|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
A ja nie mam wogòle odnośnika od OM . Tylko to co pokazalo USG . I to jakies takie dziwne .. Bo na zdjeciu mam napisane 10t3d-12t3d , wiec lekarz uznal ze 11t3d . Jakby sie okazalo ze moja dzidzia tydzien mlodsza , to bylby prezent na TZ urodziny
)Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Cytat:
trzymam mocno kciuki, żeby wszystko z maleństwem było ok za wyniki!Cytat:
|
||
|
|
|
#2823 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dlatego się boję jak to będzie z dzidzią, myślę żeby karmić do pierwszego zęba bo jak by mnie ugryzło to chyba bym umarła ![]() Cytat:
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
||
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się własnie delektuję cappucino i pączkiem
![]() Obiadek zrobiłam a zaraz zabieram się za pakowanie
|
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do karmienia piersią to też mnie to przeraża
|
|
|
|
|
#2826 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nasz też jest rozpieszczony do granic. I to właśnie najbardziej przez rodziców. Moi nawet po cichu liczą, że jak się dzidziuś urodzi to bafik wyląduje u nich, ale się przeliczą Buldogi francuskie cudne są. Mój mąż mówi, że one są tak brzydkie, że aż śliczne ![]() Cytat:
Bracia męża też nie mają jeszcze dzieci. Plusem tej sytuacji jest jednak to, że jako pierwszy wnuczek/wnuczka w rodzinie, pewnie będzie rozpieszczany Mama już chce kupować kamerę, a tata huśtawkę na działkę Cytat:
Cytat:
Cera już mi się poprawi, a włosy i zęby jeszcze nie wypadną ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2827 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się bałam odstawienia, ale gładko poszło w 10 miesiącu miałam o tyle dobrze że córcia tolerowała butelke bo od małego pija z butli jak ja jeździłam na zjady do szkoły ![]() Cytat:
z całego serducha trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! ![]() Cytat:
![]() a wnecie to można się dowiedziec dużo dbrych rzeczy i dużo głupotek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
najgorzej początek przetrwac a potem leci z górki ![]() byłam poprawić to zwolnienie, a teraz trzęse portkami Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2013-04-18 o 16:07 |
|||||
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję że mi włosy ani zęby nie wypadną ani w II ani w III trymestrze. Kurdę, jakkoś chyba nie ogarnęłabym sobie siebie szczerbatej
o matko, jak sobie pomyślałam ..
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja np. nie miałam ani jednej najmniejszej dziurki w ciązy ani po teraz musiałabym się wybrac do dentystki w końcu zobaczyć co i jak w moje pszczy wiecie że jak coś leczenie zębów w ciązy jest darmowe? Np kanałowe za które normalnie się płaci
|
|
|
|
|
#2830 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=magalska;40370706] a jak słodko wywiesza się takie małe ciuszki
![]() Zaręczam, że tylko teraz, potem będzie wojna, żeby szedł wieszać TŻ ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
Coralady trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, ale jakoś tak wydaje mi się, że dzidziuś trochę większy i jednak to był 10 tydz. Acelinka to dobra okazja do przekazania wieści w pracy, będzie dobrze |
|
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
babku no mi się fuksnęło, bo brata córeczka to pierwsze dziecko od czasów mojego kuzyna - 17 lat , bratanicy -13
A tona ciuszków dla Julki to była od nas, rajstopki, skarpetki śliczne papucie, sukieneczki, kombinezonikija ogólnie staram się już nie denerwować, jak dziewczyny tutaj piszą, że cos jest nie tak. Może to troszkę bezduszne się wydaje, ale to dlatego że jak zobaczyłam II kreseczki to czytać zaczęłam różne wątki to za przeproszeniem taki ferment sieją niektóre dziewczyny, że ja po nocach spać nie mogłam i się tylko denerwowałam więc teraz staram się nie czytać, bo to niepotrzebny stres dla mnie.---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- A co do TP t według OM wyszedł mi na 29.11, a według usg na 20.12 ale to był 5/6 TC więc gin powiedział, że to może się ściema
|
|
|
|
#2832 |
|
Zadomowienie
|
Haha no oczywiście żartowałam z tymi zębami
|
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
babku no wiadomo przeciez że żartowałaś
ale w summie nie ma się co śmiać bo znam takie co po ciązy prawie szczerbae zostały niestety lece coś poogarniać, takie ambitne plany miałam na dziś a cały dzień leżakuje z wizażem
|
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też znam - moja mama, co prawda dopiero po 5 dziecku wyglądała strasznie!! ale z każdym dzieckiem kilka zębów mniej
mam nadzieję że nie odziedziczę.. Moja głowa. nie wyrabiam już z tym bólem, mało tego mam biegunkę, ciążowego kaca, senność. od dwóch dni boli mnie brzuch, znaczy tak w jajnikach i ciągnie mnie w dól i się martwię bo mam więcej śluzu niż wcześniej...
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
A ja byłam w łazience i na majtkach mam jakieś jasnobeżowe plamy,a raczej jedną, ze śluzem wypłynęła
ale na papierze nic nie było. Ale może to na okres, bo zawsze kolo 20-22 dostawałam, albo późna owulacja
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
ryba, śluzem chyba nie ma sie co marwtić jeżeli ma dobry kolor.Na te ciągnięcia może nospa? a na głowke sen jak możesz w ostateczności jakiś apap
a masz kontakt do swojego gina żeby zadzwonić, spytać? Może podpowiedziałby co może pomóc
|
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Małż mi się przygląda
i nagle wypalił "to chyba Dziewucha będzie" "czemy?" pytam, a ten "przyszcz Ci się wyżyna i masz piegi na nosku" Do lusta lecę i... róg mi rośnie Albo mnie mąż zdradza albo Dziewycha ![]() magalska ja też mam wrażliwe piersi, ale tego bólu się nie boje No ale nie mam zamiaru karmić dlużej niz do pierwszych urodzin Trele_Morele ja mam wizję sześciolkatka ze smoczkiem, dlatego na dzień dzisiejszy nie chcę podawać "usypiacza"
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
Obliczyłam, że dzisiaj powinnam okres dostac, więc to pewnie to
![]() a co do zębów, to ja gorszych miec nie będę więc nie mam sie czego bać, ale stwierdziłam,że z zabiegami poczekam na kolejny trymestr. |
|
|
|
#2839 |
|
Wtajemniczenie
|
E tam zdradza, jak tylko jeden róg, to co najwyżej myśli o zdradzie
![]() ![]() Na usypiacza mam fajny patent z myszką, u nas podziałał pięknie, to się teraz smoka nie boję ![]() Mya mi też dziś jakieś takie dwie plamki własnie się zrobiły, też czas okresu, ale jak to takie jednorazowe, to chyba nic złego. Mam nadzieję ![]() Ryba Ty idź może jak Ci radziła Antibia do internisty, resztą objawów to bym się nie martwiła, ale ten ból głowy ciągły jest niepokojący trochę, może coś masz z ciśnieniem przez te tablety, które odstawiłaś. Dżastin czekamy na dobre wieści |
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
No ja myślę, że to na ten okres, dużo znajomych mojej siotry, które byly w ciąży tak miały. No o zgadzałyby się te bóle brzucha w ciągu kilku ostatnich dni. U mnie to typowe nadejście okresu. Już nic nie leci.
mój brat córkę na suszarkę usypiał, też kocham wszelkie szumy, więc może to będzie działać:d ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Anulka, Tobie to 12 tydzien leci, więc to musi być na okres wgl za każdym razem jak oglądam to babystrology u Was to Wgl myślę nad prowadzeniem jakiegoś dziennika ciąży, zapisywac będę tam moje przemyślenia. Fajna pamiątka dla dziecka |
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
A ja zaczne kopiowac Wizaż do notatnika , I na to samo wyjdzie albo I lepiej
wyskoczylam tylko cos zjesc I wracam do pracy , a potem Wam opowiem jak od dwoch tygodni trzęse portami zeby umowic sie do dentysty to skopiecie mi dupsko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz pójdę do innego
|
|
|
|
|
#2843 | |
|
Zadomowienie
|
dlatego zamiast czytać coś tam w necie, wolę poczytać ksiązki o tej tematyce
![]() zresztą każdy ma swój punkt widzenia czy to w szkole rodzenia, czy cudowne rady babć, a każdy wychowuje po swojemu i tak. Cytat:
|
|
|
|
|
#2844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a potem było coś tam : Mama: .... i na końcu tata: no i były też miejsca zdj. brzuszka opisane moje M1 - tutaj mieszkam, jestem mały to i brzuszek mamusi malutki itd.. fajna sprawa no ale dokładnie nie pamiętam co tam było wypisane co nie. no i na końcu była też taka NAJWAŻNIEJSZA lista wyprawkowa "Rodzice kupili mi już ...-body itd.. i bylo coś tam najważniejsze daty i rekacje No fajnie ogólnie to wyglądało, aż jak będę w tesco to se kukne na to może jeszcze będzie. coś koło 20 zł kosztowało, a takie "bogatsze" bodajże 35
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie kupiłam notesik i prowadzę taki mały dziennik ciąży
|
|
|
|
#2846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale lepiej późno niż wcale Trele nic Ci nie powiem, sama się już kilka ładnych miesięcy wybieram nie znoszę
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obżarłam się kebabem. Jestem kwadratowa
|
|
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
kebab
nie mówcie tu o takim "złym" jedzeniu bo potem na wizycie sie okaże ze mam 16 tydzień i 16 kg nadwagi hahaha
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
ale bym kebabka wszamała Już nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam, chyba jak rok temu byłam w Polsce We wtorek się przeprowadzamy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

)
KCIUKI DLA ANI 

Dzisiaj już pozytywniej myslę,choć jutro odbieram wyniki,z których coś już będzie wiadomo,więc mój dobry nastrój moze się dramtaycznie popsuć.Pół wtorku i środy przeryczałam.
trzymam mocno kciuki, żeby wszystko z maleństwem było ok 

(sama twierdzi że z wygody)
dlatego się boję jak to będzie z dzidzią, myślę żeby karmić do pierwszego zęba bo jak by mnie ugryzło to chyba bym umarła 
Ślub 25.08.2012 
I się zastanawiam jak to z nim będzie jak będzie dzidziuś ? 

Tez tak macie?

ale na papierze nic nie było. Ale może to na okres, bo zawsze kolo 20-22 dostawałam, albo późna owulacja
i nagle wypalił "to chyba Dziewucha będzie" "czemy?" pytam, a ten "przyszcz Ci się wyżyna i masz piegi na nosku" Do lusta lecę i... róg mi rośnie 
teraz pójdę do innego
bo potem na wizycie sie okaże ze mam 16 tydzień i 16 kg nadwagi hahaha