Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.11 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-19, 15:56   #1711
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

już trzecia moja znajoma pyta sie gdzie planujemy pokoik dla dziecka
chyba bede móić że w garażu albo w piwnicy wiem ze przyjdzie czas o tym myslec, ale narazie siegam wyobrażnia gdzie w sypialni postawimy łóżeczko a nie caaały pokój
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 15:56   #1712
yevele
Zadomowienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
U sprzedających:
- rodzyneczki (pieluchy, prześcieradła, ręcznik, płatki, gaziki, wanienka, gruszka)
- adriana1978 (skarpetki, spray do nosa, rogal, przewijak)
- imaterac (materac)

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

I co? Wygodny?
daje radę, chociaż trzeba go wyleżeć bo na początku jest taki trochę napompowany tymi kuleczkami
Stary 2013-04-19, 15:56   #1713
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Dzień dobry

Zanim nadrobię... bo 20 stron zostaje, chciałam się przywitać.. Wczoraj miałam mega zakręcony dzień... początek całkiem miły bo stabilizatora sie pozbyłam na wizycie u ortopedy.. potem lody, spotkanie z kumpelą i leżakowanie na plaży... międzyczasie mąż po praktykach dokuśtykał się na pogotowie do szpitala..(14 15), ja dojechałam do niego przed 16tą. I jak siedział w poczekalni tak siedział...zabrałam go ok 17tej na odczulanie (powiedziałam lekarzom że niesttey sory ale trzeba, ale żeby go nie wykreślali z listy do przyjęcia)..po 40 min wróciliśmy.. o 19tej wszedł, zrobili mu prześwietlenie i do kolejnej kolejki. po 19tej wysłał mnie do domu... o 21 zadzwonił,że go przyjęli i ma ... uwaga uwaga... skręcony staw skokowy.. śmiałam się że chociaż coś mu faktycznie jest, bo młody chłopak za nami 5h czekał żeby usłyszeć że nic mu nie jest:PP
Także mam teraz kuśtyka w domu, który będzie przez tydzien ze mna na zwolnieniu... niestety rozpacz bo dzisiaj mial leciec do LOndynu na mecz, na które ledwo co zdobył bilety... i nie poleci.. a na dodatek kolega go dobił bo załatwił za free bilety jeszcze na Arsenal

od rana już spotkaliśmy się z moimi rodzicami, bo pod 3city przyjechali z autem do przeglądu, Igorek dostał pyszne naleśniki z bitą śmietaną i polewa czekoladowa na 2 śniadanie od dziadków

No i tyle, wrzuciłam wam jeszcze fotkę w przeddzień rozpoczęcia 30tyg. Zmykam nadrabiać

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 16:01   #1714
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
U sprzedających:
- rodzyneczki (pieluchy, prześcieradła, ręcznik, płatki, gaziki, wanienka, gruszka)
- adriana1978 (skarpetki, spray do nosa, rogal, przewijak)
- imaterac (materac)

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

I co? Wygodny?

masz 154 kometarzy na all

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
rety, od kiedy TRZEBA!! mieć osobny pokój do dziecka??? w sensie niemowlaczka?? co za ludzie, dziwia sie ze planujemy mieć dziecko w sypialni,
serio to takie dziwne?? może ja czegoś nie rozumiem i nie wiem
o losie, a gdzie ma spac niemowle?
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 16:02   #1715
Neni1984
Zakorzenienie

Zmykam, mąż mnie porywa do apteki
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 16:03   #1716
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

moj maly tez bedzie w sypialni pomomo, ze mamy dwa wolne pokoje ale nie wyobrazam sobie wedrowki co 2godz w nocy po to zeby spr czy oddycha czy zmienic pieluche i nakarmic, nie bede w stanie, nie bedzie mi sie chcialo i tez wiem, ze pewnie z lozeczka swjego powedruje do nas do lozka, nawet sie zastanawiam czy sie wsadzic godoli miedzy nami i w niej maly bedzie bezpieczniej i bedzie w sumie mialo swoje miejsce i blisko do wziecia go do karmienia
a CI ludzie to moze dzieci jeszcze nie maja? my oczywisce w przyszlosci bedziemy robic pokoj do dziecka bo wiadomo ze musi miec swoj kat, ale teraz wystarczy mu lozeczko
kurcze mam ten egzamin a ja nic nie umiem ;/ nie chce mi sie nawet juz czytac notatek ;/ ogolnie jestem dzisiaj jakas wkurzona, zle mi sie oddycha i pewnie tzowi sie dzisiaj oberwie

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 16:03   #1717
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
hejo

kladlam sie wieczorem to jakos tak dziwnie mi w brzuchu bylo, ale mysle sobie moze za duzo spagetti zjadlam. Ale za to od 3 rano zaczelam, jak mi polecialo to na kiblu siedzialam z miska na "dwie dziury", pozniej co lyk wody, to paw i tak w kolko. Teraz TZ dal mala do cioci, bo sam podlapal fuche, a ja spalam od 10 az do teraz. Wlasnie zwleklam sie z lozka i pije goraca gorzka herbate i czekam co dalej, zjec nie mam odwagi.
oj biedulko, oby szybko przyszło

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Golenie na raty

Ja jadę do Babci niedługo. Przejadę się pare przystanków, pewnie mnie coś tam dokarmi i zjem mały obiad o normalnej (czytaj Waszej porze), a potem zjem pewnie lodzika żeby tradycji stało się zadość.

Potem wrócę do domu i pójdę z Tżtem i psem znowu na taki długi spacer, a potem pewnie będę przygotowywać mu obiad i już guzik, nie wejdę na laptopa bo go mi zabierze. Jakie te dni są w ciąży przewidywalne ale cieszę się, bo się ruszać zaczęłam. Nawet jak żółwim tempem przejdę te 4-5 km dziennie to zawsze coś,prawda?
pewnie, że zawsze coś, 4-5 km to dużo

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
a dlaczego Ty tam musałaś jechac???
bo dostałam wezwanie, a u mnie w mieście widać nie robią komisji, więc ja musiałam się pofatygować, dobrze, że nie było 30 stopni bo w autobusie bym się udusiła a i tak było duszno
Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
No i En, trzymamy mimo wszystko kciuki za kaskę szok, żeby coś takiego fundować ciężarnej

Ja rok temu miałam taką "przyjemną" sytuację - pracodawca nie poinformował mnie, że premie są nieopodatkowane, więc jak przyszło do rozliczenia podatkowego, to musiałam oddać 890zł myślałam, że zabiję dziada
nie dziwię się, taka kwota do oddania, szok

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
tak w ogóle dzisiaj podczas spaceru mówię do Tżta, że na obiad dzisiaj będzie sałatka grecka, na co się odwrócił bo szedł przodem, zrobił minę wielce obrażonego i spytał :
"A co ja, królik ku*wa jestem?"
Powiem Wam szczerze, że sałatka grecka to jedyna sałatka jaka mi w całości przejdzie przez gardło, bo ja wszystko zjadam z sałatek.. oprócz salaty po prostu nie lubię
ja uwielbiam grecją sałatkę, tz kiedyś mi tez tak powiedział:cojest :

Cytat:
mialas kontrole? bezsensu, przeciez l4 w ciazy to nasz przywilej, nudzi im sie? czemu nie sprawdzaja tych co cygania ile sie da
tak dostałam wezwanie na kontrolę, chyba im się faktycznie nudzi, jak ja przyjechałam do wychodziła z gabinetu jedna ciężarówka a druga ze mną czekała i się śmiałyśmy z tego. ona mówiła, ze jej koleżanka 4 razy była wzywana, masakra po prostu

oczywiście położyłam się odpocząć i zasnęłam na 2 godziny przez tą pogodę chyba mam ostatnio mniej siły a co dopiero będzie w 9 miesiącu, nie wyobrażam sobie

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 16:03   #1718
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
masz 154 kometarzy na all
Gdzie?
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 16:06   #1719
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
moj maly tez bedzie w sypialni pomomo, ze mamy dwa wolne pokoje ale nie wyobrazam sobie wedrowki co 2godz w nocy po to zeby spr czy oddycha czy zmienic pieluche i nakarmic, nie bede w stanie, nie bedzie mi sie chcialo i tez wiem, ze pewnie z lozeczka swjego powedruje do nas do lozka, nawet sie zastanawiam czy sie wsadzic godoli miedzy nami i w niej maly bedzie bezpieczniej i bedzie w sumie mialo swoje miejsce i blisko do wziecia go do karmienia
a CI ludzie to moze dzieci jeszcze nie maja? my oczywisce w przyszlosci bedziemy robic pokoj do dziecka bo wiadomo ze musi miec swoj kat, ale teraz wystarczy mu lozeczko
kurcze mam ten egzamin a ja nic nie umiem ;/ nie chce mi sie nawet juz czytac notatek ;/ ogolnie jestem dzisiaj jakas wkurzona, zle mi sie oddycha i pewnie tzowi sie dzisiaj oberwie
nie umiem? a wroci z 5 albo 4. Powodzenia.

Neni no na allegro. Chyba żeto nie na tej aukcji kupilas materac i to nie ty ...

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-04-19 o 16:07
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 16:07   #1720
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Od razu sobie zapiszę

A ja dzisiaj jednak znów nie będę miała dnia... paszteta?
Jadę do przyjaciółki tramwajem
Włóczykijaaaaaa

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 16:09   #1721
malaczarnakejt
Zakorzenienie

właśnie sobie zamówiłam ślimakowy krem... ciekawe co to cacko zdziała z moją facjatą :p

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 16:10   #1722
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Włóczykijaaaaaa
Włoczykija akurat będę miała, bo wychodzę z domu
Stary 2013-04-19, 16:10   #1723
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
rety, od kiedy TRZEBA!! mieć osobny pokój do dziecka??? w sensie niemowlaczka?? co za ludzie, dziwia sie ze planujemy mieć dziecko w sypialni,
nasze będzie z nami w spypialni

Cytat:
już trzecia moja znajoma pyta sie gdzie planujemy pokoik dla dziecka
chyba bede móić że w garażu albo w piwnicy wiem ze przyjdzie czas o tym myslec, ale narazie siegam wyobrażnia gdzie w sypialni postawimy łóżeczko a nie caaały pokój
też moja wyobraźnia nad tym pracuje cały czas

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Zanim nadrobię... bo 20 stron zostaje, chciałam się przywitać.. Wczoraj miałam mega zakręcony dzień... początek całkiem miły bo stabilizatora sie pozbyłam na wizycie u ortopedy.. potem lody, spotkanie z kumpelą i leżakowanie na plaży... międzyczasie mąż po praktykach dokuśtykał się na pogotowie do szpitala..(14 15), ja dojechałam do niego przed 16tą. I jak siedział w poczekalni tak siedział...zabrałam go ok 17tej na odczulanie (powiedziałam lekarzom że niesttey sory ale trzeba, ale żeby go nie wykreślali z listy do przyjęcia)..po 40 min wróciliśmy.. o 19tej wszedł, zrobili mu prześwietlenie i do kolejnej kolejki. po 19tej wysłał mnie do domu... o 21 zadzwonił,że go przyjęli i ma ... uwaga uwaga... skręcony staw skokowy.. śmiałam się że chociaż coś mu faktycznie jest, bo młody chłopak za nami 5h czekał żeby usłyszeć że nic mu nie jest:PP
Także mam teraz kuśtyka w domu, który będzie przez tydzien ze mna na zwolnieniu... niestety rozpacz bo dzisiaj mial leciec do LOndynu na mecz, na które ledwo co zdobył bilety... i nie poleci.. a na dodatek kolega go dobił bo załatwił za free bilety jeszcze na Arsenal

od rana już spotkaliśmy się z moimi rodzicami, bo pod 3city przyjechali z autem do przeglądu, Igorek dostał pyszne naleśniki z bitą śmietaną i polewa czekoladowa na 2 śniadanie od dziadków

No i tyle, wrzuciłam wam jeszcze fotkę w przeddzień rozpoczęcia 30tyg. Zmykam nadrabiać
za pozbycie się stabilizatora
współczucia dla męża

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 16:11   #1724
tweedledee
Zakorzenienie

Aaa no i odhaczyłam na liście wyprawkowej neni rzeczy, które już mam, albo które dostaniemy i o które nie musimy się martwić... uff, nie jest źle
Stary 2013-04-19, 16:18   #1725
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
właśnie sobie zamówiłam ślimakowy krem... ciekawe co to cacko zdziała z moją facjatą :p
a ja przeczytałam....

SMAKOWY KREM....i myślę ciekawe jaki smak......(ślimakowy )

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Włoczykija akurat będę miała, bo wychodzę z domu
to juz lepszy wieśniak niz pasztet hehe

28.07.2013r.
Stary 2013-04-19, 16:18   #1726
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Zmykam, mąż mnie porywa do apteki
Żebyś potem nie marudziła, ze na randki nie chodzicie

Nie miałam co robić, więc ugotowałam obiad na dziś i na jutro, włączyłam zmywarkę i kolejne pranie

Teraz idę posprzątam i nie wiem co będę robić jutro

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 16:19   #1727
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Żebyś potem nie marudziła, ze na randki nie chodzicie

Nie miałam co robić, więc ugotowałam obiad na dziś i na jutro, włączyłam zmywarkę i kolejne pranie

Teraz idę posprzątam i nie wiem co będę robić jutro
jutro...pościeraj znów kurze...pomyj podłogi i tak w kólko
W szafkach juz posprzatałaś? Może znów się przykurzyło:P

28.07.2013r.
Stary 2013-04-19, 16:20   #1728
Niunia20
Rozeznanie

witajcie, wykorzystałam wczorajszy ciepły dzień do chodzenia po sklepach z tż i tak... oglądaliśmy wózki mi podoba się ten http://www.kadex-poland.pl/wozki_dzieciece_elipse.html
a tż ten http://www.kadex-poland.pl/wozki_dzieciece_trendy.html

kolor chcemy ten sam szaro niebieski
tż nie może zrozumieć czemu jego syn będzie miał droższy pojazd niż on ale pocieszyłam go że na pewno da mu poprowadzić

zdecydowaliśmy się na wanienkę tą krótszą ... niestety nie było co oglądać jeśli chodzi o łóżeczka bo nie było białych a tż był przerażony brakiem stabilności przewijaków na łóżeczkach...
byłam też w kilku lumpk. kupiłąm 2 koszulki na długi rękaw jedną na krótki pajaca spodenki w rozm 0-3 i body rozm 56 jestem zadowolona bo wszystko w stanie idealnym od nexta i georga... i dałam całe 8 zł
jutro idę na zakupy dla małego po sklepach (5-10-15, pepco, coccodrillo) więc wydam trochę więcej...

na razie z rozm 56 mamy
3 body na krótki rękaw
1 półśpiochy
1 spodenki
1 kaftanik
1 komplet na wyjście ze szpitala
nie mam wcale pajacy śpiochów ani rampersów i body na długi rękaw...
więc jeszcze mnóstwo zakupów przed nami
jak widzę wasze zakupy to wydaje mi się ze nie zdążę...
Stary 2013-04-19, 16:24   #1729
madi82
Zakorzenienie

Perse...a jak Twoje wypieki smakowały????

Oliath
jakim cudem masz zwrot w MPK???

Eveeve...bidula..pewnei na maxa wymęczona jesteś...

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
witajcie, wykorzystałam wczorajszy ciepły dzień do chodzenia po sklepach z tż i tak... oglądaliśmy wózki mi podoba się ten http://www.kadex-poland.pl/wozki_dzieciece_elipse.html
a tż ten http://www.kadex-poland.pl/wozki_dzieciece_trendy.html

kolor chcemy ten sam szaro niebieski
tż nie może zrozumieć czemu jego syn będzie miał droższy pojazd niż on ale pocieszyłam go że na pewno da mu poprowadzić

zdecydowaliśmy się na wanienkę tą krótszą ... niestety nie było co oglądać jeśli chodzi o łóżeczka bo nie było białych a tż był przerażony brakiem stabilności przewijaków na łóżeczkach...
byłam też w kilku lumpk. kupiłąm 2 koszulki na długi rękaw jedną na krótki pajaca spodenki w rozm 0-3 i body rozm 56 jestem zadowolona bo wszystko w stanie idealnym od nexta i georga... i dałam całe 8 zł
jutro idę na zakupy dla małego po sklepach (5-10-15, pepco, coccodrillo) więc wydam trochę więcej...

na razie z rozm 56 mamy
3 body na krótki rękaw
1 półśpiochy
1 spodenki
1 kaftanik
1 komplet na wyjście ze szpitala
nie mam wcale pajacy śpiochów ani rampersów i body na długi rękaw...
więc jeszcze mnóstwo zakupów przed nami
jak widzę wasze zakupy to wydaje mi się ze nie zdążę...
brawo za wyprawkę

28.07.2013r.

Edytowane przez madi82
Czas edycji: 2013-04-19 o 16:28
Stary 2013-04-19, 16:25   #1730
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
jutro...pościeraj znów kurze...pomyj podłogi i tak w kólko
W szafkach juz posprzatałaś? Może znów się przykurzyło:P
He he he raczej nie sądzę bo jak już to mam taki dzień że coś robie a potem mam taki tydzień, że nic mi się nie chce

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 16:27   #1731
madi82
Zakorzenienie

Niunia a co do wózka to ja nie widze dużej różnicy...

Miałam napisać, że kolor...to mi sie bardziej ten czerwony podoba...

28.07.2013r.
Stary 2013-04-19, 16:28   #1732
malaczarnakejt
Zakorzenienie

ja dla Fi mam płyn do kąpieli, jedne bodziaki, które kupiłam przed ciążą, butelkę Aventu, którą dostałam na konferencji dla położnych i kocyk udziergany. Aaa.. no i mokasynki od mojej mamy :P
Na tym kończy się wyprawka. A przed nami zakupy remontowe zanim Filipowe... jestem przerażona.

Filipiśko

Stary 2013-04-19, 16:29   #1733
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
ja dla Fi mam płyn do kąpieli, jedne bodziaki, które kupiłam przed ciążą, butelkę Aventu, którą dostałam na konferencji dla położnych i kocyk udziergany. Aaa.. no i mokasynki od mojej mamy :P
Na tym kończy się wyprawka. A przed nami zakupy remontowe zanim Filipowe... jestem przerażona.
Pocieszyłaś mnie Kejt

28.07.2013r.
Stary 2013-04-19, 16:29   #1734
czarownica1
Zakorzenienie

hmm, tak sobie właśnie wyobraziłam czytając o tym gdzie dziecko będzie spać... że u nas będzie tłok w wyrku: Tż (wysoki, postawny), ja kurduplowata (165) ale nieco kształtna, rozpychająca się Kocurzyca i dziecko
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 16:30   #1735
madi82
Zakorzenienie

Kejt Kiedy startujecie z remontem?

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
hmm, tak sobie właśnie wyobraziłam czytając o tym gdzie dziecko będzie spać... że u nas będzie tłok w wyrku: Tż (wysoki, postawny), ja kurduplowata (165) ale nieco kształtna, rozpychająca się Kocurzyca i dziecko
Ktoś zapewne zleci na kogo stawiasz:P

28.07.2013r.
Stary 2013-04-19, 16:31   #1736
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Heh wygrałam dwie licytacje obie po złotówce od tej samej sprzedającej.
słodkie i jaka fajna cena

Cytat:
Proszę
Oprócz poniższych kupiłam jeszcze 3 prześcieradła do łóżeczka (zielone pod kolor dodatków do sypialni), waciki, gaziki, 2 paczki pampersów newborn, gruszkę, spray NoseFrida i materac.
Zadowolona jestem też z rogala, bo ma super poszewkę i też pasuje do wystroju sypialni
wanienka z misiami super

Cytat:
My też chcemy mieć Małego przy sobie w sypialni.. nie potrafiłabym i nawet nie chciała od razu w osobnym pokoju lokować. Dziwię się, że są ludzie, którzy temu się dziwią

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 16:31   #1737
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Kejt Kiedy startujecie z remontem?

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Ktoś zapewne zleci na kogo stawiasz:P
6 maja, mają skończyć w miesiąc-1,5 m-ca...

Filipiśko

Stary 2013-04-19, 16:32   #1738
czarownica1
Zakorzenienie

Ja przed chwilą natchniona artykułem o kosmetykach dla dzieci na początek zakupiłam mydła marsylskie (dla siebie i naturalne dla dziecka).
Znane, cenione, naturalne i przez naszą rodzinę zapomniane
Stary 2013-04-19, 16:32   #1739
mela1234
Zakorzenienie

To ja idę się zdrzemnąć.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 16:33   #1740
czarownica1
Zakorzenienie

Madi, zapewne Tż będzie dym, bo on twierdzi, że zajmuje najmniej miejsca
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości