Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop Wszechczasów cz.2 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-19, 22:13   #4111
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop Wszechczasó

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
O kurde, przypomniałas mi, że jutro urodziny mamy
Jeny bym zapomniała pójść z patelnią To dupka, pól dnia miziania mniej Bo zaraz obiad, torcik, a to potem ojciesz flaszkę chce, bo dwa razy do roku okazje ma to oczywiście nie popuści
Tylko że ja to wrócę do domu na pewno. Mieszkam z mamą blok w blok, to moge i na czworaka wracać
Będziesz się toczyć ?

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Wlasnie zjadlam zelke haribo troche makreli w sosie pomidorowym z biedrony i znowu zelke ale bylo dobre
przeczytałam "zjadłam żelkę haribo o smaku makreli w sosie pomidorowym"
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 22:16   #4112
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop Wszechczasó

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Będziesz się toczyć ?

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

no tak tez moze byc
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 22:17   #4113
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Póltorej strony a4 tekstu z rosyjskiego miałam.. wypisałam 5 stron zeszytu słowek
Stary 2013-04-19, 22:19   #4114
alamirka
Moderator

Cytat:
Będziesz się toczyć ?

O fuuu

No zobaczymy, żeby się toczyć to też siłę trza mieć, a ja przypomnę że padłam jak trup po dwóch kieliszkach nalewki wisniowej pare dni temu. i nie mam na mysli takiego kieliszka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg żart.jpg (33,2 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2013-04-19 o 22:20
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 22:19   #4115
farfala
Rozeznanie

Cytat:
o wlasnie, sniło mi się, że byłam na zajęciach z rosyjskiego i facet kazał mi coś czytać z ekranu a mi te napisy znikały i jeszcze jakos z tych zajęc wyszlam wczesniej bo sie spieszylam, a jakas nieznajoma dziewczyna za mna wyleciala, żebym się nie przejmowala, że jakos to będzie, moze okulista pomoze
i sie obudzilam przerażona ze wzrok tracę
A ja się właśnie dziś chwilę zdrzemnęłam po pracy i współlokatorzy mi mówili, że znowu gadałam(bo ogólnie zdarza mi się to baaardzo często). Podobno powiedziałam: "Ale że co, co jak, jak?" i za chwilę: "Ale ja nie znam nikogo takiego". A potem jeszcze: "To na necie poszukaj, tam wszystko jest".
Nigdy nie sądziłam, że jestem całkiem normalna.

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Widziałam wczoraj stan karty kredytowej, w tym miesiącu nie da rady, po tym weselu i po tym, jak właściciel z poprzedniego mieszkania nie dość, że zagarnął całą kaucję, to jeszcze chciał 2 tysiące dopłaty mamy tak fatalną sytuację, że szkoda słów Aż mi głupio pisać o tym
Kasztanko a nie myślałaś o tym, żeby sobie jakieś dziecko wziąć do pilnowania? Albo chociaż odprowadzać i przyprowadzać z przedszkola czy szkoły. Kasa nie jest z tego jakaś powalająca, ale zawsze lepsze coś niż nic. U nas we Wrocławiu pełno takich ogłoszeń, więc podejrzewam, że w Wawie tym bardziej.

Cytat:
Witamy serdecznie!
Miło nam zaprosić Panią do grona Testerek Marion Kosmetyki. W zamian za przesłanie naszych nowych produktów, liczymy na rzetelne ich zrecenzowanie i przesłanie opinii dotyczącej każdego z nich na adres mailowy.
Zasady testowania:
Otrzyma Pani od nas zestaw kosmetyków, w którego skład wejdą:
- Ekskluzywne trio do dłoni, kuracja z olejkiem arganowym
- Eliksir do pielęgnacji skórek i paznokci
- Żel peelingujący do ciała biała czekolada z pomarańczą
- Nawilżający płyn do demakijażu oczu i twarzy
- Błyskawiczna odżywka rozświetlająca włosy

itd itd

o lol
No chyba jutro kupie kupon na totka
Gratuluję po raz drugi. I faktycznie leć po tego totka. A ja jakoś straciłam serce do konkursów, odkąd od miesiąca nie mogę nic ustrzelić (pewnie mnie ktoś przeklął z zazdrości). I przez to nie chce mi się już w to bawić. Ale pewnie za jakiś czas mi przejdzie.

Cytat:

Dziekować. Coś czuję że po chwilowym szczęściu napotka mnie jakiś pech, co by mi za miło nie było
Precz z tymi czarnymi myślami. Raczej nastaw się, że to dopiero początek wielkiego szczęścia.

Cytat:
Jak sie tam nabierze udziału w wielu konkursach to coś tam się zawsze trafi. Pierdoły to takie ale dobre i to
Mi to się nie chce brac udziału w tych takich wymagających, że zrób fotkę, opisz, daj przepis. Bom leń.
ale wy blogowiczki to możecie np brac udział w tych: podaj przepis i wyślij fotkę
Ja nigdy nie brałam udziału w fotograficznych ani takich, w których trzeba zbierać lajki na FB, albo coś tam udostępniać.

Cytat:

22 karty otworzyłam z tymi konkursami
Mam taką schizę, że nie lubię mieć otwarte więcej niż 3 karty w przeglądarce, bo wtedy od razu czuję, że mam wielki bałagan. Dlatego muszę wszystko robić stopniowo, żeby magicznej trójki nie przekroczyć, bo inaczej mam nerwicę natręctw.

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość

no tak, Bog nie ma co robic tylko jakims babom płodne liczyc

mi dzis wyliczyl, bo jajko mnie kuło, to za 14 ni bedzie @, dziekuje Ci Boze

a w pecha nie wierz, bo samemu sie go sciaga, wiec nie mysl o tym, pomysl tak jak ja zawsze : głupi ma szczescie

i od razu jest lepiej
Groszek mistrz po raz czwarty dzisiejszego dnia.

Cytat:
a kto ma w ogole jeszcze tu rozmiar taki butkow 37, czyli stopa 24

Ja, ja

Cytat:
Napisane przez lorek1 Pokaż wiadomość
Ja mam 37, ale się nie odzywam, bo mało w ogóle pisze, czasem nie wiem jak się wgryźć w dyskusję, to lepiej cicho siedzieć. A po za tym wy już takie kumpelki trochę, a ja nie lubię się wciskać.
Ja też tu czasem nie mogę się wbić, bo w tygodniu nie mam jak nadrabiać. I parę moich postów było zignorowanych (), ale się tym nie przejmuję i paplam dalej. Najwyżej jak będę kogoś bardzo drażnić to doda mnie do ignorowanych, albo nie będzie czytał i rozwiąże sobie problem.
Dziewczyny tu się znają dłużej z Biedronkowego, ja wyskoczyłam jak guma z majtek stosunkowo niedawno, ale gadam sobie na luzie. Co się będę spinać.
Stary 2013-04-19, 22:28   #4116
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
O fuuu

No zobaczymy, żeby się toczyć to też siłę trza mieć, a ja przypomnę że padłam jak trup po dwóch kieliszkach nalewki wisniowej pare dni temu. i nie mam na mysli takiego kieliszka

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez farfala Pokaż wiadomość

Ja też tu czasem nie mogę się wbić, bo w tygodniu nie mam jak nadrabiać. I parę moich postów było zignorowanych (), ale się tym nie przejmuję i paplam dalej. Najwyżej jak będę kogoś bardzo drażnić to doda mnie do ignorowanych, albo nie będzie czytał i rozwiąże sobie problem.
Dziewczyny tu się znają dłużej z Biedronkowego, ja wyskoczyłam jak guma z majtek stosunkowo niedawno, ale gadam sobie na luzie. Co się będę spinać.
Nie wiem jak dziewczyny, ale ja czasami odpisuje na jakiś post a jak przez przypadek odswieżę inną kartę, to się okazuje, że w międzyczasie powstała np. strona nowych postów, których nie zauwazyłam, bo moj wylądował na kolejnej i mam takie luki czasem
Stary 2013-04-19, 22:31   #4117
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
a powiedz mi Ty moze widzialas ta reklame Beskidzkich paluszkow i chipsow z Piotrkiem Żyła ten jego smiech rozbrajajcy jest
heh zgarnął "tylko" 100 tysiączków
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 22:31   #4118
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Nie wiem jak dziewczyny, ale ja czasami odpisuje na jakiś post a jak przez przypadek odswieżę inną kartę, to się okazuje, że w międzyczasie powstała np. strona nowych postów, których nie zauwazyłam, bo moj wylądował na kolejnej i mam takie luki czasem
dokladnie tez tak mam
Stary 2013-04-19, 22:33   #4119
alamirka
Moderator

Cytat:

Mam to samo

Farfala, nie przejmuj się, gadaj gadaj, tu po prostu czasem tak wszystko szybko gna , że ja np nie wszystko czytam, czasem sie ominie pewno coś

Zaczęły sie "Sekrety chirurgi", trza zasiąść
Stary 2013-04-19, 22:34   #4120
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
heh zgarnął "tylko" 100 tysiączków
e tylko to malo tak zle go potraktowali
ale ten tekst na koniec "Piotrek no powiedz nie badz żyła"
Stary 2013-04-19, 22:41   #4121
farfala
Rozeznanie

Cytat:
Teraz tam wynajeliśmy młodej dziewczynie z trójką dzieci. Laska w moim wieku a syn 14 lat dwoje małych. I niestety samotna
Matka jednej z dziewczynek, która chodzi do naszego przedszkola jest w moim wieku (27), a ma już czwórkę dzieci. Najstarsza dziewczynka ma jakieś 10 lat. I sama je wychowuje. Podziwiam ją czasami jak ona przez śniegi idzie na piechotę z tą małą na rękach a za nią pozostała trójka. Tylko przez to wszystko nie ma takiej cierpliwości do dzieci już, bo często na nie krzyczy i się szybko irytuje.

Cytat:
ło matulu nie za duzo Was

ale tak Esti wiem jakie lubi

to teraz Wy

u Ramony juz widze jakie moga byc, ale kasztanka to bardziej płaskie tylko

a Ty lorek?

odzywaj sie, im wiecej nas tym lepiej

a ja na poczatku widzialam cytat u alamirki i mysle o ktos ma tyle lat co ja

adresy na PW prosze jakby co
Ja lubię wszystkie oprócz koturn i jakichś niebotycznych obcasów.

Cytat:
Kurde jakbym wiedziała że takie osóbki jak Wy kiedyś na wizażu spotkam to bmy nie odawała regularnie swoich kurtek, butów, sukienek, bluzek, książek itd swoim siostrom Kiedys myślałam że one ze wsi, troszku bieda to się ucieszą. A to takie porosły przemądzrałe, wybrede, kapryśne nastolatki że nie dość że nie doceniają to jeszcze gardzą.
to kim im w więcej nie dostaną.
A tyle toreb poszło
Jak ja nie lubię takich ludzi. Jeszcze im się to wybrzydzanie odwróci, jak nie umieją docenić.
Ja to niestety mam tak, że strasznie mi ciężko rozstać się z rzeczami. Wyrzucam jak już coś naprawdę się nie nadaje do noszenia. Przez to szafa mi się nie zamyka, ale wyrzucić szkoda. Mam chyba w sobie coś z chomika, bo nawet jak już się biorę za sprzątanie, to zaraz wymyślam, że pewnie się jeszcze kiedyś przyda.

Cytat:
Mama ostantio jak była to widziała że sobie jedną z bluzek podłoge myły, "A bo nie bardzo pasowała na mnie ta bluzka". to kurde było ja oddac dalej!
głupie pindy, dosyć tego oddawania im.
O nie, tego to już bym nie zdzierżyła.

Cytat:
To zalezy. Jeżeli chcesz się liczyć z pieniążkami to zawsze co się da to lepiej zrobić na NFZ.
Ale jeżeli masz dokuczliwe dolegliwości i Ci sie spieszy z tym to lepiej samemu to zrobić w cholerę, bo sama wiesz jak to u nas wygląda

Ja przynajmniej tak robię, jak pilne to prywatnie.Ale zawsze najpierw staram się jednak dostać na kasę, bo z nieba mi nie spada..
Ja robię dokładnie tak samo. Stwierdziłam kiedyś, że dość tego prywatnego płacenia i co się da to na kasę. Nie po to tyle co miesiąc wyrzyguję na składkę, żebym jeszcze miała dopłacać do interesu.

Cytat:
Dobra, dziewuszki, ja znikam, weekend jak zwykle z chłopem spędzam, więc wizażować będę mało.
Miłego weekendu
Nawzajem!

Cytat:
Albo inaczej, jeśli się pojawi
Pewnie, że się pojawi. Z taką ilością kciuków i dobrych myśli, to innej opcji nie ma!

Cytat:
A poszła szybko do lekarza. Kurde toć cytologię nawet profilaktycznie robić trza
Wiem, wiem. Durna jestem . Ale ja po prostu jak byłam małą dziewczynką to strasznie chorowałam. Miałam mega problemy z hormonami, w ogóle nie rosłam itp. No i przez to wszystko pierwszy raz u gina byłam jak miałam 8 lat. Było to dla mnie taką traumą, że do tej pory nienawidzę i unikam jak ognia piekielnego.

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość

Z koleżanką nam się to ostatnio wkręciło i podśpiewujemy sobie w pracy i nagle dzisiaj słyszę, a dzieciaki śpiewają :"Teść jubi zjeść". Piałam przez jakieś 10 minut.

Cytat:
Jeśli o dodę chodzi to nawet lubie te stare płyty za czasów Virgin. Fajne rockowe

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Oj tak
Pamiętam jak chyba z rok temu, a może dłużej, była u mnie w mieście i kolega robił jako reporter do gazety, to nam załatwił też wejściówki na koncert, tak od zaplecza można było.
To doznałam szoku jaki ona ma potężny ryk z tej paszczy . Na żywo brzmi doskonale, jakikolwiek kicz by nie śpiewała, to głos ma bardzo mocny
A jaka jest malutka i chudziutka A przynajmniej wtedy była, jak pchełka. Tylko balony sterczały wielkie

Oj tak, Doda jest naprawdę spoko. I fakt, że czasy Virgin to naprawdę świetne płyty. Szkoda, że nie wykorzystuje potencjału swojego głosu w pełni.

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

No wreszcie Was nadrobiłam. A i tak skusiłam się tylko na te posty z dziś.
Aż sobie teraz piwa łyknę w nagrodę.
Stary 2013-04-19, 22:47   #4122
alamirka
Moderator

Cytat:
Matka jednej z dziewczynek, która chodzi do naszego przedszkola jest w moim wieku (27), a ma już czwórkę dzieci. Najstarsza dziewczynka ma jakieś 10 lat. I sama je wychowuje. Podziwiam ją czasami jak ona przez śniegi idzie na piechotę z tą małą na rękach a za nią pozostała trójka. Tylko przez to wszystko nie ma takiej cierpliwości do dzieci już, bo często na nie krzyczy i się szybko irytuje.

Smutne to ale podziw się kobiecie należy

Pewnie, że się pojawi. Z taką ilością kciuków i dobrych myśli, to innej opcji nie ma!

Wiem, wiem. Durna jestem . Ale ja po prostu jak byłam małą dziewczynką to strasznie chorowałam. Miałam mega problemy z hormonami, w ogóle nie rosłam itp. No i przez to wszystko pierwszy raz u gina byłam jak miałam 8 lat. Było to dla mnie taką traumą, że do tej pory nienawidzę i unikam jak ognia piekielnego.

Przełamać się trza, bo jakby nie unikniesz

No wreszcie Was nadrobiłam. A i tak skusiłam się tylko na te posty z dziś.
Aż sobie teraz piwa łyknę w nagrodę.
A łykaj, smacznego

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Ja sobie ide tiup tiup do wyrka, tam juz leży pewne ciepłe ciało co mi miejsce nagrzało

Jaki rym

Dobrej nocki
Stary 2013-04-19, 22:52   #4123
farfala
Rozeznanie

No należy się należy podziw, bo naprawdę przy całej tej sytuacji mała nie jest nigdy jakaś brudna czy obszarpana.
Ma normalne gustowne ubranka, codziennie jest kąpana i w ogóle (co wcale regułą nie jest, niektóre dzieci pomimo że są jedynakami, są kąpane np co trzy dni z lenistwa rodziców, a maluchy żłobkowe, to czasem rano przychodzą z pieluchami, które miały zakładane u nas poprzedniego dnia --> wiemy, bo każdy ma pieluchy podpisane markerem no i oni z tym podpisem przychodzą).

I mała też jest bardzo samodzielna jak na swoje 3 lata. Widać, że niezłą szkołę życia ma od maleńkiego.

Dobrej nocki.
Stary 2013-04-19, 22:54   #4124
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie ide tiup tiup do wyrka, tam juz leży pewne ciepłe ciało co mi miejsce nagrzało

Jaki rym

Dobrej nocki
Ja chyba tez polece, tylko sama sobie musze zagrzać, w dodatku musze ogarnąć posciel, bo zwierzgałam całą a mam tą cienką z ikei to mi się poprzesuwała w poszewce i wyglada jak psu z gardła film zapuszczę i mogę leżeć. Tylko przejrzę gazetki z hebe bo dzis mi pani ze 3 wrzuciła do zakupów.
Stary 2013-04-19, 23:02   #4125
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:

to idź do babki albo jakiegoś innego ginka
ja na początku chodziłam do takiego ginekologa, który miał specyficzne poczucie humoru i na każdej wizycie przesyłał mi całusy na odchodne, a przy badaniu USG pytał, czy mam jakieś specjalne życzenia, po czym założył kaptura na wziernik, nasmarował żelem i oznajmił :będę naprawdę delikatny
odechciało mi się po tym badań

albo kiedys przed kolejnym badaniem przy pełnej poczekalni podszedł do mnie z jakims aerozolem i spytał czy wiem, co to. Odparłam, że nie, a on: to jest po to, żeby sutki sterczały
I jak miałam iść nie zestresowana na badanie

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:

Oj tak, Doda jest naprawdę spoko. I fakt, że czasy Virgin to naprawdę świetne płyty. Szkoda, że nie wykorzystuje potencjału swojego głosu w pełni.
też lubię ją
zwłaszcza do gustu przypadła mi płyta "Diamond Bitch"
Stary 2013-04-19, 23:05   #4126
Petit_Papillon
luckygirl

Odp: Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop Wszech

Cytat:
Jeśli o dodę chodzi to nawet lubie te stare płyty za czasów Virgin. Fajne rockowe

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Oj tak
Pamiętam jak chyba z rok temu, a może dłużej, była u mnie w mieście i kolega robił jako reporter do gazety, to nam załatwił też wejściówki na koncert, tak od zaplecza można było.
To doznałam szoku jaki ona ma potężny ryk z tej paszczy . Na żywo brzmi doskonale, jakikolwiek kicz by nie śpiewała, to głos ma bardzo mocny
A jaka jest malutka i chudziutka A przynajmniej wtedy była, jak pchełka. Tylko balony sterczały wielkie
Ja ją na żywo w Gdańsku widziałaj. Występowała na zakończeniu Jarmarku dominikańskiego. I potwierdzam Twoje słowa

Cytat:
a powiedz mi Ty moze widzialas ta reklame Beskidzkich paluszkow i chipsow z Piotrkiem Żyła ten jego smiech rozbrajajcy jest
nio calkiem dobre bylo tak mi sie haribo zachcialo a w Kaufie sa po 2,99zl wiec kupilismy glizdy one mi przypominaja smaki dziecinstwa zawsze jak je jem
no dokladnie glos ma spoko i pare piosenek tez ok
Widziałam on też jest dobry, a ten śmiech

Cytat:

Zaczęły sie "Sekrety chirurgi", trza zasiąść
Oglądam i ja laska wierszyk stworzyła

Karztanko miłego weekendu

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 23:13   #4127
martyneczkaa3
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop

dobrej nocy dziewczyny, uciekam bo padam dziś niesamowicie
martyneczkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 23:19   #4128
Ramona_85
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop

Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość
dobrej nocy dziewczyny, uciekam bo padam dziś niesamowicie
dobranoc
Stary 2013-04-19, 23:20   #4129
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ją na żywo w Gdańsku widziałaj. Występowała na zakończeniu Jarmarku dominikańskiego. I potwierdzam Twoje słowa

Widziałam on też jest dobry, a ten śmiech

Oglądam i ja laska wierszyk stworzyła

Karztanko miłego weekendu
tez ogladam ten dr Szczyt jest taki uroczy te jego zabki jak sie usmiecha no slodziak
Stary 2013-04-19, 23:54   #4130
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Naskrobałam listę zakazanych zakupów
-balsamy
-kremy do stóp
-kremy do twarzy (te na dzien to tylko tymczasowo)
-pomadki kolorowe
-pomadki ochronne
-podkłady
-pudry
-lakiery do paznokci
-żele pod prysznic
-płyny do higieny intymnej
-maszynki do golenia
-antyperspiranty tez

wychodzi na to, że nie powinnam mieć za dużo kosmetycznych wydatków

Edytowane przez PaulinciaKWC
Czas edycji: 2013-04-19 o 23:58 Powód: skleroza
Stary 2013-04-19, 23:58   #4131
kasztanka3
Pani Mizantrop

Chłop mi usnął, to przyszłam jeszcze na chwilę powizażować

Cytat:
Wlasnie zjadlam zelke haribo troche makreli w sosie pomidorowym z biedrony i znowu zelke ale bylo dobre
A podobno to ja lubię dziwne rzeczy

Cytat:
Będziesz się toczyć ?

Ja na początku też

Cytat:
Kasztanko a nie myślałaś o tym, żeby sobie jakieś dziecko wziąć do pilnowania? Albo chociaż odprowadzać i przyprowadzać z przedszkola czy szkoły. Kasa nie jest z tego jakaś powalająca, ale zawsze lepsze coś niż nic. U nas we Wrocławiu pełno takich ogłoszeń, więc podejrzewam, że w Wawie tym bardziej.
Myślałam, ale to odpowiedzialność, a ja się nie czuję na siłach na podjęcie czegoś takiego. Bo chociażby przy samym przyprowadzaniu ze szkoły przy moim zakazie dźwigania czegokolwiek powyżej 2kg nawet dzieciakowi plecaka nie poniosę
Stary 2013-04-20, 00:09   #4132
0c567865bc5bc81ad7100e57ad69b5206a79ca99_61998c2f33ab1
Konto usunięte

hej dziubki!

weekend!!

nadrobiłam Was właśnie, ufff, za niedługo nowy wątek

aaa mam prośbę, czy któras pamięta od którego mniej więcej postu była dyskusja na temat pochodzenia naszych nicków? chyba ominęłam, a chętnie bym wróciła do tego
0c567865bc5bc81ad7100e57ad69b5206a79ca99_61998c2f33ab1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 00:12   #4133
kasztanka3
Pani Mizantrop

[1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;40398015]hej dziubki!

weekend!!

nadrobiłam Was właśnie, ufff, za niedługo nowy wątek

aaa mam prośbę, czy któras pamięta od którego mniej więcej postu była dyskusja na temat pochodzenia naszych nicków? chyba ominęłam, a chętnie bym wróciła do tego [/QUOTE]

To jest aż niesamowite
Stary 2013-04-20, 00:21   #4134
Petit_Papillon
luckygirl

Odp: Dot.: Biedroneczki są w kropeczki, a w tym wątku same Gwiazdeczki. Offtop Wszech

Cytat:
tez ogladam ten dr Szczyt jest taki uroczy te jego zabki jak sie usmiecha no slodziak
Tak, jest super, a przynajmniej taki się wydaje fajny facet

Cytat:
-balsamy
-kremy do stóp
-pomadki kolorowe
-pomadki ochronne
-podkłady
-pudry
-lakiery do paznokci
-żele pod prysznic
-maszynki do golenia
-antyperspiranty tez

To troche sie zebrało tego

Ramona dobry ten Twój gin był też bym uciekła

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 00:25   #4135
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
-balsamy
-kremy do stóp
-pomadki kolorowe
-pomadki ochronne
-podkłady
-pudry
-lakiery do paznokci
-żele pod prysznic
-maszynki do golenia
-antyperspiranty tez

Przejrzałam Twoją listę i doszłam do wniosku, że dzięki Avonowi niczego mi nie braknie przez dłuuugie tygodnie
Stary 2013-04-20, 00:32   #4136
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
To troche sie zebrało tego
a no teraz lista będzie głosem rozsądku, bo czasami się zapominam i przytargam coś niepotrzebnego żel pod prysznic mogę wziąc tylko pod warunkiem kuszącej limitki

Ale co zabawne, nie mam tendencji do tworzenia zapasów lakieru do włosów i potem na gwałt szukam promocji. Dobrze ze syoss jest co rusz gdzies zawsze do dostania. Bo lakier muszę miec zawsze w lazience. To samo z maskami do włosów. Dzisiaj kupiłam Kallosa, bo nie mialam żadnej aktualnie, skonczyla się i to z tydzień temu.

A innych rzeczy mam sporo. Z tym, że staram sie dokończyć wszelkie resztki, bo czasami mi się cos znudzi i odstawię na jakiś czas i tak się mnożą otwarte kremy itd.

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

Cytat:
Przejrzałam Twoją listę i doszłam do wniosku, że dzięki Avonowi niczego mi nie braknie przez dłuuugie tygodnie
a wlasnie.. jeśli o avonie mowa szukam czegoś pod oczy, co by trochę rozjaśniło cienie. Kwc twierdzi, że ten ewentualnie móglby co nieco pomóc. Mialaś go może? albo cos innego co moglabys polecić?
Stary 2013-04-20, 00:37   #4137
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
a no teraz lista będzie głosem rozsądku, bo czasami się zapominam i przytargam coś niepotrzebnego żel pod prysznic mogę wziąc tylko pod warunkiem kuszącej limitki

Ale co zabawne, nie mam tendencji do tworzenia zapasów lakieru do włosów i potem na gwałt szukam promocji. Dobrze ze syoss jest co rusz gdzies zawsze do dostania. Bo lakier muszę miec zawsze w lazience. To samo z maskami do włosów. Dzisiaj kupiłam Kallosa, bo nie mialam żadnej aktualnie, skonczyla się i to z tydzień temu.

A innych rzeczy mam sporo. Z tym, że staram sie dokończyć wszelkie resztki, bo czasami mi się cos znudzi i odstawię na jakiś czas i tak się mnożą otwarte kremy itd.
Lakieru do włosów to już ze 4 lata nie używam
Porobiły mi się zapasy żeli do mycia twarzy, mam trzy otwarte: jeden na wykończeniu, jeden z niedużym ubytkiem i jednego jakoś z połowę, a do tego trzy w zapasie i jeszcze micel i mleczko

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Cytat:
a wlasnie.. jeśli o avonie mowa szukam czegoś pod oczy, co by trochę rozjaśniło cienie. Kwc twierdzi, że ten ewentualnie móglby co nieco pomóc. Mialaś go może? albo cos innego co moglabys polecić?
Nie polecam żadnego kremu pod oczy z Avonu, miałam pięć różnych, w tym ten, który wkleiłaś, dwa zwróciłam, jeden dałam koleżance, a dwa inne dalej męczę. Po każdym oczy tak pieką, że ja nie wiem, co oni tam dodają do tych kremów Najbardziej mnie rozwala to, że jeden jest dla wrażliwców
Oriflame ma dobre kremy pod oczy, łagodne.
A co do avonowych niewypałów, to bardzo się dziwię, bo z 10 lat nie byłam tak zadowolona z żadnych kremów do twarzy, jak właśnie z avonowych przez ostatnie pół roku, rewelacyjne są.
Stary 2013-04-20, 00:41   #4138
laisla
Zakorzenienie

Na kwc polecają kremy i żele flos lek Tanie i podobno dobre..
A do mnie dzisiaj dotarły perełki brązujące z avonu, fajna promocja była na nie. A może jeszcze nawet jest
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 00:43   #4139
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Na kwc polecają kremy i żele flos lek Tanie i podobno dobre..
A do mnie dzisiaj dotarły perełki brązujące z avonu, fajna promocja była na nie. A może jeszcze nawet jest
Ja mam Flos Lek z babką i świetlikiem od listopada jakoś i nic z cieniami nie robi
Ale on bardziej kojący jest, wersja na cienie ma pomarańczowe opakowanie i jest z arniką.
Testowałam też żel i krem Ziaja, te avonowe i rossmannowy Rival de Loop, nic mnie nie zachwyciło
Stary 2013-04-20, 00:48   #4140
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam Flos Lek z babką i świetlikiem od listopada jakoś i nic z cieniami nie robi
Ale on bardziej kojący jest, wersja na cienie ma pomarańczowe opakowanie i jest z arniką.
Testowałam też żel i krem Ziaja, te avonowe i rossmannowy Rival de Loop, nic mnie nie zachwyciło
Na cienie to w ogóle chyba trudno coś zaradzić..taka uroda niektórych. Już prędzej na przesuszenie skóry lub zmarszczki. Też miałam ten rossmanowski, kupiłam po dobrych opiniach na kwc oczywiście, jak dla mnie był całkiem całkiem, przyjemny nawet, choć trudno mi mówić o niwelowaniu cieni pod oczami bo akurat nie mam tego problemu. W sumie zmarszczek też o dziwo jeszcze nie, więc stosuję tak zapobiegawczo, jako nawilżaczy.

A z Ziaji ostatnio kupiłam nową wersję (tę lekką) oliwkowego, ale to nie jest pod oczy akurat.

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2013-04-20 o 00:50
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości