|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Gdzie na wakacje? :)
Witam serdecznie!
Yyy.. to może do rzeczy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Gdzie na wakacje? :)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Morze odpada, bo lubimy również kajaki, czy też rowerki i kąpiel tylko w słodkiej wodzie
![]() ![]() ![]() A o grabinie słyszałem, że jest straszne chamstwo i "buractwo" -że się tak wyrażę ![]() Edytowane przez young515 Czas edycji: 2013-04-22 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
No to jak lubicie kajaki i kąpiel w słodkiej wodzie oraz młode towarzystwo to polecam Boszkowo w ok. Leszna, świetny klimat, czysta woda, duże, fajne pola campingowe lub inne noclegi, jeśli nie lubicie campingów (chociaż te w Boszkowie mają naprawdę niezły standard).
Ale chyb największą atrakcją dla fanów kajaków jest Szlak Konwaliowy - jeden z piękniejszych szlaków kajakowych w Polsce. Ma 37 km, jest po okręgu, przepływa obok wyspy konwaliowej, na której rośnie jedyna w Polsce różowa konwalia. Jeśli pogoda dopisze to może być to świetny pomysł na majówkę.
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
A nie lepiej nad morze? zebrać się większą ekipą, do doków lub pod namiot i masz gwarancję super wakacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja polecam jezioro białe, w wioska się nazywa Okuninka. Jezioro mega czyste, jest tam w lecie co robić, iprezy, dyskoteki, dancingi każdy znajdzie cośdla siebie ceny dobre.... Naprawdę warto się tam wybrać ja byłam juz dwa razy i teraz szukam czegoś innego jeśli macie jakieśfajne propozyzje to piszcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Nieopłacona reklama
Edytowane przez Westalka Czas edycji: 2013-10-23 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Na wakacje najlepiej ruszyć w Polskę. Jak długa i szeroka. Od granicy Polsko-Niemieckiej do granicy Polsko- Czeskiej , Polsko- Ukraińskiej, Polsko -Rosyjskiej aż na Hel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Ja też jestem fanką zwiedzania Polski, ostatnio byłam w fajnym ośrodku http://www.kormoran-niesulice.pl/ polecam szczególnie jeśli ktoś jedzie po to ,aby się wyciszyć i zregenerować siły. Dużo zieleni i sporo możliwości, proponowanych przez Ośrodek, które umilają pobyt.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Obowiązkowo góry
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Ja zapraszam do nas, na Beskid Śląski.
Tak naprawdę u nas znajdziesz najwięcej atrakcji. W takim Zakopanem co masz? Skocznia, Morskie Oko, góry i nic więcej, a u nas? Przepiękne widoki, góry, lasy, zabytki, legendarna przypowieść o Mieszku w Cieszynie, najsłynniejsza granica w Środkowej Europie, czyli Cieszyn - Czeski Cieszyn, możesz przy okazji odwiedzić naszych południowych dwóch sąsiadów, czyli Czechów i Słowaków, zapoznasz się z naszą niecodzienną gwarą i wiele innych Przekonałem?
![]() |
#13 |
BAN stały
|
no tak wakacje, polskie morze jest super ...ale jak ma mi lać cały tydzień to średnio...a lubię się powygrzewać na wczasach i chorwacja bardzo mi odpowiada!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Jestem osobą lubiącą podróże po Polsce. W zeszłym roku byliśmy z rodziną k.Wejcherowa w naprawdę fajnej agroturystyce w miejscowości Zamostne dokładniej w Agroturystyka „Orlinek” Nie sposób było się nudzić spacery, przejażdżki rowerowe, konne, spływ kajakiem. Ceny również nie były wysokie, a naprawdę było warto jechać. Polecam również dla rodzin z dziećmi.
Edytowane przez sonia_12 Czas edycji: 2014-06-11 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Zamek Czocha mi się marzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Jeśli lubicie spędzać aktywnie czas to góry, góry i góry
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
A znacie jakieś sprawdzone miejsce gdzie można poznać wielu młodych ludzi?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Mielno
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
A co sądzicie o Władysławowie? Może znacie jakieś kwatery gdzie można poznać ludzi w wieku studenckim?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Polecam wyjazd do Ustronia Morskiego i zatrzymanie się w https://www.infoliniaturystyczna.pl/...3068486a391626 Ośrodek na prawdę godny polecenia warunki i obsługa bez zarzutów. Spacerkiem do plaży jakieś 150 metrów to nie dużo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ustronie Morskie ... dawno temu tam byłam, ale całkiem dobrze wspominam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
A ja na wakacje polecam Dwór Podlaski w Perlejewie. Odkryłam to miejsce w długi weekend majowy. Wybraliśmy się tam ze znajomymi. Wynajęliśmy cały dworek, który mieliśmy do własnej dyspozycji. Piękna okolica, cisza, spokój, mnóstwo zieleni w okół. Do Bugu bliziutko. Piękne i stylowe miejsce. Nie był to tani nocleg, ale warto czasem trochę dopłacić by spędzić noc na wysokim poziomie. Nie udało nam się skorzystać z basenu bo było jeszcze zbyt chłodno, za to wykorzystaliśmy dostępne rowery na maksa. Odkrywam Podlasie, na pewno będę tam wracać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Może zainteresuję Cię Kudowa Zdrój. Jeśli nie wiesz co zwiedzać, trzeba zatrzymać się w Hotel Adam&Spa ( www.adamspa.pl ) , który oferuje różne wycieczki po górach czy Czechach i wie gdzie się zabawić
![]() ![]() Edytowane przez zieloneavocado Czas edycji: 2015-08-03 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Jeżeli jesteś młodą osobą poszukującą dobrej zabawy to ja proponuję:
xxx tanio, super imprezy i fajne miejscówki ![]() ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2024-05-23 o 14:25 Powód: link , zgłoszenie Z5a09b80162d4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
W tym roku myślę o Borach Tucholskich albo okolice Nowego Sącza. Bogata, niezdeptana tak turystami przyroda, ruiny zamków, dworków, no i bogate zaplecze agroturystyczne. Atrakcji wodnych szukam na stronie xxx
Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2017-07-25 o 07:03 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
My byliśmy w Boszkowie, malownicze jezioro, mała miejscowość turystyczna, z dziećmi polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Augustów, miasto typowo turystyczne. W samym mieście jak i najbliższej okolicy kilka jezior + kanał Augustowski. Szczególnie polecam rejsy statkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Tak jak koleżanka powyżej polecam Augustów i okolice.
Niesamowicie piękne miasto z legendarną restauracją Albatros, w której, ponoć, kiedyś bawiła się słynna Beata, piękne bulwary i mnóstwo zieleni dookoła ![]() Rejsy statkiem niesamowity relaks i odprężenie. Według Milki Augustów to najmilsze miasto w Polsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.