|
|
#2341 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLIX
![]() Ja chcę już maaaaj |
|
|
|
#2342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
a po deszczu to sie pewnie strasznie sflejają ;-) Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-04-20 o 12:53 |
||
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
tvp 1 najsłodsze zwierzaki swiata ostrzałki?
najdłuższe stopy ever booooooooooooosz rozpływamy sie własnie relacja prosto z łóżka gdyz albowiem jednak zdychamy obydwoje Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-20 o 14:20 |
|
|
|
#2344 |
|
grozi wypollizowaniem
|
łoooo powstrzymajcie mnie bo klikneu
a potem schowam na samo dno szafy http://sequinshoes.pl/kopertowka-pat...-czerwona.html
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć kolor i czaszka uszą to jest tego teraz miliooony pamiętaj lakierowany materiał się pogniecie
|
|
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam się wietrzyć, pogoda jest idealna
Dzisiaj śniło mi się, że rozmawiałam z kukułką, która miała dwie młode kukułki i wszystkie je przenocowałam u siebie - młode kukułki w gnieździe z lampą, a starszą kukułkę w mini łóżku, z pościelą
|
|
|
|
#2347 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dzieki ![]() a gdzie są tego miliony? moze powęsze i znajde cos lepszego ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- ach! sensacyjne info-TZ kazał mi sobie kupic creepersy-stwierdził ze od zawsze mu sie takie podobały
|
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakbyś jednak chciała kliknąć ponownie to mam kolejny argument - widać na takiej odciski palców ![]() pewno go nie słuchałaś
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-20 o 14:48 |
|
|
|
|
#2349 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedaki Cytat:
Cytat:
![]() TŻ kupił fafnaste głośniki (takie małe - efektowe podobno - ja tam efektów nie zauważam ) i postanowił ja zamocować do ściany. Ponieważ ja mieszkam w tym mieszkaniu dłużej poinformowałam go że do tej ściany nie za bardzo da się coś przykręcać bo już kiedyś próbowałam i jest strasznie cienka (płyta gipsowa). Oczywiście TŻ wie lepiej i to niemożliwe że ściana może być taka cienka Przekonał się po wywierceniu dziury że miałam rację (oczywiście, jak zawsze ) Mam nadzieję ze jakoś się uda te głośniki mimo wszystko przykręcić bo jak mi zostawi dziury w ścianie to
|
|||
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
1. no pechowce
![]() 2. a ja lubię taki lakier, połysk w tym odcieniu czerwieni - jest bardzo hmmm jakby to ująć najtrafniej pobudzający ![]() mamy dodatki w tym kolorze doniczki dywan - co prawda matowy - ale jak widze element połyskującej czerwieni to mi się kosmate myśli włączają wkręca się taki podjarany nastrój gotowości ![]() taka torebka to coś jak czerwone szpilki i usta u kobiety, tylko zamiast - Polly ale strasznie się palcuje |
|
|
|
#2351 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tez mnie jara lakier i połysk
![]() stwierdzam ze jestem ukrytą tandeciarą ta jeszcze jast fajna: http://coeurtizane.pl/pl/torby-i-tor...z-czaszka.html robie spis rzeczy do kupienia ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- i taka na codzien: http://allegro.pl/a040-czarna-kopert...175173425.html co myslicie?
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a taką skórę uwielbiam - na zbliżeniu widać fakturę - no ta torebka jest już old-schoolowo rockowa lakierowa jest w stylu gaguni, Madonny lat 90tych - dla mnie grejt kup se coś fajnego serio - nie zniechęcam już, ja bym brała jak mi sie podoba i już |
|
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarna też ok, chociaż ja nie wiem jak używać tak małych na co dzień. Muszę mieć wielką torbę, bo zazwyczaj jak wychodzę z domu to wracam z czymś, czego nie planowałam
|
|
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obecnie noszę tylko kopertówki na dzięń - ma być lekkie i nie zdejmuje tego jak wsiadam do auta |
|
|
|
|
#2355 |
|
To ja :)
|
Ja to nie lubię jakoś ćwieków i błyskotek... Brat się ze mnie śmieje, że u mnie musi być po niemiecku -gładko i bez ozdób
![]() Za to Polly mi zasiała z tymi butami... I już się przygotowuję do sezony wędkarskiego, właśnie kupiłam plecionkę, teraz mnie czeka przewijanie żyłki i plecionki... No i nie wiem, dokąd mój małżon się wybiera, ale kupił w Lidlu przynętę na śledzia... ![]() No chyba, że wybiera się tylko do lodówki, bo beze mnie na śledzie nie jedzie... Mam też nową deskę do prasowania i patelnię ceramiczną -moja wewnętrzna kura domowa czuje się usatysfakcjonowana ![]() A teraz wracam do zdjęć...
|
#2356 |
|
Nindżopesz
|
Ooo, fajna ale ja nie ogarniam idei noszenia kopertówek jako codziennych torebek.
EDIT: w świetle tego co napisała Rejcz już ogarniam. Do samochodu super ale tramwajami i autobusami bym się nie odważyła wozić z kopertówką, wolę mieć wolne ręce. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-04-20 o 15:39 |
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka kopertówka na pasku to jest luz bluz malina, wisi sobie na bioderku lub an mymłonie i jazda
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-20 o 15:44 |
|
|
|
|
#2358 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale ona ma pasek odpinany, tez bym sie nie byjała w kom. miejsckiej z torbąw łapie...zgubiłabym przy pierwszym wyjsciu a nią ![]() ja mam teraz duza torbe i tak wypchaną ze wazy z 5 kilo chyba...musze na lato kupic mniejszą i panowac nad sobą zeby nie upychac ![]() tylkko nie wiem czy ni sie kanapki do robo do niej zmieszczą ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- teraz mi sie przypomniało-obrazek z tramwaju: siedzi młody gosc ma kolanach super wypasiona teczka z super logo, zamek na szyfr, full wypas... on siedzi, ja stoje za nim i tak jedziemy. w koncu on zaczyna gmerac w zamku szyfrowym...gmera, gnera i otwiera...a w srodku..... bułeczka! poza nią empty space
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasiu Fasola
|
|
|
|
|
#2360 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Może był z nią związany emocjonalnie
|
|
#2361 |
|
Piers do przodu
|
Polly - czerwone czaszeczki taki McQuinn'owe
|
#2362 |
|
grozi wypollizowaniem
|
noooo ![]() w koncu klikne....i co z nią zrobie?
|
|
#2363 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Piers do przodu
|
Będziesz się lansić
![]() ja mam fajną malutką kopertóweczkę na łańcuszku użźywam do teatru np.
|
#2366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podoba mi sie ale przed zakupem zawsze rezygnuję ![]() Cytat:
chciałabym sie na co dzień umieć spakować do małej torebki, niestety nie umiem ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-04-20 o 18:30 |
|
|
|
|
#2368 | |||
|
Panaroja
|
znad niczego znaczy znad prania itp
![]() Cytat:
2. Cytat:
Cytat:
![]() 2. kopertówkie się nosi w dłoni , na dłoni , pod pachą .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2369 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wg mnie kopertówka to jak sama nazwa wskazuje torebka w kształcie koperty
![]() kurde jak se czasem cos puszcze z pradawnych lat to sie zdziwiam ![]() http://www.youtube.com/watch?v=9Dh_5...z-MQyX3wCpbkYQ
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

ale ten stary 

Jasiu Fasola