|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Moderator
|
Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop Wszechczasó
Cytat:
Tylko ciekawe jak to wydjzie, bo teraz obtarł mnie tylko lewy, pewnie jak go rozejdę to wtedy mnie prawy zacznie obcierac jak znam życie ![]() A nick hm, od nazwy kebaba A w zasadzie od pana Turka który go prawadził. Kiedyś daaaawno temu jak tam zachodziłam ze znajomymi to on mnie łapał i gadał że "ta białogłowa moja" "oć wezme cie na żone" i dawał mi za friko jakies żarcie i picie. I tak zaczęli znajomi mnie nazwyać, żem jego w sensie, kebabiarza. A to chłop po 40stce, nie za ładny na dodatek |
|
|
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop Wszechczasó
Cytat:
ale fajnie za friko, kurcze, a u mnie w kawiarni same kobitki, to P. bym musiala samego podsyłac ładny to tam wiadomo, ale co do tego, ze po 40
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#3663 | |
|
Moderator
|
Cytat:
No nie za bardzo w nim tego sexu widziałam Jedyne co się w nim rzuca w oczy to wielka szpara pomiędzy jedynkami
|
|
|
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mowie na przykladzie aktorow akurat , same ciacha sie robia, a kiedys jakies takie wymoczki ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- o Dorocinski w tym roku ma wlasnie 40 lat i jaki jest ![]() w nocy leci na seriale Tancerze znow od nowa i tam go wczoraj widzialam
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#3665 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
No cóż, George Clooney to to nie jest ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
A no leca tancerze lecą, jak się skończyła Savannah to na to miejsce dają, z rana o 10.30 jakoś a potem właśnie w nocy powtórka Kiedys to trochę oglądałam, ale nie wiem co się z tym stało, przestali kręcić chyba? Tam ta Dorota Czaja była, co ja ją pania od twarogów nazywam Co nas lidl reklamami z nią zarzucał, coś tam na rowerze jechała potem jakaś łąka i babam, twaróg |
||
|
|
|
#3666 | |||
|
luckygirl
|
Odp: Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop Wszech
Cześć Piękne
![]() Ja zaczęłam dzień od pobierania krwi, moja ręka Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję
|
|||
|
|
|
#3667 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
A jak podoba Wam się aktor. który gra zamiast Wesołowskiego ?
![]() A tak poza tym witam
|
#3669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja juz o czym mysle, a nie Ty a chyba z 2, 3 serie byly i koniec ![]() a mi sie Marcin podoba, bo jest taki spokojny, cos podobny do Wieczorkowskiego, obydwoje sie malo usmiechaja i co na nich patrze, to mam ochote ich pogilgac, zeby w koncu gdzies sie mocno rozesmiali, tak porzadnie ![]() Opanie mlodego tez lubie, głos ma fajny, ale jak wlosy podetnie, Marka Bukowskiego ale chyba oni mi sie tez podobaja dlatego, ze ich lubie w grze aktorskiej , nie mam takiego kogos do podobania z wygladu tylko, musi juz czyms innym mnie zauroczyc i wtedy dopiero mi w wygladzie pasi ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4038572 9]Nie przypominaj mi o tym serialu bo do tej pory mam nerwice, że tak bez sensu przerwali serie a dobrze mi się oglądało i byłam ciekawa co będzie dalej [/QUOTE]o wlasnie tez bylam zla, bo go lubilam tak jak Hotel52 polubilam , zaczelam ogladac, to przerwali a leca jakies szmiry latami ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- no 65 to tez kupuje z hirscha np., to wtedy mam 65I, ale malo wlasnie firm robi, przede wszytskim tak do kupienia stacjonarnie, bo w necie widze, ale skad mam wiedzeci na odleglosc czy ich 65 nie bedzie mia male
||
|
|
|
#3670 |
|
Konto usunięte
|
A kto gra Igora teraz?
|
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4038584 4]A kto gra Igora teraz?[/QUOTE]
ale jakiego Igora w czym?
|
|
|
#3672 | |
|
luckygirl
|
Odp: Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop Wszech
Cytat:
|
|
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- o taki Antek mi sie widzi : http://www.google.pl/search?q=antoni...23%3B400%3B300 http://www.google.pl/search?q=antoni...ml%3B650%3B376
|
|
|
|
#3674 |
|
Konto usunięte
|
Ten aktor wogóle nie podobny do wcześniejszego Igora no co oni to
![]() Mnie to jak już by pasował Mroczek na miejsce Wesołowskiego ten co gra Pawła w eMce Edytowane przez 13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 Czas edycji: 2013-04-19 o 11:13 |
|
|
|
#3675 | |
|
Moderator
|
Cytat:
O młody Opania Z moim mężem się tak rozmawia właśnie. Starsznie są podobni w tym ![]() Bukowski też spoko, w "Uwikłaniu" mi się podobał ![]() Dorociński to świetny aktor, a owszem |
|
|
|
|
#3676 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4038591 8]Ten aktor wogóle nie podobny do wcześniejszego Igora no co oni to
![]() Mnie to jak już by pasował Mroczek na miejsce Wesołowskiego ten co gra Pawła w eMce ale ja nie wiem o czym ty mowisz ![]() Wesolowski gra Igora w NW, w Alexie gral Marka, a teraz Marek zginal i przyszedl nowy komisarz i gra go Antek pawlicki jako komisarz Michał ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4038593 5]No w Na wspólnej bo jak dobrze zrozumiałam to Wesołowski odszedł ?[/QUOTE] nie no co Ty my piszemy o Alexie ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#3678 | |
|
Moderator
|
Dot.: Odp: Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop
Cytat:
Tylko on tam zupełnie inaczej wyglądał jak teraz
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-04-19 o 11:16 |
|
|
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- jem sobie aksamitny z danone jagoda z borówka i pyszny jest
|
|
|
|
#3680 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() W NDiZ baby trochę taaa, wkurzające są te nowe stażystki, ta pipa delikatna co ją Przemek puknął, łolaboga. Słabe to jest. Chcę powrotu do starej ekipy ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Jakie zamieszanie z alexem, Markiem, Igorem czy z kim tam jeszcze |
|
|
|
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ola jest okej i pasuje do Przemka, tak milo sie na nich patrzy ![]() Tretera uwielbiam i Falkowicz jest w boski w swych minach i tekstach a zamieszanie wyszlo, bo tak jest u nas jak w Brazylii, wszedzie Ci sami aktorzy, potem nazywamy ich imionami z seriali i sie mylic zaczyna
|
|
|
|
#3682 | ||
|
luckygirl
|
Cytat:
Cytat:
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4038591 8]Ten aktor wogóle nie podobny do wcześniejszego Igora no co oni to ![]() Mnie to jak już by pasował Mroczek na miejsce Wesołowskiego ten co gra Pawła w eMce Ale on jest w NW, w Alexie go nie ma
|
||
|
|
|
#3683 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Użalających się nad sobą ![]() A Agatę to bym dała na odstrzał Ciągle się wpieprza w cudze związki Ja tęsknię za Brunem |
|
|
|
|
#3684 |
|
luckygirl
|
Odp: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop Wszechczasów
Falkowicz jest mistrzem
|
|
|
|
#3685 |
|
Konto usunięte
|
pogubiłam się już w tym wszystkim
|
|
|
|
#3686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no taki jest jakis sztywny wręcz i do tego wszedzie go juz wciskaja ![]() no byl jeszcze do niedawna, od tygodnia go nie ma ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
a Ola nie płaczka, tylko jest bardziej mietka i tacy tez sa ludzie, zły dzien miala kiedys , kazdy po niej jeździl, wtedy to sie tylko płakac chce, bo znow jak wykrzyczy to za duzo sie powie , jak ja i tyle wychodzi a co do Agaty, to ja wlasnie nai rozumiem oburzenia co do jej osoby, a gdzie ona sie wpycha, ze sie upija i Latoszek do niej biega i caluje , oni od dawna byli przyjaciolmi, Lena wyjechala, a Latoszek Agacie pomagal po wypadku, teraz ozna go odstawila, jak to czesto kobiety robia po urodzeniu dziecka, to sie dziwi Lena, ze z nia juz nie gada o wszytskim i o niczym a kiedy, jak cos chcial, to nie, wiecznie fochi teraz w koncu obydwoje zrobia to co im narzucali, wmawiali
||
|
|
|
#3687 |
|
Moderator
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;4038619 9]pogubiłam się już w tym wszystkim
[/QUOTE]No można się pogubić można groszku, a ty mi tu nie ujawniaj treści "Na krawędzi" bo ja sobie planuję dokończyć oglądanie a wy mnie tu całą zagadkę serialu rozwiązujecie ![]() Obejrzałam tylko 1szy odcinek, Ostatnio rżałam z zuzki w Przyjaciółkach, jak się chowała w aucie przed żoną tego swojego kochanka ![]() I z Żabci oczywuiście jak robił w chórze "la la la la la la laaaaaaa!" a pani mówiła "Wyżej!" a on ciągnął |
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
Bruno ostatnio gral w Na krawedzi, jeju jak ten aktor obrzydliwy sie zrobil, a taki fajny byl w Dom
|
|
|
#3689 | |
|
luckygirl
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Of
Cytat:
Jest strasznie sztywny. Bleh! Jak to go nie ma? |
|
|
|
|
#3690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W końcu udało mi się zmienić wygląd bloga Wypowiecie się ?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

Co nas lidl reklamami z nią zarzucał, coś tam na rowerze jechała potem jakaś łąka i babam, twaróg 
i teraz na promocji widze 

, oni od dawna byli przyjaciolmi, Lena wyjechala, a Latoszek Agacie pomagal po wypadku, teraz ozna go odstawila, jak to czesto kobiety robia po urodzeniu dziecka, to sie dziwi Lena, ze z nia juz nie gada o wszytskim i o niczym a kiedy, jak cos chcial, to nie, wiecznie foch