![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Pierwszy taniec, w ogóle o tym zapomnieliśmy, haha.
![]() ![]() Lady, ja nie lubię gum, bo je czuję, TŻ też i odbierają nam część przyjemności z seksu. ![]() A tak w ogóle, to wczoraj miałam okres, a dzisiaj już nie mam, WTF? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wydaje mi się, ze rowno miesiac po porodzie mialam o ile to bylo to, czyli w lutym, w marcu nic.. jak poszlam do ginekologa i zapytala mnie czy moze znowu w ciazy nie jestem to zamarlam, bo raz bez gumy bylo ale to jakies 3 tygodnie po porodzie wiec mialam nadzieje, ze nic sie nie stanie ![]() gin powiedziala ze w polowie kwietnia mam dostac, ale polowa kwietnia zaczela sie i nie zapowiada sie ... co do gum - to ja tak samo, dziekuje, wole juz zero seksu niz taki z gumka tabletek nie chce zostaje spirala, ale teraz tak duzo tego seksu mam ![]()
![]() |
#2463 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja uspałam dziecię, wszystko fajnie ale jakieś studenty sobie imprezkę zrobili właśnie, jak mi obudzą Kubula to ![]() a tak w ogóle to dzisiaj mój małżon w nocy 2 razy próbował się do mnie dobrać, o 3 nad ranem prawie zasnęłam a o 6 dostałam takiej sraczki że nici z seksowania wyszło. Może to i lepiej bo ja jakaś taka zcykana teraz jestem :/ Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2013-04-18 o 11:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Konto usunięte
|
Poduszkę z przodu należy odłączać bezwzględnie
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Dziewczyny, co z Lady i neurologiem? albo przegapiłam, albo się nie odzywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
imprezka o tej porze? ... jejku .. ostatnio bylam z siostra w rynku we wroc, no i z wozkiem oczywiscie, a tam tylllle ludzi w ogrodkach piwnych, tak mi sie zimne piwo zamarzylo ![]() . . . ale nie ma tak dobrze, na lody chociaz poszlysmy
![]() |
#2466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Blogerka, ale Ty karmisz piersią, czy mm?
Bo ja mm i coś dziwny ten okres, kurczę, nie ma możliwości, żebym była w ciąży, no bo gumy i TŻ nawet nie kończył w środku... Kurczę. Ale tabletki i tak zaczęłam brać, to już nie wiem. ![]() A co do gum, to faaaaakt, beznadziejne są. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ten mój pierwszy okres też był dziwny, bo trwał krótko, nic mnie nie bolało tak jak zawsze, nie wiedziałam czy to byla koncowka krawienia czy moze juz okres, chociaz na moje oko okres.. pozniej w marcu nic, i teraz tez nic, chociaz gin powiedziala, ze powinnam dostac w polowie kwietnia.. jeszcze mnie nastraszyla wtedy ze mam dni plodne, i zebym uwazala ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- tak btw, to ja juz myslalam, ze jakas bezplodna jestem, TZ 7 lat starczy ode mnie zreszta tez myslal, ze ma juz jakies plemniki wybrakowane ... no ale sie stalo .. a teraz jak mnie probuje na seks bez gumki namowic, i mowi ze nie skonczy i bedzie uwazal, to mi momentalnie cala ochota mija ![]()
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Pieprzowe, curry, koreanskie kiszonki, czosnek czy papryczki chili. Yae jest albo przyzwyczajons do takich smakow od urodzenia, albo to bzdura ze zmiana smaku, albo obie rzeczy jednoczesnie i ku temu sklanialabym sie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
Tak czytam na necie i to mi wygląda na okres, tylko po prostu jeszcze taki... rozregulowany ciążą. Dziwne, ale chyba normalne...
Ja to przynajmniej mam pewność, że za 3 tygodnie dostanę normalny okres, bo go tabletki spowodują, a u Ciebie - ciekawe, kiedy się pojawi. Ja tam wolę mieć, niż nie mieć, bo NIE CHCĘ drugiej ciąży przez kilka następnych lat i wolę mieć wszystko pod kontrolą. ![]() A tak w ogóle, to miałaś planowaną cesarkę, czy miało być sn i nie wyszło? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wiem,że to nie jest śmieszne ale ta piosenka jest bardzo piękna i wiele ludzi tak uważa ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
o czosnku nie wspomne ![]() jem chyba od 1,5 miesiąca ale teraz tak sobie analizuję jadłospis skoro mój maluszek ma problem by codziennie kupe robić |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz co, ja w 38 pojechałam do szpitala, bo nie czułam ruchów dziecka a miałam skurcze, probowali mi przez kilka godzin wywołać poród oksytocyną .. ale nic to nie dawało, aż w końvu tetno zaczeło dziecku spadać i skończyło się cc ... ale ja od samego początku chciałam cc i tak się nastawiałam, tyle że mój gin nie chciał się absolutnie na to zgodzić ze względu na dobro dziecko. ostatecznie i tak skończyło się właśnie cesarką, i do tego wykonaną przez mojego lekarza ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- a Ty Black? tez po cc? i jak to u Ciebie wygladało, planowana czy na zakonczenie nieudanego sn?
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje dla dzieciaków za skończone miesiące!
Ale jak tak czytam o umiejętnościach to się trochę stresuję - bo moja niewiele z tego co piszecie jeszcze potrafi, a za chwilę skończymy 3mce i wkroczymy w 4rty.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Aha, w ten sposób.
Nie, ja po sn, niestety. ![]() ![]() Ja też bardzo chciałam cc i nawet miałam ją mieć, bo Oliwia była ułożona miednicowo, nawet byłam już zapisana na zabieg, na 31.01., ale coś mnie tknęło i 17.01. poszłam na USG, a tam się okazało, że mała nagle ułożyła się główkowo. ![]() ![]() A co do okresu, to mój znów się pojawił. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieci codziennie zaskakują |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety albo na szczescie wlasnie, nie kazdy lekarz jest takim rzeznikiem ze za kase zrobi wszytsko .. moj nie chcial, zmienilam go na innego na chwilke, ale wydawal sie kompletnym konowalem, wiec wrocilam do tego mojego, bo bardzo go polubilam.. ale ile ja dni przeplakalam przez wizje sn, bo on mowil ze nie zgodzi sie za zadne skarby na cc, chocbym miala go znienawidzic... na szczescie wszytsko dla mnie i dla malego skonczylo sie dobrze, mamy to za sobna .. ale nie chce pamietac tych przeplakanych dni i nocy, kiedy mialam juz takie mysli, ze wolalabym chodzic z brzuchem do konca zycia niz rodzic w sposob, ktory nie chce ...
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-04-18 o 12:13 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
No niestety, ja nie miałam wyjścia, na razie mnie nie stać na płatną cesarkę, poza tym prawie do końca była o niej mowa, więc nawet nie prosiłam nikogo, bo po prostu: miałam ją mieć...
![]() ![]() Powiem Wam, że dla mnie najgorsze jest to, że teraz nie patrzę już na swoją... wedżajnę ![]() A, i proszę - jeśli któraś z Was ma to skomentować w głupi sposób, to niech lepiej w ogóle nie komentuje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostra dieta na prace jelit jest jak znalazl. Przeciez to dlatego kuchnie indyjska, tajsks i z tamtych rejonow sa ostre, bo w upale jelita gorzej pracuja i przyprawy je pobudzaja. Takze jedz na zdrowie, to nie to. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Nancy-nogi depilowałam w gaciach i staniku kiedy mąż w tym czasie wkładał już na siebie garniak
![]() Black- robiłaś coś w sprawie bloga?
#2483 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja po cc, jak juz moglam wziac prysznic, pierwsze co zrobilam to obejrzalam wlasnie moja wadzajne ![]() zszyta dziura w brzuchu jakos nie bardzo mnie interesowala ;P
![]() |
#2484 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Za godzinę mamy szczepienie...:/ Mała dziś piekna, w wylicytowanych spodenkach...<3 ale właśnie jadła i od dwóch minut kupę robi...oby spodenki przetrwały ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
My już po dermatologu. Pani doktor powiedziała, że wysypka, którą ma Domcia to alergia kontaktowa, a nie pokarmowa. Przepisała maści na ciałko i ciemieniuchę. Mam nadzieję, że ma rację i maści pomogą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie wcinam owsiankę na wodzie na śniadanie ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40370177]Poduszkę z przodu należy odłączać bezwzględnie ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Dziewczyny, co z Lady i neurologiem? albo przegapiłam, albo się nie odzywa ![]() jestem jestem, myślisz, że nie czekaliśmy? :P ponad 2 godz w przychodni ![]() No i tak -ewidentnie wzmożone napięcie mięśniowe, opieprzyła mnie że źle małego trzymam, że trzeba przodem do świata takiego zwiniętego w kuleczkę, przedramię pod kolanka, lewą ręką blokować policzek żeby na prawo główki nie przekręcał. Dostaliśmy skierowanie na rehabilitację (7maja zaczynamy, 8go mamy wizytę w poradni reh) skierowanie na usg przezciemiączkowe i skierowanie do okulisty. Mały nie dźwiga za bardzo główki przy siadaniu i przy leżeniu na brzuszku nie potrzebuje przedramion żeby główkę trzymać. Mamy go nosić w takiej pozycji, żeby widział swoje rączki i stópki. Kobita bardzo nieprzyjemna była, typowo starej daty, zapytałam o chustowanie, to ona nie wie, bo nie widziała i nie potrafi sobie tego wyobrazić. I teraz nie wiem ![]() Szajuś, pisałaś kiedyś, że masz znajomą rehabilitantkę? Dobrze kojarzę? Bo chyba wcześniej byśmy woleli się u kogoś skonsultować niż czekać te 3tyg..... Pietraszko nie spał 4 godz ponad i jest tak nerwowy, ciężko mi go było uspokoić, na szczęście padł przed chwilką jak mucha i śpi.
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
szaja autor tego artykulu z choinki sie urwal. Zeby przyblizyc jego absurd, to w artykule o zyciu seksualnym Polakow musialaby sie pojawic wzmianka o np. ekshibicjonizmie i publicznym marszczeniu freda
|
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Konto usunięte
|
Meneq, no wiem, dlatego jako ciekawostkę podałam
![]() Lady, już ci podaję - w Chorzowie to jest pani Monika Tiffert, http://www.centrum-synergia.pl/ naprawdę dziewczyna na rzeczy się zna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.