|
|
#2431 | ||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
![]() Cytat:
Ploteczki z życia gwiazdy: - po kwasach cera coraz lepsiejsza - miesiąc skakałam na skakance i nic nie schudłam, od jakiegoś czasu nie ćwiczę ale od dwóch dni jem po 1200 kcal i zrzuciłam 1,3 kg Bessęsu.- znudziło mi się zdrowe żarcie, ostatnio znowu jem tak: serek waniliowy, Grzesiek/Góralka, chleb z kiełbasą i ogórkiem konserwowym, cappuccino z mlekiem i cukrem, ponownie serek wanil, kawał sera z ogórkiem na noc Diety są złe i niesmaczne.
|
||
|
|
|
#2432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i jeszcze polecam nizemiennie clarksa - oczywiście obecnie mnie nie stać ale starszawe kolekcje właśnie w sieciuni latajo i też ganialne buty jak widzisz nic sie w Barze nie zmieniło
|
||
|
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Kameno ![]() Cytat:
![]() Tylko patrz co za oknem jest, zebyś sobie krzywdy nie zrobiła ![]() 2. Znaczy,że diety nie dla Ciebie
|
|
|
|
|
#2434 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
widzimy
na Cyprze Paphos, zakochałam się mogłabym tam mieszkać Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2436 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. fuj. Skuteczna? |
||
|
|
|
#2437 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
parę nawet mam to później wrzucę, ale nie są jakieś spektakularne....
wcale nie fuj..... bardzo dobrze się czułam żrąc tylko kaszę. w zamyśle miała być ona oczyszczająca, ale przy okazji niestety też wychudziło mnie, do 50 kilo, dlatego przerwałam... a w sumie od początku roku zeszło mi około 4 kilo... samo... nawet mam mini szparunię
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie ona ma wszystkie niezbędne składniki do życia ale szkoda mi by było nie jeść innych pyszności - choć jako oczyszczająca dieta i uzdraiwająca przewód pokarmowy została zalecona przez dietetyka bratu mojej Mam |
|
|
|
|
#2439 |
|
Piers do przodu
|
Kameno
|
#2440 | ||
|
Panaroja
|
yyyy w szafie stoi kilka , których właściwie w ogóle nie używam , więc jakby ich nie było , a tak realnie to chodzę z jedną póki nie padnie , kiedyś zmieniałam latem na jasną ale ostatnio od kilku lat chodzę cały czas z tą samą więc praktycznie mam jedną i właśnie musze kupić nową bo aktualna misię zaczyna rozpadać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pytanie do Barowiczek pijących białko - czy to coś w ogóle daje ? A jeżeli tak to co ? bo się zastanawiać zaczęłam jakby tu sobie tkankę tószczową zastąpić mięsną możliwie małym kosztem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ją tak szkolili na AWF lata temu na ile to prawda? ma ktoś jakieś inne info z fachowych źródeł? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-22 o 12:48 |
|
|
|
|
#2442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi rozbujało metabolizm calkiem niezle. Już nie dietuję ( dieta zla) a waga nie skoczyła do goey, minimalnie coś tam nawet w dół leci jak przypilnuję co jem. Cytat:
, no a jak masz dużo białka w normalnej diecie to proszkowe raczej darować. Ja nie jem mięsa , mleka przetworow mlecznych , czasem jakiś ser żółty, ale też niespecjalnie, więc muszę skąś to bialko brac ;-)Jak sie ćwiczy to zamienia w mięsień, ale jak nie ćwiczy to przyspiesza przemianę materi. Tak jak dieta dukanowa coś. Fachowych zrodel w necie pewnie cale stado, ale to netowe żrodla, więc z wiarygodnością bywa pewnie roznie. Dawno temu widzialam coś fajnego na ten temat, ale nie wiem czy uda mi sie znależć bo nie pamiętam gdzie i teraz nie widzę
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-04-22 o 12:59 |
||
|
|
|
#2443 |
|
Panaroja
|
Hmmmm , ćwiczyć troszkę ćwiczę , ale z drugiej strony te białka mają taki obrzydliwy smak jak mleczne koktaile znienawidzone przezmnie od zawsze
Śnieżka ma takie białko z jakimiś śladowymi węglami , ale nie chce go pić bo się jej cafa , może spróbuję jej podpić .Albo przynajmniej popacze sobie na opakowanie , może tez jakoś podziała
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz kapuję |
|
|
|
|
#2445 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale ja ostatnio nie pijam bo mi szkoda na to dziennego limitu kalorii ![]() Zastąpić małym kosztem chyba się nie da, może interwały żeby spalić tószcz? Przynajmniej są krótkie. Ale też bez diety g... dadzą. Chyba każdy namiar się odkłada, nie tylko odżywki. Więcej białka (z obojętnego źródła) rzekomo przyspiesza metabolizm. |
|
|
|
|
#2446 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
tylko organizm domagał się kawy, kolejna masakra, niby się nie czułam zmęczona ale głowa cały czas ćmiła i przestała mnie boleć w magiczny sposób dopiero po kawie 8 dnia...o, mam tak samo ![]() Cytat:
nie lubię chuść, znowu mam biust w kształcie w i niepasujące staniki
|
||
|
|
|
#2447 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
Zrobiłaś mi poniedziałek Właśnie! A ja mam od dwóch dni fazę na koklajle owocowe - jak nigdy. Dzień zaczynam od wrzucenia do blendera banana, mandarynki, jabłka czy co tam wpadnie pod rękę. Smaczne, więc postanowiłam nie sprzeciwiać się mojemu organizmowi: chce, to ma
|
||
|
|
|
#2448 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
--- zaraz postaram się wkleić foty, ale mam wolny net i coś nie chcą się ładować...
|
|
|
|
|
#2449 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
udało się, pierwsza partia, na początek trochę widoczków:
nadbrzeże w Pafos: widoczek1.jpg widoczek2.jpg miejsce gdzie wykluła się Afrodyta, plaża kamienista niestety, nie miała biedaczka miękkiego lądowania.... widoczek5.jpg widoczek6.jpg trasa mojego codziennego spacerku, do fortu tam na końcu (w lewym górnym rogu) i z powrotem: widoczek8.jpg teren jednego z parków archeologicznych, potem jeszcze powklejam ruinki.. widoczek3.jpg widoczek4.jpg po prawej drzewo z którego ukradłam cytryny ![]() widoczek9.jpg
|
|
|
|
#2450 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2451 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
druga partia, ruinki, których w Pafos pełno, na zdj. nr 2 starożytne ogrzewanie podłogowe łazienki czy coś w tym stylu
ruinki1.jpg ruinki2.jpg ruinki3.jpg ruinki4.jpg ruinki5.jpg ruinki6.jpg
|
|
|
|
#2452 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
i ostatnia porcja fot...
kam i przygodnie napotkany koth, kothów zresztą było tam pełno, cudownie zrelaksowanych, np. odstawiających poranną toaletę na deptaku wśród spacerujących ludzi ![]() kamikoth.jpg kothy.jpg to moja ulubiona fota, na bank musiała to pisać kobita leftright.jpg "offenders will be prosecuted" aż strach pomyśleć co oni robią biednym pieskom.... pieski.jpg sklep gieesu co było jeszcze zabawne, wszystko tam nazywało się "supermarket" nawet kioski nazywały się "supermarket" sklepgieesu.jpg
|
|
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
Kam - mając taką trasę do spacerku nie sposób nie być szczęśliwym
pieski w opałach a my z chuopinem jeśli kiedykolwiek nam przejdzie to chorownie to ruszamy na pobór krwi i badania bo coś mi sie nie podoba taki stan - padamy z osłabienia i spimy kilka godzin dziennie - odpływamy nie mamy sił, zlewa nas pot patologia
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-22 o 18:33 |
|
|
|
#2454 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2455 |
|
Piers do przodu
|
Kameno - odpadłam
|
#2456 |
|
grozi wypollizowaniem
|
N. Mnie dzis zalamal...ale obawiam sie ze wiekszpsc z was nie podzieli mojej zalamki
|
|
#2457 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a powaznie..no wcale nie są az takie straszne te białka w smaku..trzeba się przyzwyczaić ( ze dwa trzy dni) i tyle...potem samo wchodzi. Najgorsze jakie pilam to Ostrowia waniliowa i lody pistacjowe( nie Ostrowi) , te drugie smak mialy nawet ok, ale smrod ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pięknie A koty bosskie Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2458 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Aż się boję spytać o jakim białku piszesz
|
|
|
|
|
#2459 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#2460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Znad padania na wszystko
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Buty fajne Cytat:
Sezon hamakowy uważam za rozpoczęty ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

Macha Wam poniedziałkowo wychudzona
i wywakacjowana 
Bessęsu.

w szafie stoi kilka , których właściwie w ogóle nie używam , więc jakby ich nie było , a tak realnie to chodzę z jedną póki nie padnie , kiedyś zmieniałam latem na jasną ale ostatnio od kilku lat chodzę cały czas z tą samą więc praktycznie mam jedną
i właśnie musze kupić nową bo aktualna misię zaczyna rozpadać 

Śnieżka ma takie białko z jakimiś śladowymi węglami , ale nie chce go pić bo się jej cafa , może spróbuję jej podpić .Albo przynajmniej popacze sobie na opakowanie , może tez jakoś podziała
patologia