Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-20, 19:10   #2941
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

ja startowałam z 57kg :/ ale potem bardo schudłam ,a w ostatnim trymestrze zaczęłam tyć... ale i tak mam strasznie chude ręce
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 19:36   #2942
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
super! ! ! ! bardzo ladnie Ci sie goi ta blizna bo moja kurcze b. brzydka jest;/

co ty chcesz od tej blizny, nie widzialas mojej .. ladnie Ci sie goi, pewnie bedzie jeszcze duzo lapiej,
no i ladny masz brzuch!
Stary 2013-04-20, 19:48   #2943
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dziękuję, kochane. Jak dobrze, że jesteście.

Debrah
, są niedobre. Tzn fajne, ale nie do pupy dziecka, bo za suche. Makijażu też się nie da nimi zmyć, to świadczy samo za siebie. Ja uwielbiam BD, ale chusteczek używam Huggies.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 20:07   #2944
bijkora
Rozeznanie

O chusteczkach myślę tak samo jak Black, była promocja, ja rzuciłam się jak szczerbaty na suchary,kupiłam 4 paczki Używam ich tylko do wycieranie pupy po kupie ale tylko na samym początku, konczę już bardziej nawilżonymi

Włosomaniaczka

Stary 2013-04-20, 20:08   #2945
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Dziękuję, kochane. Jak dobrze, że jesteście.
to w dwie strony działa

Deli- ta blizna nie jest taka zła, jeszcze może tak wyglądać a u mnie połowa biała się robi a druga połowa fioletowa i czuję wyraźne zgrubienie, teraz w przyszłym tyg gin kazał na kontrole przyjść ale mamy ten wyjazd do Austrii i się nie obrobie,
troszkę się martwię bo to tak jakby w środku
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 20:11   #2946
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
same trzy serie przysiadów to mało
rozpiszę Ci coś i podeslę ale później bo teraz moje maleństwo mnie potrzebuje

podeślę na pw bo tutaj może gdzieś umknąć ok?
Kurcze ja też mogłabym prosić jakąś rozpiskę, zależy mi najbardziej na brzuchu bo trochę flak

Ja zaczynałam od 51, w ciązy przytyłam 16 kg, teraz mam 52, marzy mi się 50 ale najważniejszy brzuch.

Dzisiaj kąpaliśmy Oliwię pierwszy raz w wannie, miałam ją między nogami i podtrzymywałam główkę a tak to cała byla zanurzona, była w szoku lekkim chyba bo tylko oczami łypała
Jak to jest z uszkami u takich maluszków: można moczyć???bo mi się czasem zdarzy zalać uszko.

Zamierzamy spróbować dzisiaj znowu sexxxu, ciekawe czy cos z tego wyjdzie
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 20:11   #2947
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
to w dwie strony działa

Deli- ta blizna nie jest taka zła, jeszcze może tak wyglądać a u mnie połowa biała się robi a druga połowa fioletowa i czuję wyraźne zgrubienie, teraz w przyszłym tyg gin kazał na kontrole przyjść ale mamy ten wyjazd do Austrii i się nie obrobie,
troszkę się martwię bo to tak jakby w środku
ja mam podobnie, w jednym rogu taka ładna biała, prawie ze skórą się stapia, ale na środku jakas taka czerwona i rozlazla

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-20, 20:26   #2948
litllesweetangel
Lurker ;)

Ja nawet nie bede mowic ile waze bo chuj mnie strzela na sama mysl... teraz cwicze na orbim, twisterze i od poniedzialku Mel B tylek. Moze to cos da bo nie chce byc takim spaslakiem...

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 20:35   #2949
meneq
Zakorzenienie

Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Kurcze ja też mogłabym prosić jakąś rozpiskę, zależy mi najbardziej na brzuchu bo trochę flak

Ja zaczynałam od 51, w ciązy przytyłam 16 kg, teraz mam 52, marzy mi się 50 ale najważniejszy brzuch.

Dzisiaj kąpaliśmy Oliwię pierwszy raz w wannie, miałam ją między nogami i podtrzymywałam główkę a tak to cała byla zanurzona, była w szoku lekkim chyba bo tylko oczami łypała
Jak to jest z uszkami u takich maluszków: można moczyć???bo mi się czasem zdarzy zalać uszko.

My moczymy, wlasciwie od samego poczatku. Tylko po kapieli wysuszyc i bedzie dobrze.
Zacznie jej sie podobac, Yae tez za pierwszym razem zdziwiona byla, a teraz relaks pelen. Pewnie wkrotce bawic sie zacznie.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 20:39   #2950
meduzza
Zadomowienie

Cytat:

O to dokładnie tak samo miałyśmy/mamy Niby się zrzuciło wagę a nawet jakby jeszcze mniej było to i tak ciało takie rozlazłe trochę.
Ja mam ambicję wyglądać lepiej niż przez ciążą

Laurko Z okazji rocznicy
Marsi A jakie są austriackie speciały?
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 20:42   #2951
litllesweetangel
Lurker ;)

aska27adopcje widze Cie pisz co u was!

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 20:48   #2952
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Hej
Cały dzień czytałam Was na komórce, i w nocy też od teściów podczytywałam
Hurtem: kciuki za tracenie kg!
Gratulacje rocznicowe

no i zdrówka naszym chorowitkom!
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 21:09   #2953
nafiyqa
Zakorzenienie

Nieprzytomna dzis jestem.
Pol dnia z tesciowa (mialam motywacje, by czytac Was na tel ), drugie pol przespalam.
TZ zajmowal sie malym. Tak mi zle jak slucham jak on kaszle Najgorsze jest to, ze nic nie moge zrobic, zeby uchronic go przed czyms powazniejszym.
Dodatkowo jeszcze ja kicham i prycham.
Ehh nie smece juz

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 21:11   #2954
bokeh
Zakorzenienie

Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Kurcze Hania drugi dzien z rzedu nie kapana mialam w planie przed 20 a ona mi o 18 zasnela na noc i dalej spi! No nic rano ją przemyje porzadnie.... Ale nie spala calutki dzien to nie wsybudzam jej. W sumie moglam przewidziec ze wczesniej padnie...

ja to chyba powinnam zrobic sobie zdjecie w bieliznie i na lodowce powiesic moze by mi sie odechcialo jesc i zmobilizowalo do cwiczen. Nie wiem jak sie zachcecic.... Musialby ktos nademna stac i mnie mobilizowac. Zla jestem na siebie zwyczajnie ze mam taka slaba wole wrocenia do dawnej sylwetki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Nieprzytomna dzis jestem.
Pol dnia z tesciowa (mialam motywacje, by czytac Was na tel ), drugie pol przespalam.
TZ zajmowal sie malym. Tak mi zle jak slucham jak on kaszle Najgorsze jest to, ze nic nie moge zrobic, zeby uchronic go przed czyms powazniejszym.
Dodatkowo jeszcze ja kicham i prycham.
Ehh nie smece juz

Stary 2013-04-20, 21:26   #2955
Debrah
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Delicjanka: Moja blizna wygląda tak samo - ja nie wiem co z Twoją nie tak? Myślałam, że moja jest normalna jak na ten etap? Hmmm.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-20, 21:28   #2956
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Super! Gratulacje! A uśmiecha się już???
Taaaak, od dobrych kilku dni

Cytat:
Napisane przez bishonka Pokaż wiadomość
Silver i inne dziewczyny musicie bardzo uważać bo zapalenie oskrzeli i płuc króluje teraz na oddziałach dziecięcych.Nie chce straszyć ale w życiu bym nie pomyślała że taka mała infekcja przerodzi się w coś takiego.
I to w szpitalu przy wcześniejszych inhalacjach.
A co by było gdybym została w domu ten jeden dzień?
Nieeeeee

bishonka, duzo zdrowka dla malej!! Dla innych chorowitkow oczywiscie tez.

Gratuluje dziewczyny rocznic

Deli, chuuudziiiinooo

meduzza, wow, dzialasz na elektrycznyjm czy recznym laktatorze? Super, ze masz taka motywacje, niejedna juz by sie poddala!

Stary 2013-04-20, 21:50   #2957
suzi31
Raczkowanie

Hej
Cały dzień dziś latałam za ubraniami dla córek na chrzciny i nogi mi odpadają. Niby wszystko jest w sklepach, ale jak coś konkretnie potrzeba to trzeba się nachodzić.

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Dziewczyny kp,czy u którejś z was jest podejrzenie nietolerancji laktozy? Któreś maleństwo ma objawy?
U nas, kupki ok, ale wychodziła brzydka jakby ciemieniucha na linii brwi (takie żółte strupy) + krosty na buźce. Po maści zrobionej w aptece wszystko ładnie zeszło, z tym że ja ograniczam jogurty, mleko tylko 1,5-2%, nie jem masła itp.

Cytat:
ja chyba sobie kupie easy tone,w outlecie mozna dorwac do 200 zł
Przymierzałam ostatnio i jak dla mnie niewygodne. Kupiłam Pumy do biegania - super wygodne.
Ja ćwiczę 2 razy w tyg. Zumbę i widzę efekty.
Przytyłam w ciąży chyba najwięcej z Was - uwaga !!! 25 kg!
Po porodzie zeszło tylko 8, później przez 10 dni jak byłam z małą w szpitalu to aż 5 kg, następnie przez ćwiczenia i dietę, ale nie zamierzoną (nie mam za bardzo apetytu) schudłam przez 2 m-ce następne 5 kg. Ogólnie zrzuciłam już 18 kg , więc zostało mi jeszcze 7 kg do zrzucenia. Chcę się z tym uporać do września. Skóra na brzuchu jeszcze jest rozciągnięta, no ale nie ma się co dziwić przy takim przyroście i spadku wagi.

Gratuluję rocznic
Zdrówka dla chorujących dzieciaczków
Nie przeczytałam wszystkiego, więc nie mogę odnieść się do innych tematów.
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 22:03   #2958
nafiyqa
Zakorzenienie

Suzi, ja przytylam 22kg... Ale sobie nie odbieralam od ust, wiec nie ma sie co dziwic. Zostalo jeszcze +6kg...

Stary 2013-04-20, 22:07   #2959
suzi31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Suzi, ja przytylam 22kg... Ale sobie nie odbieralam od ust, wiec nie ma sie co dziwic. Zostalo jeszcze +6kg...
Ja w ciąży miałam niepohamowany apetyt. Po porodzie mi to momentalnie minęło, teraz czasem się zmuszam by coś zjeść, bo karmię tylko piersią.
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-20, 22:27   #2960
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dziolszki ja nie chcialam was urazic pisalam pod wzgledem siebie po prostu mam mega mega grube kosci i wazac 53 kg przy moim wzroscie naprawde, wygladam jak siedem nieszczesci chocbym nie wiem co robila, te 53kg sa waga zaporowa i nie ma opcji, zebym kiedykolwiek wazyla mniej. wiem, ze kazdy organizm jest inny i troszku wam zazdroszcze tej czworeczki z przodu

Padlam przed 20 spac tylko wstalam na chwile, poprztykalam sie z mezem i chyba ide dalej spac

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 22:31   #2961
sylwietta1988
Zakorzenienie

ja tylko na szybko. dziękujemy za wszysktie kciukasy i pozytywne wibracje wizazowe ciotki mają moc
zebrałam małego na SOR przyszpitalny bo gdzie sie miałam wozic z nim w sobote po południu zeszła do nas z oddziału wspaniała pediatra neonatolog, akurat ta która Bartunia ogarniała przy urodzeniu staneło na krtani/tchawicy, jakbym poczekała do poniedziałku (sugestia męża) to by zapalenie oskrzeli było jak nic dostalismy Augumentin i syropki na kaszel, do kontroli we wtorek.
Mały pochwalony, ze pięknie wygląda (mama daje mleko jak rasowa krowa dżersejka ), śmiał sie do niej pełną buzią dopóki go kaszel nie złapał.
jutro nie bedzie mnie cały dzien bo smigamy do moich rodziców, dopiero po wieczornej kąpieli małego postaram sie ponadrabiac i poodnosic sie
to ja już uciekam
ZDRÓWKA DLA NIUNIACZKÓW NASZYCH
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-21, 00:39   #2962
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello
Dzięki za wszystkie odp. na moje pytanie
Cytat:

Bokeh
, ja wczoraj czytałam o kupie na różnych stronach, bo moja ostatnio bardzo często robi (około 3-4 razy dziennie i martwiło mnie to, ale to ponoć normalna częstotliwość przy mm) i ona może śmierdzieć właśnie, tak lekko zgnilizną. Także to normalne, bo mojej też tak zalatuje... Ale bączków śmierdzących to u nas nie było jeszcze.

Dziewczyny karmiące mm - zmieniałyście już może mleko na jakieś inne? Nie chodzi mi o numer, tylko o markę. Ja dzisiaj zmieniam, bo mój smrodek strasznie ulewa po NANie i lekarz kazał spróbować innego... też o mniejszej zawartości laktozy, co ma ograniczyć ból brzuszka i kolki, choć tych drugich już praktycznie nie mamy. Mam nadzieję, że obejdzie się bez zaparć...
Co do kupek, to moja Malutka robi je co dwa dni i też nie wiem czy dobrze, czy zbyt rzadko
Co do mm, to my jeszcze nie zmienialiśmy (jesteśmy na Nanie). Póki co od czasu do czasu uleje, ale bez przesady.
Z tego co wiem, to trzeba stopniowo wprowadzać nowe mleko. Pierwszego dnia jedna butelka, drugiego dwie butle itd. Wtedy dziecko może się przyzwyczaić do nowego mleka.

bishonka, zdrówka dla pociechy. Sama wiem jak pobyt w szpitalu może zdołować.

Pozostałym chorowitkom również życzę zdrówka.
Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Aha a wasze dzieci śpią na boku?? Bo moja tylko pierwszy miesiąc tak spała, teraz śpi na plecach na płasko...
Moja Martusia przeważnie śpi na plecach i bardzo lubi tą pozycję. Tylko kilka razy się zdarzyło, że spała na boczku.
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-21, 01:10   #2963
mitabe
Rozeznanie

U mnie blizna najgorsza z was :p więc nie narzekajcie, mam 2 razy dłuższą niż normalnie od nogi do nogi bo malego nie wyjęliby inaczej. Fakt jest baardzo nisko tuż nad pi... Do tego mam mega rozstępy. Mąż mnie pociesza, że nie jest źle, on ma całe plecy od szybkiego wzrostu. Więc mówi, że pasujemy teraz do siebie :p.
Co prawda ćwiczyć nie muszę, żeby zgubić kilogramy, a jedynie dużą oponke. U mnie waga mniej niż przed ciążą, od kp tak mnie wyssało, a jem 3 razy tyle co normalnie, mąż nie nadąża z kupowaniem pieczywa. Jem więcej niż on.

---------- Dopisano o 02:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
ja tylko na szybko. dziękujemy za wszysktie kciukasy i pozytywne wibracje wizazowe ciotki mają moc
zebrałam małego na SOR przyszpitalny bo gdzie sie miałam wozic z nim w sobote po południu zeszła do nas z oddziału wspaniała pediatra neonatolog, akurat ta która Bartunia ogarniała przy urodzeniu staneło na krtani/tchawicy, jakbym poczekała do poniedziałku (sugestia męża) to by zapalenie oskrzeli było jak nic dostalismy Augumentin i syropki na kaszel, do kontroli we wtorek.
Mały pochwalony, ze pięknie wygląda (mama daje mleko jak rasowa krowa dżersejka ), śmiał sie do niej pełną buzią dopóki go kaszel nie złapał.
jutro nie bedzie mnie cały dzien bo smigamy do moich rodziców, dopiero po wieczornej kąpieli małego postaram sie ponadrabiac i poodnosic sie
to ja już uciekam
ZDRÓWKA DLA NIUNIACZKÓW NASZYCH
Super, teraz jeszcze trzymać będziemy żeby szybko wyzdrowiał.

Ją pamiętam jak u mojego się zaczęło, to nawet tak dużo nie kaszł. Niepokój mój wzbudził jego oddech jakby pełną klatą taki głębszy niż normalnie, do tego miał marmurkową skórę, myślałam, że mu zimno, a on miał niską saturację już i to było przyczyną.

---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ----------

Odciagnelam początkowe mleko przed karmieniem i muszę powiedzieć, że mały tak się nie prezyl. Zobaczymy jak będzie spał. Może faktycznie to ta laktoza.

Edytowane przez mitabe
Czas edycji: 2013-04-21 o 01:07
mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-21, 01:24   #2964
BlackSanctum
Zakorzenienie

Aniołek, każdy mówi inaczej - nam lekarz kazał od razu przestawić, bez zbędnego mieszenia i tego się trzymam. Na razie się nic u małej nie dzieje.
Stary 2013-04-21, 05:11   #2965
s i l v e r
Zakorzenienie

Hej.Daria już od 4.00 nie śpi Ja ledwo na oczy patrze... w końcu ją położyłam do łóżeczka ale wątpię że zaśnie. Wierci się,niespokojna jest.... ehhh.....Może Was nadrobię trochę bo wczoraj pół dnia mnie nie było...
Stary 2013-04-21, 06:05   #2966
LadyWhisper
Zakorzenienie

Sylwia dobrze, ze pojechaliscie!!!!! Zdrowka dla was!!!

Silver, moj o 6tej postanowil wstac, przy nocnym karmieniu co godzine podejrzewam, ze czujemy sie tak samo
Jak Darunia jezeli chodzi o katarek?

Ide wlosy prostowac, bo coz mi zostalo dzisiaj na basen z Mlodym potem do mojej mamy na obiad wiec pewnie nie bedzie mnie caly dzien? :P

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-21, 07:12   #2967
BlackSanctum
Zakorzenienie

A ja na uczelni - ale tylko do 11:15, na szczęście. Trochę zimno u nas dzisiaj, samochód mi obmarzł z zewnątrz, coś się miga ta wiosna...

Meduzza, widziałam, że pytałaś o podróż - ja jadę na majówkę do Krasnegostawu na Lubelszczyznę w rodzinne strony mojego TŻa, to jest 500km od nas. Jedziemy z moimi rodzicami, bo mają wygodniejszy samochód... Też się zastanawiałam, czy to nie będzie za dużo dla plecków małej, ale koniec końców, można podłożyć coś pod dupcię, żeby nie siedziała tak głęboko w tym foteliku...
Stary 2013-04-21, 08:56   #2968
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Zuzi nie spała od 3 do 5 przespała godzinkę i od 6 przysypiala płakała stekala itd. no ale coś się zdrzemnelam więc nie jest źle.
Wczoraj zjadłam galaretkę mięsna w której był groszek i pewnie od tego ja brzuszek boli

Gratuluję wszystkich rocznic

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2013-04-21 o 09:23
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-21, 09:36   #2969
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Oliwia.wczoraj wlasnie skończyła dwa miesiące
gratulacje

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Moja Nada kończy 3 miesiące

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
My dziś mamy siódmą rocznicę związku
Gratuluję rocznicy

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
a dokładnie dziś mija 6lat jak jestem z tż na śmierć o tym zapomniałam
Gratuluję rocznicy

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Co myślicie o chusteczkach BD??
Ja zawsze słyszałam że są suche. Postanowiłam ostatnio kupić i wypróbować. No i rzeczywiście są bardzo suche. Już ich nie kupię Wolę Huggis albo pampers.

Cytat:
O chusteczkach myślę tak samo jak Black, była promocja, ja rzuciłam się jak szczerbaty na suchary,kupiłam 4 paczki Używam ich tylko do wycieranie pupy po kupie ale tylko na samym początku, konczę już bardziej nawilżonymi

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Silver, moj o 6tej postanowil wstac, przy nocnym karmieniu co godzine podejrzewam, ze czujemy sie tak samo
Jak Darunia jezeli chodzi o katarek?
Darię dalej męczy katarek Za 4 dni znów idziemy do pediatry. Niby na szczepienie które miało być ostatnio ale przełożyłyśmy... ale raczej teraz też nie będzie szczepiona bo dalej ma katarek i kaszel Martwię się bardzo

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Deli,bijkora - naprawdę ładne brzuszki macie

Cytat:
szorowałam Syreną, potem robiłam sobie hmm, nie wiem jak to nazwać, takie bicze wodne jakby na brzuch, z bardzo ciepłej wody (w słuchawce od prysznica) bo lanie zimnej wody na brzuch to dla mnie katorga, a potem szybciutko, w taką ciepłą skórę balsam nawilżający o przyjemnym składzie, różne na zmianę
A jakich balsamów używasz??
Stary 2013-04-21, 09:38   #2970
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
A ja na uczelni - ale tylko do 11:15, na szczęście. Trochę zimno u nas dzisiaj, samochód mi obmarzł z zewnątrz, coś się miga ta wiosna...

Meduzza, widziałam, że pytałaś o podróż - ja jadę na majówkę do Krasnegostawu na Lubelszczyznę w rodzinne strony mojego TŻa, to jest 500km od nas. Jedziemy z moimi rodzicami, bo mają wygodniejszy samochód... Też się zastanawiałam, czy to nie będzie za dużo dla plecków małej, ale koniec końców, można podłożyć coś pod dupcię, żeby nie siedziała tak głęboko w tym foteliku...
My 300 km jakieś 4-5h. Myślę, że można zrobić 1 przerwę na karmienie i pół godziny dać poleżeć Maluchowi na płasko To już nie będą noworodki przecież tylko 3-miesięczniaki. Kawał bab
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Zuzi nie spała od 3 do 5 :banghead: przespała godzinkę i od 6 przysypiala płakała stekala itd. no ale coś się zdrzemnelam więc nie jest źle.
Wczoraj zjadłam galaretkę mięsna w której był groszek i pewnie od tego ja brzuszek boli :banghead:

Gratuluję wszystkich rocznic

Wiesz co moja dzień w dzień o 6 stęka, wierci się, marudzi. Nie jest to czasem uaktywnienie pracy jelit po nocy o czym Szaja pisała?

Dziewczyny nie śmiejcie się, pytam poważnie. Czy wypadają Wam włosy łonowe? Spoko na głowie, wszystko rozumiem chociaż to frustrujące ale łonowe?!?! Żeby nie było- nie golę na razie bo mi się nie chce (lenistwo młodej mamy) Zdziwiło mnie to.

Wiecie co odwaliłam, zamówiłam coś na allegro, tak na szybko nie sprawdzałam sprzedającego, odbieram mejla a tam: czas przesyłki 45 dni roboczych Idiotka ze mnie, teraz sobie poczekam....
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości