![]() |
#3031 |
Rozeznanie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Blogerko, a u mnie pozycja jak do karmienia to altomatycznie jest sięganie po cyca bo tylko z tym mu się kojarzy i jest ryk jak nie dostanie. Muszę bardzo odchylac go na zewnątrz jak tak noszę.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3032 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Mój też nie lubi być noszony w pozycji jak do karmienia. Wyrywa się i ryczy. Akceptuje tylko pionowo.
Nawijka zniknęła. Dzieje się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3033 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ta, tylko że ja nie wiem czasem jak go mam karmić, ukladam go w pozycji do karmienia i od razu jest afera zanim zdarze przystawic butelke ![]()
![]() |
#3034 |
Rozeznanie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Dziewczyy mój gałgan odrzucił smoka i mam problem bo teraz nue mam czym go uspokoić np u lekarza lub w samochodzie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3035 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3036 | |
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
My z tz mamy w planach 3 seriale ale słabo to widzę od godziny małego usypiam. Nie wytrzymalam dzisiaj i Zjadlam 3 kawałki ciasta i zagryzlam paluszkami :/ wyrodna matka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3037 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Moja dzisiaj zaliczyła 2 spacerki, jeden z rodzicami i jeden z babcią. A poza tym dzisiaj jakaś nieodkładalna była, obstawiam brzuszek, więc było dużo tulenia. Po 19 zasnęła, kurczę, chyba już na noc? (zwykle po 21). Zobaczymy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3038 | |
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Idę! Jeść i relaksowac się z tzetem. Miłego wieczoru i spokojnej nocki! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3039 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Ja niestety jako matka karmiąca mam straszne ciągoty do słodyczy i jem codziennie. Od jutra postanowiłam że koniec z tym. Mam dodatkową motywację - to wesele czerwcowe, może schudnę trochę do tego czasu i będę wyglądała jak człowiek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3040 | |||||
Zakorzenienie
|
Ale mam nadrabiania
![]() ![]() mnie nie bolalo i ani raz dziecko mnie nie przygryzlo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jak dla mnie ostatnie zdjecie, kolorek i dlugosc i w ogole wszystko Rewelacja !
![]() |
#3041 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Smoka coraz rzadziej ciągnie też Cytat:
My teraz zaczęliśmy Luthera Kobieto, jakbyś widziała ile ja dzisiaj zjadłam to szok ![]() ![]() Cytat:
![]() Gdzie obiecane zdjęcia z chrzcin? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3042 |
Zakorzenienie
|
Co do wagi : ja mam teraz 56 kg zostalo mi 3 kg do wagi wyjsciowej wiec sie ciesze
![]() Tylko ten brzuch ... Marsi kochana masz jakies cwiczonka dla lenia wielkiego ?? jakies malo wymagajace ![]()
#3043 | ||
Zadomowienie
|
Hej
![]() U mnie weekend bardzo intensywny, mieliśmy od piątku gości i niedawno odjechali. Zastanawiałam się jak mały zniesie tyle obcych ludzi w domu, ale był bardzo dzielny i humor mu dopisywał. Cytat:
![]() Zdarza się. W czwartek tak mi się spłakał, że aż chrypki dostał i do dzisiaj mi się wydaję, że jest lekko zachrypnięty. A nie chciałam go z wózka wtedy wyciągać bo był wiatr i bałam się, że go owieje. I dzisiaj też dał popis, byliśmy w trójkę na dość długim spacerze i w drodze powrotnej jakieś 20 min od domu, obudził się i krzyczał coraz głośniej, na rączkach też się nie mógł uspokoić, ale wiedziałam, że to już głód, a z głodem nie wygrasz... więc zamówiliśmy taksówkę i pojechaliśmy do domu, bo nie chciałam, żeby mi jeszcze bardziej zachrypł ach i w taksówce cyce na wierzch i trzeba było karmić głodomorka mojego ![]() I tu pytanko, myślicie, że z tą chrypką powinnam się udać do lekarza? w sumie nic więcej mu nie dolega, ani gorączka ani katarek, humor też taki jak zawsze. Cytat:
![]() Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia dla pochorowanych maluszków. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3044 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
piekna rocznica! Wszystkiego Naj ![]() my w srode mamy 3 rocznice slubu ![]()
![]() |
#3045 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki w linku Pietraszko jak się wygina.... Tutaj akurat płakał, ale robi tak przy zabawie, guganiu czy spaniu.... Którejś Dzidź też aż tak się gnie?
Wysłałam już maila do rehabilitanta a jutro dzwonię po neurologach, martwię się strasznie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mCKEp...ature=youtu.be
#3046 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do zdjęć to mój brat robił a że taki z niego fotograf jak z koziej dupy trąba to na każdym zdjęciu wyglądam jak ciołek. Albo coś gadam, albo mam oczy zamknięte albo minę jak srający kot ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3047 |
Zakorzenienie
|
któraś miała biustonosz alles mama sawanna? Fajny?
![]()
#3048 |
Zakorzenienie
|
Ewa, moja też raczej rzadko chce smoka, najczęściej go wypluwa, ale w wózku jej jako tako smakuje.
![]() ![]() ![]() Mitabe, moja też lubiła pierś i swojego czasu tylko to jej pomagało, ale nie karmię już ponad miesiąc, więc musiałam opatentować jakieś inne metody uspokajania. ![]() A tak w ogóle, to zauważyłam, że z tych młodszych babek na forum, to tylko ja, Meduzza, Wisienka, Nomen i Iffonka rodziłyśmy sn, a zawsze mi się wydawało, że w takim wieku porody przebiegają raczej bezproblemowo. Jak widać, nie jest to żaden wyznacznik. ![]() Od dwóch dni - odpukać - jest mi dużo lepiej. ![]() Lady, o jaaaa, jak mocno. ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-04-21 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3049 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kurde dziewczyny na dzis tyle nadrabiania jutro postaram sie dokonczyc buziaki ![]()
![]() |
#3050 | ||||
Zakorzenienie
|
Marsi ja uwielbiam lilou
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
AAAA ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
oo to to samo! ![]() Dziewczyny, podzielę się z Wami moją refleksją... bo byli dziś u mnie goście mój wujek z żoną i dwiema córkami 8l i 5l No i ta 8latka to moja chrzesnica i przyjechali mnie zaprosic na komunię. Ogólnie ona Kasia, zawse była taka... rozwydrzona :/ i moim zdaniem to ich wina bo oni takie lelum polelum nic tym dzieciom nie zwróca uwagi jak właściwie postepować - Przykład Kasia stłukła szklanke bo sie wygłupiały z siostrą i to dziecko nawet nie umie powiedzieć przepraszam. Wisi mi ta szklanka i wiadomo każdemu moze sie zdarzyc tymbardziej dziecku no ale przepraszam się mówi co nie?. Ale tutaj tez nie o tym chciałam, otóz ta Kasia ma wieczne pretensje do mamy np ma włosy do dupy i mama mówi że no Kasiu może zetniemy wlosy po komunii, a ona że "nie pozwole Ci ściąć moich włosów nie zmusisz mnie do tego" wiecie od razu taka postawa wroga do mamy. Albo miala pomalowany jeden paznokiec lakierem i mama sie jej pyta czemu pomalowala a ona "nie pomalowałam" kłamie w żywe oczy a po chwili "no dobra pomalowałam ale co z tego?!!! to po co masz te lakiery w domu?!" no normalnie mowe mi odjeło i aż jej powiedziałam że Kasia raczej nie dla Ciebie tylko to są mamy... Wiadomo że wina rodziców bo no niepotrafią nad tym zapanować, ale ogarnął mnie taki strach że zrobie w pewnym momencie coś zlę i moja córka będzie sie tak do mnie odnosić. Albo wbija jej paznokcie w brzuch! Albo.. moja mama robiła jej warkocza kłoska i Kasia pyta "mamo a czemu Ty takiego nie umiesz?" a moja mama Oj Kasiu na pewno umie a Kasia a to nieee mama nic nie umie ![]() ![]() ![]() ![]() No i pytanie jak wychować corke na przyjaciółke a zarazem żeby się słuchała ?...
![]() |
#3051 |
Zakorzenienie
|
Ja przed ciążą ważyłam 58kg przy 168cm i też dobrze wyglądałam, także wszystko zależy od budowy i od kośćca.
![]() Bokeh, mam taki sam dylemat - chcę być jednocześnie przyjaciółką, i autorytetem, a nie wiem, czy tak się da... ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-04-21 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3052 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Nadia dzisiaj od 9 rano do 19 na dworze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chociaż ścig był fajniejszy i ładniejszy, to jednak cross bezpieczniejszy i tańszy w utrzymaniu ![]() Jutro i we wtorek do szkoły, właśnie we wtorek jest rada, a po radzie heja banana ![]() ![]() ![]() Dostałam od klasy taki leżaczek http://allegro.pl/bright-starts-hust...135873437.html
#3053 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w domu młody smiga tylko w bodach i połspichach, okno otwarte, grzejniki zakrecone a tesciówa pali w piecu aż huczy ![]() ![]() ![]() mój mąż też wiecznie niedogrzany.... aż mu wspólczuje, ja zimą w bluzce z krótkim rękawem pod płaszcz a on ma ze trzy koszulki, dwa swetry i marznie ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40414888]Zwłaszcza, jak bąka puści ![]() Mi się też prostować włosy zaczęły... Wchodzę co jakiś czas na poczekalnię i sprawdzam, czy jest już nowy wątek styczeń-luty 2014 ![]() ja tez ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3054 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Moja nie płacze na spacerze. Uwielbia jeździć w wózku. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hahahahahaha Cytat:
![]() ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-04-21 o 20:11 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3055 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tego akurat nie mam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3056 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3057 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak sobie guga i tak robi to nie placze po tym?? Cytat:
bardzo miło z ich strony ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3058 | |||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() wyciągnęłam TŻ na spacer i wymiękł, a tylko 3 godziny chodziliśmy ![]() kciuki za wszystkie chore dzieciaczki ![]() ma któraś z Was taką matę piankową, jakby puzzle? bo chciałabym kupić młodemu żeby miał wydzielone takie miejsce na podłodze, ale była ta afera z formamidem i nie wiem, może macie jakieś sprawdzone bez tego badziewia? mi się podobają te maty skip hop, ale cena ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3059 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam wczoraj ten krem BabyDream z filtrem, wydaje mi się fajny, wypróbowałam na swojej skórze i szybko się dość wchłonął... Treściwy, ale każdy krem z tak wysokim filtrem jest tłusty i gęsty. Troszkę bieli, ale tylko na chwilkę. Zobaczymy, jak będzie chronił przed słoneczkiem.
A, no i od wczoraj pijemy to mleczko BD. Słuchajcie, jakie ono jest smaczne! I ładnie pachnie! A NAN - nie dość, że śmierdział, to smakował jak gówno, jak musiałam czasem go spróbować, by sprawdzić temperaturę, to myślałam, że zwymiotuję, taki niedobry... A to BD jest takie smaczne, jak zwykłe mleko smakuje... No i mała nie jest po nim tak szybko głodna, jak po NANie - tam bywała głodna po 2h. Na razie ulewa tak samo, ale od wczoraj nie było bólu brzuszka. Więc na razie wrażenia bardzo pozytywne. ![]() A teraz idę jej wyczesać ciemieniuszkę, bo się zrobiła - myślałam, że nas to ominie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3060 | |||||
Zakorzenienie
|
u nas spacer moze byc tylko na spiocha, bo inaczej zaraz wkurzenie maksymalne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.