Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-20, 09:24   #3061
lindsley
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Libra ja nie przeklinałam jakiś czas temu ale ostatnio mam dość tego życia i jadę po wszystkim i wszystkich... Ale moje lustro zaczyna powtarzać i brzydkie słowa więc czas się wziąć za siebie tylko jak?

No i przechwaliłam go bo dzis ledwo oczy otworzył to mnie tak w☠☠☠☠ia.... Jadę sama zaraz do biedronki i chyba dłuuuuuuga kolejka będzie

Monka u mnie tylko jedna osoba na diecie jest

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 09:30   #3062
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Libra - u mnie tz to chyba na zawał by padł jakby tak mu Oliwka samochód załatwiła. Ty lepiej swojemu to powiedz teraz to jak przyjedzie za jakiś czas do Pl będzie już oswojony z tą nowiną.

My wczoraj pojechaliśmy do babci czyli pod Kielce. Tym razem wysypki nie dostałam.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 09:47   #3063
sara 85
Zakorzenienie

Drcron ma Julka jakieś blizny po ospie?
Zosia jak spała zdarła strupek z takiej dużej krosty i boje się że będzie miała bliznę na czole.

Miało jeszcze któreś dziecko ospę?

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 10:23   #3064
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Bao pokaż Ize
prosze

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Bao hej ,zastanawiałam się gdzie się podziałaś
Brawa dla Izki
skasowali Cię za tą taśmę ja płaciłam 100

to drugie z dzisiaj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1275.jpg (130,0 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1327.jpg (122,2 KB, 33 załadowań)

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 10:32   #3065
megi-megi
Zakorzenienie

Bao - Izuś to prawdziwe piękności Te oczy... I taka duża mi się wydaje. Ależ ten czas leci.

Sara - mój miał ospę w styczniu. Ale on miał setki krosteczek. I drapał. Wszystkie ślady jeszcze mu nie zeszły, bez względu czy były drapane czy nie. Tak samo poznikały te drapane. Więc bez obaw.

P0P - To na pewno bierzesz wapno czy coś na alergię że teściowa nie dała rady.

Gdzie jest Mrowak znowu???????

Edytowane przez megi-megi
Czas edycji: 2013-04-20 o 10:39
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 11:40   #3066
aneczkkaa
Zakorzenienie

bao Izunia śliczna

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Wiecie co mój mały odwalił porysował mi całą klapę od bagażnika kreska przy kresce ,tak jak by grabiami,ale to chyba patykiem jakimś ,albo może i grabiami ,rysy powierzchowne,bo mam nadzieję że da się tylko zapolerować i obydwoje drzwi z jednej strony ,przejechał się rowerem i kierownicą ,nie ma tej gumki na końcu ,jest sam metal kuźwa myślałam że zawału dostanę jak to zobaczyłam ,aż się boję na myjnię jechać bo nie wiem co jeszcze zobaczę ,stary nas zabije

-
wow ale ci numer odwalił żeby tylko mechanik coś poradził
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 11:57   #3067
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość

No i przechwaliłam go bo dzis ledwo oczy otworzył to mnie tak w☠☠☠☠ia.... Jadę sama zaraz do biedronki i chyba dłuuuuuuga kolejka będzie

Monka u mnie tylko jedna osoba na diecie jest
Moja dziś też przechodzi samą siebie.
Ale siedzi sobie w kącie i mówi do mnie : "Mamo, wiesz co by mnie rozweseliło..."
ja pytam co.
a ona: "Jest białe jak mąka, płynne jak woda, bardzo to lubie- co to jest"
a ja mówie nie wiem...
a ona MLEKO!

No i wypiła butle mleka i humorek ma lepszy, ale ten opis mnie rozwalił, mądrala.

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Libra - u mnie tz to chyba na zawał by padł jakby tak mu Oliwka samochód załatwiła. Ty lepiej swojemu to powiedz teraz to jak przyjedzie za jakiś czas do Pl będzie już oswojony z tą nowiną.

My wczoraj pojechaliśmy do babci czyli pod Kielce. Tym razem wysypki nie dostałam.
no proszę, masz dużo przeciwciał

Libra ale numer z autem, mój tz by nas chyba poćwiartował...
oby były to powierzchowne ryski...

Bao
Isia
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-20, 12:04   #3068
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Sara - mój miał ospę w styczniu. Ale on miał setki krosteczek. I drapał. Wszystkie ślady jeszcze mu nie zeszły, bez względu czy były drapane czy nie. Tak samo poznikały te drapane. Więc bez obaw.
dzięki uspokoiłaś mnie Zosia ma chyba z 400 krostek ale już ładnie schodzą. Dzisiaj jedną rozdrapała, taką dużą.

Bao- Iza prześliczna

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 12:07   #3069
evitka21
Zakorzenienie

bao, iza piękna , w ogóle ładne dzieci wam wychodzą

libra, upppsss, chciało by się powiedzieć

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 14:09   #3070
monka23
Zakorzenienie

BAO piękności ( tfu tfu ) , sama slodycz , i te nóżki w tych rajtkach

LIND a co robisz ? Szalejesz z przygotowaniami czy na lajcik ? Ja jeszcze nic nie zaczęłam , ale luzik luzik mam cała noc , teraz przystrajam salon puki małego nie ma zeby miał niespodzienke jak wróci. Głupia nie kupiłam pompki do balonów i teraz musze dmuchać .
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 16:06   #3071
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość

LIND a co robisz ? Szalejesz z przygotowaniami czy na lajcik ? Ja jeszcze nic nie zaczęłam , ale luzik luzik mam cała noc , teraz przystrajam salon puki małego nie ma zeby miał niespodzienke jak wróci. Głupia nie kupiłam pompki do balonów i teraz musze dmuchać .
Monka w dmuchaniu dobra

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:

Monka a mały ma dziś urodzinki?

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Jemal, kochany najlepsze życzenia urodzinowe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-20, 16:11   #3072
monka23
Zakorzenienie

Ahh wywalilo mnie , za dużego kciuka mam i sie cofnelam .

NATASZKA taaa ja ci dam dmuchać .
Tak tak dziś ma. Dziękuje .

Idę cos porobic bo jeszcze mam w planie malowanie ścian , pracy nie ubyło a czasu tak a ja kawke pije .

Wyslalam tz ta na zakupy , był tez w pl sklepie, miał mi kupic kefir, ta kupił ale jeden , jak nie napiszesz ze 5-7 sztuk to jedn weźmie , tepa niedomysla sztuka
Stary 2013-04-20, 16:14   #3073
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Sara Zosia nawet jak teraz będzie miała bliznę to ona jeszcze zdąży zniknąć. Tylko nie wystawiaj jej na słońce bo blizny wtedy lubią się rozrastać. Pilnuj tylko żeby teraz to rozdrapanie się nie zainfekowało, albo już go nie ma

Bao no przecież co chwila pytałam gdzie jesteś
Fajnie że się do przedszkola dostaliście. U nas wyniki będą dopiero 23 kwietnia o 15-tej. Niedawno się dowiedziałam że dyrektorka jakiemuś rodzicowi powiedziała, że w tym roku może się i tak zdarzyć że grupy 3-latków nie będzie bo muszą przyjąć 5-cio i 6-cio latki. Nic zobaczymy bo z naszym przedszkolu są dodatkowe 3 grupy zerówkowe w szkole no i mamy w razie co wybrane jeszcze 2 przedszkola.

Iza i piękne postępy robi

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
A propos robali, to odebraliśmy w końcu wyniki na pasożyty i moczu i robali brak (choć wiem, że z tymi wynikami to różnie bywa), mocz w porządku. I kaszlu też nie ma. A ja do wczoraj po domu z maseczką chodziłam co by nie rozsiewać zarazków bardziej niż to konieczne.

Ale mówię wam-wykaszlałam (znaczy nadal się wykaszlowuję)się za całe dotychczasowe życie chyba, bo przy infekcjach wszelakich jakoś kaszelek był symboliczny bardziej. Żebra mnie tak bolą, że spać nie mogę (znaczy budzę się w nocy).
Kolega mi powiedział że taka nawiedzona lekarka poradziła im zrobić badanie na pasożyty w czasie pełni. Wyszły pozytywnie.

Próbowałaś na gardło roztworu octu jabłkowego ?

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
U nas wyniki przyjęć do przedszkola mają być 23 kwietnia, więc jeszcze kilka dni.

Z małym byłam dzisiaj na spacerze i przechodziła grupa przedszkolna na plac zabaw, mały stanął i na nich z takim oczarowaniem spoglądał, ja patrzę a ta kobietka co na końcu wzieła go za ręke że ma się od grupy nie odłączaćheh jakbym się nie przyznała to on by z nią poszedłCiekawe kiedy by się skapneli
U nas też 23-go wyniki.

Ja kilka razy widziałam dzieciaki przedszkolne na spacerach w takich kamizelkach odblaskowych z numerem przedszkola. Fajny pomysł bo raz że dziecku łatwiej odnaleźć swoich a i trudniej się oddalić niezauważonym o pomyleniu dziecka nie wspominając

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
mnie w ogóle nie wciągnął ten film oglądam rodzinke.pl
Też wolę rodzinkę

Cytat:
Wiecie co mój mały odwalił porysował mi całą klapę od bagażnika kreska przy kresce ,tak jak by grabiami,ale to chyba patykiem jakimś ,albo może i grabiami ,rysy powierzchowne,bo mam nadzieję że da się tylko zapolerować i obydwoje drzwi z jednej strony ,przejechał się rowerem i kierownicą ,nie ma tej gumki na końcu ,jest sam metal kuźwa myślałam że zawału dostanę jak to zobaczyłam ,aż się boję na myjnię jechać bo nie wiem co jeszcze zobaczę ,stary nas zabije
Ło rajku. Spróbuj umyć a późniejna czysto przepolerować. Ja tak na służbowym aucie rysę o jakimś idiocie "zamalowałam", śladu nie było żadnego

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
A wgl macie też takie wrażenie że te małolaty nasze to takie nasze lustra? U mnie coraz częściej. Śmiechu mamy masę bo sposób mówienia MIchała to taka mieszanka mojej i tz mowy Na szczęście zbiera głównie te fajniejsze teksty
(
Zosia to nasze wielkie kryształowe lustro
Stary 2013-04-20, 16:25   #3074
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Ahh wywalilo mnie , za dużego kciuka mam i sie cofnelam .

NATASZKA taaa ja ci dam dmuchać .
Tak tak dziś ma. Dziękuje .

Idę cos porobic bo jeszcze mam w planie malowanie ścian , pracy nie ubyło a czasu tak a ja kawke pije .

Wyslalam tz ta na zakupy , był tez w pl sklepie, miał mi kupic kefir, ta kupił ale jeden , jak nie napiszesz ze 5-7 sztuk to jedn weźmie , tepa niedomysla sztuka
no to co nie mówisz... się domyślać trzeba.

To mu dziś szykujesz jakąś bibkę tak?

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
bao, iza piękna , w ogóle ładne dzieci wam wychodzą

libra, upppsss, chciało by się powiedzieć
Jak się czujesz??
Stary 2013-04-20, 16:29   #3075
monka23
Zakorzenienie

NATASZKA jutro .
Padne z mojego czuba , miał mi kupił w pl galaretki kolorowe , a kupił mi 9 sztuk - słodka chwila - kisiel

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-20, 16:56   #3076
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
NATASZKA jutro .
Padne z mojego czuba , miał mi kupił w pl galaretki kolorowe , a kupił mi 9 sztuk - słodka chwila - kisiel
hehe dobry jest.
Stary 2013-04-20, 18:18   #3077
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość

Jak się czujesz??
całkiem nieźle, dziękuję, jeszcze kaszel męczy, ale już nie tak mocno. Tylko rano i wieczorem mam napady starego gruźlika
Cytat:
NATASZKA jutro .
hehe, niezły zawodnik z niego. W polskim sklepie kupował?

izz, nie płukałam. Gardło mnie samo nie bolało (o dziwo), tylko od kaszlu.Ale dziękuję, może w przyszłości wykorzystam

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 19:40   #3078
megi-megi
Zakorzenienie

Monka - 100 lat, radości i wielu innowacyjnych pomysłów dla Twojego 3latka

Monka, Libra - dajcie linki do swoich ulubionych zestawów ćwiczeń Minęły 3 tygodnie, czas się delikatnie zacząć ruszać, bo mam do zrzucenia 9 kg. Przy 57kg czuję się całkiem ok, 55kg byłoby lepsze, ale 2 kg to cycki jak nic, o ile nie więcej. W każdym razie poczułam, że mam jakieś mięśnie na brzuchu, to czas wziąć się za nie.
Stary 2013-04-20, 20:20   #3079
P0P70
Zakorzenienie

Monka- 100 lat dla 3 latka.

Bao - Iza śliczna .

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-20, 20:30   #3080
monka23
Zakorzenienie

EVI tak do pl go wyslalam , bo moje lubią Polska galaretke i chciałam im zrobić a tu mi hurtem kisle kupił , jutro znowu jedzie to moze mu sie uda .

MEGI moje ulubione to Zuzka i HiiT ( stara nazwa BR tv) , ale ja od tego roku wiecj nie ćwicze niż ćwicze , a i Insanity - wszystkie te cwiczenia nie sa wskazane dla kobiety 3 tyg po porodzie , za intensywne . Ja od poniedziałku znowu zaczynam w tym Insanity .
Jak juz to polecilabym ci orbiterek , rowerek na spokojnie po troszkę , zeby sie rozruszać i krzywdy sobie nie zrobić ( ale chyba w domu nie masz ) a innych nie znam ćwiczeń .
Poczekaj niech ci te 6 tyg mina , kg i tak stracisz , potem będziesz mieć całe zycie nad popracowaniem nad miesniami brzucha .

Ja juz zrobiłam 3 sałatki i prawie 3 bita , bo ma narazie 2 bity i brakuje mu jeszcze 1 bita , zeby byl pelnym 3 bitem , jutro reszta .

Jarac mi sie chce

CZubus dziękuje za zyczenia , chodzi cały dzien i śpiewa sobie sto lat , albo happy birthday : hahaha:

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-04-20 o 20:31
Stary 2013-04-20, 20:47   #3081
megi-megi
Zakorzenienie

Monka - dzięki. Już se na YT znalazłam tę Zuzkę. Wiem, że wcześnie, ale tak na lajcie chcę coś zacząć. Najbardziej chciałabym pobiegać na początek, ale moja młoda żyć bez mamy nie może i ruszę, jak ustabilizuje jej się bardziej sen. A tak się budzi i tylko mama może ją ukoić. Może jutro wezmę wszystkich na spacer, ją nakarmię, uśpię i oni będą się bawić, a ja pobiegam dookoła

Powiem, że z dwójką jest ciężko momentami. Ale jaki lajcik, jak jedno jest w przedszkolu Ostatnio umyłam okna, wyprałam firany, mieszkanie posprzątane etc. Dzisiaj śpią od 18:30 (skutek długiej jazdy na hulajnodze) i umyłam lodówkę, kuchnię ogarnęłam i pomyślałam, że jakaś zumba my się przydała.
Stary 2013-04-20, 21:06   #3082
monka23
Zakorzenienie

MEGI no to jak ja bedziesz robic to modyfikuj i wolniejsze tepmo , nie dotrzymuj jej kroku . Ja w poniedziałek tez ja zaczynam i juz sie boje , zadyszki dostaje po wchodzeniu na górę . Jak nie ćwicze to mam lenia , brakuje mi tej eneri i kopa , a najgorzej zacząć , meczarnia normalnie .
Cyckiem karmisz ? To trudniej dziecko regulować , jak moje na butelce byli to z zegarkiem jedzenie, spanie itd .

Poczytaj moze język niemowlaka , tam sa fajne rady dla cyckowych dzieci i jak ustawić im harmonogram dnia, karmienie , spanie i aktywność .
Opisane sa tez 5 rodzajów niemowlaka i jak do nich podejść .
Moja Biblia , dzięki niej miałam lajt .

O widzisz przypomnialas mi , musze zacząć na rolki śmigac bo nam fajna drozke w polach zrobili , tylko zacząć zacząć
Stary 2013-04-20, 21:49   #3083
megi-megi
Zakorzenienie

Cyckiem, a nawet dwoma. Kalina w porównaniu do Igora jest spokojna. Jakoś się układamy do siebie wzajemnie.
A tę książkę gdzieś mam - poigorowa, może czas odświeżyć pamięć
Stary 2013-04-20, 22:11   #3084
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
całkiem nieźle, dziękuję, jeszcze kaszel męczy, ale już nie tak mocno. Tylko rano i wieczorem mam napady starego gruźlika

hehe, niezły zawodnik z niego. W polskim sklepie kupował?

izz, nie płukałam. Gardło mnie samo nie bolało (o dziwo), tylko od kaszlu.Ale dziękuję, może w przyszłości wykorzystam
Niestety nie wiem co skutecznego poradzić w przypadku kaszlu. Po zapaleniu oskrzeli kiedyś zażywałam takie tabletki musujące tylko jak one się nazywały Już chyba wiem, ACC. Bardzo mi pomagały.
I poczytałam trochę o tym occie jabłkowym i na kaszel tez można go stosować http://ocetjablkowy.net.pl/dietaoctowa.php

Edytowane przez izazula
Czas edycji: 2013-04-20 o 22:15
izazula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 22:35   #3085
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Moj młody podszkolil sie w polszczyźnie , (podlapal w gosciach ), ogląda teraz sobie biurko i mówi "ja pier.o.le nie ma takiego jaki chce "
, nauczył sie jeszcze jednego ale chyba juz zapomniał
Musze wypełnić , juz mniej mowi ale jeszcze ma takie wstawki , no normalnie patologia po powrocie

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Dobrze ze nerki juz zdrowe , a musi robić jakieś okresowe badania czy cus .
Fajnie ze stomatologia poszła tak do przodu i mozna sobie trzecie wstawić , kiedys tego nie było
dobry , wszystkiego Naj naj dla młodego
Chodzi do lekarza na kontrole , robi badania i leki też bierze , a dorobił się sam - nie doleczył anginy .

Cytat:
Wiecie co mój mały odwalił porysował mi całą klapę od bagażnika kreska przy kresce ,tak jak by grabiami,ale to chyba patykiem jakimś ,albo może i grabiami ,rysy powierzchowne,bo mam nadzieję że da się tylko zapolerować i obydwoje drzwi z jednej strony ,przejechał się rowerem i kierownicą ,nie ma tej gumki na końcu ,jest sam metal kuźwa myślałam że zawału dostanę jak to zobaczyłam ,aż się boję na myjnię jechać bo nie wiem co jeszcze zobaczę ,stary nas zabije [
Mi tak SZymek punto załatwił słoiczkiem od gerbera .
Są takie specjalne flamastry do tuszowania rys .
TZ kilka razy tak służbowe naprawiał

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

Widać to od za częstych kontaktów wyskakuje , jak jest w normie to masz ok

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
prosze

to drugie z dzisiaj
Ale ona już duża .

Cytat:
Monka - 100 lat, radości i wielu innowacyjnych pomysłów dla Twojego 3latka

Monka, Libra - dajcie linki do swoich ulubionych zestawów ćwiczeń Minęły 3 tygodnie, czas się delikatnie zacząć ruszać, bo mam do zrzucenia 9 kg. Przy 57kg czuję się całkiem ok, 55kg byłoby lepsze, ale 2 kg to cycki jak nic, o ile nie więcej. W każdym razie poczułam, że mam jakieś mięśnie na brzuchu, to czas wziąć się za nie.
Chodakowską sobie zobacz
Fajne ma ćwiczenia , tylko rób mniej powtórzeń . ma stronkę na fejsie też .
Dużo lasek z nią ćwiczy i efekty wklejają na fejsa .
Rozruszała kobitka sporo Polek .
Ja sama czasem w domu jej ćwiczenia robię Nie są jakieś specjalnie trudne a zmęczyć się z nią można .

Zimno to i nic ciekawego się nie dzieje . Jutro na teatr do domu kultury idziemy .
Stary 2013-04-20, 22:39   #3086
libra777
Zakorzenienie

Monka wszystkiego najlepszego dla młodego

Megi mój ulubiony zestaw to wsadzam dupę na rower i naginam ze 20 km

O samochodzie już powiedzieliśmy tatusiowi ,to że nie był zachwycony to delikatnie powiedziane
Teraz wystawiam go za bramę ,może więcej nie będzie porysowany najwyżej go za.je.bią (tfu tfu ,na chodzie są ,niedawno w okolicy rąbnęli kilka)
Do lakiernika pewni w końcu pojadę ale się okaże że cały jest do lakierowania a to pewnie ze 2 koła jak nie 3 ,orientuje się ktoś?
i tak muszę jechać na wymianę oleju to zapytam

Dzisiaj z kosiarką szaleliśmy po ogrodzie ,wykosiliśmy duży trawnik ,miko siedział na koszu i jeździł ze mną więc przynajmniej odpadło mi machanie głową na prawo i lewo.
Obleciałam wszystkie rabaty i powyrywałam chwast co tam który wyskoczył i jakoś dzień zleciał.
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 22:39   #3087
monka23
Zakorzenienie

MEGI hehe to mała szaleje przy cyckach.
Wiesz co moze nie biegaj jeszcze ale zacznij robić sobie z mała , jak młody w przedszkolu , jakieś szybkie spacerki , szybkim marszem to tez jest świetny sposób na początek i rozruszasz mięśnie , kalorie spalisz a potem moze jak masz gdzie biegi , albo rolki z mała w wózku . Z małym na rolkach smigalam.
Wlasnie z dziećmi i ograniczonym czasem to jest tak ze trzeba kombinować i szukać rozwiązań .
Stary 2013-04-20, 22:41   #3088
libra777
Zakorzenienie

Ania a gdzie taki flamaster kupię , u mnie akurat z doborem koloru nie byłoby problemu bo jest czarny,jak to się nazywa dokładnie to poszukam może na allegro?
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 22:41   #3089
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:

Gdzie jest Mrowak znowu???????
Jestem Megi,jestem.Czytam sobie. Do pisania nie mam weny,melodii,nastroju-czy jak tam zwal.
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 22:52   #3090
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Monka wszystkiego najlepszego dla młodego

Megi mój ulubiony zestaw to wsadzam dupę na rower i naginam ze 20 km.
Dziękuje

Aaa na rower

ANIA dzięki .
Nie wiedziałam ze po anginie mozna mieć takie problemy . Trzeba sie pilnować i twardzieli nie udawać .
Tak wracając do chorób to ja chyba w tym roku nawet kataru nie miałam , e bo nie pamietam , jedyna możliwość przypomnienia ,jeżeli tutaj pisałam , ale jak nie to nic mi nie było .

LIND jak tam wkuwienia poziom zmalał ? Przeszło ci ? Wyloozowalas sie w biedrze ? .

Dzisiaj moj młody sie pyta czemu w angli nie ma biedronki , tez polubił . Tak sie w pl napalil ze sam chciał do niej biegać a to za daleko . Pozwoliłam mu chodzić samemu do sklepu , ale z okna widziałam , juz mi pomysłów brakowało co ma kupic . A za każdym razem cos sobie kupował .

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Ania a gdzie taki flamaster kupię , u mnie akurat z doborem koloru nie byłoby problemu bo jest czarny,jak to się nazywa dokładnie to poszukam może na allegro?

Pewnie na stacji , albo samochodowym , wiem ze kiedys w tv to reklamowali - mango - czy jakos tak . Lamierowanie pewnie kupę haju wyniesie . Ja moj kiedys tez zarysowalam ale w ciąży byłam i na brzuch zwalilam , ze sie dokładnie odwrócić nie mogłam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości