Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19. - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-18, 09:27   #691
Natala84
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Guciu, przypomniałaś mi ze dziewczyny też o imię pytały więc.... nie mam pojęcia, pewnie będzie jak z MArysią, zdecydujemy jak się urodzi

póki co w głowie mam:
Laura
Milena
Joanna
Aleksandra

ale pewnie ta lista jeszcze z 300 razy się zmieni

Kaska, kciuki za połówkowe

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 09:34   #692
gochaa_p
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Guciu, przypomniałaś mi ze dziewczyny też o imię pytały więc.... nie mam pojęcia, pewnie będzie jak z MArysią, zdecydujemy jak się urodzi

póki co w głowie mam:
Laura
Milena
Joanna
Aleksandra

Asia i Ola bardzo łądne

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

jutro w przedszkolu fociaki i nie wiem w co Wojtka ubrać :/ koszula do jeansów czy może podkoszulek bawełniany jak codzień?
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 09:35   #693
Gucia0987
Zakorzenienie

Natalka fajne imiona masz w głowie
No to będzie niespodzianka jak się malutka będzie nazywać

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 10:09   #694
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Kaśka, Abby, wszystko nie tak. W domu nie tak, w pracy nie tak. Do du.py z tym wszystkim. Jestem do niczego!.
przestań, przestań

Cytat:

póki co w głowie mam:
Laura
Milena
Joanna
Aleksandra
Olka fajne
Cytat:
Kaska
Cytat:
, kciuki za połówkowe

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 10:21   #695
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć

Żabciu, pierwsze na bank skrócą nogę i sprawią, że będzie wyglądała jak kloc Drugie są fajne, trzecie średnio mi podchodzą, mam jedne sandały tego typu, nie założyłam ich nigdy, bo mam wrażenie, ze je pogubię

O jak słodko Miło, że Wojtuś tak dba o mamę

Aaby, Kaśka, trzymam kciuki za Wasze wizyty dziś
Przypomniało mi się jak z mojego panieńskiego wróciłam bez butów, ale z obcasami w rękach

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Super kurtka, ją też licytuje często ze snajperem i faktycznie zawsze warto szukać tych samych rzeczy na innych aukcjach, ja tak miałam z bluza/płaszczykiem małej.
A wczoraj odebrałam spodenki ogrodniczki (slitasne trochę:p) next, wylicytowane. Używki ale śliczne są!
Ile miesięcy ma Emilka i jaki rozmiar teraz nosi?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
W niedzielę skończy pół roku - i prawie wchodzi w roamiar 74 - to zależy od firmy.

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Natalka jak Emilka będzie miała siostrę, to będzie Milenka

Fajnie, ze Wam się kurtka podoba, bo dziś w nocy mi się śniło, że była tragiczna.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 10:21   #696
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Dzień dobry,
przepraszam, że przeszkadzam, ale bardzo proszę o Waszą pomoc - piszę prace magisterską o mediach dla rodziców i potrzebuję Waszych opinii na ten temat.
Proszę o wypełnienie ankiety
http://www. ankietka. pl/ankieta/108346/prasa-i-portale-parentingowe.html
(w nazwie dwa linki do usunięcia)

Z góry dziękuję i przepraszam

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 10:26   #697
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
mnie sie podobają te bez paseczka

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ----------

och jak ja kocham te pobudki o 6 rano :/

Wojtuś zrobił mi kanapeczki z jajem i teraz je wmuszam w siebie bo stoi i patrzy :P Czuję się lekko sterroryzowana
pogoda zapowiada się na ładna dzisiaj , super

Miłego dzionka dziewczyny

jedz jedz mama

Cytat:
Kaśka, Abby, wszystko nie tak. W domu nie tak, w pracy nie tak. Do du.py z tym wszystkim. Jestem do niczego!

Ja bym się najchętniej dzisiaj schowała i żeby ktoś tak pożył za mnie kilka dni, ogarnął wszystko.
Tule, ostatnio czuje sie bardzo podobnie

Cytat:

Blonde, kiepsko z tą wizytą może jednak uda się gdzieś Sebę wcześniej wcisnąć, no i dobrze że w Polsce go przebadają co do kaszlu, to u nas ciągnie się niemal bez przerwy od listopada... tzn co już jest lepiej to znowu coś ze żłobka przynosi i od nowa robiliśmy nawet ostatnio dokładniejsze badania - wymaz z nosa i gardła, mykoplazme, chlamydie, krztusiec, CRP, alergia... no i wszystko ok, a nadal pokasłuje

fartnęło nam się ponieważ Marysia we wrześniu nie będzie miała pełnych 3 lat (skończy 18 października) to może jeszcze rok zostać w żłobku

dziś i jutro mam wolne, chciałam troszkę odpocząć a pogoda jest piękna tż też ma wolne, pojechał ogarnąć trochę działkę, po żłobku i spaniu do niego dołączymy
no ja mam nadzieje,z e w wakacje ktos zrezygnuje i Nas wcisna, ale tez musi byc zdrowy, co u niego tez ciezko natrafic
A Seba ten kaszel ma tak jaka ja, raz sie pojawia, raz go nie ma...w pl bedziemy robic testy alergiczne

A chcesz ja zostawic w zlobku?2,5 latki ida do przedszkola,a ona ma 3 lata

Miłego odpoczywania

Cytat:

póki co w głowie mam:
Laura
Milena
Joanna
Aleksandra

mi sie podoba Milena i Aleksandra

Czesc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-18, 10:39   #698
stokrotka24
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:

póki co w głowie mam:
Laura
Milena
Joanna
Aleksandra

ładne imiona wymieniłaś, mi się szczególnie Ola i Asia podoba

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
A u Was kiedy budowa rusza?

Chcemy jeszcze kupic drzewko dekoracyjne i je podswietlic od dolu , ale nie mamy pomysłu jakie

Dziewczyny ta sa te buty co Wam się linki nie chciały otworzyć. Chcialam te z paseczkiem ( mierzyłam sa mega wygodne ) ale każdy mowi ze skracają noge Te drugie jasne nie było rozmiaru. No i te sandałki mi wpadly w oko ale tez nie było mojego rozmiaru.
buty wizualnie ładne ale ja bym takich nie kupiła, za duża szpila

Cytat:
mnie sie podobają te bez paseczka

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ----------

och jak ja kocham te pobudki o 6 rano :/

Wojtuś zrobił mi kanapeczki z jajem i teraz je wmuszam w siebie bo stoi i patrzy :P Czuję się lekko sterroryzowana
pogoda zapowiada się na ładna dzisiaj , super

Miłego dzionka dziewczyny
ale kochany synek

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Gocha ja wstałam o 5:50
to ja poproszę o kanpeczkę- już nawet z jajem zjem

dzisiaj połówkowe- dyg dyg
będzie dobrze, trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Dziś mam w końcu tę poradnię rehabilitacyjną... Ciekawe, czy powiedzą coś mądrego, czy "Musi pani czekać do porodu, teraz nic z tym nie zrobimy"

edit: Ale mam dużego dziecia w podpisie

no ciekawe czy coś zaradzą na twoje plecy, a ogólnie jak sie czujesz? jak piersi? rosną?
Cytat:

źle mi dzisiaj. wszystko jest nie tak jak powinno...
przytulam kochana

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Jestem

I mam wysmienity humor.
Wczorajsze spotkanie z siostra i zakupy uwazam za udane, chociaz był z nią młody bo nie miał go kto przypilnowac. Co chwila albo pic, albo siku labo chipsy albo cos jeszcze i tak łaziłysmy prawie 4h do tego zlaiczyłsmy plac zabaw i lody.
Kupiłam tz koszule na imieniny bo ma w poniedziałek.
Dziewczyny - kaska , aaby - za wizyty

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

tule mocno kochana!!
fajnie, że taki dzionek miałaś udany

Cytat:

Stokrotko, jak wróciłam z usg to też mnie zaczęło zastanawiać,czemu ten mój bobas taki duży Marysia tyle ważyła w skończonym 22 tc, a fasolka teraz ma skończony 20 tc (wg OM)/21 tc (wg USG). no ale nikt nic nie komentował, więc mam nadzieję że wszystko ok

dziś i jutro mam wolne, chciałam troszkę odpocząć a pogoda jest piękna tż też ma wolne, pojechał ogarnąć trochę działkę, po żłobku i spaniu do niego dołączymy
na pewno jest wszystko dobrze z wagą, po prostu duża jest, ładnie rośnie i cieszę się, ż z żłobkiem się udało

Bika kurteczka ładna

byłam dzisiaj na badaniach- mocz, morfologia i glukoza. Sama glukoza nie była taka straszna, słodka ale z cytrynką dobra. Trochę mnie muliło na początku po niej ale dałam radę. Mam z laboratorium do domu ok 15 minut drogi i wracałam na głodniaka bo miałam tylko wafelka przy sobie a nie miałam na niego chęci. W domu zaczęłam robić śniadanie i strasznie słabo mi się zrobiło z głodu, w głowie mi się kręciło, ręce się trzęsły. Chyba cukier mi spadł mocno. Zjadłam i leżę teraz i dochodzę do siebie. Więc rada dla innych weźcie sobie coś do jedzenia na powrót

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 10:51   #699
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
byłam dzisiaj na badaniach- mocz, morfologia i glukoza. Sama glukoza nie była taka straszna, słodka ale z cytrynką dobra. Trochę mnie muliło na początku po niej ale dałam radę. Mam z laboratorium do domu ok 15 minut drogi i wracałam na głodniaka bo miałam tylko wafelka przy sobie a nie miałam na niego chęci. W domu zaczęłam robić śniadanie i strasznie słabo mi się zrobiło z głodu, w głowie mi się kręciło, ręce się trzęsły. Chyba cukier mi spadł mocno. Zjadłam i leżę teraz i dochodzę do siebie. Więc rada dla innych weźcie sobie coś do jedzenia na powrót

Dzwoniła do mnie babka ze szpitala...
niestety musimy czekac, ale powiedziała ze jesli tylko zwolni sie miejsce(moze w czerwcu)to zadzwonia
Tez mi sie wydaje ze sie zwolnia miejsca, bo dziecko musi byc zdrowe na badanie poza tym beda wakacje, to niektorzy wyjzedzaja, takze liczymy na szybsza wizyte
Stary 2013-04-18, 11:00   #700
gochaa_p
Zakorzenienie

kurcze jakie mam zakwasy po proawej stronie ciała od dźwigania Ewci w tym foteliku to szok :/ Normalnie szyją skręcić nie mogę :/ Ale są też plusy - mam 2 kg na wadze mniej
Jutro szczepienie - ciekawe ile ten mój klocuszek waży dokłądnie

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
w ej przychodnie do której ja w ciaży chodziłąm zaraz obok labolatorium jest sklepik, od razu bułę z szynka kupiłam bo inaczej bym do auta nie wsiadłą :/ No i nie polecam jechać autem jako kierwoca :/ średnio mądry pomysł to był
Stary 2013-04-18, 11:36   #701
malamaluczka87
Zadomowienie

Stokrotko - a jaki lekarz wystawia ci L4 ? Rodzinny, ginekolog? Bo jeśli gin to jest taka rubryka na druku, gdzie wpisuje skrót - oznaczający zwolnienie lekarskie ciążowe - dlatego nie ma już potrzeby pisania zaświadczeń, że jesteś w ciaży bądź pokazywania się z brzuszkiem. Nic się nie stresuj tą wizytą w ZUSie. Masz pełne prawo do zwolnienia.

Dziewczynki moje,
ja znowu zapracowana,a le obiecuję, że popołudniu nadrobię;-*

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-18, 11:59   #702
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cześć dziewczyny

U mnie dziś lato Słońce grzeje mocno, szkoda, że trzeba pracować, ale po południu rozsiądę się na balkonie i wystawię moją białą facjatę do słońca

Wczoraj tż wykazał skruchę, wziął na spacer, zrobił świeży soczek, potem wspólny wieczór przy filmie. Jest rozgrzeszony

Kaśka kciuki za połówkowe

Aaby oby coś w poradni zaradzili

Natala
mi się najbardziej podoba Milenka

Bika śliczna kurteczka

Gucia tulę

Madzia super, że tak łatwo poszło odstawianie Mai.

Żabcia mi się podobają buty numer 3, ale niekoniecznie te kolory

Od rana pracuję i teraz zrobiłam sobie przerwę na kawkę i jogurt
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 12:20   #703
gucia6
Zakorzenienie

hej dziewczynki

Natala, gratuluje dziewczynki

Gucia, tule i dolaczam do Ciebie...

tez mi zle, bo maz daleko i nasza 4. rocznice slubu spedzamy osobno

do tego w pracy powoli papiery zaczynaja sie nawarstiac (a na razie mam tylko 1 projekt na glowie ), nie wyrabiam miedzy szkoleniami i szybkiem "uciekaniem" z pracy, bo dziewczynki musze odebrac... do tego dobijaja mnie te dojazdy, a nie mam kiedy pojezdzic po jakichs komisach, zeby znalezc jakies autko
Stary 2013-04-18, 13:04   #704
metkaa
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Ale się cieszę od kilku dni licytowałam pewną kurteczkę na allegro, miałam nawet ustawionego snajpera, cena doszła do ponad 40zł...... a tu, u tego samego sprzedawcy ta sama kurteczka "kup teraz" za tylko 29,90 ale się cieszę - brawa dla mojego tż , że wyszukał tę aukcję
Jak się Wam podoba?
http://allegro.pl/baby-extra-kurtka-...179782603.html

Emilka ma kurtkę w końcu

Metka gratuluję rocznicy, która to?
bardzo ładna kurtka,
a rocznica az 3

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego w takim razie! To będzie chyba dzisiaj miły wieczór, co? A mąż coś szykuje? Domyślasz się? Czy też taki zapominalski jak ty?
dziekuję, tz nic nie przygotwał bo z reguly my sobie nic nie kupujemy na zadna okazje

blonde, Gucia,

Madzia

zaaaaabcia te pierwsze butki najlepiej mi się podobają,

kasia trzymam kciuki za wizyte,

aaby tez jestem ciekawa co Ci powiedzą,

Gucia

mysia super, ze spotkanie udane,

Natala bardzo ladne imiona,

Dodaja super, ze wieczór udany

u nas też dzis pięknie a ja się kiszę do 19 w pracy
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 13:49   #705
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
A chcesz ja zostawic w zlobku?2,5 latki ida do przedszkola,a ona ma 3 lata
to nie tak że chce. jak się dostanie do przedszkola, to będzie super, ale szczerze w to wątpie... a u nas w żłobku jest informacja, ze dzieci urodzone do 31.08.2010 objete sa edukacją przedszkolną, zapytałam wiec co z dziecmi urodzonymi później - i kierowniczka powiedziała, że takie dzieci mogą zostać jeszcze rok co mnie cieszy, bo wiem że nie zostaniemy bez niczego

ciesze się ze imiona Wam się podobają

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 13:54   #706
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
to nie tak że chce. jak się dostanie do przedszkola, to będzie super, ale szczerze w to wątpie... a u nas w żłobku jest informacja, ze dzieci urodzone do 31.08.2010 objete sa edukacją przedszkolną, zapytałam wiec co z dziecmi urodzonymi później - i kierowniczka powiedziała, że takie dzieci mogą zostać jeszcze rok co mnie cieszy, bo wiem że nie zostaniemy bez niczego

ciesze się ze imiona Wam się podobają
rozumiem juz, pomyslalam o tym dopiero po napisaniu
To fajnie, bo fakt nie zostaniecie bez niczego w razie czego
Stary 2013-04-18, 15:06   #707
metkaa
Zakorzenienie

zwariuje tu chyba dzisiaj,

Natala, Tomalinka czy ja Wam mogę już wpisać na liście dzieciaczki?
Stary 2013-04-18, 15:50   #708
gochaa_p
Zakorzenienie

nareszcie mamy lato tej wiosny

w cieniu 24 st a na dworze mega słońce extra

Ewcia właśnie zaliczyła spacer do przedszkola w samym bodziaku i śpiochach i nakryta była tylko pieluszką flanelową
Stary 2013-04-18, 16:36   #709
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:

Ewcia właśnie zaliczyła spacer do przedszkola w samym bodziaku i śpiochach i nakryta była tylko pieluszką flanelową :)
Matko! U mnie też baaaardzo ciepło było, ale nie rozebrałam tak dziewczyn Chociaż u nas trochę wiatru było...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-18, 16:37   #710
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ewcia właśnie zaliczyła spacer do przedszkola w samym bodziaku i śpiochach i nakryta była tylko pieluszką flanelową
luuu odwazna jestes
Stary 2013-04-18, 16:41   #711
Debrah
Zakorzenienie

Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

A my po kolejnym szczepieniu, trochę płaczu ale dało sie uspokoić, dzielna moja<3 serce mi pęka za każdym razem ale co zrobić...

Mała też była w samym body i ogrodniczkach.
A właśnie, co myślicie o chustowaniu?

Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 16:45   #712
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część

Cytat:
A my po kolejnym szczepieniu, trochę płaczu ale dało sie uspokoić, dzielna moja<3 serce mi pęka za każdym razem ale co zrobić...

buziaki dla córci,
co do chusty to ja jestem na nie ale sama racjionalnie nie umiem wytłumaczyc dlaczego
Stary 2013-04-18, 16:53   #713
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Stokrotko - a jaki lekarz wystawia ci L4 ? Rodzinny, ginekolog? Bo jeśli gin to jest taka rubryka na druku, gdzie wpisuje skrót - oznaczający zwolnienie lekarskie ciążowe - dlatego nie ma już potrzeby pisania zaświadczeń, że jesteś w ciaży bądź pokazywania się z brzuszkiem. Nic się nie stresuj tą wizytą w ZUSie. Masz pełne prawo do zwolnienia.

Dziewczynki moje,
ja znowu zapracowana,a le obiecuję, że popołudniu nadrobię;-*
L4 wystawia normalnie ginekolog i to są tradycyjne ciążowe oznaczenia. W sumie to się nie stresuję, bo chyba bardziej lekarza sprawdzają niż mnie bo sama przecież sobie nie wystawiłam zwolnienia. Ale nie chce mi się jechać nigdzie

dzisiaj byłam po tej glukozie tak zmulona, że przespałam w dzień 2 godziny i caly dzien jestem do niczego, może przez pogodę bo upał jak latem. Idę zaraz na działkę trochę posiać warzyw, tylko mój pomocnik wstanie bo zmęczony po pracy

Łukaszek
Stary 2013-04-18, 18:03   #714
metkaa
Zakorzenienie

stokrotka fajnie macie z ta działka
Stary 2013-04-18, 18:09   #715
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

U nas też lato, ale jak wychodziłam rano to jeszcze aż tak ciepło nie było, więc Emilka miała na sobie body z krótkim rękawem, bluzkę z długim i taką cienką bluzę, a na dół rajstopy i cienkie dżinsy..... później wkleję fotkę bo to już jedno z ostatnich wyjść w gondoli

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:

Ja jestem jak najbardziej za, sama chciałam Emilkę chustować, ale jak szłam jeszcze w ciązy na spotkanie klubu kangura to oni zmienili siedzibę i raczyli o tym poinformować no i na tym się skończyło moje "chustowanie"
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 19:15   #716
mysia1986
Zakorzenienie

Byłam na zakupach po pracy i miałam plan sprzatania mieszkania, bo w sobote mam u siebie babski wieczór, ale jakos tak mnie zmuliło, ze zaległam na łóżku i leze do tej pory normalnie wszystkie siły ze mnie uleciały
Natala, mnie też sie podoba Milenka

Dzisiaj to juz nie wiosna a lato było u mnie
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 19:32   #717
zaaaabcia
Zakorzenienie

Hej

blonde - pytalas o sukienke , wrzucam fotke.

tasia , gucha , aaaby , butter, Gucia , stokrotka , dodaja , metka - dziekuje bardzo za opienie na temat butow Ja starasznie miałam ochote na te buty z paskiem ale jak piszecie ze skracają to na pewno je sobie daruje. Za to drugie na pewno sobie kupie. Mysle ze można je ubrać i do sukienki jak i jeansów

aaby - spoko nic się nie dzieje No już sporego dzidziusia nosisz w brzuszku

kaska - jak to już polokowe usg masz?? Powodzenia!

Domino od dwóch dni został oficjalnie calusnikiem Maz nauczyl go dawac buziaki. Wystarczy ze powie się mu "dziubek" a Domino biegnie z otwartymi ustkami i bierze się za calowanie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0668.jpg (117,5 KB, 18 załadowań)

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2013-04-18 o 19:42
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 20:24   #718
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
stokrotka fajnie macie z ta działka
no zadowolona jestem z niej, trochę pracy tam jest, ale z roku na rok (mamy ją dopiero 3 sezon) coraz bardziej widać, że coś się dzieje na działce. Dużo teściu nam pomaga i większość rzeczy on zrobił ale ja też lubię pogrzebać sobie w ziemi no i oczywiście świeże owoce i warzywa lubię

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Byłam na zakupach po pracy i miałam plan sprzatania mieszkania, bo w sobote mam u siebie babski wieczór, ale jakos tak mnie zmuliło, ze zaległam na łóżku i leze do tej pory normalnie wszystkie siły ze mnie uleciały
Natala, mnie też sie podoba Milenka

Dzisiaj to juz nie wiosna a lato było u mnie
może taka pogoda dzisiaj, ja też miałam taką zmułkę dzisiaj

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Hej

blonde - pytalas o sukienke , wrzucam fotke.

tasia , gucha , aaaby , butter, Gucia , stokrotka , dodaja , metka - dziekuje bardzo za opienie na temat butow Ja starasznie miałam ochote na te buty z paskiem ale jak piszecie ze skracają to na pewno je sobie daruje. Za to drugie na pewno sobie kupie. Mysle ze można je ubrać i do sukienki jak i jeansów

aaby - spoko nic się nie dzieje No już sporego dzidziusia nosisz w brzuszku

kaska - jak to już polokowe usg masz?? Powodzenia!

Domino od dwóch dni został oficjalnie calusnikiem Maz nauczyl go dawac buziaki. Wystarczy ze powie się mu "dziubek" a Domino biegnie z otwartymi ustkami i bierze się za calowanie
sukienka bardzo ładna

i posiany dzisiaj groszek, fasolka, buraki i rzodkiewka. Dużo pewnie tego nie będzie ale zawsze coś

Łukaszek
Stary 2013-04-18, 20:41   #719
kotekk81
Zakorzenienie

Czesc

przyszlam sie pochwalic ze moja mala dzidziusiowa coreczka dostala sie do przedszkola

a tak poza tym jak wychodze z domu o 7:30 tak wracam o 19.........padam

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 20:49   #720
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć.
Maja wczoraj w nocy dostała gorączki. Prawie 39 stopni. Niestety nie umiemy jej zbić. Byliśmy u lekarza. osłuchowo czysta, zęby też nie rosną. Dostaliśmy skierowania na mocz. Latałam za nią z pojemnikiem, ale udało się szybko złapać. Wyniki dobre, wszystko w normie. Biedna tak się męczy. W nocy dawałam jej czopki, teraz na noc dostała syrop nurofen.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości