![]() |
#2761 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Moje zębolkowe dzieciątko dzisiaj pierwszy raz się świadomie śmiała w głos
![]() Najpierw powiedziała takie wyraźnie "nie" i ja się zaczęłam śmiać i ona wtedy dołączyła do mnie i tak się obie śmiałyśmy ![]() Cudowne to uczucie jak dziecko nabywa nowych umiejętności ! ![]() A co do ząbków to jak ja mogłam tego wcześniej nie zauważyć ![]() Teraz zasnęła ciekawe jaki dzisiaj sen będzie. ![]() Lady-mam nadzieję że rehabilitant ma racje i po konsultacji z neurologiem wyjdzie na to że Pietraszko żadnej rehabilitacji nie potrzebuje ![]() Bokeh- ostatnie zdjęcie zdecydowanie jest NAJ no i to z krótką grzywką też fajne ![]() Co do porodu to właśnie się zastanawiałam jak to jest czy po cc będę miała wybór czy jeśli nie będzie tym razem wskazań medycznych do cc to idę na sn? Ogólnie to ja cc nie wspominam zbyt dobrze( szczególnie moment kiedy zaczęło działać znieczulenie ![]() Najlepiej to by było być w ciązy a moment porodu oddać np. mężowi ![]() Powiem Wam coś w sekrecie ![]() ![]() Lecę spać bo jutro szkoła i 2 egzaminy na które ofc nic nie potrafię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2762 |
Zakorzenienie
|
jeżdziliśmy do Rovinj ale teraz odkryliśmy maleńką wioseczkę Petrcane, zdala od zgiełku, takie miejsce troszkę dla emerytow ale my tak lubimy
mamy tam taką zaprzyjaznioną chorwatkę i dobrze nam u niej TZ marzy o motorówce |
![]() ![]() |
![]() |
#2763 |
Zakorzenienie
|
Hope, przeczytalam, nie pytaj ile dzis i wczoraj szklanek wypiłam
![]() ![]() Bokeh, ten kolor co masz teraz jest prze ![]() ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-04-19 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2764 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to widze,ze nasi faceci maja podobne marzenia ![]()
![]() |
#2765 |
Zakorzenienie
|
taaa, niech marzy chlopak, ja go będę wspierać w tych marzeniach bo jak się okazuje na miejscu można kupić naprawdę w dobrej cenie ale to na takiej zasadzie,żeby ją tam trzymać a nie w PL bo niby po co
![]() ja to bym najchętniej do Grecji pojechała bo to moje miejsce na ziemi ale niestety nie dam rady samolotem, za duże kino ze mną, wstyd przymierzaliśmy się autem żeby jechać ale Leo jeszcze za mały no chyba,że odstawie od cycka, uwalę się do nieprzytomności to mogę leeeeecieć wszędzieeeeee no a moje największe marzenie to Gruzja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2766 |
Zakorzenienie
|
ja byłam na wyspie murter taka malutka ale fajna
![]()
#2767 |
Zakorzenienie
|
Debrah, a no nie wiem, jak mi robila badanie na fotelu to akurat zerknela i mowi ze niezabardzo ta blizna, czerwona itd i taka troszki wypukla..
![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-04-19 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2768 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i wlasnie juz dogadal sie z wlascicielami kempingu ze w zimie za jakas symboliczna oplate bedzie mogl ja tam zostawic. sama jestem ciekawa co z tej lajby wyjdzie, narazie z kumplem cos tam w niej dlubia w kazdej wolnej chwili
![]() |
#2769 |
Konto usunięte
|
Dorka dzisiaj wyjątkowo nieodkładalna była :/ to, o czym Debrah piszesz - za mało snu, jakoś chyba ta pogoda tak działała, w efekcie wieczorem masakra.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to najpierw marzę żeby dom wykończyć a reszta marzeń musi poczekać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2771 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kuchnie dopiero w grudniu zrobilismy, praktcznie na chwile przed pojawieniem sie mlodego ![]() tak nawet kuchenki nie bylo, wszytsko w mikrofali odgrzewane
![]() |
#2772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napiszę jak zorganizuje poprawne nazwy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2773 |
Zakorzenienie
|
Lady oby rehabilitant miał rację
![]() Przecytałam wszystko, ale nie cytuję ![]() U nas dzień zleciał szybko. Rano spacerek, zakupy, robienie obiadu, zabawa, sen, zabawa, itp , potem znowu spacerek, kąpiel i Mała spi. Ale to leci, nie wiadomo kiedy............. |
![]() ![]() |
![]() |
#2774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kuchnie też mam od lutego i łazienki obie rozbabrane wszystko na wariata a to dlatego,że Leo się pospieszył, miał być styczniowy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2775 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40396018]Dorka dzisiaj wyjątkowo nieodkładalna była :/ to, o czym Debrah piszesz - za mało snu, jakoś chyba ta pogoda tak działała, w efekcie wieczorem masakra.[/QUOTE]
U nas to samo. Co robisz wtedy? Ja przystawiłam do piersi albo bujam ( albo jedno i drugie naraz:P), pociumkała, powywijała się troszkę i odpadła w sen głęboki, ale odłożyć się udało dopiero za 3cim razem. Wcześnie wybudzanie i popłakiwanie z żalem takim i podkówka, nerwowość. Po przystawieniu minuta i znowu śpi. Ale my też po szczepieniu, fakt. Może się nałożyło wszystko. Poszłam przedtem i ją przebrałam w pajacyka w łóżeczku, zdjęłam spodenki, skarpetki, ubrałam pajacyka świeżego. Oko jedno otworzyła w trakcie tylko. Ewidentny już , nocny, głęboki sen. |
![]() ![]() |
![]() |
#2776 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2777 |
Zakorzenienie
|
-Pakostane
-Živogošće Blato -Sućuraj (kamping Mlaska http://www.mlaska.com/pl/) -Bol -Dubrovnik -Hvar -Split (przejazdem - śmierdzi z portu okropnie) -Makarska -Senj (przejazdem na 3 dni w drodze na południe) -Korcula (wycieczka) Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2013-04-19 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2778 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() te czerwone zaliczone ![]() marzy mi sie znowu dubrovnik ale z dzieciakiem bedzie ciezko
![]() |
#2779 |
Zakorzenienie
|
Mi tez sie bardzo podobalo w Chorwacji, na kolonii bylam, gdzies w okolicy Puli.
Tam sie nauczylam zaciagac fajkami, haha ![]() Tesciowa wrocila na poziom irytacji. Wydzwania odkad dowiedziala sie, ze Kubus ma katar. Oczywiscie stwierdzila: koniecznie nie wychodz z nim teraz na dwor. Na co ja: ale pani dr zalecila wrecz, bo na swiezym powietrzu bedzie mu sie lepiej oddychalo. A ona: no ja nie wiem czy to jest dobry pomysl ![]() Ale chociaz cieplo go ubierz!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2780 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2781 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nalewa się do niego wody oczywiście http://www.elmedico.pl/product-pol-4...CF255-57-.html Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A mi się podoba zdj 8,12,13 ![]() no i czarne 10 ![]() Zgadzam się z Deli - w rudym wyglądasz KWITNĄCO! Ale jeśli potrzebujesz odmiany to leć do fryzjera ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-04-19 o 20:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2782 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nastepnym razem nie powiesz tesciowej o katarze ![]() ![]()
![]() |
#2783 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, super Ci w mocnych, zdecycowanych kolorach.
Czyli w Twoim ognistym i czarnym, braz mi sie jakos nie widzi, taki hmm nijaki jest. Najladniej na przedostatnim zdjeciu i na tym w czarnych wlosach z blyszczaca grzywka (pierwsze z lewej) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ziwogost polecam ![]() tylko my kampinowcy w apartamencie na Bolu byliśmy u Polki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2785 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz poprobowalam, ale mialam jakas schize, ze jak naleje wody i wlacze do pradu to mnie szlag trafi i nie bedzie mial kto nakarmic malego ![]() Cytat:
![]() A myslisz, ze powiedzialam? TZ mnie zalatwil ![]() Zreszta to jego wina - on przyniosl chorobe do domu! Zarazil mnie, a ja malego. Sam sie cwaniak po 2 dniach wyleczyl!! Nastepnym razem odesle go na mamusi, zeby tam sie kurowal!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() i co oni maja z tym donoszeniem mamusi wszytskiego, a pozniej my musimy sie uzerac ... ![]()
![]() |
#2787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
Tż już się wyleczył a ja dalej zakatarzona a Darie bidulke dalej męczy kaszelek i katar ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Lecę pobaraszkować z Tż ![]() ![]() DOBRANOC KOBITKI ![]()
![]() |
#2788 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj tez nalogowiec, obecnie w stanie "ograniczania" - pali tylko jak wie, ze nie bedzie mial kontaktu z malym. Cytat:
Pobaraszkowac? U nas po porodzie temat seksu jakby zaniknal... Raz sie zdarzylo i... cisza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2789 | |
Zakorzenienie
|
dziewczny kp-ile wypijacie płynów? bo ja się czuje jak na wiecznym kacy, przez godzinię oproznilam butelkę wody, plus herbatkę na laktacje i szklanke mleka sojowego
3 l mysle ze u mnie minimum a malo sikam ![]() Cytat:
tylko,ze on nie ma problemu a mnie do dzis ciagnie jak diabli choc strasznie mi przeszkadza dym ![]() syn mnie nigdy z petem nie widzial i niech tak zostanie, amen Lady- ja trzymam kciuki i wierzę,że jest ok i rehabilitacji nie trzeba Dziewczyny, katarkowe dzieciaczki wszystkie ściskam miałam kurde czytać i wizaz mnie rozprasza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.