Mamy z kielc 2013 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-18, 16:10   #181
babku
Zadomowienie

Dot.: Mamy z kielc 2013

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
babku a co slyszalas o pani Ewelinie Siczek? ja rodzilam Marysie z pania wójcicka, bardzo pomocna kobieta, duzo bylam na pilce i pod prysznicem.

Ja na 56 mam bo pare sie przyda (wiem z doswiadczenia). A reszta to od 62 w gore. Zaczelam wystawiac ciuszki po Marysi, a te co sie synowi przydadza odlozylam

Piekna pogoda, fajny wiaterek juz 3 pranie na dworze sie suszy kocham wiosne/lato.
Obie bardzo fajne. Pani Ewelina jest młodsza. Tyle w sumie wiem

Pogoda rewelacyjna. Mąż zabrał mnie na spacer na stadion i na placki po węgiersku do stangreta. Teraz rodzice zabierają mnie na działkę i na grila. Podoba mi się bycie w ciąży
babku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-18, 16:41   #182
MamaIzabela
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Obie bardzo fajne. Pani Ewelina jest młodsza. Tyle w sumie wiem

Pogoda rewelacyjna. Mąż zabrał mnie na spacer na stadion i na placki po węgiersku do stangreta. Teraz rodzice zabierają mnie na działkę i na grila. Podoba mi się bycie w ciąży

Ojoj zazdroszcze mnie na grilla nie zapraszaja, ale się wpraszaja xD
MamaIzabela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-18, 17:30   #183
magolina
Wtajemniczenie

Cześc dziewczyny

MamaIzabela fajnie, że jesteś

wiewi witam

Ja ubranek na 56 kupuję parę sztuk, ale nie za dużo. Reszta na razie 62 i 68. Na zimę chyba już za 70 mogę się rozglądać nie?? bo ostatnio widziałam super sweterek taki cieplejszy za parę złotych ale nie wzięłam bo nie wiedziałam jaki rozmiar na zimę

Iza dopisz mi termin porodu na 19 sierpnia i synka Adasia
magolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-18, 17:39   #184
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość

Ja ubranek na 56 kupuję parę sztuk, ale nie za dużo. Reszta na razie 62 i 68. Na zimę chyba już za 70 mogę się rozglądać nie?? bo ostatnio widziałam super sweterek taki cieplejszy za parę złotych ale nie wzięłam bo nie wiedziałam jaki rozmiar na zimę

Iza dopisz mi termin porodu na 19 sierpnia i synka Adasia
moja obskoczyla w 74 zime wiec spoko mozesz kupic, ponadto sweterek to i na chlodniejsze dni w wiosne ci sie przyda.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-18, 17:50   #185
MamaIzabela
Raczkowanie

Słyszałyście może o (lub byłyście) hurtowni art. dziecięcych LE-GO na Górnej? Podobno mają bardzo niskie ceny????
Stary 2013-04-18, 18:47   #186
becik_4
Zadomowienie

Magolinka widze ze imie wybrane dla synka ładne

Iza ja byłam w tej hurtowni ceny mają fajne ale jednak zedecydowałm sie na ares na 1 maja ale na górnej też byliśmy i można się tam obkupić bo mają dużo rzeczy tyle ze wózki mi sie kompletnie nie podobały i mały wybór poza tym chyba mają mniej firmowych rzeczy tylko produkty polskie

po,lowa poprana i poprasowana teraz musze to gdzies poukładać jest tej roboty a tu jeszcze dzidzi nie ma na swiecie
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-19, 13:25   #187
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiewi Pokaż wiadomość
Hej będę rodzić na Kościuszki. Chodzę do Chruściela do PCUM na Żelaznej.

hej ja chodze do dr Gaj, bardzo miła, sympatyczna lekarka, wszystko tłumaczy, przyjmuje na szczecińskiej 4 Planujesz chodzić na szkołe rodzenia, ja właśnie kończe na nią chodzić i tak sie zastanawiam czy ten certyfikat ukończenia szkoły rodzienia sie mi przyda i bede rodzić w sali do rodzinnego i z możliwością porodu w wodzie.....bo koszt spory szkoły rodzenia bo ponad 360 zł

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Napisane przez DamiankaKamilka Pokaż wiadomość
Kobitki a ile wczesniej ugadujecie sie z polozna??

Musze sie pochwalic ze powoli wpadlam w szal zakupowy, chyba ta pogoda tak na mnie zadzialala... Tylko mam dylemat z rozmiarami, bo wiekszosc kupilam 62 ale chyba musze miec choc ze 3 komplety 56, jak sadzicie?? W co latem sie ubiera takiego noworodka??
Zakupy dla dziecka to fajna przyjemność choć drogawa
Ja mam kilka ubranek na 56, ze 3 komplety, body, pajacyki ze 3, 2 pary śpiochów. Jednak wiecej mam na 62, choć zauważyłam że romziar rozmiarowi nierówny i np. 62 z h&m są wieksze niż 62 ze smyka, tak samo jak porównąć polskich firm np. śpiochy romziar 56 z jednej wiekszy niż 62 z drugiej

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Ja wczorej zakończyłam pranie dla małej, dziś biore się za prasowanie tego wszytskiego, póki mam wene i chęci a dodotakowo jutro moi rodzice przyejżdzaja do nas na weekend , pierwszy raz beda u nas nocowali, chcą zobaczyć jak urządziliśmy pokój dla małej, wiec pasuje wszystko łądnie poukładać w komodzie i szafie. Nawet wczorej na szybko malowałam wzór z szablonu który zrobił Tż nad łóżeczkiem Super wyszedł
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-19, 15:34   #188
MamaIzabela
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Ja wczorej zakończyłam pranie dla małej, dziś biore się za prasowanie tego wszytskiego, póki mam wene i chęci a dodotakowo jutro moi rodzice przyejżdzaja do nas na weekend , pierwszy raz beda u nas nocowali, chcą zobaczyć jak urządziliśmy pokój dla małej, wiec pasuje wszystko łądnie poukładać w komodzie i szafie. Nawet wczorej na szybko malowałam wzór z szablonu który zrobił Tż nad łóżeczkiem Super wyszedł
Za pranko no i malunek
Przydałoby się zdjęcie :P

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Mała daje dzisiaj czadu, a tu 31tc się zaczyna i coraz mniej miejsca w brzuszku więc dostaje po żebrach i pęcherzu Ale widok przejeżdżającej przez brzuch stópki CUDO!!!!

Kobietki jakie wózki wielofunkcyjne polecacie, kupiłyście???
Bo ja już się poddaje jest tyle tych firm, a nie wiem czy te droższe naprawdę są dobre, czy tylko płaci się za firmę

Edytowane przez MamaIzabela
Czas edycji: 2013-04-19 o 15:35
Stary 2013-04-19, 16:26   #189
becik_4
Zadomowienie

dziewczyny gdzie w kielcach kupujecie ciązowe ubrania? wiem ze na plantach jest jedno stoisko ale czy jeszcze gdzieś? teraz jestem na etapie poszukiwania letnich spodni bo w nic kompletnie nie wchodze mam tylko ciązowe dzinsy ale chciałm coś lżejszego moze z materiału na allegro troche sie rozglądam ale wolałabym przymierzyć

Iza ja kupilam x-landera xq gondola i spacerówka a osobo fotelik maxi cossi
Stary 2013-04-19, 17:13   #190
MamaIzabela
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
dziewczyny gdzie w kielcach kupujecie ciązowe ubrania? wiem ze na plantach jest jedno stoisko ale czy jeszcze gdzieś? teraz jestem na etapie poszukiwania letnich spodni bo w nic kompletnie nie wchodze mam tylko ciązowe dzinsy ale chciałm coś lżejszego moze z materiału na allegro troche sie rozglądam ale wolałabym przymierzyć

Iza ja kupilam x-landera xq gondola i spacerówka a osobo fotelik maxi cossi

Zależy ile na ubrania chcesz wydać, ja mam "rybaczki" z Orsay i w H&M Mama w Tesco są świetne ciuchy, mam bluzkę! A jeśli nie chcesz szalec no to second-hand

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

becik_4 a gdzie kupilas wózek? w sklepie czy internecie?
Stary 2013-04-19, 17:38   #191
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez MamaIzabela Pokaż wiadomość

becik_4 a gdzie kupilas wózek? w sklepie czy internecie?
ja nie becik, ale ja np mam navingtona cadeta, a osobno mam fotelik maxi cosi citi ktory sie da wpiac do tego modelu wozka. Jesli bys byla zainteresowana jedna z kieleckich mamusiek chce ten wozek sprzedac. Pisz to jak cos to was ze soba skontaktuje

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
Stary 2013-04-19, 17:44   #192
MamaIzabela
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
ja nie becik, ale ja np mam navingtona cadeta, a osobno mam fotelik maxi cosi citi ktory sie da wpiac do tego modelu wozka. Jesli bys byla zainteresowana jedna z kieleckich mamusiek chce ten wozek sprzedac. Pisz to jak cos to was ze soba skontaktuje

Przeprasza, źle kliknęłam
Dziękuję, ale na razie zbieram opinie o wszystkich firmach jakas masakra poprostu, x-lander jedni mówią, że ok drudzy, że skrzypi i gondola mała, graco ciężki, o taco tez różne opinie
Stary 2013-04-19, 17:51   #193
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Za pranko no i malunek
Przydałoby się zdjęcie :P

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Mała daje dzisiaj czadu, a tu 31tc się zaczyna i coraz mniej miejsca w brzuszku więc dostaje po żebrach i pęcherzu Ale widok przejeżdżającej przez brzuch stópki CUDO!!!!

Kobietki jakie wózki wielofunkcyjne polecacie, kupiłyście???
Bo ja już się poddaje jest tyle tych firm, a nie wiem czy te droższe naprawdę są dobre, czy tylko płaci się za firmę
zdjęcie pokoiku wstawie po weekendzie
za ruchy małej, moja to już kompletnie niemam miejsca, stale mam góry, fałdy na brzuchu bo tak dupke wypina i plecki

a wózek kupiliśmy bebetto luca 3 w 1 z fotelikiem w kmplecie w hurtowni ares

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Przeprasza, źle kliknęłam
Dziękuję, ale na razie zbieram opinie o wszystkich firmach jakas masakra poprostu, x-lander jedni mówią, że ok drudzy, że skrzypi i gondola mała, graco ciężki, o taco tez różne opinie
tak jest ze wszystkimi modelami wózków że są plusy i minusy
my wybraliśmy luce bo najpierw chcieiliśmy bebetoo solaris, ale luca jest prawie 2 kg lżejsza i wogóle waga tego wózka jest lżaejsza niż innych a dla mnie to ważne, bo mam dyskopatie i na dodatek wóżek musze z 2 pietra znieść.

tu jest ranking wózków:
http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/w...-ranking-2012/

Edytowane przez Atena564
Czas edycji: 2013-04-19 o 17:52
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-19, 18:15   #194
MamaIzabela
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez atena564 Pokaż wiadomość

dziękuję :d
Stary 2013-04-19, 18:26   #195
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Powiem wam ze co wozek to opinia, najlepiej wybrac pod siebie. ja mam dwa i z zadnego do konca nie jestem zadowolona.W kazdym mnie co innego drazni. takze najlepiej to pojedzic po hurtowniach podpytac, pojezdzic, a jak chce sie uzywke, to wtedy juz wybrany model szukac na tablicy czy allegro.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
Stary 2013-04-19, 19:10   #196
becik_4
Zadomowienie

ja kupowałam wózek też w Aresie ale dziewczyny mają rację każdy ma ajkieś wady i zalety ja nic nie mogę powiedziec bo cały czas stoi w pokoju

a czy w H@M tym w koronie są ciążowe ubrania? bo kiedyś byłam w tesco to tylko jedne spodnie dresowe tam były i tyle a na stronie sa takie rybaczki które mi sie podobają ale niestety nie ma u nas jeszcze wysyłki internetowej
Stary 2013-04-19, 19:33   #197
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja mam Tako Jumpera używkę kupioną za 350 zł i jestem zadowolona. Tylko ciężki jak diabli skubaniec. Dlatego jak Agata miała rok kupiłam lekką spacerówkę.
Przy drugim zrobię inaczej. Kupię samą gondolę używaną tanią. A spacerówkę jakąś lepszą osobno.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-19, 20:19   #198
MamaIzabela
Raczkowanie

Cytat:
ja kupowałam wózek też w Aresie ale dziewczyny mają rację każdy ma ajkieś wady i zalety ja nic nie mogę powiedziec bo cały czas stoi w pokoju

a czy w H@M tym w koronie są ciążowe ubrania? bo kiedyś byłam w tesco to tylko jedne spodnie dresowe tam były i tyle a na stronie sa takie rybaczki które mi sie podobają ale niestety nie ma u nas jeszcze wysyłki internetowej

Kochana w koronie są dwa H&M jeden na poziomie 0 drugi na poziomie 1, więc ciążowe ciuszki napewno w którymś będą .
W Tesco jest juz tylko jeden h&m.

Jesli moge spytac to ile ten x-lander w aresie kosztował???

Edytowane przez MamaIzabela
Czas edycji: 2013-04-19 o 20:28
Stary 2013-04-19, 23:13   #199
wiewi
Raczkowanie

Atena jak leżałam w szpitalu to do jednej dziewczyny przychodziła położna i ją wypytaliśmy. Powiedziała że tż może być na sali porodowej bez tej szkoły rodzenia. Ja nie robię szkoły rodzenia bo mój się ze mną nie wybiera rodzić... nie będę go zmuszać.
Stary 2013-04-20, 09:00   #200
becik_4
Zadomowienie

Iza za wozek dalismy 1668 i to byla promocja a nie wiem jaka jest cena regularna ale tam czesto sa jakies promocje na wozki
Stary 2013-04-20, 11:47   #201
senna87
Raczkowanie

Witam wszystkie kieleckie dziewczyny

Chciałam do Was dołączyć, jeśli można
TP według OM mam na 27.08, ale według każdego kolejnego usg TP się zbliża coraz bardziej, według ostatniego to 18.08. W brzuszku mam córeczkę, Hanię albo Magdę, jeszcze nie zdecydowaliśmy do końca. Chodzę do dr Raczka, rodzić będę chyba na Kościuszki wacham się jeszcze co do Prostej, ale słyszałam dużo negatywnych opinii co do opieki poporodowej tam. Dzidzię planujemy rodzić razem, tzn ja z mężem

Co do wyprawki to mam narazie tylko ciuszki- kupiłam sporo jeszcze podczas zimowych wyprzedaży w Smyku, a teraz odkryłam że w lumpkach można dostać cudeńka za grosze, więc chodzę i szperam Powoli przymierzamy się do zakupu wózka i łóżeczka, wózek chcemy 3w1, ale na ten temat muszę trochę poczytać jeszcze. A co do łóżeczka, gdzie kupowałyście dziewczyny? My chcemy klasyczne drewniane, w ikei widziałam takie fajne, z którego później można wyjąć cały jeden bok dla starszego dzieciaczka, tylko trochę nie opłaca mi się tam jechać tylko po łóżeczko.

A co do ubrań dla siebie to nie kupuję takich typowo ciążowych, tylko poprostu większe rozmiary normalnych ubrań, często w lumpkach. Najlepiej czuje się w sukienkach (to wersja "elegantsza" ) i w leginsach+tunikach/bluzkach za" pupę".

Edytowane przez senna87
Czas edycji: 2013-04-20 o 11:52
senna87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-20, 12:15   #202
becik_4
Zadomowienie

senna87 witaj

ja się tak zbieram zeby połazić po tych lumpach ale jakos nie trafiam na fajne rzeczy co jedynie w robanie wybralam co nieco dla małego na osiedlu też mam ze dwa ale takie małe i jeszcze tam nie byłam a ze juz coraz ciezej mi sie chodzi to sie musze szybko zebrac
Stary 2013-04-20, 13:03   #203
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez senna87 Pokaż wiadomość

TP według OM mam na 27.08, ale według każdego kolejnego usg TP się zbliża coraz bardziej, według ostatniego to 18.08. W brzuszku mam córeczkę, Hanię albo Magdę, jeszcze nie zdecydowaliśmy do końca. Chodzę do dr Raczka, rodzić będę chyba na Kościuszki wacham się jeszcze co do Prostej, ale słyszałam dużo negatywnych opinii co do opieki poporodowej tam. Dzidzię planujemy rodzić razem, tzn ja z mężem

Co do wyprawki to mam narazie tylko ciuszki- kupiłam sporo jeszcze podczas zimowych wyprzedaży w Smyku, a teraz odkryłam że w lumpkach można dostać cudeńka za grosze, więc chodzę i szperam Powoli przymierzamy się do zakupu wózka i łóżeczka, wózek chcemy 3w1, ale na ten temat muszę trochę poczytać jeszcze. A co do łóżeczka, gdzie kupowałyście dziewczyny? My chcemy klasyczne drewniane, w ikei widziałam takie fajne, z którego później można wyjąć cały jeden bok dla starszego dzieciaczka, tylko trochę nie opłaca mi się tam jechać tylko po łóżeczko.

A co do ubrań dla siebie to nie kupuję takich typowo ciążowych, tylko poprostu większe rozmiary normalnych ubrań, często w lumpkach. Najlepiej czuje się w sukienkach (to wersja "elegantsza" ) i w leginsach+tunikach/bluzkach za" pupę".
witaj, chodzimy do tego samego lekarza i jak ci sie podoba?
Co do lozeczka my mamy turystyczne, a z ikei mozesz zamowic przez ich strone, ale nie wiem ile za dowoz sobie licza.

Ja dzis obczajalam na butelki na allegro i takie tam. Musze juz w maju zamowic, co by czekalo na mlodego.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
Stary 2013-04-20, 13:45   #204
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A nie wiecie w których hurtowniach jest największy wybór spacerówek takich tanich do 250 zł?

P.S. Czy to wątek tylko dla ciężarówek? Czy nie ciężarówka (czyli ja ) też mogę tutaj bywać?

Agatka jest już z nami
Stary 2013-04-20, 14:06   #205
magolina
Wtajemniczenie

Hej

My wózek kupujemy używany Roana Maritę. Klasyka. Ciężki ale my mieszkamy w domu i u nas wchodzi się przez piwnicę, więc wózeczek będzie sobie tam stał z przewożeniem go też nie będzie problemu bo mamy samochód kombi. Generalnie te wózki mają dużą gondolę, na czym mi zależy i podoba mi się też wizualnie. I tak jak piszecie, nie każdemu się w 100% dogodzi z wózkiem. Zawsze znajdzie się coś, co mogłoby być w nim lepsze.

Wczoraj mi przyszła pierwsza paczka: pieluchy tetrowe, flanelowe, kocyk, laktator, podkłady, rożek itp.

Cytat:

Witam mamy zbliżony tp ja mam na 19.08.
Imiona dla córeczki ładne, szczególnie Magda
My łóżeczko prawdopodobnie dostaniemy a jak nie to chyba też będę rozglądać się za używanym, tylko materacyk nowy dokupimy

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
A nie wiecie w których hurtowniach jest największy wybór spacerówek takich tanich do 250 zł?

P.S. Czy to wątek tylko dla ciężarówek? Czy nie ciężarówka (czyli ja ) też mogę tutaj bywać?
No nie wiem
Żartuje jak dla mnie to super, że się udzielasz. Czym nas więcej tym lepiej
magolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-20, 14:12   #206
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A w ikei możesz kupić więcej rzeczy takich na zaś
sztućce np. mają świetne, pojemniki na zabawki, ręczniczki z kapturkiem, my teraz planujemy kupić te krzesełka mamut

Agatka jest już z nami
Stary 2013-04-20, 14:32   #207
becik_4
Zadomowienie

Cytat:

doświadczona mama bardzo mile widziana wiec jak najbardziej musisz z nami zostać

Ja łóżeczko mam drewniane pasuje nam do mebli i jakos nie jestem za turystycznymi do codziennego spania ale wiem ze są coraz bardziej popularne jak dla mnie za malo stabilne
Stary 2013-04-20, 14:46   #208
MamaIzabela
Raczkowanie

Cytat:

WITAMY!!!!

Już wpisuję Cię na pierwszą stronę

Co do Prostej, koleżanka tam rodziła w zeszłym roku i nie była zadowolona z opieki poporodowej. Ale opinie są naprawde różne, o czym można poczytać na naszym wątku

Rzeczywiście w lumpkach znajdzie się zawsze coś fajnego i bardzo dobrego jakościowo.
Łóżeczko kupuję takie :

http://www.sklep.inter-comp.pl/LOZEC...AFA-37858.html

W związku z tym że planujesz łóżeczko na dłużej polecam Ci:

http://artykulydzieciece.pl/632-klup...ko-140x70.html

Z wózkiem mamy problem za dużo tego

Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg łóżeczko.jpg (12,7 KB, 5 załadowań)
Stary 2013-04-20, 15:27   #209
MamaIzabela
Raczkowanie

Cytat:

Dla udowodnienia, że jesteś nam potrzebna wpisana zostałaś na pierwszą stronę

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Hej

My wózek kupujemy używany Roana Maritę. Klasyka. Ciężki ale my mieszkamy w domu i u nas wchodzi się przez piwnicę, więc wózeczek będzie sobie tam stał z przewożeniem go też nie będzie problemu bo mamy samochód kombi. Generalnie te wózki mają dużą gondolę, na czym mi zależy i podoba mi się też wizualnie. I tak jak piszecie, nie każdemu się w 100% dogodzi z wózkiem. Zawsze znajdzie się coś, co mogłoby być w nim lepsze.

Wczoraj mi przyszła pierwsza paczka: pieluchy tetrowe, flanelowe, kocyk, laktator, podkłady, rożek itp.
za paczuszkę i wybrany wózek

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
Iza za wozek dalismy 1668 i to byla promocja a nie wiem jaka jest cena regularna ale tam czesto sa jakies promocje na wozki

To chyba zrobię tak że obejrzymy wózki w aresie, a potem zamówimy przez internet bo są lekkie różnice w cenie
Stary 2013-04-20, 19:13   #210
becik_4
Zadomowienie

Iza ja mam przewijak z motywem takiej samej żyrafy co na twoim łóżeczku kupiony w aresie wiec moze sobie tam zobaczysz to bedzie ci ąłdnie pasował do całości są też pościele i rożki z tym samym motywem

spory wybór wózków jest też na zagnańskiej za marketami po lewej stronie też duża hurtownia ale nic tam nie kupowałam tylko oglądaliśmy właśnie wózki ale nie mieli x landera xq tylko ten model xa

kurcze ale ma sie zrobić ciepło pod koniec tygodnia jak najszybciej musze kupic te spodnie w poniedziąłek chyba pójdę do tej korony zobacze co mają w tym h@m bo w dzinsach to sie ugrzeje a w leginsach nie lubie chodzic przy takiej temperaturze ( za obcisłe i nie przewiewne)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości