![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
ja startowałam z 57kg :/ ale potem bardo schudłam ,a w ostatnim trymestrze zaczęłam tyć... ale i tak mam strasznie chude ręce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co ty chcesz od tej blizny, nie widzialas mojej .. ladnie Ci sie goi, pewnie bedzie jeszcze duzo lapiej, no i ladny masz brzuch!
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, kochane.
![]() ![]() Debrah, są niedobre. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Rozeznanie
|
O chusteczkach myślę tak samo jak Black, była promocja, ja rzuciłam się jak szczerbaty na suchary,kupiłam 4 paczki
![]() ![]()
#2945 |
Zakorzenienie
|
to w dwie strony działa
![]() Deli- ta blizna nie jest taka zła, jeszcze może tak wyglądać a u mnie ![]() troszkę się martwię bo to tak jakby w środku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zaczynałam od 51, w ciązy przytyłam 16 kg, teraz mam 52, marzy mi się 50 ale najważniejszy brzuch. Dzisiaj kąpaliśmy Oliwię pierwszy raz w wannie, miałam ją między nogami i podtrzymywałam główkę a tak to cała byla zanurzona, była w szoku lekkim chyba bo tylko oczami łypała ![]() Jak to jest z uszkami u takich maluszków: można moczyć???bo mi się czasem zdarzy zalać uszko. Zamierzamy spróbować dzisiaj znowu sexxxu, ciekawe czy cos z tego wyjdzie ![]()
![]() |
#2947 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2948 |
Lurker ;)
|
Ja nawet nie bede mowic ile waze bo chuj mnie strzela na sama mysl... teraz cwicze na orbim, twisterze i od poniedzialku Mel B tylek. Moze to cos da bo nie chce byc takim spaslakiem...
#2949 | |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Zacznie jej sie podobac, Yae tez za pierwszym razem zdziwiona byla, a teraz relaks pelen. Pewnie wkrotce bawic sie zacznie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam ambicję wyglądać lepiej niż przez ciążą ![]() Laurko ![]() ![]() Marsi A jakie są austriackie speciały? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Lurker ;)
|
aska27adopcje widze Cie pisz co u was!
![]() |
#2952 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Cały dzień czytałam Was na komórce, i w nocy też ![]() ![]() Hurtem: kciuki za tracenie kg! Gratulacje rocznicowe ![]() no i zdrówka naszym chorowitkom! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
Nieprzytomna dzis jestem.
Pol dnia z tesciowa (mialam motywacje, by czytac Was na tel ![]() TZ zajmowal sie malym. Tak mi zle jak slucham jak on kaszle ![]() Dodatkowo jeszcze ja kicham i prycham. Ehh nie smece juz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Kurcze Hania drugi dzien z rzedu nie kapana mialam w planie przed 20 a ona mi o 18 zasnela na noc i dalej spi! No nic rano ją przemyje porzadnie.... Ale nie spala calutki dzien to nie wsybudzam jej. W sumie moglam przewidziec ze wczesniej padnie...
ja to chyba powinnam zrobic sobie zdjecie w bieliznie i na lodowce powiesic moze by mi sie odechcialo jesc i zmobilizowalo do cwiczen. Nie wiem jak sie zachcecic.... Musialby ktos nademna stac i mnie mobilizowac. Zla jestem na siebie zwyczajnie ze mam taka slaba wole wrocenia do dawnej sylwetki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Delicjanka: Moja blizna wygląda tak samo - ja nie wiem co z Twoją nie tak? Myślałam, że moja jest normalna jak na ten etap? Hmmm.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 | |
Zakorzenienie
|
Taaaak, od dobrych kilku dni
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() bishonka, duzo zdrowka dla malej!! Dla innych chorowitkow oczywiscie tez. Gratuluje dziewczyny rocznic ![]() Deli, chuuudziiiinooo ![]() meduzza, wow, dzialasz na elektrycznyjm czy recznym laktatorze? Super, ze masz taka motywacje, niejedna juz by sie poddala! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Cały dzień dziś latałam za ubraniami dla córek na chrzciny i nogi mi odpadają. Niby wszystko jest w sklepach, ale jak coś konkretnie potrzeba to trzeba się nachodzić. Cytat:
Przymierzałam ostatnio i jak dla mnie niewygodne. Kupiłam Pumy do biegania - super wygodne. Ja ćwiczę 2 razy w tyg. Zumbę i widzę efekty. Przytyłam w ciąży chyba najwięcej z Was - uwaga !!! ![]() ![]() Po porodzie zeszło tylko 8, później przez 10 dni jak byłam z małą w szpitalu to aż 5 kg, następnie przez ćwiczenia i dietę, ale nie zamierzoną (nie mam za bardzo apetytu) schudłam przez 2 m-ce następne 5 kg. Ogólnie zrzuciłam już 18 kg ![]() Gratuluję rocznic ![]() Zdrówka dla chorujących dzieciaczków ![]() Nie przeczytałam wszystkiego, więc nie mogę odnieść się do innych tematów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
Dziolszki ja nie chcialam was urazic
![]() ![]() ![]() ![]() Padlam przed 20 spac tylko wstalam na chwile, poprztykalam sie z mezem i chyba ide dalej spac ![]()
#2961 |
Zakorzenienie
|
ja tylko na szybko. dziękujemy za wszysktie kciukasy i pozytywne wibracje
![]() ![]() zebrałam małego na SOR przyszpitalny bo gdzie sie miałam wozic z nim w sobote po południu ![]() ![]() ![]() Mały pochwalony, ze pięknie wygląda (mama daje mleko jak rasowa krowa dżersejka ![]() jutro nie bedzie mnie cały dzien bo smigamy do moich rodziców, dopiero po wieczornej kąpieli małego postaram sie ponadrabiac i poodnosic sie ![]() to ja już uciekam ZDRÓWKA DLA NIUNIACZKÓW NASZYCH ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Zakorzenienie
|
Hello
Dzięki za wszystkie odp. na moje pytanie ![]() Cytat:
![]() Co do mm, to my jeszcze nie zmienialiśmy (jesteśmy na Nanie). Póki co od czasu do czasu uleje, ale bez przesady. Z tego co wiem, to trzeba stopniowo wprowadzać nowe mleko. Pierwszego dnia jedna butelka, drugiego dwie butle itd. Wtedy dziecko może się przyzwyczaić do nowego mleka. bishonka, zdrówka dla pociechy. Sama wiem jak pobyt w szpitalu może zdołować. Pozostałym chorowitkom również życzę zdrówka. Moja Martusia przeważnie śpi na plecach i bardzo lubi tą pozycję. Tylko kilka razy się zdarzyło, że spała na boczku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | |
Rozeznanie
|
U mnie blizna najgorsza z was :p więc nie narzekajcie, mam 2 razy dłuższą niż normalnie od nogi do nogi bo malego nie wyjęliby inaczej. Fakt jest baardzo nisko tuż nad pi... Do tego mam mega rozstępy. Mąż mnie pociesza, że nie jest źle, on ma całe plecy od szybkiego wzrostu. Więc mówi, że pasujemy teraz do siebie :p.
Co prawda ćwiczyć nie muszę, żeby zgubić kilogramy, a jedynie dużą oponke. U mnie waga mniej niż przed ciążą, od kp tak mnie wyssało, a jem 3 razy tyle co normalnie, mąż nie nadąża z kupowaniem pieczywa. Jem więcej niż on. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 02:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ---------- Cytat:
Ją pamiętam jak u mojego się zaczęło, to nawet tak dużo nie kaszł. Niepokój mój wzbudził jego oddech jakby pełną klatą taki głębszy niż normalnie, do tego miał marmurkową skórę, myślałam, że mu zimno, a on miał niską saturację już i to było przyczyną. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ---------- Odciagnelam początkowe mleko przed karmieniem i muszę powiedzieć, że mały tak się nie prezyl. Zobaczymy jak będzie spał. Może faktycznie to ta laktoza. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez mitabe Czas edycji: 2013-04-21 o 01:07 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
Aniołek, każdy mówi inaczej - nam lekarz kazał od razu przestawić, bez zbędnego mieszenia i tego się trzymam. Na razie się nic u małej nie dzieje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
Hej.Daria już od 4.00 nie śpi
![]()
#2966 |
Zakorzenienie
|
Sylwia dobrze, ze pojechaliscie!!!!! Zdrowka dla was!!!
![]() Silver, moj o 6tej postanowil wstac, przy nocnym karmieniu co godzine ![]() ![]() Jak Darunia jezeli chodzi o katarek? Ide wlosy prostowac, bo coz mi zostalo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2967 |
Zakorzenienie
|
A ja na uczelni - ale tylko do 11:15, na szczęście. Trochę zimno u nas dzisiaj, samochód mi obmarzł z zewnątrz, coś się miga ta wiosna...
![]() Meduzza, widziałam, że pytałaś o podróż - ja jadę na majówkę do Krasnegostawu na Lubelszczyznę w rodzinne strony mojego TŻa, to jest 500km od nas. Jedziemy z moimi rodzicami, bo mają wygodniejszy samochód... Też się zastanawiałam, czy to nie będzie za dużo dla plecków małej, ale koniec końców, można podłożyć coś pod dupcię, żeby nie siedziała tak głęboko w tym foteliku... |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
Zuzi nie spała od 3 do 5
![]() Wczoraj zjadłam galaretkę mięsna w której był groszek i pewnie od tego ja brzuszek boli ![]() Gratuluję wszystkich rocznic ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-04-21 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | ||||
Zakorzenienie
|
gratulacje
![]() ![]() Gratuluję rocznicy ![]() Cytat:
![]() Ja zawsze słyszałam że są suche. Postanowiłam ostatnio kupić i wypróbować. No i rzeczywiście są bardzo suche. Już ich nie kupię Wolę Huggis albo pampers. Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Deli,bijkora - naprawdę ładne brzuszki macie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2970 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dziewczyny ![]() ![]() Wiecie co odwaliłam, zamówiłam coś na allegro, tak na szybko nie sprawdzałam sprzedającego, odbieram mejla a tam: czas przesyłki 45 dni roboczych ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.