|  2013-04-19, 00:05 | #31 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat: 
  Mam nadzieję, że dobrze się zaaklimatyzuje i sprawi Wam wiele radości. | |
|     | 
|  2013-04-19, 05:39 | #32 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Witam w nowej części     ! I jadę do Warszawy na szkolenie, więc pewnie zajrzę jutro dopiero    Miłego dnia   | 
|     | 
|  2013-04-19, 07:03 | #33 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: Centrum PL 
				 | 

Również witam się w nowym wątku dziewczyny!    Każdy pretekst jest dobry  Ja wczoraj się zawzięłam, że też będę więcej wody pić i....non-stop latałam do toalety. Nie byłoby to problemem gybym nie musiała za każdym razem opuszczać rolety w sklepie bo akurat w pracy byłam. Każdy na korytarzu słyszał, że Sandra idzie do ubikacji  Błękitne_niebo, koniecznie napisz jak się skończy sprawa z butami. Każdy sklep (mówię teraz o obuwniczych) ma swoje wewnętrzne zasady (które jednak muszą być oparte na przepisach prawa). U Nas jest więc tak, że za 3 razem gdy reklamujemy tą samą wadę to klientowi należy się zwrot gotówki (mówię o przypadku gdy się tę wadę naprawić). Ale wg mnie skoro pękła Ci podeszwa i podkreślisz Pani w sklepie, że reklamujesz te buty znowu z powodu tej samej wady i przy okazji będziesz miła to mogą Cię inaczej potraktować  Pogoda znowu cudna! Szkoda, że cały czas siedzę zamknięta w pracy  Przeglądając letnią garderobę i stojac przed szafą stwierdziłam, że brakuje mi takich basicowych t-shirtów  Mam dużo bluzek jednolitych na ramiączkach jednak brakuje mi takich z krótkim rękawem. Chciałabym aby nie były bardzo dopasowane, najlepiej takie trochę oversize. Muszę się w końcu na jakieś zakupy wybrać  . lleenka, jak nasze t-shirty?   
				__________________ Pieniądze szczęścia nie dają...ale zakupy owszem   | 
|     | 
|  2013-04-19, 07:33 | #34 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-04-19, 08:38 | #35 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Dziękuję   Dziękuję  Cytat: 
  Cytat: 
   Klusek zwie się Mango   | ||
|     | 
|  2013-04-19, 08:45 | #36 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-04-19, 08:47 | #37 | |
| AGA :) Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Cytat: 
   Witam w kolejnej części   
				__________________ (...) Przecież to masa podąża za klasą. Klasa nigdy nie podąża za masą.  Aga   | |
|     | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2013-04-19, 09:02 | #38 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Ja wczoraj nie skorzystałam ze słońca, bo musiałam zostać aż do 18 w pracy  ale za to byłam pobiegać nad Maltą - ale tam bosko w nocy  dziewczyny te sandałki są dostępne ale nie można ich kliknąć http://www.mangooutlet.com/PL/p0/out...=1365095569867  jak to zrobić aby można było   Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2013-04-19 o 09:05 | |
|     | 
|  2013-04-19, 09:09 | #39 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-09 
				 | 

katia wyglądasz   w spodenkach  Bluzkę w zebry, którą pokazałaś na blogu kupiłam i oddałam, kiepsko się w niej czułam, ale Ty wyglądasz w niej ładnie. Piękna wiosna, a właściwie nawet lato u mnie, a u Was? Wczoraj już można było oglądać pierwsze poparzone przez słońce twarze, filtrujcie się dziewczyny, wiosenne słońce potrafi być bardzo agresywne   | 
|     | 
|  2013-04-19, 09:17 | #40 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ja wczoraj słońca ani widu ani słychu, w biurze słońce jak już to mam tylko rano   | |
|     | 
|  2013-04-19, 09:26 | #41 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-04-19, 09:30 | #42 | |
				 | 

Cytat: 
  ogrom ludzi biegających, na rowerach, z wózkami z dziećmi, nie miałam więc żadnej przyjemności z jazdy bo cały czas się stresowałam żeby w kogoś nie wjechać albo żeby ktoś we mnie nie wjechał (co z resztą miało miejsce, jakaś nieodpowiedzialna matka puściła samego ok 4letniego chłopca na rowerku bez pedałów trasą wokół jeziora, on jechał z kilometr z przodu a ona sobie spokojnie szła no i w pewnym momencie prawie wjechał mi w cztery litery- masakra jakaś!) więc raczej nie wybiorę się tam więcej o takiej porze  wydaje mi się, że tam tabunów ludzi nie ma chyba tylko właśnie wcześnie rano i wieczorem   | |
|     | 
|  2013-04-19, 09:57 | #43 | ||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Ja również witam w nowej części   Cytat: 
  Cytat: 

__________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy." | ||
|     | 
|  2013-04-19, 09:58 | #44 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Hej! Ale u mnie leje! Wrzucam zaległe zestawy z ostatnich dni.

__________________ Afterhours: http://missgoodtaste.com/ Job: http://studiomac.pl http://studiomac.pl/pl/category/blog/ www.facebook.com/studiomacpl www.pinterest.com/studiomacpl www.instagram24.pl/studiomacpl | 
|     | 
|  2013-04-19, 09:58 | #45 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Cd.

__________________ Afterhours: http://missgoodtaste.com/ Job: http://studiomac.pl http://studiomac.pl/pl/category/blog/ www.facebook.com/studiomacpl www.pinterest.com/studiomacpl www.instagram24.pl/studiomacpl | 
|     | 
|  2013-04-19, 10:09 | #46 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Cytat: 
  Coś mi się wydaje, że tym razem reklamacji wcale nie uwzględnią   | |
|     | 
|  2013-04-19, 10:24 | #47 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Cytat: 
  ale mam nadzieję, że stosunkowo szybko wszystko się unormuje  i też witam w nowym wątku  szybko leci 
				__________________ "Upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem" | |
|     | 
|  2013-04-19, 10:24 | #48 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

Dziewczyny mam do oddania buty melissa lady dragon lychee/red heart rozmiar 40, nowe. Jeśli ktos byłby zainteresowany to prosze PW    | 
|     | 
|  2013-04-19, 10:28 | #49 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-03 
				 | 

Witam się i ja   Cytat: 
  sama radość z takim szczeniakiem (no i trochę pracy  ) piękna fryzura i makijaż na tym zdjęciu w czarnej kurtce   
				__________________ You can't buy happines, but you can buy shoes and that's pretty close ... | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-04-19, 10:34 | #50 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Ale fajnie   Cytat: 
  jesteś zmotoryzowana więc możesz zadzwonić do Lubonia czy tam są i podjechać   uwielbiam czerwone szpilki więc mam nadzieję, że będą wygodne. Wczoraj chodziłam w tych z Zary z zapięciem wokół kostki  Cytat: 
  Cytat: 
  zawsze myślałam, że mam ze trzy i tak szybko pracują   | |||
|     | 
|  2013-04-19, 10:36 | #51 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Czy mogę dołączyć?   Właśnie odkryłam ten wątek   
				__________________ W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia... Troszkę bloguję  Magdamic o modzie i nie tylko...   | 
|     | 
|  2013-04-19, 10:43 | #52 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  dziękuję, to prawda taki psiak to sama radość, ale pracy trochę jest  ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------   | ||
|     | 
|  2013-04-19, 10:47 | #53 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Klusek Mango    | 
|     | 
|  2013-04-19, 10:50 | #54 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Też na to zwróciłam uwagę    
				__________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy." | 
|     | 
|  2013-04-19, 10:59 | #55 | 
				 | 

[1=6790786c74369d4f1da9b9a  f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8  421cef;40385464]Klusek Mango   [/QUOTE]     | 
|     | 
|  2013-04-19, 11:21 | #56 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  super - jak wiosennie  Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2013-04-19, 12:47 | #57 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-04-19, 13:32 | #58 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2012-06 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-04-19, 14:16 | #59 | |||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  Ja w ten weekend przycisnę chłopaka, żeby wybrać się w końcu do jakiegoś schroniska, bo oglądanie psiaczków w necie mnie dołuje  zdjęcia jednego nawet ściągnęłam na telefon  muszę zadzwonić czy można go obejrzeć. Cytat: 
  Ja 1,5l rozkładam na 2 dni - wczoraj wypiłam 0,75l i dziś dokończę butlę, zanim minie 12h od otwarcia  Cytat: 
  składając publiczną obietnicę, czuję większą motywację do jej spełnienia  aczkolwiek względy zdrowotne są bardzo ważne i póki co na szczęście nie przeżywam wzmożonych wizyt w toalecie - chyba organizm chłonie tę wodę jak gąbka i wykorzystuje do własnych celów  Zakupy... nic nie mów, pojechałam zobaczyć sukienki z Orsaya i zapomniałam tam wejść, bo przepadłam w Zarze, H&M i Mango i z każdego ze sklepów wróciłam z parą butów   | |||
|     | 
|  2013-04-19, 14:35 | #60 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 
				 | 

Cytat: 
 Zawsze możesz napisać odwołanie, ono dopiero może działać cuda(wniosek z ostatnich doświadczeń). W odrzuceniach reklamacji odpisują różne głupoty a w odwołaniu można to wytknąć (i dodać "paragrafy" jeżeli jest podstawa). Ostatnio widać, że jak ktoś nie spróbuje powalczyć o swoje to mają w głębokim poważaniu roszczenia(pomimo, że nie są bezpodstawne). | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Moda | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.