|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Cytat:
|
|
|
|
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I dawaj fotki zakupów, bo zaglądam tu od rana i nic |
|
|
|
|
#3783 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() u mnie rekord >> nie byłam na ciuchach ok 3 tyg. / bo akurat nei byłam W Polsce/ ... w piątek za to u mni w miesci nowego sh / z tej " sieciówki" do której właśnie chodze/ i właśnie nie wiem 1. iść na otwarcie nowego / dzikie tłumy będą/ 2. czy na nowy towar do innego / ale z tej sieci/ .... i pewnie bedzie mało ludzi. ale z drugoiej strony moga dać kiepski towar, a co lepsze do nowego. |
|
|
|
#3785 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to teraz nic tylko wyjechać z placu, zdać i śmigać na miasto ![]() daawno nie byłam w SH, czas upchnąć tak rzeczy, żeby zrobić troszkę miejsca w szafie i już wymowka na buszowanie ![]()
|
|
#3786 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Mam pytanie do Lumpeksoholiczek z Łodzi. MACIE JAKIES GODNE POLECENIA LUMPKI NA WAGĘ W ŁODZI? Wątek dotyczący adresow jest juz mocno nieaktualny bo pozamykali szereg ciuszków szczególnie w środmiesciu. Interesuje mnie raczej WAGA, najchętniej Górniak, Dąbrowa, Widzew Wschód. Tam gdzie byłam to wszędzie wycena, gdzie się kompletnie nie opłaca... PS Ma ktoś doświadczenia z lumpeksem który otworzył się w tamtym roku koło rynku Górniak? Nie chce mi się jechać w ciemno. |
|
|
|
#3787 |
|
Raczkowanie
|
To ja się w końcu pochwalę, ale niestety nie mam wszystkich ubrań ze sobą, więc reszta później
Piszę magisterkę i dlatego nie mam zbyt dużo czasu, ale na łażenie po SH zawsze jakaś chwila się znajdzie 1. Koszula mgiełka, rdzawy kolor, minusem jest rozmiar bo 44, ale mama mojego TŻ zmniejszy (jest krawcową ) cena: 12 zł2. Gorsecik w kropki, nowy, tutaj rozmiar 40, czyli też na mnie za duży, ale zrobimy j. w. 12 zł3. Gorsecik, rozmiar dobry, ale w cyckach za duży więc miseczka do lekkiej przeróbki cena: 5 zł (stałam już w kolejce do kasy i pomyślałam, że obejrzę jeszcze pudło z paskami, a tam czekał na mnie ten gorsecik, moja radość była nie do opisania ) 4. lampka 18 zł, do dokupienia klosz Sorki za jakość, było robione telefonem :/ Edytowane przez aguskowatosc Czas edycji: 2013-04-22 o 16:15 |
|
|
|
#3788 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W kazdym razie proste pytania byly, jak sie przeczytala ksiazke to nie ma bata zeby nie zdac ![]() [1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4043159 3]Podwójne gratulacje [/QUOTE]dziekuje ![]() Cytat:
![]() Wstawie fotki za chwil pare, maz dopiero co wyszedl wiec moge oficjalnie wylozyc wszystko na wierzch.. boooo jak wracalam to zaszlam do innego lumpa i oniemialam jakie cuda byly ![]() Kupilam torebke, tak mi sie spodobala i dalam 42 zl do tego 3 paski wzielam i top RI.. a jaka fajna sukienke ASOS Black widzialam, taka skladajaca sie z drobnych hmm nie wiem jak to okreslic, ale ciezka byla bardzo.. jak znajde na necie to pokaze, choc ja mam problem ze znajdywaniem. Widzialam jeszcze torebke MIU MIU, ale pewnie podroba, chyba ze wiecie co ma oryginal a co podroba? czym sie roznica? bo to na bank byla skora.. no i teraz najgorsze.. torebki nei moglam ukryc wiec ja przynioslam, maz wkurzony bo nie mamy budzetu a ja wyciagalam kase z kredytowki ![]() No i dzis w sumie zaplacilam jakeis 70zl
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2013-04-22 o 16:55 |
|||
|
|
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znam te historie. Moja mama całe życie ukrywała przed ojcem zakupy ciuchowe hehehehehe. Kiedyś nawet wepchała coś pod wannę, bo tato się zbliżał ale ściema, co do ceny zawsze jest.
|
|
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
1. Torebka, moja milosc
![]() Anna Smith New York - ok 42zł-45 ![]() 2. Bluzeczka River Island, totalnie urzekla mnie kolorami i krojem, broszka ulamana, ale i tak by mi sie nie podobala, wiec do wywalenia. 3. Trzy cienkie paski, potrzebne mi sa do zakietu. Za te trzy rzeczy łacznie z torba dalam ok 55zł ![]() 4. Spodniczka mini marki EDM (?) w ogole marki nie znalazlam takiej w necie. Kolor dosc oczodajny, nie wiem czemu ja wzielam, bo jestem blada, ale do rajstop moze bedzie ok ![]() dodatkowo o rozmiar za duza, ale pasek dam i bedzie git. 5. Sukienka Jasmine London ledwo tylek mi zakrywa (foto troche z gory robione).. dekolt zabojczy (biustonosz two size bigger poszedl w ruch ![]() na zdjeciu dalam kulki pod cycki, dlatego tam przebija kolor zolty po prawej :P Zastanawiam sie czy doszyc czarny pas na dole czy sprzedac. Za te dwie dalam ok 18zł (to w innym lumpku) Widzialam CUDOWNĄ unikatową parkę, rekaw 3/4 marki hmm Lulu+red albo na odwrot.. nie wiem co to.. ale byla SUPER! w pasie gumeczka, na dole gumeczki i wzor.. ptaszki kolorowe ale takie sliczne i wieze eiffla, doslownie ta kurteczka, plaszczyk czy jak to nazwac.. wygladala na drogą, unikatową.. ahhhhhh + Byla sukienka marka "asos black" zlozona z metalowych jakby kulek (?) nie cekiny.. niestety nie umiem jej znalezc Byla jeszcze jedna torebka Anny smITH, dodaje obrazek najpierw wygrzebalam wlasnie ta i juz wzielam bo kosztowala jakeis 35zl ale jak dorwalam wczesniejsza.. to mowie WOWW tej juz nie chce tzn no chce ale nie mam tyle kasy
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2013-04-22 o 17:59 |
|
|
|
#3792 |
|
Zadomowienie
|
Anecka sukienka boska! I jaką masz figurę super
|
|
#3793 |
|
Raczkowanie
|
Ehhh, ja też ukrywam przed mężem, kombinuję, kręcę, wożę w bagażniku i czekam, aż będę sama na chacie i moje łupy powyciagam
![]() Anecka, ale kolorowiaszcza ta torba, i chyba trochę podniszczony spód ma ?
|
#3794 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo fajne zakupy , torebka jak kolorowy ptak, ciekawa ![]() Cytat:
, niezły pomysł ![]()
|
|
#3795 |
|
Rozeznanie
|
moje dzisiejsze
bluzka koronkowa atmosphere 1zł (jest bez rękawów, dlatego z marynarką zrobiłam zdjęcie, bo sama średnio wygląda) spódniczka, z zipem z tyłu, 18zł aż ;/ biała bluzka M&S, 2zł kupiłam jeszcze bokserkę za 10zł, ale już żałuję ;/ a z tą białą mam trochę problem, bo ma usztywniane miseczki, w kolorze nude, ale powyżej i poniżej ich jest podwójnie ten biały materiał i się odznaczają te miseczki ;/ i jeszcze śliczną bluzeczkę a'la gorset w kwaitki z Zary za 12zł znalazłam, sama nie wiem czemu nie wzięłam jej zamiast tej bokserki. a jak pójdę po nią jutro to mama mnie już chyba naprawdę z domu wyrzuci bo już dzisiaj był dym a jak powiedziałam że jadę z nimi jutro do Kielc to sobie skocze do jednego lumpka (na wagę!) to już wgl
|
|
|
|
#3796 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam dziś fioletową sukienkę RI.
Moja się pierze, więc wstawiam fotkę z internetu. Zastanawiam się gdzie w niej wyjdę ![]() I jeszcze brązowa kopertówka. |
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj też mierzyłam boską sukienkę z RI, ale niestety była sporo za duża
![]() Kupiłam za to spodenki i dwie bluzeczki/bokserki do ćwiczeń, więc w końcu mam skompletowany strój
|
#3798 |
|
Raczkowanie
|
lovecranberries śliczna sukienka
byłam dziś w SH i kupiłam za 3 zł białą koszulę męską (mam fioła na punkcie takowych koszul ) marki Marks&Spencer
|
#3799 |
|
Rozeznanie
|
Weszłam dziś do sh z zamiarem kupienia torebki, a wyszłam z bluzką i spódnicą
Jakoś nie mogę trafić na fajną torebkę w sh...1. Bluzka Coolcat, 6 zł 2. Nadruk z bliska ![]() 3. Spódniczka w kwiaty Miss Selfridge, 4 zł
Dorośli są naprawdę bardzo dziwni. Edytowane przez LostInTranslation Czas edycji: 2013-04-22 o 19:27 |
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kiedyś kupiłam jeszcze krótki neonowy top-bokserkę z H&M sport i drugą białą, ale nie pamiętam firmy ![]() Teraz jeszcze będę polowała na jakieś fajne legginsy ![]() Jutro postaram się wrzucić zdjęcia
|
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio przytachałam do domu spodenki adidasa i sportowy stanik taki zabudowany. Miałam jeszcze w rękach takie śliskie czarne legginsy idealne do biegania, ale... ja nie lubię biegać
|
|
|
#3804 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki i dzieki za komplement :roza ![]() Cytat:
![]() Hahaha Ty przynajmniej masz gdzie zbunkrowac choc pewnie maz czasami bagaznik otwiera? a ja to nie.. bu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2013-04-22 o 19:45 |
||||||
|
|
|
#3805 |
|
Raczkowanie
|
Na szczęscie ja mam swoje auto i on swoje, także mam gdzie chować przed jego czujnym okiem. Czuję się sholikiem, czy jak tam się określić
|
#3807 |
|
Przyczajenie
|
baby mogę się dołączyć do wątku?
![]() do sh bywało, że chodziłam regularnie, dokładnie wiedziałam gdzie i kiedy są dostawy. Całe szczęście trochę się opamiętałam, chodzę rzadziej i jestem bardziej wybredna ale za to oszczędzam ;P w każdym razie moje dzisiejsze łupy (kombinezon i bluzeczkę z baskinką) wklejam poniżej. Wstawiałam już te zdjęcia do szafy bo nie byłam pewna swojego wyboru (próbuję zmienić trochę styl ubierania i jeszcze trochę błądzę ). skończyło się na tym, że baskinkę zostawiam a kombinezon sprzedaję ![]() P1070909.jpg P1070908.jpg Edytowane przez dariawyl Czas edycji: 2013-04-22 o 20:32 Powód: roztargnienie |
|
|
|
#3808 |
|
Rozeznanie
|
I dzisiaj znalazlam spodniczke za chyba 17 czy 19 zl, taka sama kupilam z pol roku temu w tym samym lumpie za 8zl
|
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A te miseczki zawsze możesz wypruć i po problemie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

i jako jedyna zdalam.

więc miseczka do lekkiej przeróbki cena: 5 zł (stałam już w kolejce do kasy i pomyślałam, że obejrzę jeszcze pudło z paskami, a tam czekał na mnie ten gorsecik, moja radość była nie do opisania 

W kazdym razie proste pytania byly, jak sie przeczytala ksiazke to nie ma bata zeby nie zdac 

ledwo tylek mi zakrywa (foto troche z gory robione).. dekolt zabojczy (biustonosz two size bigger poszedl w ruch