|
|
#2461 | |||
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
![]() Cytat:
oraz koty Cytat:
Zdrowia Jęczmień mi rośnie Baru, jak wykopać cholerę? W życiu ustrojstwa nie miałam, w necie znalazłam m.in. o pocieraniu obrączką, okładach ze świetlika i zielonej herbaty i iściu do okulisty, jak nie przejdzie po kilku dniach... Edit: szczycik jęczmienny |
|||
|
|
|
#2462 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2463 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Spotkałam się z Goldlight, ale babka z ikrą I fajowy prezencik od niej dostałam, siedzę i wącham. A małż wrzeszczy, że mu się nie podoba, burak jeden ![]() Kam -jak powrót na jogę po przerwie?? A w ogóle, to na zorganizowanym wyjeździe byłaś, czy na własną rękę?? Bo mnie zainspirowałaś owym mieszkaniem do wynajęcia...
- Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo Edytowane przez Murszafka Czas edycji: 2013-04-22 o 20:18 |
|
|
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
fajnie
Cytat:
![]() W gorszych przypadkach (jak miałam spuchnięte całe oko i pół policzka ) smarowałam świetlikiem ![]() Kameno foty Zabrała się wreszcie za podatki i padam od nadmiaru myślenia mądrze byłoby w jednej firmie pracować i nieć jeden PIT, serio proste by życie wtedy było
|
|
|
|
|
#2465 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ile masz tych pitów? ile z tego to umowa o pracę, ile dzieło, ile prawa autorskie?
|
|
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Nindżopesz
|
Pamiętaj, że obrączka musi być poświęcona w Watykanie, kosztować około 7 tys i być medalikiem miłości.
|
|
|
|
#2468 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
bez watykanu oko wypadnie i zzombiejesz
|
|
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2470 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2471 |
|
|
W końcu wiadomo, że tu same stare panny i kaszaloty...
Ale to może być dowolne złoto
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
ja pożyczałam
dezynfekowałam i jazda pomagało mi - nigdy jęczmień nie dotrwał dnia drugiego---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
np ja całe spieniężyłam
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-22 o 21:13 |
|
|
|
|
#2473 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edit: obadam jeszcze końcówki kabli do wzmacniacza (M. ma zadatki na audiofila :P ), bo aż dziwnie tak bez złota zupełnie ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-04-22 o 21:21 |
|||
|
|
|
#2474 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plus jeden za sprzedaż akcji i to on mi problem sprawił bo musiałam przeczytać ileś tam stron żeby dojść do tego że te akcje muszę wpisać do innego PITa i złożyć 2 PITy ![]() ogólnie ja wiem że to jest proste, umiem se policzyć, bo co roku mam takie akcje z milionem PITów ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2475 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No so Ty jak obrączka to obrączka ![]() Cytat:
![]() aileenn ja wiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak moja fiefiórka ![]() Cytat:
kolejki pod bankomatami widziałaś?
|
|
|
#2478 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja kcem na cypr
![]() kam -a z kim byłaś?
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2480 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamena
super wakacje i kothy Jaglaną lubiłam, ale mi przeszło :biggreen: ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Rejczelku zdrówka! I pachnącego wieczorku wszystkim. Nie dam rady nadrobić Baru
|
|
#2481 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zrobiłam se test preferencji wizualnych i oto wynik:
Based on your ratings, only 2% of people (roughly 0 out of 10) from Poland share your visual preferences! to by kurna wiele wyjaśniało
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co on w ogóle testuje ? bo chyba nie po prostu to jakie kształty kolory itp nam się podobają?
|
|
|
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Fitam!
Z pod padającego deszczu! Kothy są fantastyczne! ![]() ![]() Cytat:
Testowałam tylko złoto i herbatę. Na mnie działa ok. 4-5 dna pęka. Herbatę przykładam bardzo ciepła a złotem pocieram z oby stron jednocześnie (wiec łatwiej mu pęknąć).
|
|
#2484 |
|
Nindżopesz
|
Też kce, gdzie to można zrobic?
|
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#2486 |
|
|
Udział Polaków w teście skoczy do 400% w stosunku do tych z dnia wczorajszego
![]() Dobry!
|
#2487 |
|
Nindżopesz
|
Znalazłam jakiś, 35% Polaków ma taki gust jak ja.
|
|
|
|
#2488 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
non stop tam z katarem chodziłam... a tak już na poważnie, to szczęśliwość zależy wg mnie od naszego nastawienia, np. dziś rano idąc pomiędzy blokami do metra w padającym deszczu też czułam się szczęśliwa Cytat:
Cytat:
Cytat:
co do wyjazdu, byłam na zorganizowanym last minute, na własną rękę nie pomyślałam nawet że można... zresztą to byłby większy stres a ja nie chciałam mieć nic na głowie... o mieszkaniach do wynajęcia dowiedziałam się od zapoznanego przypadkiem Greka, który takowe sobie tam właśnie wynajmuje za 150 euro, luksuśne kosztują ze dwa razy więcej, co i tak w porównaniu do cen warszawskich jest dość szokujące... a tak w ogóle teraz jest bardzo dobry okres do kupowania tam nieruchomości bo Angole na gwałt pozbywają się domów i mieszkań i ceny bardzo zachęcające. ech, chciałoby się...... ![]() sama byłam potencjalne osoby towarzyszące albo nie mogły albo nie chciały, a ja musiałam wziąć urlop teraz bo zapewne w dalszej części roku i na 100% w pierwszej połowie następnego będę mieć z tym problem...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co do urlopu to miałam identycznie, powiedzieli mi że jak chcę jechać to teraz i w tydzień się zorganizowaliśmy na wyjazd ![]() |
||
|
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po takich spacerach mam naładowane baterie po prostu. 2. ano wiemy wiemy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-23 o 11:44 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

patologia 

mądrze byłoby w jednej firmie pracować i nieć jeden PIT, serio proste by życie wtedy było