|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
groszku, również gratuluję, a co to za praca?
![]()
#4412 | |
Zadomowienie
|
Ale wam wiadomosc walnęłam
![]() Wybaczyłam dziś mamie i powiedziałam, ze jak będzie grzeczna to pojde z nia na zakupy. Obrałysmy najpierw kierunek rynek- potrzebowałam ciuchów na mature, a takie ubrania rzadko nosze, wiec nie ma sensu tracic fortuny w zwykłych sklepach. Choc i na rynku tyle kasy poszło ![]() Ale kupiłam ładnie: 2koszlki białe (ale nie koszle, bo ich nienawidze), spodnie czarne rurki, czarny komplet (spodnie+marynarka). Spodnicy nie było fajnej, ale mam w domu jedną to chyba ją zweze i będzie ok. Słonca powiedzcie mi od jakiej ilosci kurtek w szafie zaczyna się "choroba"? :P Ja dziś dokupiłam 2 i łącznie na wiosne mam już 5 ![]() ![]() Moja kroliczyca znowu mysli, ze jest w ciązy.... mówie do niej, żeby zeszła mi z oczu. Ciągle wyciąga siano z klatki i znosi za łozko i najgorsze, że wyrywa sobie siersc.... A ja muszę wszystko sprzątac! Normalnie zwariować mozna. A jeszcze rok temu myślałam, ze to samiec ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
Ja jak dostawałam łupiezu to użyłam raz, dwa- dopoki mi się nie wytrzepał i odstawiałam. Bo tez wolałam nie przesadzać. Jak dla mnie największym kumplem łupiezu są wszystkie szapomny, które w drogeriach sa ustawiane na wysokosci oczu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Zakorzenienie
|
Lady, bo Polytar to bardziej na łuszczycę i inne chorobowe zmiany skórne, na zwykły łupież może być za silny i wystarczy wtedy raz czy dwa umyć
![]() Czyli szampony z silikonami działają na Ciebie źle ![]()
#4414 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale z tego co mam teraz jestem zadowolona bardzo. Dokupiłam sobie do niego odzywke i mgiełkę- bardzo mi pomaga przy rozczesywaniu włosów. Nie ciągle ich tak bardzo i mniej troche wyrywam. Choc ciągle dużo mi ich wychodzi... Niestety nie mam prawie na nich cebulek itp. Kiedys miałam tak grubo zarysowane, a teraz tylko na koncu włosa taka mini cos.... ja wiem, ze po prostu muszę sie przygotowac, ze przez kolejny rok będą one wypadac i dochodzic do siebie. Nie wiem co zrobie, jak znajde faceta i stane przed wyborem z tabsami... chyba się nie zdecyduje, bo zle na mnie to wpływa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Zakorzenienie
|
Groszku gratulujępracy.
Kurcze tyle się was naczytalaam i nie pamiętam co miałam napisać haha skleroza w tym wieku?
#4416 |
Zakorzenienie
|
Lady, jeśli nie jesteś blondynką to polecam Ci olejowanie skalpu olejem rycynowym. Przyspiesza porost włosów, zmniejsza wypadanie i do tego łagodzi skórę głowy, łupież znika. Ja nie mam problemów z wypadaniem, ale jak zapuszczałam kiedyś włosy to olejowałam i widziałam, że działa
![]() A Fitomed sobie obczaj na KWC, kiedyś go miałam, dobry był ![]()
#4417 |
Zakorzenienie
|
Będę sprzedawać słodycze
![]()
#4418 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Zakorzenienie
|
to obyś je ładnie sprzedawała i nic nie podbierała dla siebie
![]()
#4420 |
Zadomowienie
|
http://www.dobrana.pl/product-pol-24...lcony-Bra.html
Ah gdybym nie zamówiła sportowego to bym sie na ten rzuciła.... moze jak mi tato odda za kurtke to pomysle ![]() A sportowy to taki wybrałam http://www.bradea.pl/produkt/biuston...he-sport-szary kiedys go mierzylam i była super- nie spłaszcza ani nic. Super! Niestety nie ma już rozowych ani fioletowych, więc wziełam szary... |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Zakorzenienie
|
Łaaadne mają staniki, już na niektóre ręce zatarłam, ale przez neta bym się bała zamawiać, bez przymierzania i w ogóle
![]()
![]() |
#4422 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim.
Co dobrego serwujecie na śniadanie.no ja niedługo wstaje i się zastanawiam.chce budyń ale nie mam mleka więc dopiero we wtorek sobie zjem heh. Chyba padnie na sernik zfasolowcem a za to potem zrobię naleśniki na kefirze z jabłkiem o! Miłego weekendu.żeby się pogoda od razu nie zepsuls z tej okazji
#4423 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
Czesc. Jeszcze się wyleguje, zaraz kawa z mlekiem. Jakieś dziecko mnie łaskocze i nie mogę pisać.
Dziś idziemy na teatrzyk. Trochę kultury każdemu się przyda. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4424 | |
Zakorzenienie
|
hejo
![]() u mnie na sniadanko bedzie to, co zawsze ![]() ![]() wczoraj wieczorem nabylam maslo bez cukru wiec bede dzis robic z banankiem ![]() ![]() Cytat:
![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezu wczoraj kolezanka do mnie zadzwonila, tez wlasnie skreciła kolano, nie wiadomo czy wiezadla przednie krzyzowe jej nie poszły! Plaga jakas! ![]() A mi sie niedobrze robi jak sobie pomysle o cwiczeniach w upały, nie dam rady zbyt wiele zrobic napewno! Wczoraj chyba upilam sie winem ![]() I dzisiaj jestem w nienajlepszej formie! ![]() Stara i głupia ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 |
Zakorzenienie
|
białaczekolado
![]() zobaczyłam właśnie na wadze 8 z przodu i się wreszcie zmierzyłam bo od początku lutego tego nie robiłam a w tym czasie trochę przybyło na praktykach i na świętach jak nie dietowałąm nic i cm też pospadały nawet w łydce-1 kolano-2 udo prawie nic[ale to u mnie standard że nogi to jak już nei ma z czego schodzić to się kurczą] biodra-1 boczki-3 talia -3,5 pod biustem -2 ale UWAGA biust -0,5 normalnie by mi spadło już minimum 5cm ale od kilku dni są mega nabrzmiałe że aż boli[mimo,że @ dopiero za tydź ma być] a waga -3,8 lecę wreszcie na to śniadanie
#4427 |
Zakorzenienie
|
czekoladka tez wczoraj uraczylam sie winkiem
![]() morelko gratuluje! a ja sie bije z myslami czy isc do fryzjera sciac grzywke czy nie ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
#4428 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ratuje sie jak moge! Powiem Wam ze zielona herbata stawia na nogi i normalnie pewnie jakbym palila to bym zdychała na maksa a tutaj znaczna poprawa ![]() Grtauluje spadków ![]() ![]() I super ze z biustu nie leci ![]() ![]() Cytat:
![]() jezu ja odradzam grzywki, ale to tez zalezy od buzki ![]() nie wszytskim pasuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Zakorzenienie
|
Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
Witam Was znad sniadnka: jajecznica z 3 jajek z szynka i pieczarkami, oraz 3 zawijasy z szynki papryki i ogorka. Bez skrobii poniewaz o 20 ide na urodziny i bede tam do rana, a nie chce za bardzo grzeszyc (oprocz alkoholu), wiec jak bede bardzo glodna to zjem ze 2 kanapki(oczywiscie z bialego chleba, bo nie ludze sie, ze bedzie ciemny)
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4430 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I kto to mówi... Jest teraz sezon "piwkowania" i raz w tygodniu mi piwko wleci, taka pogoda jest, że aż żal nie pić ![]() A ładnie Ci w grzywce? Czy chcesz zapuszczać włosy? ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- I morelko, gratuluję spadków!
![]() |
#4431 |
Wtajemniczenie
|
Wsunęłam owsiankę z jabłkiem i jagodami
![]() Poprałam i wreszcie mogłam powiesić pranie na balonie ![]() Stopa mnie już nie boli, dziś jeszcze sobie dam wolne, ale jutro chyba pójdę pobiegać ![]() Dziś wieczorem muszę sie zebrać wreszcie i rozliczyć pit, bo tylko tydzień został. Pozbierałam już wszystkie dokumenty i nie ma zmiłuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, pranie na balkon wystawię dziś, w końcu!
#4433 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
indra tylko jutro na tym bieganiu uważaj,żebyś się nie uszkodziła ![]() dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki jutro ok? bo jadę podbijać W-wę ![]()
#4434 | |
Zadomowienie
|
Kretko ufam bardzo tej firmie. Stanik sportowy zamowilam w sklepie normalnym- w maju ma być
![]() A kolorowe, zwykle mam już dwa z neta- kupione na dobrych promocjach ![]() ![]() Morelko gratuluje spadku! Kochana nim zauwazysz spadnie z ciebie o wiele więcej! Ja dziś zjadlam super śniadnko :P Nie ma co się łudzic, ze jest zgodne z SB ![]() Owsianka na budyniu waniliowym+banan+5duzych truskawek+2kostki czekolady Po prostu pyyyyychota! Nie wiem co robić z moja kroliczycą... dzis ją chyba na troche zabiore na dwór to może znormalnieje... Nie mogę patrzec jak sobie samej wyrywa siersc..... ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() Ja do Wawy po maturze chce jechac. Jeszcze nigdy tam nie byłam.... zatrzymam się chyba tez w Łodzi, zeby spotkac się z kolegą, a potem Wawa i reszta grupy- poznalismy się w UK na wakacje i ciągle jakis kontakt jest ![]() alebabka.blogspot.com/2013/04/energia-jest-we-mnie.html?spref=fb Nie wiem jak was, ale mnie ten banan z mango i pomaranczą kusi! Musze kupic własnie mango, bo chodzi za mną nie powiem ile. Wstawiłam banany do zamrazalnika i dziś będa lody! http://www.justmydelicious.com/2013/...a-nutella.html Jakby któras nie wiedziała jak wykorzystac porcje orzechów i czekolady :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Zakorzenienie
|
Lady, właśnie o te rozmiary mi chodziło, przez neta mogłabym źle trafić z nim. Bo co stanik to inaczej się układa na ciele i wolę zawsze przymierzyć. I przypomniałaś mi tym, że muszę iść we wtorek do brafitterki poobczajać czy ma dla mnie jakiś stanik, bo muszę kupić choć jeden
![]() Nie no, zgodne jest chyba - owoce dozwolone, owies dozwolony, czekolada dozwolona, nie wiem jak z budyniem tylko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Przepis na nutellę super ![]() ![]() ![]()
#4436 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() dziś się zmierzyłam i oto efekty : biodra: - 3 cm ( teraz 96 ) kości biodrowe: - 2 cm ( 90) pas: - 2 cm (79) talia: - 3 cm (69) udo: - 1,5 cm (58) łydka: -0,5 cm (36) co do wagi to nie mam pojęcia bo się nie warzyłam (zrobię to jak będę w domu bo w mieszkaniu studenckim wagi brak :P)
#4437 |
Zadomowienie
|
Kretko ja się duzo Freyi namierzyłam i mam kilka kupionych staników "na zywo". Jednak jak sama widzisz- są bardzo drogie (za nowy w sklepie, w moim rozmarze to musze ok. 200zł dać) i jak widze dobra promocje w necie to zamawiam (ok. 50zł taniej mi wychodzi). Noszę tylko nieusztywniane i wiem, że sa idealne :P
Oczywiscie co jakis czas idę sprawdzić w salonie czy wciąż mam ten sam rozmar. (chyba nawet zdjęcia co wam wrzucałam w bieliznie to akurat miałam dwa staniki kupione przez neta :P) U mnie w salonie pod koniec mają mają być jakies babkie z Polski i dobierac rozmiary to się chyba przejde i moze cos dobre upoluje. W ogole duzy masz rozmiar! Ja pamiętam jak się męczyłam z popularnymi 75E i F, aż w koncu poszłam do dobrego salonu i pani dała mi 65G- lezy jak marzenie. Budyn srednio, bo ja używam z cukrem. Kiedys wziełam bez i taki bez smaku był. Oczywiscie mozna i taki wybrać i dosłodzic slodzikiem itp., ale jak budyn to budyń :P Ja tez sobie orzechow nie załuje- na pewno od nich się nie roztyje! Mają tłuszcze, ale wlasnie jak zdrowe. Idę kochane wypić magnez. We wtorek złapał mnie rano skurcz bardzo mocny w łydce i kilka dni się już męczyłam z bólem. Teraz juz lepiej (moge chodzić), ale na zumbie ciągle mam takie skurcze, że masakra! Jem więcej orzechow, ale podobno od stresu też brakuje magnezu.... Zapomniałam się wam pochwalić, ze wczoraj na zumbie miałam trening "rzeznia" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4438 |
Zakorzenienie
|
Lady, nie taki duży! To 85H/80I to jest sprzed odchudzania, jak jeszcze w biuście miałam niecałe 130 cm, a pod cyckami było ze 105
![]() Ja się męczyłam z popularnymi 95D (z KappAhla), ale jak dostałam 85H to było TO. Teraz chodzę w moich starych, średnio dobranych stanikach ze sklepów typu KappAhl właśnie i powoli zbieram kolekcję tych dobrych ![]()
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2013-04-20 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4439 |
Zakorzenienie
|
Morelko, gratuluje spadku
![]() U mnie waga stoi w miejscu ![]() ![]()
#4440 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to ![]() Cytat:
tobie już też super spadło a cm też mierzyłaś czy tylko waga? wiesz już jaki będzie twój pierwszy węglowodan na dwójce?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.