|
|
#2072 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki Essence - cz. XV
Czuprynuś, rewelacja
Emilka, wszystkiego najlepszego kochana ![]() Chciałam powiedzieć, że jestem totalnie nie na bieżąco, ale za to byłam dziś w Naturze, i ani z E., ani z C. nie ma nowości, a z E. była limitka Vintage District (Natura na 1 maja) która mnie zupełnie nie interesuje ![]() PS wczoraj zrobiłam notkę odnośnie zaległych zakupów Essence i Catrice, ze zdjęciami i recenzjami więc zapraszam Was na mojego bloga (link w podpisie)
|
#2073 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2075 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
O Boże Boże Boże Bożenko, jak mnie tu dawno nie było!
Mam pytanie, szukałam w wyszukiwarce, ale nie znalazlam, nie wiecie co z czarnymi eyelinerami w żelu..? Czy tylko ja mam taki problem? Byłam w Kato w 3 Naturach, jednym Douglasie i same srebrne były... To tylko chwilowy brak towaru, czy inne licho? Wiecie może coś na ten temat?Emilia25, Wszystkiego Najlepszego przy okazji!!! ![]() ![]()
|
|
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyżby Figo Fago?
|
|
|
|
|
#2077 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Tak, to Bracia Figo Fagot, głupie teksty niestety najszybciej wchodzą do głowy i nie potrafią z niej wyjść
|
|
|
|
#2078 |
|
Zadomowienie
|
Jak ktoś z Gliwic to w tej niedawno otwartej Hebe niedaleko Placu Piastów są świetne przeceny z Essence i Catrice. Z Essence właściwie wszystko w szafie jest przecenione przynajmniej o te 3-4zł. Nie ma żadne limitki - jest nadal New in Town. Za to z Catrice jest Candy Shock, ale nic nie wzięłam, bo kolory lakierów i szminko-balsamów są baaaardzo blade, do pisaka nie było testerów, puder strasznie pomarańczowy, a w cieniach (świetnie napigmentowanych) są wielkie kawały połyskującego brokatu. Jedyne, co mnie zainteresowało to róż, ale podobny kolor już mam.
|
|
|
|
#2079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2080 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Kosmetyki Essence - cz. XV
Cytat:
. Choć nie powiem, wolałabym jednak jak już to wybrać się do Chorzowa. Obniżka jest procentowa, czy tak sobie ustalili ceny? Z VD nic nie kupiłam ponad to, co udało mi się dopaść w Hebe wieki temu. Miałam kupić róż, ale jednak wolę te bardziej różowe.
Brak podpisu. Za to jest Blog ![]() A na nim ostatnio Wycofywane produkty Essence Wycofywane produkty Catrice Nowości Catrice Edytowane przez Lungo Czas edycji: 2013-04-21 o 10:07 |
|
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj przytargałam z N. zachwalany przez Was I love extreme, ten nowy i cień strawberry ice cream nr 68.
Machnęłam się dziś tuszem (ale w trakcie nakładania podkładu rozkręciłam go, co by podsechł ) i powiem Wam- WOW! Pogrubia bardzo ładnie, do tego stopnia, że wystarczy chwila nieuwagi i mamy 4 sztuki rzęs, ale jak na razie jestem bardzo zadowolona z efektu. Zobaczymy jak w dalszej części dnia- czy się nie osypie pod okiem.
|
|
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?? cieniem też będziesz kusić czy póki co nie ?
|
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkiego najlepszego Ja mam ochotę na kamuflaże ale jak byłam ostatnio to była jedna sztuka zmacana |
|
|
|
|
#2084 | ||
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
Skoczę tam w następnym tygodniu, też chce niezmacanego
||
|
|
|
#2085 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
VD jest tam już od jakiegoś czasu, byłam z tydzień temu i też stało nietknięte w ogóle a Pani Naturzanka powiedziała mi, że jajek w ogóle jeszcze nie mieli też na nie poluję.A tak poza tym to w końcu (!) kupiłam paletkę do brwi i faktycznie, jest bardzo fajna |
|
|
|
|
#2086 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
Póki co, jeszcze go nie testowałam bo dziś zafundowałam sobie pastelowy makijaż w matach (swoją drogą cień z MS 512 z brązem w załamanie prezentuje się świeżo i rewelacyjnie. Sam cień polecam bo w żadnym wypadku nie jest kredowy tylko przyjemnie kredowy i jak na bladą brzoskwinkę świetnie napigmentowany). Co do truskawkowca to już mogę powiedzieć, że jest grubiej zmielony i twardszy niż kapucyn (a szkoda, bo pewnie byłby lepszy w obsłudze). Tak, że na razie nie będę kusić Przyszłość pokaże, nie omieszkam zdać relacji jak już poużywam.P.s. Po kilku godzinach noszenia nowego extreme, jak na razie "osypu" pod oczami brak- testów ciąg dalszy nastąpi ![]() |
|
|
|
#2088 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2089 |
|
Oby do wiosny
|
Wszystkiego najessensowańszego
Kiedy to u mnie było.... ech.... |
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
W Bochni prawie pełne VD. Brakuje tylko 1 różu i 1 lakieru. Ja nie zakupiłam nic bo limitka jest zupełnie nie w moim typie.
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Rzęsy z nowym I love extreme.
Wczoraj, kiedy o 22:00 zmywałam makijaż niestety widać było osypany tusz pod oczami, tak że myślę, że tych 12 godzin raczej nie wytrzyma w stanie nienaruszonym, prędzej koło 7- 8. Trochę mało jak na moje wymagania, ale najwyżej będę się ratować patyczkiem
|
|
|
|
#2092 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2096 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czuje sie skuszona i pewnie kupie ten tusz jak wykoncze obecne mam pytanie - czy w stalej ofercie (a moze w jakiejs limitce byl/jest) czarny lakier z minimalnymi drobinkami? szukam od jakiegos czasu, bo wydawalo mi sie, ze takowy widzialam, ale bezskutecznie i kupilam czarny i niebieska kredke LL, ktora od razu w domu wyprobowalam i jestem zachwycona efektemktos wczesniej pytal o czarny liner (jesli w zelu to) dzis byl w stalej ofercie kiedy i gdzie bedzie dostepna limitka Sun Kissed (zalezy mi na bordowym lakierze, moze jest taki w stalej ofercie)?
|
|
#2099 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

!

Wiecie może coś na ten temat?

) i powiem Wam- WOW! Pogrubia bardzo ładnie, do tego stopnia, że wystarczy chwila nieuwagi i mamy 4 sztuki rzęs, ale jak na razie jestem bardzo zadowolona z efektu. Zobaczymy jak w dalszej części dnia- czy się nie osypie pod okiem.

??
Pani Naturzanka sprawdziła specjalnie, czy nie ma w tych tajnych skrytkach pod szafą, ale nie było.
też na nie poluję.

i kupilam czarny i niebieska kredke LL, ktora od razu w domu wyprobowalam i jestem zachwycona efektem