiem jak ja 2 lata zdzierże na odleglosc:P
Oj Karolkao89 jak ja Cię rozumiem. Mój TŻ w tej chwili jest na ostatnim roku WATu tego wojskowego a potem idzie w Polskę. Ja mam jeszcze swoje studia... Przy dobrych wiatrach teraz widujemy się co weekend lub raz dwa razy w miesiącu. Nie wiem co będzie po szkole...
A tak to pozostaje wykupienie dobrego pakietu na dużą ilość minut na telefon i rozmowy wieczorami.
Stary 2013-04-18, 10:09   #4177
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
no i mama widziała zdjecia tej willi... powiedziała, że gorszej rzeczy nie mogłam wymyśleć i co mnie niby tam urzekło...
Ale pamiętaj, że to TOBIE ma się podobać, a nie mamie Nie daj sobie wejść na głowę, bo zaczyna się od krytykowania wyboru sali, a zanim się obejrzysz to będziesz paradować w sukni wybranej przez rodzinę.

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
ja nie radzę brać ślubu, w którym tylko jedna osoba jest wierząca mój teoretycznie wierzący brat miał taki ze swoją żoną i wszyscy ludzie byli oburzeni kazaniem księdza, który stwierdził że zgoda G. na ślub w kościele jest dobra bo kobieta powinna się podporządkować mężczyźnie i takie tam... ogólnie dziecka nie ochrzcili więc takie tam wychowanie w wierze ja biorę cywilny i nie będę obrażać cudzych wartości biorąc ślub kościelny a współżyjąc, nie chrzcząc dzieci i nie chodząc do kościoła od hmm... 7 lat ?
To że zdarzyła się jedna taka sytuacja, to nie znaczy że od razu trzeba każdemu odradzać jednostronny ślub Niedaleko mnie mieszka para, która taki ślub wzięła i nie było problemu. Ksiądz po prostu wygłosił kazanie o miłości i szacunku do siebie, bez jakichś chamskich wstawek. Mają trójkę dzieci, wszystkie ochrzczone i żadnego problemu z tym nie było. Nie wszyscy księża są chamscy, uwierz mi

Cytat:
Napisane przez karolkao89 Pokaż wiadomość
Mnie z Tż czeka w sumie 5 lat na odległość 2 już za mną, 3 przede mną

Cytat:
Napisane przez zuzulka_89 Pokaż wiadomość
Oj Karolkao89 jak ja Cię rozumiem. Mój TŻ w tej chwili jest na ostatnim roku WATu tego wojskowego a potem idzie w Polskę. Ja mam jeszcze swoje studia... Przy dobrych wiatrach teraz widujemy się co weekend lub raz dwa razy w miesiącu. Nie wiem co będzie po szkole...
A tak to pozostaje wykupienie dobrego pakietu na dużą ilość minut na telefon i rozmowy wieczorami.
A nie mogłabyś się przenieść na inny uniwersytet? Ja tak planuję zrobić po skończeniu studiów przez Tż. Bo jeśli dostanę się na wymarzony kierunek, to będę studiować przez jakieś 10 lat. Nie wyobrażam sobie być tyle w związku na odległość

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 10:40   #4178
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cześć dziewczyny, widzę że w cale za mną nie tęsknicie

No a ja wczoraj spędziłam w robocie 10,5 godziny dzisiaj wstałam i nie czuję kręgosłupa A na noc znowu do pracy

Co do porodów no cóż mnie raczej cesarka czeka chociaż wolałabym naturalny, no ale to się wszystko okaże.

W końcu wiosna

Muszę dziś zaraz do banku skoczyć bo mi chyba znowu bankomat kasę zeżarł już któryś raz

Ja mieszkałam 1,5 z Tż-tem na odległość i już dziękuje

No a ja też się zastanawiam czy nie poszukać jakiegoś innego fajnego księdza co by mi kazanie powiedział, bo mój jak coś palnie czasami to w pięty idzie

Np jedna taka zabawna sytuacja. Ja jestem z miejscowości A a Tż-t z miejscowości B. Byliśmy na mszy u mnie w miejscowości A i ksiądz na kazaniu: " patrzcie w miejscowości B ludzie się złożyli i wybudowali nowy kościół, postarali się i nie dość że pieniądze dali to jeszcze sami wybudowali" A my z Tż-tem mało nie płaczemy ze śmiechu bo w większości za budowę ich nowego kościoła zapłacił ksiądz, ludzie owszem budowali go ale nie składali się prawie wcale, no to zabłysną
Stary 2013-04-18, 10:48   #4179
joasia-a
Zakorzenienie

tilusia i existence to może w ten najbliższy wtorek, 23 kwietnia? ja mam zajęcia tylko do 11:30 więc później całe czas jestem wolna Bo w jeszcze następny wtorek to będę wracać zaraz po tych zajęciach pewnie

Wiecie co wywożę z mieszkania zimowe ciuchy :P niestety nie pomieszczę się w walizce i jedną kurtkę zawiozę za 2 tygodnie ale uf.. to prawie jak topienie marzanny hehe
Stary 2013-04-18, 11:51   #4180
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Nie wiem co myśleć... może faktycznie byłoby to dobre miejsce w ciepłe dni, ale jak będzie padać, albo będzie strasznie zimno, to może być nieprzyjemnie... nie wiem, muszę się dzisiaj wypytać tej babki o wszystko dokładnie

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Stary 2013-04-18, 11:54   #4181
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Nie wiem co myśleć... może faktycznie byłoby to dobre miejsce w ciepłe dni, ale jak będzie padać, albo będzie strasznie zimno, to może być nieprzyjemnie... nie wiem, muszę się dzisiaj wypytać tej babki o wszystko dokładnie
Dokładnie, nie poddawaj się
To jest naprawdę Twoje wesele.. A jeśli tam wyprawicie, to wszyscy Ci goście którzy kręcili nosami że chyba oszalałaś pożałują swoich myśli bo na pewno będzie super zarąbiście!

A poza tym.. był też nowy wątek jakiejś dziewczyny która zatytułowa coś w stylu że ma słabą psychikę.. I planowanie wesela zamieniła pod dyktando rodziny : bo dalsza rodzina, bo kolor sukni nie ten, bo cywilny to wstyd i rodzina nie przyjdzie..

Bądźmy twarde
Ja być może jutro zadzwonię do 2 sal.. straszne parcie poczułam na wątku z mojego miasta :P
Stary 2013-04-18, 12:02   #4182
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzulka_89 Pokaż wiadomość
Ja do Krakowa też mam z 8 h pociągiem. Jakby ktoś zawitał do Warszawy to zapraszam ^^.
Ja od lipca będę mieszkać w Warszawie

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

U mnie będzie wojna o to że chce buty w innym kolorze niż tradycyjny biały.
Vallotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 12:11   #4183
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od lipca będę mieszkać w Warszawie

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

U mnie będzie wojna o to że chce buty w innym kolorze niż tradycyjny biały.
My z Krakowa ok 3 godzin do warszawy pociągiem więc możemy kiedyś "hołotą" wbić tam chyba ;> :P

Eh.. u mnie pewnie też będzie na ten temat krytyka :P ale ja też nie będę miała białych butów :P już nawet TŻ mi powiedział że on mi na białe nie pozwoli bo mu się nie podobają
Stary 2013-04-18, 12:16   #4184
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
My z Krakowa ok 3 godzin do warszawy pociągiem więc możemy kiedyś "hołotą" wbić tam chyba ;> :P

Eh.. u mnie pewnie też będzie na ten temat krytyka :P ale ja też nie będę miała białych butów :P już nawet TŻ mi powiedział że on mi na białe nie pozwoli bo mu się nie podobają
Było by bardzo miło
Mój Tż też już wie że będą innego koloru i nie ma nic przeciwko temu. Moja mama jest bardzo tradycyjną osobą i chyba nie uda mi się jej przekonać do tego pomysłu.
Stary 2013-04-18, 12:23   #4185
Malwina_89
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Panny Młode 2015 cz. 2

Cytat:
Było by bardzo miło
Mój Tż też już wie że będą innego koloru i nie ma nic przeciwko temu. Moja mama jest bardzo tradycyjną osobą i chyba nie uda mi się jej przekonać do tego pomysłu.
To u mnie jest na odwrot-moja mama popiera moj pomysl z czerwonymi butami, z kolei TZ uwaza to za dziwactwo i wiem,ze bede z nim miala o to duza przeprawe...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 12:28   #4186
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Wiecie co? Nie pasuje tu Wszystkie mnie ignorujecie, co robię nie tak???
Stary 2013-04-18, 12:30   #4187
mariamarysienka
Zakorzenienie

U mnie na pewno będzie awantura o białe buty, ale ja ich w życiu nie założę, strasznie mi się nie podobają No i babcia na pewno podniesie kwestię welonu i powie, że to będzie taki manifest przed całą rodziną, że już nie jestem dziewicą i co oni sobie pomyślą

Anteria nie zachowuj się jak obrażona dziewczynka, bo żadna nie odpisze na Twojego posta. Nie na każde posty tutaj się odpisuje, nie każdy się cytuje, to jest normalne na forum gdzie jest kilka osób. Nie zawsze też zauważa się czyjąś nieobecność, zwłaszcza jeśli trwa tylko parę dni, a nie np. 2 tygodnie. Ale praktycznie za każdym razem jak napiszesz posta, to zaczynasz od: "Chyba nikt tu za mną nie tęsknił". No kurczę. Nie będziemy w każdym poście wypisywać "Gdzie jesteś xxx???".

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do

Edytowane przez mariamarysienka
Czas edycji: 2013-04-18 o 12:33
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 12:37   #4188
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość

Spokojnie

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Stary 2013-04-18, 12:43   #4189
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość

Anteria nie zachowuj się jak obrażona dziewczynka, bo żadna nie odpisze na Twojego posta. Nie na każde posty tutaj się odpisuje, nie każdy się cytuje, to jest normalne na forum gdzie jest kilka osób. Nie zawsze też zauważa się czyjąś nieobecność, zwłaszcza jeśli trwa tylko parę dni, a nie np. 2 tygodnie. Ale praktycznie za każdym razem jak napiszesz posta, to zaczynasz od: "Chyba nikt tu za mną nie tęsknił". No kurczę. Nie będziemy w każdym poście wypisywać "Gdzie jesteś xxx???".

A nie zauważyłaś ironii? I nie za każdym razem tak jest, dzisiaj tak w sumie napisałam Widać że jednak nie czytasz moich postów tutaj (nawet specjalnie popatrzyłam na moje postu tutaj i nie nie zaczynam w sumie w ogóle tak postów, to był pierwszy raz)

Po prostu ostatnio zauważyłam że tak jest że nikt od kilku dni nie reaguje na to co piszę więc chciałam w jakiś zabawny sposób zwrócić na siebie waszą uwagę o i sukces

Edytowane przez ANTERIA
Czas edycji: 2013-04-18 o 12:46
ANTERIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 12:43   #4190
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie obrażaj się. Czytam wszystkie posty ale nie na wszystkie odpisuje bo czasami po prostu nie ma co. Na moje wynurzenia też nie zawsze dziewczyny odpisują ale jestem pewna, że czytają (taką mam nadzieje ) i to w zupełności wystarczy
Stary 2013-04-18, 12:46   #4191
Malwina_89
Zakorzenienie

Cytat:
A nie zauważyłaś ironii? I nie za każdym razem tak jest, dzisiaj tak w sumie napisałam Widać że jednak nie czytasz moich postów tutaj

Po prostu ostatnio zauważyłam że tak jest że nikt od kilku dni nie reaguje na to co piszę więc chciałam w jakiś zabawny sposób zwrócić na siebie waszą uwagę o i sukces
jesteś moim MISZCZEM

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Stary 2013-04-18, 12:51   #4192
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
Nie obrażaj się. Czytam wszystkie posty ale nie na wszystkie odpisuje bo czasami po prostu nie ma co. Na moje wynurzenia też nie zawsze dziewczyny odpisują ale jestem pewna, że czytają (taką mam nadzieje ) i to w zupełności wystarczy

Ale ja się nie obrażam, o matko Jak piszę z sensem to nikt nie odpisuje a jak napiszę coś głupiego to zaraz cała fala odpowiedzi Nie raz po prostu mam ochotę z kimś popisać a normalnie czasami mi też wystarcza że mnie czytacie tylko wiesz czasami już tak mam, nie że lubię być w centrum uwagi ale chwilami wolę po prostu gdy ktoś jednak mnie zauważa A gdy jest tak że od bodajże ponad tygodnia codziennie staram się napisać chociaż jeden post a nikt nie reaguje no to w sumie jakoś nie chce mi się dalej pisać nic po prostu, ale tak już jest to jest forum rządzi się swoimi prawami

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
jesteś moim MISZCZEM

O dziękuję
Stary 2013-04-18, 12:58   #4193
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Było by bardzo miło
szczerze to nie rozumiem czegoś takiego, bo to jest Twój ślub i przecież Ty decydujesz co chcesz mieć ;-) wg mnie nikogo do niczego nie trzeba przekonywać, powiedz ze będzie tak i już. Albo postaw przed faktem dokonanym i już ja jak wiem, że moi by burczeli na jakieś tematy to po prostu im nie mówie tylko po prostu robie/kupuje i potem się o tym dowiadują i nie mają nic do gadania a nawet się okazuje że jednak mój pomysł był ok

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

swoją drogą właśnie wróciłam z dłuuugiego spaceru z przyjaciółką piękna pogoda.. i zaszłam wracając na targ i nakupiłam zdrowych owoców i warzywek

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
gdyby nie ostatnia buźka to bym pomyślała, że piszesz serio
nie ma się o co obrażać, czasami najzwyczajniej w świecie nie ma już na co odpisać ale ja zawsze czytam wszystko

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 12:58   #4194
Malwina_89
Zakorzenienie

Mnie wczoraj naszła ochota na owoce - kupiłam winogrona, kiwi, jabłka i banany i teraz mam zamiar to wszystko zjeść

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Stary 2013-04-18, 13:00   #4195
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie wczoraj naszła ochota na owoce - kupiłam winogrona, kiwi, jabłka i banany i teraz mam zamiar to wszystko zjeść
z 2 tygodnie temu zrobiliśmy z Tż sałatkę owocową, mniaaam! i jedliśmy to na gorąco z czekolada.. pychaa było

BLOG

Stary 2013-04-18, 13:00   #4196
joasia-a
Zakorzenienie

Na moje posty też nie zawsze odpisują hehe :P a ja sama czasami nie mam co tu pisać :P ale też czasami myślę że gdzieś nei pasuję hehe

A ja skorzystałam z pięknej pogody i wyniosłam pranie na balkn hehe :P
Jutro babcia mnie zarejestrowala do lekarza.. caly tydzien mecze sie w nocy z gorączkami
Ale dzisiaj poćwiczyłam pierwszy raz od dawna z Ewką
Stary 2013-04-18, 13:02   #4197
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
szczerze to nie rozumiem czegoś takiego, bo to jest Twój ślub i przecież Ty decydujesz co chcesz mieć ;-) wg mnie nikogo do niczego nie trzeba przekonywać, powiedz ze będzie tak i już. Albo postaw przed faktem dokonanym i już ja jak wiem, że moi by burczeli na jakieś tematy to po prostu im nie mówie tylko po prostu robie/kupuje i potem się o tym dowiadują i nie mają nic do gadania a nawet się okazuje że jednak mój pomysł był ok
Zrobię tak jak mi się podoba ale z mamą staram się mieć dobre relacje dlatego postaram się choć trochę przekonać ją do tego pomysłu. Dla niej to też duże przeżycie i chce żeby było idealnie.

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Ej nooo Nagadałyście i tu o owocach i będę musiała ruszyć tyłek z domu i pójść do sklepu.
Stary 2013-04-18, 13:06   #4198
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobię tak jak mi się podoba ale z mamą staram się mieć dobre relacje dlatego postaram się choć trochę przekonać ją do tego pomysłu. Dla niej to też duże przeżycie i chce żeby było idealnie.

Ej nooo Nagadałyście i tu o owocach i będę musiała ruszyć tyłek z domu i pójść do sklepu.
i tak będzie idealnie - a najważniejsze żeby dla Ciebie i Tż było i na pewno wybór koloru butów nie zniszczy relacji z mamą i zmykaj po witaminki

BLOG

Stary 2013-04-18, 13:06   #4199
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Ja z rodzicami nie powinnam mieć większych problemów, no chyba że ciągle będą się upierać przy weselu na 2014 rok

Tak pogoda jest piękna a ja chodzę taka połamana i nie mam siły na nic Wczoraj tak mi dali w kość w robocie że dzisiaj odpuszczam wszystko zwłaszcza że znowu muszę iść na dwie nocki pod rząd teraz to już masakra, no ale co nas nie zabije...

Kurczę jednak jedzonko z polski to jest prawdziwe jedzonko W poniedziałek przyszły szwagier przywiózł mi paczkę od rodziców, chlebek jeszcze dzisiaj prawie świeży jadłam gdzie tutaj na drugi dzień chleb jest już w sumie prawie do wyrzucenia

Znacie jakieś ćwiczenia na bolący kręgosłup?
Stary 2013-04-18, 13:07   #4200
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
ja własnie jem banana i też ciągle jadamy z TŻtem winograna, banany i śliwki i ostatni ananasy lubię wiosnę:P

iixi ja mam w końcu po zimie Pana koło bloku ze stoiskiem z warzywkami <3

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości