|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny młode październik 2007
my mamy 27.10.2007 i mam nadzieje ze nie bedzie calkim zimno jeszcze!!!
sala, zespół, kościół załatwione, zaproszenia wlasnej roboty sukienka prawie wybrana ufff a ile jeszcze przedemna
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Ja też ślubuję w paździrniku a dokładnie szczęśliwego 13-tego Mamy już salę, fotografa, zespół, kamerzystę (prawie ), sukienkę i %%%% Reszta jest na etapie omawiania Pozdrawiam wszystkie październikowe panny młode, oby pogoda nam dopisała.
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Czesc ja tez zamowilam bardzo podobne zaproszenia tylko inny wzor,i jestem bardzo zadowolona.Jesli nie macie dziewczyny jeszcze zaproszen to wlasnie polecam te z allegro,sa naprawde super i dobrej jakosci.
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 09:58 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
26.06.2007 - obrona pracy magisterskiej - od teraz Pani mgr inż. ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200109082441.png Nasze zaręczyny http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200402030926.png 15.09.2007 - żoncia to ja http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070915060114.png |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
ja też powiem TAK w październiku, dokładnie 27.10.2007 Mamy już załatwioną salę, orkietrę, nauki przedślubne, termin w kościele, a teraz jesteśmy na etapie poszukiwania kamerzysty, fotografa i wybieraniu zaproszeń. Za sukienką zaczynam się pomalutku rozglądać, ale sądze że jeszcze troche czasu zostało ![]() Pozdrowionka dla wszystkich przyszłych październikowych żonek
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
HEJKA
wybralismy juz zaproszenia i sa juz zamowione
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Ładne
my tez juz mamy zamowione takie
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam juz wszystko oprócz zaproszeń. Jakoś nic mi sie nie podoba. Chciałabym z pełnym wydrukiem i personalizacją ale nie mogę sie na nic zdecydować.
ehhh.... a czas leci
|
|
#41 |
|
kobieta za ladą
|
![]() JESTEM JEDNą Z WAS BO 6.10 2007 DOłACZAM DO NASTęPNYCHSZCZęśLIWYCH KOBITEK ZAMężNYCH JUż |
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
w koncu ktos z pazdziernika, nie bede sama
moj slub jest 13.10.2007, dosc pozno zarezerwowalismy sale (dopiero w lutym), termin troche z przymusu, jedyny wolny, jaki zostal, ale koniecznie chcialam w tym roku, bo nie wyobrazam sobie ponad rok czekania. mam sale, kosciol, orkiestre, fotografa, wodke, skrzypka, samochod na oku, prawie zdecydowalam sie na sukienke, moze na dniach podpisze umowe. ogladalam zaproszenia, a wydawalo mi sie, ze jeszcze wczesnie. nauki dopiero po sesji. licze na to, ze pogoda dopisze. podrawiam
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
Hejka ja też mam wesele 20 października
Pozdrowionka Monia
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ja też dołącze do grona szczęśliwych mężatek 20-go października Jak na razie mamy: salę orkiestrę kamerzystę samochód (prawie;P) nauki a jutro wybieram się na pierwsze przymiarki sukienek ;-) w niektórych salonach zaczną się wyprzedaże kolekcji 2007 od czerwca |
|
|
|
|
#45 |
|
kobieta za ladą
|
![]() |
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny ja tez wychodze za maz w pazdzierniku a dokladnie 06.10.2007
mamy juz zalatwione: -restauracje w hotelu czyli sale -kosciol tzn.jestesmy juz zapisani na 06.10.07 na 15 godzinke, za 2 tyg.spisujemy u ksiedza protokul, jak zalatwimy pierw wszytskie papiery -nauki -jedziemy naszym autem, przystroimy je ladnie, jest biale i bedzie super wygladac -zespol, za 2 tyg.musimy obgadac z nimi zabawy i piosenki -sukienke kupuje w sierpniu -i zaproszeia tez juz kupilismy wysylamy za 2 tyg. pozostalo jeszcze kupic suknie, garnitur, obraczki, spisac protokul i zamowic ciasta, wodke i dopracowac menu, to chyba by bylo wszytsko czy o czyms zapomnialam? pozdrowionka i tez mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda aha mam takie pytanie do was, bo w pazdzierniku jest juz troche zimno wiec co zakladanie do kosciola na suknie na gore bolerko czy cos cieplejszego? to naze zaproszenia
Jestem szczesliwa, i nic wiecej Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-06-15 o 12:23 |
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
o mamusiu! ja nadal się zastanawiam, czy ten październik to dobry pomysł. może jednak lepiej za rok
![]() jedyne moje przygotowania to będą dokumenty na miesiąc przed |
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale sie przyjemnie Was czyta. Ja ślubowałam w październiku 2006. Dokładnie 14.10.2006r. Przeżywałąm to samo co wy teraz. Przygotowywałam wszystko, martwiłam się czy będzie tak jak planuję...
Pamiętajcie - ważna jest cała otoczka ślubu i wesela, ale nie zapominajcie o tym, że najważniejsze są w tym czasie uczucia i deklaracja, że chcecie być razem na całe życie. Październik to piękny miesiąc na ślub i praktyczny na wesele. Nie ma upałów, a jest ciepło. Teraz od kilku lat jest piękna złota polska jesień. Życzę Wam miłych przygotowań do tego ważnego dnia i cudwnej atmosfery w DNIU ŚLUBU. |
|
|
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
mamy już salę , orkiestre , foto , kamerzystę i jesteśmy w trakcie wizyt w kościele !!! jeszcze mnóstwo rzeczy zostalo a macie racje czas leci |
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
czesc
czy macie juz moze wybrane bukiety,wiazanki slubne?? ja jak na raznie nie mam zadnego pomyslu
|
|
|
|
|
#52 |
|
kobieta za ladą
|
mam pomysł na bukiecik ale całkowicie nie wiem co mam zrobić z włosami..jak narazie to je zapuszczam już nosze kitke chociaz nie wiem czy do pazdziernika jeszcze urosną
było trudno bo miałam fryzurke na Ewe Drzyzge a teraz to mam na... hmm..zaczarowany ołówek aaa sukienke mam ecry ze złotobrązową koronką więc kwiaty będą ecry chyba róze ale jeszcze nie wiem dokładnie i chyba w takim rożku z plecionego sznurka no i nie wiem jakiej długości chce mieć welon
|
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
Panny młode październik 2007
A ja myślę, że warto zainwestować w stylistę. To wcale nie są luksusowe ceny. Koniecznie sprawdź www.*************** Super!!!!
A ja myślę, ze warto zainwestować w stylistę. To wcale nie są luksusowe ceny. Koniecznie sprawdź www.*************** Super Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 09:43 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyżby spamer? |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Ano spamer...
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
20.10.2007
jeszcze tylko cztery miesiace |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!To moj pierwszy post na tym forum! Ja rowniez bede slubowala w pazdzierniku a dokladniej 20 pazdziernika czytam Wasze forum od jakiegos miesiaca i super porady mozna tu uzyskac i w ogole milo sie Was czyta dziewczyny Pozdrawiam Wszystkie Panny Mlode
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny jak tam u was z tymi przygotowaniami??
Bo ja jestem załamana, wciąż nie moge znaleźć sukienki A zostało już tak mało czasu, każdy salon potrzebuje min 3 m-ce na uszycie... i co tu robić, już mam depresje ![]() Jedynie udało mi się dotychczas załatwić z nowych rzeczy fotografa, kamerzyste i zaproszenia (najprawdopodobniej jutro przyjdzie już paczuszka z wydrukiem) Wybraliśmy takie proste a zarazem eleganckie, bo tylko białe z delikatnym złoceniem. Na formalności w USC i kościele czekam do sierpnia, bo nie ma co wcześniej niż niecałe 3 m-ce przed terminem ślubu to załatwić. A wydaje mi się, że z zamawianiem ciast, napoi, alkoholu nie będzie tyle problemu i można to zostawic na ostatnią chwilę. Tylko ta sukienka cholerna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do sukienki - nie martw sie ja tez dlugo wybieralam moja i wybralam a teraz rycze ze chyba zle wybralam ![]() i co w takiej sytuacji robic??![]() Biore slub 20 pazdziernika mamy juz zalatwionego kamerzyste, fotografa, zespol, restauracje, ciasta, pierwsza wizyte w kancelarii, dzien skupienia dla narzeczonych, pierwsza spowiedz przedslubna, kurs przedmalzenski (z LO ),świadkowie ,moja sukienka, manikiurzystka, kwiaciarka, pończochy , mamy jeszcze skrzypaczke do Kosciola zalatwiona, i wykupiona podroż poslubnanie mamy jeszcze garnitury tzn TŻ nie ma, obraczek, alkoholii, ja nie wybralam fryzury ani fryzjerki, nie wybralam bukietu jaki chce, nie wybralam kosmetyczki ani make-up'u, bierzemy ślub konkordatowy ale jeszcze nie mamy zaswiadczen z USC bo jeszcze czas, nie mamy jeszcze samochodu zamowionego, przybrania Kosciola(sami bedziemy to organizowac), bielizny ślubnej jeszcze brakuje acha i nie mamy zamowionego hotelu na noc poslubna Pozdrawiam
|
|
|
#60 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was Dziewczyny
To mój pierwszy post. Tak jak Wy wychodzę za mąż w październiku, a dokładnie 13 !!!! Dla mnie i nażczonego to raczej szczęsliwa data, bo poznaliśmy się w licum XIII w Krakowie. Na dzień dzisiejszy mamy zamówioną salę, catering, zamówiłam suknię (bo sobie szyję - pierwsza przymiarka odpiero 31.08), garnitur przyszłego męża, buty dla niego, ja mam już bieliznę, suknienkę i buty na poprawiny, pierwsze rozmowy z ksiedzem i zaklepanie terminu. Dodatkowo jesteśmy w trakcie nauk przedmałżeńskich:rolleyes :, aha i mamy orkiestrę, ateraz zaczynamy zapraszać gości. Jeszcze musze kupić buty slubne, zamówić fryzjera i kosmetyczkę i pozałatwiac wszystkie sprawy urzedowe A tak wogóle to już sie nie moge doczekac tego dnia (13.X.2007 ![]() Pozdrawiam gorąco !! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

sukienka prawie wybrana ufff a ile jeszcze przedemna

aaa sukienke mam ecry ze złotobrązową koronką więc kwiaty będą ecry chyba róze ale jeszcze nie wiem dokładnie i chyba w takim rożku z plecionego sznurka

i co w takiej sytuacji robic??