|
|
#2221 | ||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
2. ja jestem chora na hikikomoryzm ![]() Cytat:
Pozstaje pokochać albo prostować. Albo ściąć na prosto, nosić kucyk póki nie odrosną?Jeśli postanowisz pokochać to wrzuć fotkę coby tutejsze włosomaniaczki mogły obczaić temat i doradzić
|
||
|
|
|
#2222 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z włosami jakieś zabiegi poza cięciem miałaś robione? ![]() Cytat:
![]() zdrowiej szybko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie wierzę w to co mam dziś na głowie ![]() robię casting na herbaty - 1. ma smakować i pachnieć, może być coś z owoców np. śliwka z kardamonem, pomarańcza z goździkem i podobne wariacje 2. coś magicznego - jakaś funkcyjna o miłym działaniu, poprawiająca nastrój, jakiś afrodyzjak, działająca na zdrowie i piękno ogólne etc
|
|
#2223 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zakochana żeś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja dziś na chwilę wyszłam... Cytat:
Cytat:
![]() Nie Cytat:
Nie wiadomo co lepsze, ale chyba gorączka, niż osłabienie przy 34 stopniach.Znad mniejszych opryszczek ![]() I w ogóle bym se tak balkon sprzątnęła i okna umyła I skrzynki balkonowe zaczęła zapełniać, ale na razie przecież nie wylezę A podobno ma się coś ochłodzić? Idę poczytać prognozy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#2224 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ![]() 3. tia, winter is coming. |
|
|
|
|
#2225 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() No podobno weekend ma być paskudny... A szkoda, bo się nam marzył wyjazd do ruin zamczysk okolicznych ![]() Ale mamy dziś plażę w robocie... Normalnie NIC się nie dzieje, nikt nie dzwoni, nie ma czym się zająć... A już w systemie raportowym widzę, że jutro będzie syf...
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No właśnie na weekend ma się zrypać.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2228 |
|
Nindżopesz
|
Nooo, miałam płytki elegancko położone. Terakota czy tam gres kładzione dwa lata temu. Tylko czepnęli się izolacji, która była pod spodem i skuli wszystko hurtem.
|
|
|
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrowiej
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę
|
|
|
|
#2231 |
|
Nindżopesz
|
Coś Kruszynka ugadał ze spółdzielnią, że zwrócą koszty ale nie wiemy czy 100% czy ile.
|
|
|
|
#2232 | ||
|
Mother of Cats
|
Dziękuję wszystkim za gratulacje
Cytat:
![]() Cytat:
Co do Twoich włosów: co masz na głowie ![]() Co do herbaty: może honeybush? |
||
|
|
|
#2233 |
|
Nindżopesz
|
Polly, w temacie maxi spódnic kupiłam se jeszcze taką i najlepiej wygląda z tymi butami. Lejąca jest, opada do ziemi prawie się nie rozszerzając. Awansowała na mój ulubiony ciuch
|
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak pisałam botki i latem sandalce |
|
|
|
|
#2235 | ||||||||
|
Panaroja
|
![]() Cytat:
u mnie na bazarku się pojawiły ostatnio krótkie kaloszki z wycięciem w cholewce z przodu w szpic , zakończonym kukardą ![]() 2.kiedy chadzałam na joge , miałam tak samo , relaks i mnie nie ma ![]() ale to szszera prafta nie abstrakcja ![]() Cytat:
przy metrze centrum go widziałam . I mam wrażenie że fajnie by było , gdyby takich widywałoCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
teraz możesz go spokojnie odstawić na dwa razy tyle czasu ile go brałaś ![]() Cytat:
![]() 2. 1,2,3 Eau de Sisley i Eau de Soir też zielonkawe . 3.od dwóch antybów na raz nic Ci nie będzie , dawkuje się normalnie połową maksymalnej dawki . 3.wszystko na raz Cytat:
![]() 2.rób inhalacje z solanki ![]() ![]() klask i:Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-04-18 o 15:43 |
||||||||
|
|
|
#2236 | ||
|
Zakorzenienie
|
ooo... wypróbuję
Cytat:
w dodatku są sypkie i błyszczące, myłam 2 dni temu bez płukanek, odżywek b/s czy nawet serum na końcówki, a dziś są gładkie, że gumka sama się z nich zsuwa nie wierzę, bo od grudnia nic tej henny nie chciało ruszyć ![]() 2. magiczna tylko "gotować 20 min" ![]() Cytat:
świetne buty takie właśnie chciałam, a wróciłam z niczym
|
|
#2237 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
?się przymierzałam , ale ta wanilia jakoś mi zbyt syntetycznie jechała . Ale może , może... Cytat:
2.napar z grzybków ?![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- i wypijać wiaderko dziennie żeby działało
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2238 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() niech chociaż nastrój poprawia
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to był środek o przedłużonym uwalnianiu (jedna tableta na 24h) więc o żołądek się bałam, bo siedziały se takie dwie naraz w brzuchu i szalały
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-04-18 o 16:31 |
|
|
|
|
#2240 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kiedy robiliśmy remont dwa lata temu upierdliwy sąsiad naskarżył i wpadli zerknąć co tam. Okazało się, że nawet do zmiany posadzki wymagana jest zgodna na remont (a myśmy myśleli, że nie) więc ją po fakcie wydali bo już i tak mieliśmy położoną izolację. Ale na izolację zaczęli kwękać, że musi być ta blacha, której nie ma, co by oznaczało ponowne kucie. Ostrzegali, że w przypadku remontu robionego przez spółdzielnię będzie trzeba to zrywać ale machnęliśmy ręką licząc na to, że takowego nigdy nie będzie. Albo za 20 lat kiedy i tak klepki zaczną odpadać. No i niestety remont jest. A co gorsza nie kładą już płytek tylko zostawiają rozbabrane i trzeba se we własnym zakresie kłaść. Oni oczywiście położyć mogą za... 700 zeta Ja pitole, już widzę remont na każdym balkonie przez całe lato - 3 balkony połączone w rzędzie, 9 pięter
|
|
|
|
|
#2241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda ze musieli wejść i kuć te spółdzielnie to jednak gupie som Cytat:
ale idę po obiedzie się powietrzyć, tzn pod blokiem posiedzieć albo nad staw mnie TŻ zawiezie ![]() Cytat:
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2013-04-18 o 20:10 |
|||
|
|
|
#2242 |
|
Mother of Cats
|
Chrzanić gotowanie 20 min. To znaczy tak też można, ale można i normalnie: zalewasz wrzącą wodą w kubeczku/szklance i parzysz 5-10 min pod przykryciem (KLIK). Pachnie cudnie miodowo
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-04-18 o 16:33 |
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2244 |
|
To ja :)
|
Czersk zaliczony w zeszłym roku. Małżon na google earth wypaczał jakieś dzikie ruiny, ale nawet nie wiem, jak daleko...
Wywalili nas dziś wcześniej z pracy, to kurrrrna, 40 minut na autobus dziobany czekałam!!!
|
#2245 |
|
Mother of Cats
|
Kupowałam stacjonarnie w Five o'Clocku w Galerii Krakowskiej. Gdzieś indziej pewnie też jest, ale gdzie
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Red, Maja, zbiorowo współczuję
![]() Aileenn, doskonale Cię rozumiem, miałam to samo 2 tygodnie temu. Wyszłam od fryzjerki z pokazowym ulizem, a następnego dnia wyglądałam jak piorunochron po całonocnej burzy. Na dodatek bez odżywki i jedwabiu ![]() Przed chwilą miałam wizytację dziwnych świadków Jehowy. Zazwyczaj jak przychodzą, to chcą rozmawiać, wchodzić do domu, wręczają gazetki, a tym razem gość zobaczył mnie w drzwiach i stwierdził: "O, tym razem nie mamy do czynienia z gospodarzem, prawda"? Odpowiedziałam, że nie mają, na co on: "No to dziękujemy, do widzenia". Chyba nie jestem godna otrzymania ichniejszej prasy, a tym bardziej rozmowy z nimi
|
|
|
|
#2247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2248 |
|
Piers do przodu
|
Pinia
|
#2249 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kupiona na allu? ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Aileen :klaski: gratki! Maja, Rejcz
|
|
|
#2250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam jak trochę sufitu odpadło na balkonie to nie chcieli robić, powiedzieli, że już takich rzeczy nie robią A dwa lata wcześniej u mej Mamy robili I jak to nawet, a do remontu czego wymagana jest zgoda spółdzielni?Cytat:
Ja wyszłam jednak na balkon, z owiniętą szyją, a ludzie w krótkich rękawach śmigali byli i fakcior cieplej na dworze i na polu tyż
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

- to mój ulubiony balkon zaułek był
- taki śliczny, tyle kasy - przecież to Wasze własnościowe 

Pozstaje pokochać albo prostować. Albo ściąć na prosto, nosić kucyk póki nie odrosną?

Winorośle musiałam pozabierać i poobcinać, jedna skrzynka albo sama spadła albo ktoś jej pomógł bo druga doniczka obok wisiała dziś rano podejrzanie wysoko a ja jej nie ruszałam
W każdym razie gałązki tej spadniętej urwały się przy samej ziemi a gałązki tej drugiej były chamsko powyginane
mam nadzieję, że krzywdy sobie zadnej nie zrobiłam
Zakochana żeś 
I skrzynki balkonowe zaczęła zapełniać, ale na razie przecież nie wylezę 

klask i:
te spółdzielnie to jednak gupie som