|
|
#781 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mundial 2014 - część III
Dziewczyny, a ja się dzisiaj obudziłam bez bólu!
Już zapomniałam jak to jest, czaaaad, jak otworzyłam oczy i skumałam, że NIC mnie nie boli pierwszy raz od prawie dwóch tygodni to bałam się poruszyć żeby tego nie zepsuć I, uwaga, uwaga - śniło mi się, że Barca wygrała z Bayernem na wyjeździe 2:1 (nad tym, że oglądałam mecz z takim kolesiem, z którym po meczu miałam bliskie kontakty, to się może już rozwodzić nie będę A jakiś czas temu też mi się mecz śnił, też korzystny, tyle że 1:0 wtedy było
|
|
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wycierpiałas się biedactwo wystarczająco już.Co do snu, to ja myślę, że może to się spełnić Aaa, to na biało... teraz doczytałam, no nieźle Apropos Bayernu, wczoraj obejrzałam I połowę ich meczu z Wolfsburgiem. Do przerwy prowadzili 2-1, ale nawet myślałam, że może Wilki coś jeszcze ustrzelą (ich gol w końcówce był piękny
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-04-17 o 17:45 |
|
|
|
|
|
#783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja nie wiem, Juventus przecież tak dobrze radzi sobie w Serie A, a z Bayernem taka dupcia... Żeby w Serie A był tak niski poziom to mi się wierzyć nie chce, więc pozostaje tylko opcja, że Bayern taki dobry ![]() No nic, jak spadać to z wysokiego konia, czy jakoś tak (bez aluzji co do snu |
|
|
|
|
|
#784 |
|
Rozeznanie
|
No jako, że oglądam tą Bundesligę co weekend, to powiem, że to co Bayern robi w tym sezonie to jest niesamowite, więc no...
Chociaż mi nie przeszkadzałoby żeby wygrał LM, a co mu tam, już w zeszłym roku byli w finale
|
|
|
|
|
#785 |
|
Wtajemniczenie
|
Piłkarski Pudelek donosi:
"Higuain i Benzema na wylocie" "Gundogan do Barcelony"
|
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie strach się bać tego Bayernu
![]() Ja jednak jestem zdania, że nawet taki mocny zespół i taki "pewniak" może nagle zagrać gorzej i wcale nie dojść do finału. Madre, jakie ploty O tym, że któryś z napastników Realu ma odejść trąbią co chwilę. A pewnie w końcu i tak oboje zostaną ![]() Ja ostatnio wyczytałam gdzieś, że Mou odejdzie po tym sezonie do Chelsea i chce zabrać tam ze sobą Lewandowskiego I niby w tym celu był na meczu BVB żeby sobie na na naszą "gwiazdeczkę" popaczeć (a nie po to żeby opracować taktykę na mecz z Borussią)
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-04-17 o 19:44 |
|
|
|
|
#787 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#788 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- A w ogóle to gra właśnie Chelsea i David Luiz strzelił gola ![]() |
|
|
|
|
|
#789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Włoskie kluby w latach 90tych i początkiem 2000 pompowały astronomiczne pieniądze w transfery i niestety odbiło się to czkawką. Teraz kluby spłacają tamte długi (bo często większy był wydatek niż zarobek). Najlepszymi przykładami są Juve i Milan w tej edycji LM. Juve fakt wyszło z grupy ale tylko dzięki beznadziejnej postawie Chelsea, później trafili na najsłabszy Celtic to ich powieźli 6-0 w dwumeczu ale jak przyszedł rywal z najwyższej półki to dostali lanie od monachijczyków. Przykład Milanu jest zgoła inny ponieważ, jak już pisałem w poprzednim wątku, przed sezonem odeszło 11 ważnych piłkarzy i Milan musiał na szybkości zebrać skład dokonując transferów takich jak: Bakaye Traore' (za darmo z Nancy) Kevin Constant (współwłasność z Chievo Werona) Francesco Acerbi (4,5 mln z Chievo) Mbaye Niang (2 mln Caen) Giampaolo Pazzini (wymiana z Interem Mediolan) Bojan (wypożyczenie z Romy) Cristian Zapata (wypożyczenie z Vilarreal) Trzeba być fanem włoskiej piłki żeby znać tych graczy. I efekty znamy wszyscy. 4-0 nie boli mnie już teraz mając na względzie to że pozbywając się tamtych piłkarzy Milan nie ma już długów. Teraz powoli zaczyna być widać światełko w tunelu i droga jaką obrał Milan (kupować zawodników do 24. roku życia i zrobić z nich gwiazdy) podoba mi się tylko żeby w tym szaleństwie była metoda, a nie koniec końców będziemy włoskim Arsenalem ![]() na koniec garść suchych danych za jakie pieniądze włoskie kluby kupowały dawniej piłkarzy: Pavel Nedved (Lazio --> Juve 41 mln euro) Gianluigi Buffon (Parma --> Juve 54 mln ero) Cristian Vieri (Lazio --> Inter Mediolan 45 mln euro) Hernan Crespo (Parma --> Lazio 55 mln euro) długo by wymieniać Podam stronkę do zainteresowanych ![]() http://www.transfermarkt.pl/pl/serie...ewerb_IT1.html
na świecie, nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są Ci pozamykani w zakładach i Ci którzy nie zostali przebadani Edytowane przez ponury1939 Czas edycji: 2013-04-18 o 12:07 |
|
|
|
|
|
#790 |
|
Wtajemniczenie
|
No to trochę mnie pocieszyłeś, to znaczy Bayern zapewne i tak super sobie radzi i mają mega passe (Bundesligi jakoś namiętnie nie oglądam, no ale wiem jak wygląda punktowa sprawa
), ale może nie ma co się tak załamywać jak to robię Chociaż po ostatnich meczach wiadomo, kto jest faworytem
|
|
|
|
|
#791 |
|
Wtajemniczenie
|
Messi przyjedzie z kolegami na sparing do Polski?
---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- https://www.youtube.com/watch?featur...&v=nDhUVWOwlmk - Salva Bertomeu, kierowca klubowego autokaru, przechodzi na emeryturę. Oto pożegnanie ![]() Chyba wyślę CV na wolne stanowisko ![]() Ale spamuję dziś
|
|
|
|
|
#792 |
|
Zadomowienie
|
apropo pożegnań to jak ja nie mam w zwyczaju się zruszać to zawsze jak oglądam te filmiki to normalnie
https://www.youtube.com/watch?v=_GW7ABnbbXg https://www.youtube.com/watch?v=uMz70s5dX_w https://www.youtube.com/watch?v=PsJ7Grt95W0 to nie prawda że faceci nie płaczą zmieniając temat. Niedziela zapowiada się ciekawie :P https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...47583788_n.jpg
na świecie, nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są Ci pozamykani w zakładach i Ci którzy nie zostali przebadani Edytowane przez ponury1939 Czas edycji: 2013-04-18 o 15:39 |
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
sobota też
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#795 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
widać że nieźle się tam z nimi zaprzyjaźnił a swoje CV tez z chęcią wyśle
|
|
|
#796 |
|
Zadomowienie
|
coś co może was zainteresuje
![]() http://alma24.pl/produkt/359331229/k...-ac-milan-0-5l są jeszcze Realu, Barcelony, Manchesteru United i Juventusu ![]() według mnie się nie opłaca bo dokładnie ten sam towar był jakieś 3 miesiące temu sprzedawany w Biedronce po 10 zł za sztukę
|
|
#797 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pamiętam, że mój kumpel fan Milanu mi pokazał tę promocję w gazetcę Biedronki kilka tygodni przed tym jak mieli je wypuścić i się czailiśmy na nie strasznie
|
|
|
|
|
|
#798 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawet się załapał na foteczkę w trakcie meczu
|
|
|
|
|
#799 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() te powyższe mi się nie podobają i będę polował na jakieś lepsze
|
|
|
#800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeżeli chodzi o klubowe rzeczy to u mnie na pierwszym miejscu pilnych zakupów jest oczywiście koszulka, zaplanowałam sobie jeszcze kiedyś za pierwszą wypłatę zakupić
|
|
|
|
|
|
#801 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w lecie (jak będą wyprzedaże) planuje dokupić sobie koszulkę którą mają bramkarze ale na oficjalnej stronie Milanu jej nie ma pozostaje wykupić lot do Bergamo i zakupy zrobić na San Siro
|
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#803 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Mundial 2014 - część III
Jakos na poczatku listopada byly
Ja az dzisiaj pojechalam do lumpa z nadzieja, ze jakies sportowe koszulki wyhacze, ale nic ciekawego nie bylo, Barcy nie znalazlam Jedynie byla koszulka z Mundialu w RPA 2010, bardzo fajna, ale nie dosc ze S-ka to jeszcze dziurawa troche. Za to ciagle jest kilka tych nowek z finalu Milan-Juventus po dyszce, w sumie to moglam Ci PONURY wziac i wyslac poczta Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#804 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mundial 2014 - część III
Cytat:
Ja dzisiaj na lumpie wyhaczyłem taką koszulkę: http://www.oldfootballshirts.com/img..._600x560x0.jpg niby nadruk adidasa był ale to była jakaś podróba i nie wziąłem jakby była oryginalna to bym ją sprzedał z zyskiem
|
|
|
#805 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nawet na podróbę nie trafiłam, muszę sobie zrobić jakiś rajd lumpowy po weekendzie
![]() Zamieszczałam, wrzucę raz jeszcze
|
|
|
|
|
#806 |
|
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez czokled Czas edycji: 2013-04-20 o 12:03 |
|
|
|
|
#807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() cały czas teraz trafiam na koszulki MU albo Liverpoolu
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że dziś w końcu jakieś mecze. Real o 18.00, potem od razu Barca ![]() Ale powiem szczerze, że bardziej już czekam na LM. Awww... http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...0158d8c2fa.jpg
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-04-20 o 15:10 |
|
|
|
|
|
#809 |
|
Raczkowanie
|
Ja gadżety głównie sama sobie robię, typu zakładki do książek itp. Plakaty z gazet, koszulek szukam po lumpach, ale nie mam szczęścia
za to dwa dni temu dostałam od brata szalik FC Barcelony na urodziny! )A teraz spadam na mecz BVB
|
|
#810 |
|
Wtajemniczenie
|
Piszczu jakie piękne podanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

Już zapomniałam jak to jest, czaaaad, jak otworzyłam oczy i skumałam, że NIC mnie nie boli pierwszy raz od prawie dwóch tygodni to bałam się poruszyć żeby tego nie zepsuć 

Wycierpiałas się biedactwo wystarczająco już.
Chociaż mi nie przeszkadzałoby żeby wygrał LM, a co mu tam, już w zeszłym roku byli w finale 

Podam stronkę do zainteresowanych
), ale może nie ma co się tak załamywać jak to robię