|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 19
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
El sol jest dostępne w większości sklepów, nawet u mnie mają w osiedlowej Avicie, więc nie powinno być problemu
|
|
|
|
#93 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() wypróbowałam. właśnie o to mi chodziło! dziękuję
Nothing would be what it is because everything would be what it isn't. Edytowane przez Inna_odCiebie Czas edycji: 2013-04-20 o 16:18 |
|||
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Była któraś z Was na Litwie?
Mój brat jedzie na wycieczkę i potrzebuje wskazówek, co fajnego można tam kupić (jakieś słodycze np.). Na razie tylko chleb znalazłam.. Od razu mówię, że alkohol odpada - ma 13 lat
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Może akurat któraś z Was robi zakupy w polo markecie, bo mam pytanie
![]() U mnie w polo jakiś czas były w sprzedaży na dziale z wędlinami i serami takie roladki z wędzonego łososia z nadzieniem pomidor - bazylia lub szpinak. Kosztowały coś ok. 25 pln/kg. Pyszne to było, ale niestety od pewnego czasu już tego nie sprzedają Może orientujecie się czy są u Was? Zastanawiam się, czy to tylko w moim nie ma czy w ogóle je wycofali.
|
|
#97 | |||
|
Konto usunięte
|
Baleriny mają czesto taką głupia gumkę z tyłu, trzeba wziąć nożyczki albo nożyk, zrobić w środku nacięcie i przeciąć gumkę. Przynajmniej Deichmanowe tak mają. Takie bez gumki ja osobiście ręcznie wyginam aż się wyrobią,
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#100 |
|
Konto usunięte
|
Może anemię masz od czegoś, i przez to coś masz problem z okresem, a nie przez samą anemię. Po prostu się czymś osłabiłaś ostatnio i dlatego. Ja bym zaczekała przynajmniej cały kolejny cykl, często jak nie przychodzi na czas to przychodzi dopiero na czas kolejnego. Ale to nie jest nic niespotykanego, że przy anemii znika okres, daj sobie jeszcze chwilę i pomyśl co tam się mogło stać.
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
co musze wpisac, by znalezc w kwc kosmetyki z Liidla? Szukam opinii o antyperspirancie cien..
|
|
|
|
#103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
EDIT: Regulamin: "Nie zgłaszaj kosmetyków, które są produkowane dla supermarketów, za wyjątkiem drogerii i marketów kosmetycznych np. Rossmann, Sephora, Drogerie Natura itp. Nie zgłaszaj też produktów z limitowanych serii, jeśli od ich ukazania się minięły więcej niż 3 lata." Edytowane przez taka_sobie_jedna Czas edycji: 2013-04-20 o 22:29 |
|
|
|
|
#104 |
|
Przyczajenie
|
Ile może kosztować oczyszczanie twarzy u kosmetyczki
? I na czym to w ogóle polega, co ona robi ?
|
|
|
|
#105 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://beautywizaz.blogspot.com/2012...t-z-lidla.html ale mało jest info na ten temat niestety. Też jestem ciekawa marketowych kosmetyków. Może by tak jakiś wątek na ten temat założyć. |
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4041098 5]trzeba szukać w googlach.
http://beautywizaz.blogspot.com/2012...t-z-lidla.html ale mało jest info na ten temat niestety. Też jestem ciekawa marketowych kosmetyków. Może by tak jakiś wątek na ten temat założyć.[/QUOTE] zakładałam kiedyś.. poszukam
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
oczyszcza twarz wacikami, na tak przygotowaną skórę kładzie maseczkę, i tu w zależności od jakości gabinetu: kładzie na twarz folię aluminiową lub ciepły ręcznik, potem wmasowuje pozostałości maseczki i zbiera nadmiar, no i zaczyna wyciskanie pryszczy, zaskórnik i tego typu spraw. jak kończy to Twoja twarz wygląda jakby jaki ino kombajn po niej przejechał. szkoda zachodu.
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=525803
Kosmetyki z Biedronki - wyraź swoją opinię ale przestałam uzupełniać 1 post
|
#109 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W tej kwocie możesz się równie dobrze spodziewać tanich kosmetyków od ziaji co czegoś lepszego, trzeba salon najpierw zbadać w googlach. |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
dokładnie... powyciskać zaskórniki i nałożyć maseczkę to mogę sobie sama w domu
|
|
#113 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czy w Estonii (Tallin) kupię rosyjskie kosmetyki? Na starym allegro można było wyszukiwać aukcje po zawartości treści aukcji, nie tylko tytułu. Jak to zrobić w tym nowym allegro?
Edytowane przez 201705250955 Czas edycji: 2013-04-21 o 00:41 |
|
|
|
|
#114 | ||
|
Zadomowienie
|
Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 19
Cytat:
Kwas chlebowy Szczerze mówiac, ze słodyczy nic ciekawego ;-). Ja uwielbiam ich dania, wyroby. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:08 ---------- Poprzedni post napisano o 05:41 ---------- Cytat:
Problemy z zanieczyszczeniami twarzy, dla kazdego. Bo kazdy ma Zaskorniki, grudki, krostki. to normalne. Ropny tradzik, stany zapalne nie nadaja sie do tego zabiegu. Po oczyszczaniu skóra jest odswieziina, wygladzona, pory sa odetkame. efekt nie jest długotrwały. Na czym taki zabieg polega? Usuwanie zanieczyszczonych porow. Rany i strupy po zabiegu sa po oczyszczaniu stanów zapalnych. Skóra jest po zabiegu podrazniona, zarozowiona. Taki zabieg najlepiej robic wieczorem, pod koniec tygodnia. Aby moc zostać np. 2 dni w domu. Zabieg oczyszczania nie jest przyjemny, ale kazdy ma inny próg bolu. Czasami używane sa kremy rozpulchniajace, znieczulajace. Zabieg trwa od 1 godziny do 1,5h w pozycji leżącej. Najlepiej pfzyjsc bez makijazu i bizuterii. Wpierw jest przeprowadzany wywiad kosmetyczny, pozniej sie kladziemy, włosy sa spiete do gory. Skóra jest diagnozowana, makijaż jest zmywany, stan skory jest diagnozowany z lampa i lupa - Sprawdzana jest jedrnosc,przebarwienia. I kosmetyczka rozpoczyna zabieg;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie może jaka firma oferuje taki kolor lakieru do paznokci?
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
a to nie jest lakier hybrydowy?
|
#117 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Koszt to od 100 do 300 zł. Ja chodzę na mikrodermabrazję z ręcznym doczyszczaniem czyli najpierw para wodna, później czymś smaruje i zostawia to na 10 min. Po tym jeździ po twarzy urządzeniem do oczyszczania. Co jeszcze zostanie to doczyszcza ręcznie. Po tym znów coś smaruje - strasznie piecze i boli Później maseczka z alg, żeby uspokoić skórę i gotowe Nie mam nigdy po tym jakiejś masakry na twarzy jak piszę koleżanka niżej. Skóra jest gładka, rozświetlona - piękna ![]() Cytat:
|
|
#118 |
|
Konto usunięte
|
Mi to wygląda na zwykły biały z top coatem, żeby się świecił, żaden lakier sam z siebie tak nie świeci. Ale to nie jest biały frenczowy typowy tylko do malowania, przychodzi mi tu na myśl Alpine Snow OPI, Essie tez ma. Miałam taki z Inglota do frenczu ale przez konsystencję jakoś mi nie szło pomalowanie nim całego paznokcia.
|
|
|
|
#119 |
|
Naczelny Hipster
|
Pytasz o kolor, nie o połysk, więc... Przecież to zwykły biały jest
![]() Jeśli chodzi o połysk, to albo jakiś dobry top, albo hybryda albo żel czy co tam
|
|
|
|
#120 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez softgrey Czas edycji: 2013-04-21 o 10:35 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

A znacie może jakieś dobre?

bo nie korzystam tak często z bramek, jak już to piszę ze swojego konta na play.pl i tam na przykład ta opcja jest.

Może orientujecie się czy są u Was? Zastanawiam się, czy to tylko w moim nie ma czy w ogóle je wycofali.