Buty Melissa Vivienne Westwood cz II - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-18, 07:23   #2071
Marigold19
🦄

Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II

Cytat:
Napisane przez kasiaa1100 Pokaż wiadomość
No właśnie przesyłka nie jest wcale jakaś bardzo droga, ja zawsze wysyłam listem poleconym ekonomicznym i za zwrot bluzki plus sukienki zapłaciłam 15zł więc myślę że ok, wszytsko zależy od wagi za buty kiedyś zapłaciłam ponad 60zł bo paczką nadałam :/ a do 2kg można listem spokojnie co teraz juz wiem i więcej powyższego błedu nie popełnie
Tak, ale PP tak zmieniła teraz przepisy, że w razie zagubienia listu możesz nie dostać odszkodowania, a już na pewno czeka taką osobę bój z PP... więc nie polecam.

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 07:30   #2072
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Tak, ale PP tak zmieniła teraz przepisy, że w razie zagubienia listu możesz nie dostać odszkodowania, a już na pewno czeka taką osobę bój z PP... więc nie polecam.
Ja też nie polecam, małe rzeczy wysyłam listem, jak coś droższego/większego to wolę te kilka zł dołożyć i mieć spokój. Swoją drogą ceny od tego roku na PP to jakiś żart, ostatnio wysyłałam LISTEM spodnie i zapłaciłam bez koperty 9zł.. paczką wyszłoby pewnie 11..
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 07:48   #2073
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Ja też nie polecam, małe rzeczy wysyłam listem, jak coś droższego/większego to wolę te kilka zł dołożyć i mieć spokój. Swoją drogą ceny od tego roku na PP to jakiś żart, ostatnio wysyłałam LISTEM spodnie i zapłaciłam bez koperty 9zł.. paczką wyszłoby pewnie 11..
No właśnie- ceny takich standardowych listów chyba nie poszły w górę, ceny trochę większych- masakra- ceny są zbliżone do cen paczek, więc wolę wysłać paczką i mieć spokój, że jak zaginie to przynajmniej dostanę tę stówkę odszkodowania.

Stary 2013-04-18, 08:18   #2074
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
nie mów, że kupiłaś tą ombre...
Tak dokładnie

Ale w domu się zorientowałam że dodatków błękitnych - żadnych a dzisiaj jeszcze zauważyłam tą z morelą i sama nie wiem która lepsza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot166.jpg (8,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot167.jpg (8,8 KB, 11 załadowań)
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 08:33   #2075
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cytat:
Napisane przez malgoska_78 Pokaż wiadomość
Jakbyście chciały to mam rabat do answear - 20 %

Rabat do wykorzystania w sklepie internetowym answear.com - 20% rabatu na asortyment nieprzeceniony. Aby skorzystać z promocji kod rabatowy CA13 wpisz w koszyku zakupów i zatwierdź. Rabat nie łączy się z innymi promocjami. Promocja nie dotyczy marek: Pepe Jeans, Hilfiger Denim, Guess, Mango, Me&Bags. Rabatem nie są objęte karty podarunkowe.
a ja nadal polecam rabat do answ. na - 100,00 zł GLBK (zakupy min. 300 - 100 = 200 zł )

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:
Napisane przez mysia82 Pokaż wiadomość
mam mam mam!!!
dotarły do mnie moje pierwsze melisski
czarne campany w rozm 39 (normalnie nosze 38) i sa idealne.
zapach mnie powalil-jest upojny, intensywy, kwiatowy

zdziwily mnie 2 rzeczy:
- "luzna" wkladka- zastanawiam sie czy jej nie przykleic boje sie, że w lato jak sie noga spci przy wyjmowaniu stopy wkladka bedzie wylazic z buta ale to w sumie pikus
- buty maja hmmm rozny kształt (patrzac od gory prawy jest "wylany" pod skos a lewy ideany owal) i to jedyny minus -mam chyba jakiegos chyzia bo czuje z tego powodu dyskomfort psychiczny i nie jestem w 100% zadowolona z zakupu-czepiam sie?
Wkładka nie wypadnie anie noga się nie spoci mam te balerinki campana zeszłoroczne i również ta wkładka jest wyciągana

a drugie pytanie: piękne buty i dobrze, ze dobre

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Napisane przez mysia82 Pokaż wiadomość
mam mam mam!!!
dotarły do mnie moje pierwsze melisski
czarne campany w rozm 39 (normalnie nosze 38) i sa idealne.
zapach mnie powalil-jest upojny, intensywy, kwiatowy

a jeśli czujesz dyskomfort - możesz zawsze wymienić

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Aneta??? Pokaż wiadomość
Zdjęcia robione szybko telefonem,jak nie fajne to jutro zrobię nowe aparatem,bo dziś mąż się krzywi i wogóle zepsół mi całą radochę,bo stwierdził,że nigdzie ze mną nie pójdzie jak będę je miała na stopach
I jak?Chyba nie są duże?
Boooskie

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Ja nie mogę wchodzić na str z Melissami - spodobały mi się następne Campana

http://www.nonnon.co.uk/women/meliss...-rasberry.html
TU są te balerinki tylko nie czerwone za 219,00 zł z wspomnianym kodem GLBK, ważnym do 30.04
Stary 2013-04-18, 08:50   #2076
liliyth
Przyczajenie

Moje Patchuli czekają grzecznie w szufladzie na odpowiedni czas

Cieszę się, że do Was trafiłam, bo znalazłam je w baaaardzo korzystnej cenie. To moje pierwsze melisski, ale już myślę o następnych.
Bardzo podobają mi się kulki, serca i kokardy
Mam nadzieje, że się nie uzależnię, bo mój budżet tego nie wytrzyma
Stary 2013-04-18, 08:50   #2077
saha8
Raczkowanie

Ja zamówiłam na schaffie klapki mel na lato.Piękne,różowe..Zamów iłam 7 kwietnia,do tej pory klapki nie przyszły.Po 3 telefonach,2 mailach sklep postanowił (na moją wyraźną prośbę,nie chciałam już kolejnej przesyłki) że zwróci mi kasę.Szybciej paczki idą z UK..A ja nie wierzyłam ,ze z tym sklepem można mieć jakieś problemy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 81210701-Citrus-Stud-Pink_m.jpg (9,3 KB, 4 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-18, 08:59   #2078
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez betty0502 Pokaż wiadomość
Tak dokładnie

Ale w domu się zorientowałam że dodatków błękitnych - żadnych a dzisiaj jeszcze zauważyłam tą z morelą i sama nie wiem która lepsza

Lepsza niebieska ) Ja zobaczyłam tą torbę pierwszy raz u maffashion i specjalnie pojechałam po nią do mohito, niestety odrobine mnie rozczarowała na żywo,ale lepsza od morelowej )
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 09:05   #2079
kasiaa1100
Rozeznanie

Cytat:
Niech sobie zmieniają przepisy Jeżeli tylko masz potwierdzenie nadania to Asos i tak odda Ci kasę za zwracaną rzecz, dlatego proponuję to rozwiązanie
kasiaa1100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 09:10   #2080
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
Lepsza niebieska ) Ja zobaczyłam tą torbę pierwszy raz u maffashion i specjalnie pojechałam po nią do mohito, niestety odrobine mnie rozczarowała na żywo,ale lepsza od morelowej )
Kupiłam ją za 135,00 zł w Perhapsme ze zniżką z newslettera a teraz szukam fajnej apaszki, może widziałyście coś fajnego
Stary 2013-04-18, 09:12   #2081
Marigold19
🦄

Cytat:
Tak dokładnie

Mnie się bardziej morelowa widzi, ale niebieska też fajna. Też je oglądałam, ale w rezultacie kupiłam taką w marynarskie paski

Kasiaa1100, dzięki za radę, ale mimo wszystko nie będę testować tego sposobu na sobie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-18, 09:18   #2082
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cytat:
Napisane przez saha8 Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam na schaffie klapki mel na lato.Piękne,różowe..Zamów iłam 7 kwietnia,do tej pory klapki nie przyszły.Po 3 telefonach,2 mailach sklep postanowił (na moją wyraźną prośbę,nie chciałam już kolejnej przesyłki) że zwróci mi kasę.Szybciej paczki idą z UK..A ja nie wierzyłam ,ze z tym sklepem można mieć jakieś problemy

Dobrze wiedzieć, maja fajny wybór i ceny niskie ale niestety jeśli są takie sytuacje nie mam ochoty zamawiać nic w tym sklepie. Markę Mel mają również:
Zalando (wysyłka gratis)
Riccardo,
ButSklep,
Butyk może sprawdź tam

Do Riccardo mam gdzieś na mailu rabat 20% na rzeczy nieprzecenione, chcesz? (jednorazowy)

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Mnie się bardziej morelowa widzi, ale niebieska też fajna. Też je oglądałam, ale w rezultacie kupiłam taką w marynarskie paski

Kasiaa1100, dzięki za radę, ale mimo wszystko nie będę testować tego sposobu na sobie
Widziałam ją, też fajna
Ja bym też nie próbowała tego sposobu. Moje melissa Campana VI wysłałam paczką prio do Answ. i dzisiaj już przyszły, także jeszcze dzisiaj wyślą mi pieniądze, ech szkoda

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Saha8 podobają mi się też japonki Mel by Melissa Melon
a ma któraś z Was te Melissa Harmonic III albo flower, chciałabym prosić o zdjęcia
Stary 2013-04-18, 09:36   #2083
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
a ja nadal polecam rabat do answ. na - 100,00 zł GLBK (zakupy min. 300 - 100 = 200 zł )

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Wkładka nie wypadnie anie noga się nie spoci mam te balerinki campana zeszłoroczne i również ta wkładka jest wyciągana

a drugie pytanie: piękne buty i dobrze, ze dobre

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

a jeśli czujesz dyskomfort - możesz zawsze wymienić

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Boooskie

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

TU są te balerinki tylko nie czerwone za 219,00 zł z wspomnianym kodem GLBK, ważnym do 30.04
Dzięki bardzo, ale właśnie te czerwone mi się podobają ;-(((((
malgoska_78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 09:57   #2084
kasiaa1100
Rozeznanie

Cytat:

W pełni rozumiem, jeżeli masz jakieś obawy Ja już przetestowałam wielokrotnie i wszystko super. Ale dobrze wiedzieć że sklep jest uczciwy, prawda?
Stary 2013-04-18, 10:07   #2085
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Małgosia to fakt, czerwone są piękne a ja chętnie przygarnęłabym jakieś balerinki (kolejne) ach do tej mojej torebki chyba zamówię spinki do butów i dodatek jak znalazł
Stary 2013-04-18, 10:20   #2086
Mirindo
Zadomowienie

mam prosbe
Czy ktos mi może napisać jaka jest dlugosc wkładki w pomponach na obcasie dla rozmiaru 39?
Mirindo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 10:25   #2087
Marigold19
🦄

Cytat:
W pełni rozumiem, jeżeli masz jakieś obawy Ja już przetestowałam wielokrotnie i wszystko super. Ale dobrze wiedzieć że sklep jest uczciwy, prawda?
No Asos ma całkiem dobre opinie pod względem obsługi klienta, raz mi tylko chyba podpadli, ale już nie pamiętam czym. Tyle że konkretnie tam to raczej nie kupuję nic wymagającego odsyłania, ostatnio w ogóle staram się nie kupować rzeczy bez przymierzenia. Wyjątek zrobiłam z outletem Mango, jeszcze czekam na paczkę, mam nadzieję, że nie będę żałować

Stary 2013-04-18, 10:26   #2088
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Dziewczyny a polećcie jakieś melisski ale na niższym obcasie
Stary 2013-04-18, 10:33   #2089
kasiaa1100
Rozeznanie

Cytat:
No Asos ma całkiem dobre opinie pod względem obsługi klienta, raz mi tylko chyba podpadli, ale już nie pamiętam czym. Tyle że konkretnie tam to raczej nie kupuję nic wymagającego odsyłania, ostatnio w ogóle staram się nie kupować rzeczy bez przymierzenia. Wyjątek zrobiłam z outletem Mango, jeszcze czekam na paczkę, mam nadzieję, że nie będę żałować
Ja bardzo często robie tak że idę do sklepu w Polsce przymierzyć a później zamawiam na Asosie, przykładowo kupiłam adidasy taniej o jakieś 150zł bo akurat miałam kod zniżkowy na 25%. A co do opinii wiesz no nie dziwie się, ostatnio zrobiłam spore zamówienie ale wzięłam bezpłatną przesyłkę, paczka przyszła trochę rozwalona (zapakowana przez pocztę w folię) i brakowało jednej rzeczy - napisałam do nich a oni jeszcze tego samego dnia ją do mnie wsyłali.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-18, 11:25   #2090
saha8
Raczkowanie

mi się pierwszy raz zdarzyło,miałam raczej dobre doświadczenia,no poza zwrotami,które trwały w nieskończoność patrzyłam w innych sklepach na te klapki ale w schaffie wychodziły najtaniej,nawet z rabatami a melissa folwers są piękneeeee

Cytat:
Dobrze wiedzieć, maja fajny wybór i ceny niskie ale niestety jeśli są takie sytuacje nie mam ochoty zamawiać nic w tym sklepie. Markę Mel mają również:
Zalando (wysyłka gratis)
Riccardo,
ButSklep,
Butyk może sprawdź tam

Do Riccardo mam gdzieś na mailu rabat 20% na rzeczy nieprzecenione, chcesz? (jednorazowy)[COLOR="Silver"]

Saha8 podobają mi się też japonki Mel by Melissa Melon
a ma któraś z Was te Melissa Harmonic III albo flower, chciałabym prosić o zdjęcia
Stary 2013-04-18, 12:13   #2091
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Ja chcę jakieś klapki może w shuluv będą jakieś promocje ktoś się orientuje?

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Napisane przez saha8 Pokaż wiadomość
mi się pierwszy raz zdarzyło,miałam raczej dobre doświadczenia,no poza zwrotami,które trwały w nieskończoność patrzyłam w innych sklepach na te klapki ale w schaffie wychodziły najtaniej,nawet z rabatami a melissa folwers są piękneeeee
piękne tylko gdzie je kupić?

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

W answear nie ma co liczyć już na jaką kolwiek dostawę japonek/ sandałków czy innych. Najszybsza dostawa jesienią a szkoda, tak planowałam, że te japonki Harmonic III się pojawią i kupię je taniej a tu zonk

Edytowane przez betty0502
Czas edycji: 2013-04-18 o 12:20
Stary 2013-04-18, 15:31   #2092
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aneta??? Pokaż wiadomość
Zdjęcia robione szybko telefonem,jak nie fajne to jutro zrobię nowe aparatem,bo dziś mąż się krzywi i wogóle zepsół mi całą radochę,bo stwierdził,że nigdzie ze mną nie pójdzie jak będę je miała na stopach
I jak?Chyba nie są duże?
Piękne są
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 16:00   #2093
malgoska_78
Zakorzenienie

Moja dobra passa się skończyła
Baletki i czarna sukienka są ok, za to ta czerwona z Zary z allegro - M czyli 38 za mała - nie mogę wcisnąć przez biodra bo zamek kończy się w połowie pleców - Masssakar, a tak ją chciałam - jakkupię 40 to się w niej utopię!!! a w biodrach pewnie 1 cm różnicy będzie ! Zła jestem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-18, 18:47   #2094
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Moja dobra passa się skończyła
Baletki i czarna sukienka są ok, za to ta czerwona z Zary z allegro - M czyli 38 za mała - nie mogę wcisnąć przez biodra bo zamek kończy się w połowie pleców - Masssakar, a tak ją chciałam - jakkupię 40 to się w niej utopię!!! a w biodrach pewnie 1 cm różnicy będzie ! Zła jestem
O jakiej mówisz? W zarze muszę sukienki S/M kupować przez biust. Ostatnio spodnie źle kupiłam, na szczęście 10 zł i udało się inny rozmiar upolować
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 18:53   #2095
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
O jakiej mówisz? W zarze muszę sukienki S/M kupować przez biust. Ostatnio spodnie źle kupiłam, na szczęście 10 zł i udało się inny rozmiar upolować
Ja wszystkie sukienki i spódnice z Zary mam 36, tą kupiłam 38 i nie mogłam jej nawet przymierzyć - zamek za krótki, a ona jest tak ołówkowa i zwężona, że nie można jej ubrać ani przez głowę ani dołem - poczułam się jak 'Prosiaczek' :-(((
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3168558673.jpg (21,9 KB, 20 załadowań)
Stary 2013-04-18, 19:06   #2096
kasiaa1100
Rozeznanie

Cytat:
Ja wszystkie sukienki i spódnice z Zary mam 36, tą kupiłam 38 i nie mogłam jej nawet przymierzyć - zamek za krótki, a ona jest tak ołówkowa i zwężona, że nie można jej ubrać ani przez głowę ani dołem - poczułam się jak 'Prosiaczek' :-(((
Nawet nie mów że jak prosiaczek bo się kompleksów nowych nabawię! Masz bardzo ładną figurę, po prostu kobiecą a zara często robi wąskie ubrania niewiadomo na kogo... Bardzo ładna ta sukienka ale no mówi się trudno i szuka się dalej... jeszcze ładniejszej :P
Stary 2013-04-18, 19:10   #2097
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet nie mów że jak prosiaczek bo się kompleksów nowych nabawię! Masz bardzo ładną figurę, po prostu kobiecą a zara często robi wąskie ubrania niewiadomo na kogo... Bardzo ładna ta sukienka ale no mówi się trudno i szuka się dalej... jeszcze ładniejszej :P
No wiem, ale żebym nie wbiła się w 38 to już przesada.... a tak ją chciałam a tu lipa... i dalej nie mam czerwonej kiecki - czerwonej torebki od S. Pilewicz też nie będę mieć - masakra z tymi kolorami - czerwony nie jest modnym kolorem w tym sezonie i nie uraczysz fajnych czerwonych rzeczy w sklepach
Stary 2013-04-18, 19:16   #2098
kasiaa1100
Rozeznanie

Cytat:
No wiem, ale żebym nie wbiła się w 38 to już przesada.... a tak ją chciałam a tu lipa... i dalej nie mam czerwonej kiecki - czerwonej torebki od S. Pilewicz też nie będę mieć - masakra z tymi kolorami - czerwony nie jest modnym kolorem w tym sezonie i nie uraczysz fajnych czerwonych rzeczy w sklepach
Przecież to tylko dlatego że suwak kończy się za wcześnie Ja też kocham czerwony kolor, właściwie to chyba mój ulubiony ale ostatnio niestety coraz mniej go w sklepach...
Stary 2013-04-18, 19:47   #2099
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież to tylko dlatego że suwak kończy się za wcześnie Ja też kocham czerwony kolor, właściwie to chyba mój ulubiony ale ostatnio niestety coraz mniej go w sklepach...
Czerwony to zdecydowanie mój ulubiony kolor... a później bordowy
Stary 2013-04-19, 06:37   #2100
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Piękna sukienka ale jak Ty się w nią nie wcisłaś to ja również, może odeślij ją?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości