|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
czesc dziewczyny! chcialabym zebyscie napisaly w skrocie na jakim etapie przygotowac jestescie? mianowicie bede tez mama sierpniowa, i poza paroma body nie mam jeszcze nic ;p a przegladam wasz watek i chyba pasowaloby zebym zabrala sie porzadnie za przygotowywania! macie juz wozek? lozeczko? wanienke? wyprawke?
ps: prosze przy okazji o dopisanie mnie do listy mam sierpniowych! Termin porodu 18.08.2012 Chlopczyk ;D |
|
|
|
#2672 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Wróciłam.
Boże jak ja się zasapałam Wyleciałam z domu jak z procy, pełna energii i mknęłam takim normalnym swoim dość żwawym tempem z dobre 15 minut i .... nagle zaczęło mi się słabo robić i w głowie kręcić ![]() Już chyba trzeba trochę wolniej spacerować A tak poza tym to miałam wrażenie, że ludzie się na mnie gapią jak na zjawisko jakieś-brzucha wielkiego nie widzieli? ![]() Cytat:
![]() Tu można, ale wyjdź człowieku na miasto to gapią się jak na dziwoląga ![]() Cytat:
![]() Dzoan ja też miałam ostatnio urodziny, nie mogłabyś mi jakiegoś spa też fundnąć, co? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Enlevee no niezbyt fajnie się Twój "teściu" odezwał Chyba nie miał już co zagadać ![]() Ale ludzie to czasem wyczucia wcale nie mają ![]() Z tym karmieniem psiaka to też ich poniosło. I jeszcze Ci wpierają, że to przez Ciebie pies ma alergie
|
||||||
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Arricia napisz na priv do Domciatko zeby Cie dopisala do listy
![]() Cynamonku, może to fałszywy alarm i wszystko jest ok... może jakaś krostka, żyłka i stąd ta kropelka? Spokojnie, będzie dobrze, musi być
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Arricia a Ty z nami zamierzasz być dłużej czy tylko tak na chwilę, bo my dopisujemy mamcie a po jakims czasie one giną....
A co do wyprawek to na bieżąco piszemy która co ma musisz nas troszke nadrobić
|
|
|
|
#2675 |
|
Zadomowienie
|
Ja uciekam Babeczki bo mąż wrócił z pracy - idę do kogoś gębę otworzyć
Miłego popołudnia i wieczoru |
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś usłyszałam od Teściowej: pokaż się grubasku
a potem dobiła mnie moja Mama, która znajomej powiedziała, że nie wysiadam z samochodu bo jestem tak gruba że mi ciężko obie żartem to powiedziały ale kurza dooopa moja wrażliwość podparta burzą hormonów nie zna się na żartach ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znać potem albo jutro czy wsio ok. |
|
|
|
|
#2678 |
|
Raczkowanie
|
dopiero od jakiegos czasu mam wolne i jestem w domu, obrona w czerwcu, zajec prawie nie ma.... duzo czasu wolnego! nigdy nie uczestniczylam w forach, ale przeciez ciąża to same zmiany
i nie tylko w rozmiarze burzuszka... nie mam kogo tak naprawde sie poradzic w wielu sprawach, pomyslalam ze jak zabiore sie do przygotowan szybciej czekanie zleci!
|
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żartuję.... Ludzie tak palną..a my teraz takie wrażliwe....musimy chyba jakies odzywki sobie poszykować na takie głupawe teksty
|
|
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() ale zanim mój mózg ciążowy się rozpędzi to wpierw się wściekam a potem zapominam, co też ja chciałam rzec ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- tak sobie teraz myślę, czy dziś Tż wróci znowu wcześniej... burdel w chałupie mam, no może nie aż taki, że brakuje żeby się kot zesrał na środku pokoju, ale wypadałoby cosik ogarnąć... chyba już nie warto się męczyć co? |
||
|
|
|
#2682 |
|
Raczkowanie
|
haha zaczelam ale co skonczylam watek, 7my, 8my, to pojawia sie kolejny na liscie ;P ladnie gaworzycie.
ok. moze % bedzie latwiej okreslic swoj stopien przygotowan? ja 4%. starting today.... fajnie bedzie miec do kogo sie odezwac )))
|
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale no co zrobić jak ma rację ![]() A mąż wczoraj naśmiewał się ze mnie do swojego brata, że jak leżę i chcę usiąść to robię to jak TAKI GRUBY CZŁOWIEK No subtelny ten mój ukochany ![]() A później stwierdził, że ja nic nie przytyłam tylko brzuszek mi rośnie ![]() I jeszcze mnie pyta: - A ty dalej robisz sobie te zdjęcia co tydzień? - Robię i później jak urodzę też będę robić żeby udokumentować jak wracam z powrotem do formy ![]() - Eee to dwa zdjęcia może zdążysz cyknąć i już! - ![]() On mnie chyba naprawdę kocha skoro nie widzi jak ja przytyłam
|
|
|
|
|
#2684 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------
[/COLOR]tak sobie teraz myślę, czy dziś Tż wróci znowu wcześniej... burdel w chałupie mam, no może nie aż taki, że brakuje żeby się kot zesrał na środku pokoju, ale wypadałoby cosik ogarnąć... chyba już nie warto się męczyć co?[/QUOTE] niewarto "jestes w ciazy,odpocznij sobie!" swiete slowa mojej mamy jak tylko chce sie zabrac do czegokolwiek ;p
|
|
|
|
#2685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
Cytat:
Siemanko ![]() No za tym gąszczem czasem ciężko nadążyć, a co dopiero wyłapać ważne informacje ![]() Czytaj, nadrabiaj i się udzielaj ;-) im nas więcej tym lepiej
|
|
|
#2686 |
|
Raczkowanie
|
chyba jeszcze nie umiem cytowac.....
|
|
|
|
#2687 |
|
Raczkowanie
|
Ide poleżeć,wypiłam już drugą herbate i póki co jest o.k.Cynamon_owa trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!!
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, część mojego poczucia humoru zabił jeden plemnik, który wywołał tę burzę hormonów + dowalił mi kg
|
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
witam nowa mamuske..
tak jak ktoś tu pisał juz,na biezaco wypisujemy co mamy... zjadłam tyle bananow suszonych ze mnie szczęka boli |
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez czarownica1 Czas edycji: 2013-04-22 o 18:02 |
|
|
|
#2693 |
|
Raczkowanie
|
brzmi zachecajaco
dzieki za przywitanie i tez ide odpoczac, gra o tron nowy odcinek!Aha i musze tu jeszcze jakies informacje pouzupelniac... chwila chwila gdzie tu sa "ustawienia".... :P hihi Edytowane przez arricia29 Czas edycji: 2013-04-22 o 18:02 |
|
|
|
#2694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
Cytat:
![]() Poprasowalam i idę oglądać PM :p
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-V
Też oglądamy z Tż Grę o tron
|
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-V
gra o tron kojarzy mi się z kibelkiem, sorry
chyba sobie stąd pójdę bo w łepetynę dostanę
|
|
|
|
#2697 |
|
Raczkowanie
|
;D dobrze ze ten niziołek ma tylko drasniecie na twarzy... on jest moim ulubionym bohaterem ;D a wiecie ze kobiety w ciazy nie powinny spedzac wiecej niz 4 godzinny dziennie przy komputerze? tylko jak tu nie spedzac jak tyle rzeczy to ogarniecia!
|
|
|
|
#2698 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2699 |
|
Raczkowanie
|
ja juz ten zwiazek wyelimonowalam, razem z TZem mowimy ze "udajemy sie na posiedzenie" jak potrzeba haha. wybaczcie za nadmierna szczerosc :P ok na zly temat to schodzi, i odcinek mi sie juz zaladowal
|
|
|
|
#2700 |
|
Raczkowanie
|
Dzis bylam z szwagierka na zakupach i widzialam butki na koturnie 30% taniej Co rzadko zdarza sie w takich sklepach nawet rozmiar byl moj ale wydaje mi sie ze za msc ewentualnie 2 nie dam rady chodzic w takich butach. A Co wy myslicie o butach na koturnie w zaawansowanej ciazy?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

i pozdrawia Was wszystkie tzna Nas mnie chyba też 

Chyba nie miał już co zagadać

i nie tylko w rozmiarze burzuszka... nie mam kogo tak naprawde sie poradzic w wielu sprawach, pomyslalam ze jak zabiore sie do przygotowan szybciej czekanie zleci!