|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
Cytat:
![]() ja jak mam kaca to mi się wlasnie mega chce jeść caly dzien szczegolnie jakies fast foody.. Cytat:
tez tak czasami mam, ze leze i mówie, że nie no odpuszczam, ale po chwili jednak cos mnie bierze i sie ruszam ;p myśle, że to też dlatego ze taki Shred ma jakis plan i wypada sie tego trzymac, chociaz ten miesiac u mnie sie przedluzy...
|
||
|
|
|
#2912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wczoraj wszamałam dwie gałki lodów ale nie biorę tego jako grzech Jeśli by tego nie liczyć to też się nieźle trzymam Zjadłam duży obiad i znowu jestem głodna Zastanawiałam się: dlaczego? Już wiem- weekend jest przecież. standard Zbieram siły na siłkę. Nie chce mi się ubierać |
||
|
|
|
#2913 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odżywkę białkową mam w sumie od niedawna. Już nie liczę kalorii, ale teraz od ok. 2 miesięcy wprowadzam sobie to co jem do dzienniczka, żeby nauczyć się kontrolować proporcje BTW. Dzisiaj jestem happy, bo nie mam zakwasów po siłowni (wczoraj i przedwczoraj troszkę) A myślałam, że łapki będą cierpieć ![]() Na wieczór w planach ZWOW
|
|
#2914 |
|
Wtajemniczenie
|
Monisia ten pierwszy
Bylam na zakupach! Dogodzilam sobie, ze hoho ![]() Zaraz bede cwiczyc Koszulke to w sumie ledwo wciagnelam na siebie i sie zastanawiam, czy ja zdejme w calosci... Bylismy tez z TZ w azjatyckiej knajpce i prawde mowiac... spodziewalam sie tam zdrowszego jedzenia. Makaron smazony, warzywa w jakims zbyt tlustawym sosie a panierki na cycku wiecej niz samego miesa. Troche poskubalam, reszte zjadl TZ
|
|
|
|
#2915 |
|
Adwokat diabła
|
hola co tu tak cicho?!
![]() melduje: 30 Minute Booty Boot Camp 5x5x5 Pulse Workout for Abs and Obliques Fast Fat Burning Workout - Cardio Kickboxing HIIT Routine
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj przez 1,5 h na siłowni robiłam same ćwiczenia na nogi i ten wieczorny szybki spacer i dzisiaj ledwo chodzę, więc robię sobie przerwę
![]() wróciłam do domu, zrobiłam mani i pedi, idę zaraz robić żurek bo może późnym wieczorem mój TŻ sie pojawi, a to jego ulubiona zupa i szybka w przygotowaniu ![]() i wczoraj zgrzeszyłam jednym paskiem czekolady Milki z toffie.. mniam
|
#2917 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny pewnie intensywnie cwicza ![]() Ja czekam az mi sie kolacyjka ulozy i ide zrobic Shreda Pozniej kapiel i wyprobuje bandaz antycellulitowy Balea.
|
|
|
|
|
#2918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2919 |
|
Adwokat diabła
|
to ja nie mówię czym wczoraj zgrzeszyłam i to okrutnie
![]() ja zaraz obejrzę Przyjaciółki i Na Krawędzi.. ![]() buuu teraz wiem czemu mnie tak do czekolady ciągnie.. http://www.naturopathyworks.com/pages/cravings.php
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
Meldujet:
6W6P L1D7 Mel b pośladki Mel b brzuch Mel b ramiona - 3 minuty i odmówiły posłuszeństwa, na prawdę mam słabe łapki Ociążenie tylko 1,5 kilo. Nie to, że się zmęczyłam, odpuściłam - po prostu fizycznie nie byłam w stanie już ruszać rękami..![]() Ja dziś mam dzień rybki - Na II śniadanie łosoś wędzony, na obiad pieczony a potreningowo wędzony pstrąg (cały filet, duużo). Jeszcze tylko owsianki rybnej zabrakło |
|
|
|
#2921 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduje:
Shred Level 1 posladki z Mel B Nie wiem, czy bede codziennie tego Shreda robic W sumie przypadl mi do gustu, ale zobaczymy ![]() Jeszcze pytanie do dziewczyn, ktore go robia/robily : z jakimi hantlami cwiczycie? Bo ja mam 2 kg i w sumie... ledwo dawalam momentami rade rece podnosic Z drugiej strony chyba lepiej tak niz gdybym miala machac lzejszymi i nie czuc wysilku, nie ?
|
|
|
|
#2922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ćwiczyłam Widzę progres! ![]() Wiosłowanie sztangą 25kg (po 12,5 z każdej strony) a instruktor [mój trener, ale dziś nie personalny] śmiał się że co ja wrzuciłam, dałabym radę więcej ![]() Ćwiczenie na łydki też zrobiłam całkowicie w wersji zaawansowanej, chociaż i tak mam wrażenie, że jutro nic nie poczuję ![]() Oczywiście pomoc panów pakerów była konieczna niekiedy, bardzo chętnie pomagają. Nawet jeden za jakiś czas podszedł i się spytał czy coś mi potrzeba, nie za duże obciążenie mi narzucił (było 10kg a później jechałam z 25 przy tym )Chciałam wypić dziś desperadoska ale...tak mi się siku chciało jak wracałam, że no...nie zaszłam nigdzie. Jutro ![]() Cytat:
Ja robiłam ze śmiesznymi 0,5l butelkami |
||
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
Cytat:
|
|
#2924 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja nawet ostatnio widzialam 0,5 kg hantle u kolezanki i sie ja pytalam co to jest
|
|
|
|
|
#2925 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaliczony 5 dzień z cyklu Tiff + hula hop + kilka minut biegu. Czuję się dziwnie pełna
i mam wrażenie, że ćwiczę bez efektów... mąż mi też wczoraj trochę dowalił i nie bierze pod uwagę, że mój wygląd to poniekąd jego zasługa !!Mam już tyle lat, że się zastanawiam czy w ogóle warto się męczyć, choć ćwiczenia błyskawicznie rozwiązały mój ogromny zdrowotny problem więc wiem, że choćby z tego powodu ćwiczyć muszę. No ale troszkę smutam. Dodatkowo jak sobie pomyślę, że T. cały weekend pracuje a jeszcze w sobote idzie na jakiś koncert to mi się wcale nic nie chce. ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- a ja mam 0,7 kg... czyli obciach... ??? jak robię ramiona z Mel B. to mam serdecznie dość nawet z takim obciążeniem... z 2 kg nie daję rady zbyt długo. |
|
|
|
#2926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zabrakło dla mnie obciążenia 4 i zjechałam wzrokiem na sam dół do dyszki a instruktor: idealnie patrzysz! -no wieeem -No bo przecież dwunastki są po drugiej stronie! No ma cięty żart aleee... wpadłam na pomysł. Jak dojdę do 10 kg na łapkę w ramach nagrody kupię sobie coś extra! Tylko jeszcze nie wiem co ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
Tylko dla mnie śmiesznie wygląda porównanie hantli np. 5 kg a 0,5 Sama robiłam Ripped z 1 kg
|
||
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
nie miałam czasu w ogóle zajrzeć tutaj do wątku.. właśnie co skończyłam ćwiczyć, więc melduję killer abs w1d4, tiffoczki, cassey legs, mel b rozciąganie i 40 min rowerka
|
|
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
Idę zjeść jajeczniczkę
![]() Mój ojciec dziś przyjechał, coś robiłam i zwrócił uwagę na łapsko moje. Skomentował, że będę babochłopem(żeby mnie wkurzyć) a później wypytał się mamy co jest grane. Ta mu opowiedziała to skwitował to:"Boże, teraz w lato w ogrodzie wstyd będzie obok niej stanąć w koszulce bez rękawów. Niech nie przyjeżdża! " Cytat:
Nie nudzi cię śmiganie na rowerku ? Jak wsiadam na niego, to od razu ziewam..
|
|
|
|
|
#2929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A cwiczyc warto, obojetnie w jakim wieku. I dla samej siebie |
|
|
|
|
#2930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fakt, są ćwiczenia przy których to śmieszne obciążenie ale czasem mam wrażenie, że ważą 40 kg macie jakieś pomysły, żeby zachęcić koleżankę 155 cm / 96 kg do czegokolwiek ?? oprócz zakupów nie widzę jej w żadnej innej czynności... podsyłam ćwiczenia, sugeruję spacery, mówię, że jadę na łyżwy/rolki/basen/ rower... inna koleżanka poszła nawet na fitness specjalnie bo one wszędzie razem ... no wszędzie ale tam akurat nie... nie pracuje, mąż na wyjazdach wraca na weekendy a jej jedynym celem życiowym jest opieka nad 8-letnią córą, która tez zresztą podchodzi pod otyłość kliniczną już (wzrost 135 cm waga 40 kg... mój syn- waga 27 kg !!) brak mi pomysłów
|
|
|
|
|
#2931 | |
|
Konto usunięte
|
Melduję dzisiejszego Shreda Level 3 dzień 1 (liczę od początku
Przyznam, że ciężko było, jednak przerwa zrobiła swoje.---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo wpadnijcie do niej we dwie, wlaczcie jakis filmik i nawet na zasadzie zabawy pokazcie, ze cwiczenia sa naprawde fajne. O, np takie boczki Tiffany. Posmiejcie sie razem, powyglupiajcie. Zaciagnijcie ja do wspolnego hopsania
|
|
|
|
|
#2933 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40396813]
Myślę, że tu jedynie kwestie zdrowotne mogą ją zmusić do jakiegokolwiek wysiłku, ale dopóki ona sama nie pojmie, że nadwaga niszczy jej i jej córce zdrowie, dopóty nikt jej do niczego nie przekona.[/QUOTE] Cytat:
|
|
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby ktoś do mnie wpadł i kazał mi ćwiczyć nawet taką Tiffany, to bym się wkurzyła. Czułabym się jak jakiś pajac pewnie
![]() Wydaje mi się, że najpierw wypadałoby ją oswoić przekazywać artykuły (ale wiem, że to przecież taaakie czasochłonne), blogi, jakies zdjęcia i czasami może podrzucać filmiki "o patrz jakie fajne i przyjemne!", wspólne spacery. Albo! Może The Biggest loser? |
|
|
|
#2935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki za pomysły a na urodziny dostanie książkę Jilian !! najwyżej się obrazi na pięć minut. |
|
|
|
|
#2936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niezle Ciebie ojciec skwitowal, posmieje sie jak zobaczy juz w wakacje powalajace efekty! Nudzilo, ale teraz mam telewizor w pokoju i sobie wlaczam, gdy zaczynam rowerkowy maraton poza tym rowerek bedzie zbawienny na moje uda
|
|
|
|
|
#2938 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A jak zaczynałam to 63 było.---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
Ona powinna iść do dietetyka, to po pierwsze. Można ją zachęcić tym, że jakby zaczęła coś robić to pierwsze kilogramy szybko by poleciały, bo tak jest u otyłych osób. Ale generalnie - jak sama nie chce to nic się z tym nie zrobi.
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co Wy dzsiaj tylko dwie strony naskrobałyscie? Ja przed dwa dni najblizsze bede Was czytac pewnie tylko nocami. Dzis nie cwiczyłam, za to jutro na turnieju sędziuję 4 mecze, w niedziele 2. Takze biegania będzie mnóstwo. Jill wybaczy dwudniowy rozwód Ale w poniedziałęk 2 tdzien Ripped
|
|
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś w pracy na obiad była pizza!! Nooo iii... nawet nie liznełam
![]() ![]() Nawet okruszków nie zmiotłam!! TAAAAKAAA jestem z siebie dumna![]() Ćwiczeniowo melduje: Rano: Mel B: rozgrzewka, brzuch, rozluźnienie Ewa: skalpel, szok trening cz1 i cz2Wieczór: szok trening cz4, 5, 6 Tiffoczki (znów z małżem:P) i Mel B- ramiona![]() D-noc
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

tez tak czasami mam, ze leze i mówie, że nie no odpuszczam, ale po chwili jednak cos mnie bierze i sie ruszam ;p myśle, że to też dlatego ze taki Shred ma jakis plan i wypada sie tego trzymac, chociaz ten miesiac u mnie sie przedluzy...

Zastanawiałam się: dlaczego? Już wiem- weekend jest przecież. standard 
Troche poskubalam, reszte zjadl TZ

Ociążenie tylko 1,5 kilo. Nie to, że się zmęczyłam, odpuściłam - po prostu fizycznie nie byłam w stanie już ruszać rękami..

)
a później wypytał się mamy co jest grane. Ta mu opowiedziała to skwitował to: