Panny Młode 2015 cz. 2 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-21, 22:03   #4441
Vallotka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 2

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość

co się stało? ;((
Tak ogólnie to ktoś bardzo bruździ w naszym związku z Tż i wyszłam na tą najgorszą plotkarę i kłamczuchę przed rodzicami chłopaka.
Vallotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-21, 22:15   #4442
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vallotka Pokaż wiadomość
Tak ogólnie to ktoś bardzo bruździ w naszym związku z Tż i wyszłam na tą najgorszą plotkarę i kłamczuchę przed rodzicami chłopaka.
brzmi bardzo niefajnie... ;/ a sprostowałaś tą sytuacje czy nie miałaś ku temu okazji?

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-21, 22:19   #4443
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
To ogień ziemski będzie im ochłodą w porównaniu do piekła w małżeństwie

Bierz się za pisanie jakiejś poezji, twoje opisy pobudzają wyobraźnię
Stary 2013-04-21, 22:26   #4444
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
brzmi bardzo niefajnie... ;/ a sprostowałaś tą sytuacje czy nie miałaś ku temu okazji?
Jeszcze nie. Dopiero dzisiaj wyszła ta afera. Okazję będę miała dopiero w sobotę. Trochę tż sprostowywał ale to nie to samo przez telefon co osobiście.
Stary 2013-04-21, 22:40   #4445
zuzulka_89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
zuzulka - nie zarejestrowałam Cię, a ty jak widzę masz już konkretną datę, dodać Cię do listy?
Prosiłabym

Ta data na dzień dzisiejszy jest konkretna. Mam nadzieję, że nic jej nie zmieni, choć wielu osobom ona się nie podoba.

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Byłaś na Balu Podchorążego 2012 we Wrocławiu?

Za pracę będę trzymać kciuki Bo sama idę na rozmowę jutro
Na Balu w Warszawie

A za rozmowę nie dziękuję co by nie zapeszać

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Jeszcze nie. Dopiero dzisiaj wyszła ta afera. Okazję będę miała dopiero w sobotę. Trochę tż sprostowywał ale to nie to samo przez telefon co osobiście.
Kurcze...cholernie nie fajna sprawa. Mam nadzieję, że uda Ci się wszystko wyprostować. Najważniejsze aby Twój TŻ stał za Tobą murem i Cię mocno wspierał. Może wtedy ten ktoś zrozumie, że się mocno kochacie i nie jest w stanie was zniszczyć.
zuzulka_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-21, 22:42   #4446
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzulka_89 Pokaż wiadomość
Najważniejsze aby Twój TŻ stał za Tobą murem i Cię mocno wspierał. Może wtedy ten ktoś zrozumie, że się mocno kochacie i nie jest w stanie was zniszczyć.
dokładnie

BLOG

Stary 2013-04-21, 22:49   #4447
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:

Kurcze...cholernie nie fajna sprawa. Mam nadzieję, że uda Ci się wszystko wyprostować. Najważniejsze aby Twój TŻ stał za Tobą murem i Cię mocno wspierał. Może wtedy ten ktoś zrozumie, że się mocno kochacie i nie jest w stanie was zniszczyć.
TŻ mnie wspiera i będzie wspierał bo wie jaka jest prawda. Taka drobnostka nas nie zniszczy ale bardzo mnie denerwuje i swoją drogą jest mi przykro.
Stary 2013-04-22, 08:36   #4448
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Poza tym w tym tygodniu mam zamiar podskoczyć do kościoła i zapytać się o wszystkie formalności typu co potrzebne jest przy zapisie na konkretną datę.

A wisienką na torcie jest to, że w piątek wieczorem do mnie zadzwonili i w środę i czwartek idę na rekrutację do nowej pracy ;D trzymajcie za mnie kciuki!!!
do zapisywania sie w kościele przynajmniej u mnie nic nie było potrzebne w wakacje mamy podskoczyć wpłacić zaliczkę 50zł
za rozmowę!
Cytat:
Ale jestem wściekła. Jak usłyszycie o jakimś zabójstwie to będę ja.
ja mam jakąs czarną serię ostatnio...już sobie sama ze soba nie radzę.
Cytat:
TŻ mnie wspiera i będzie wspierał bo wie jaka jest prawda. Taka drobnostka nas nie zniszczy ale bardzo mnie denerwuje i swoją drogą jest mi przykro.
Wszystko się ułoży ale co się nerwów napsuje przez takie sytuacje...jeju zabiłabym!

tymczasem z rana do śniadania idę oglądać film o poprawczakach...
Stary 2013-04-22, 10:12   #4449
olusia92
Rozeznanie

Cześć wszystkim.
Witam nowe Pm-ki

Tyle ostatnio u mnie się działo że jakoś nie miałam natchnienia by z Wami popisać. Sprzeczka z Tż, brak pracy jakoś to wszystko mnie dobija, a na dodatek jeszcze wypadek dziadka na szczęście nic mu się nie stało. W ogóle mieliśmy jechać gdzieś na weekend majowy z Tż, ale wszystkie plany się posypały bo jednak zdecydował się na kupno samochodu i jestem taka wściekła, że masakra. Niby stwierdził, że jak się teraz nie uda to pojedziemy na kolejny długi weekend tzn. 30.05-02.06, ale to kurcze niech pierwsze nie obiecuje a potem od tak zmiana decyzji. Może za bardzo się tym przejmuje ale tak już jest drugi rok z rzędu, że zawsze coś wypada.
Wszelkie przygotowania również stanęły w miejscu i na razie mamy tylko salę. Dopiero gdzieś na przełomie maja-czerwca będziemy załatwiać zespół, fotografa i kamerzystę. Znając moje szczęście Ci co będą Nam się podobać będą mieli zarezerwowany termin. Ahh... tylko ta pogoda mnie pociesza bo słonko świeci i cieplutko jest.

lady17 super sala, bardzo ładna.

olusia92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 10:23   #4450
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:

Ps. Poza tym mogę pochwalić się, że doszliśmy z TŻem do porozumienia co do wyboru fotografa i videofilmowania naszej uroczystości ^^
Zdecydowaliśmy się skorzystać z usług :http://www.filmowewesele.pl/
Zaraz piszę do nich uzgadniać konkrety
Poza tym naszym fotografem zostanie facet, który robił zdjęcia podczas Balu Podchorążego 2012 i zrobił nam tak cudowne zdjęcia z tzw. "zaskoczenia", że stwierdziliśmy oboje, że to on będzie nam robił fotki ^^.
Poza tym w tym tygodniu mam zamiar podskoczyć do kościoła i zapytać się o wszystkie formalności typu co potrzebne jest przy zapisie na konkretną datę.

A wisienką na torcie jest to, że w piątek wieczorem do mnie zadzwonili i w środę i czwartek idę na rekrutację do nowej pracy ;D trzymajcie za mnie kciuki!!!
ile fajnych wieści trzymam kciukory za wszystko

Cytat:
współczuję takich sytuacji
Cytat:
Tyle dobrze, że cię wspiera. Znam wiele przypadków, kiedy to TŻ idą za zdaniem mamusiek/tatuśków i nie potrafią stanąc w obronie swojej kobiety

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 10:43   #4451
Lilly_Lilly
Zakorzenienie

hej jeszcze mnie wkurza sprawa z wakacjami mielismy jechac ze znajomymi ale chyba kolega urlopu nie dostanie wiec niby mielismy jechac sami nad morze ale jak TZ stwierdził ze boi sie ze jak sami to bedziemy sie nudzic i do nikogo "gęby" nie otworzymy to mi sie zrobiło przykro... cieszyłam sie na tydzien sam na sam z TŻtem bo nikt wreszcie nam nie bedzie przeszkadzał (czyt. rodzice) a to ze tamci nie pojada z nami no to trudno i finał tego taki ze odechciało mi sie jechac i powiedzialam ze nigdzie nie jedziemy

na 12.30 ide do fryzjera
Stary 2013-04-22, 11:46   #4452
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilly_Lilly Pokaż wiadomość

na 12.30 ide do fryzjera

Fryzjer dobry na poprawę humoru

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Stary 2013-04-22, 11:52   #4453
existence
Zakorzenienie

Cytat:
hej jeszcze mnie wkurza sprawa z wakacjami mielismy jechac ze znajomymi ale chyba kolega urlopu nie dostanie wiec niby mielismy jechac sami nad morze ale jak TZ stwierdził ze boi sie ze jak sami to bedziemy sie nudzic i do nikogo "gęby" nie otworzymy to mi sie zrobiło przykro... cieszyłam sie na tydzien sam na sam z TŻtem bo nikt wreszcie nam nie bedzie przeszkadzał (czyt. rodzice) a to ze tamci nie pojada z nami no to trudno i finał tego taki ze odechciało mi sie jechac i powiedzialam ze nigdzie nie jedziemy

na 12.30 ide do fryzjera
my zazwyczaj wyjeżdżamy sami i albo kogoś zapoznajemy w hotelu albo nasze wspólne towarzystwo nam wystarcza
Stary 2013-04-22, 12:29   #4454
kzb1
Zakorzenienie

Mój prawdopodobnie w ogóle nie dostanie urlopu w lecie bo zaczynają wydobywanie węgla z nowej ściany
Ale jak nie dostanie urlopu na moje urodziny, to już będę ryczeć cały czas....
kzb1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 12:50   #4455
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
il
Tyle dobrze, że cię wspiera. Znam wiele przypadków, kiedy to TŻ idą za zdaniem mamusiek/tatuśków i nie potrafią stanąc w obronie swojej kobiety
Wspiera i to bardzo.

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość

Wszystko się ułoży ale co się nerwów napsuje przez takie sytuacje...jeju zabiłabym!
Niby ja w niczym nie jestem winna ale mnie to strasznie denerwuje. Nie śpie, nie jem i tylko tak mnie to drażni.

Cytat:
Napisane przez kzb1 Pokaż wiadomość
Mój prawdopodobnie w ogóle nie dostanie urlopu w lecie bo zaczynają wydobywanie węgla z nowej ściany
Wszystko będzie dobrze. Mój w moje urodziny był na uczelni i świętowaliśmy dopiero 3 dni później.
Stary 2013-04-22, 13:12   #4456
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Do wszystkich czerwcowych PM ( w tym i do mnie )

Wklejam podsumowanie zeszłorocznego czerwca.... jak będzie tak zimno u nas jak 06.06.2012 to o swojej "sali" mogę zapomnieć

Najważniejsze wydarzenia pogodowe w czerwcu 2012:
1) Początek miesiąca przynosi nam bardzo niskie temperatury, związane z napływem zimnego powietrza polarnomorskiego z zachodu. Silnie wieje, a w dzień temperatura gdzieniegdzie nie przekracza 15 stopni. Jesienna pogoda trwa do 7. czerwca, kiedy następuje znaczące ocieplenie. Jednocześnie noc z 05/06.06.2012 jest najchłodniejszą w tym miesiącu, w Łebuni na Pomorzu temperatura spada do 0,1 stopnia C
2) Między 07 a 08 czerwca na chwilę się ociepla, ale przełom pierwszej i drugiej dekady miesiąca ponownie przynosi ochłodzenie. Deszczowa i chłodna aura trwa do 15 czerwca. W ciągu dnia mamy co najwyżej 25 stopni, a zdarzały się takie momenty, kiedy było zaledwie 13-15 stopni w najcieplejszym momencie dnia. Nocami temperatury spadały na przeważającym obszarze poniżej 10 stopni, a lokalnie notowano przygruntowe przymrozki. 13.06 w Krzesinach mieliśmy tylko 4,9 stopnia C, a 15.06 w Szczecinku 5,5 stopnia C
3) 16 czerwca rozpoczyna się zmiana pogody. Głębokie niże znad Wysp Brytyjskich sprowadzają do Polski upalną, zwrotnikową masę powietrza i jednocześnie rozpoczyna się okres z upałami i niszczącymi burzami, które trwają do 18 czerwca, a na południu i częściowo na wschodzie do 21 czerwca. Przez te dni temperatury przekraczają w cieniu 30 stopni, dochodząc do 32, nieoficjalnie nawet do 33 stopni. Najcieplejszym miejscem w Polsce był Nowy Sącz, tam 19. czerwca 2012 roku zanotowano 32.4 stopnia C. Potężne burze powodowały zalania, pożary oraz powalały drzewa. Zniszczona została m.in. Wielkopolska i Kujawy, gdzie 16.06. pojawiały się liczne superkomórki burzowe, którym towarzyszyły niszczące porywy wiatru (pow. 100 km/h).
4) Od 22 do 25 czerwca w pozostajemy przyjemnych temperaturach na poziomie 23-28 stopni i mamy wspaniałą, słoneczną pogodę.
5) Od 25 do 28 czerwca znajdujemy się w chłodnych, wilgotnych masach powietrza polarnomorskiego z zachodu, w ciągu dnia mamy zaledwie 15-20 stopni i często pada deszcz.
6) Koniec miesiąca przynosi rozbudowę wyżu, który zapewnia nam wzrost ciśnienia i temperatury. 30 czerwca w Opolu notujemy 32,2 stopnia Celsjusza.

Najniższa dzienna temperatura 6 C / 06 .06 . 2012 /
Najwyższa dzienna temperatura 34.3 C / 30. 06. 2012 /
Najwyższy dzienny opad deszczu 13.5 l / 05. 06. 2012 /

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Stary 2013-04-22, 13:40   #4457
Lenamaa
Raczkowanie

Z r to nie wiem co to za głupi pomysł mój sobie wymyślił że ma być r i już :P
nie wiem, nie wnikam, kłócić się o to nie będę jak chce to niech tak ma
może ma to nam zapewnić szczęście i dostatek
Stary 2013-04-22, 13:42   #4458
karolkao89
Zadomowienie

Na biurku Oli - ja uważam, że na pewno bedzie ładnie gorzej gdyby chodziło o lipiec, bo to zazwyczaj wtedy deszcz czesto pada
karolkao89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 15:20   #4459
zuzulka_89
Zadomowienie

Cytat:

na 12.30 ide do fryzjera
Lilly to spróbuj się odfochać i zaproponować wyjazd we dwoje. Tyle, że ustalcie sobie wcześniej co byście chcieli zobaczyć itp itd. Ja z moim TŻem byłam na wakacjach, na które pojechaliśmy ze znajomymi a suma sumarum zostaliśmy sami. Było takie..małe fuck
No ale jak to mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;P
Chodziliśmy gdzie chcieliśmy, wygłupialiśmy się ile się da. Było naprawdę super. Jak mu zaproponujesz boski seks jak pojedziecie tylko we dwoje to nie będzie nawet wspominał o osobach 3. Grunt to dobry argument jak to mówią ;D

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Napisane przez kzb1 Pokaż wiadomość
I po co będziesz ryczeć???
Lepiej "przełóżcie" sobie Twoje urodziny na inną datę. I po robocie.
Kompromis to podstawa.
Mojemu w tamtym roku wypadła służba w moje urodziny. Ale kilka dni później było tak super, że nawet nie pamiętałam tego, że Go w tej chwili nie było.

Poza tym faceci lubią dzielne, zaradne kobitki a nie płaczki. Przeczytaj sobie książkę "Dlaczego faceci kochają zołzy". Pomoże Ci to ;P

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Ex, Na biurku Oli - dziękuję znaczy się nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;D

Edytowane przez zuzulka_89
Czas edycji: 2013-04-22 o 15:21
Stary 2013-04-22, 16:37   #4460
iixi
Zakorzenienie

witam was w ten piękny dzień
mogę się pochwalić, że zaliczyłam egzamin na piąteczke nawet

co do wakacji: my zazwyczaj jeździmy sami bo nigdy się nie umiemy dogadać ze znajomymi co do daty, miejsca i takich tam. Ale ostatecznie i tak jest super w sumie musielibyśmy się rozejrzeć za tegorocznymi wakacjami... jakieś ciekawe pomysły gdzie pojechać/polecieć?

BLOG

Stary 2013-04-22, 16:54   #4461
kzb1
Zakorzenienie

Cytat:
Wspiera i to bardzo.

Niby ja w niczym nie jestem winna ale mnie to strasznie denerwuje. Nie śpie, nie jem i tylko tak mnie to drażni.

Wszystko będzie dobrze. Mój w moje urodziny był na uczelni i świętowaliśmy dopiero 3 dni później.
Cytat:
Lilly to spróbuj się odfochać i zaproponować wyjazd we dwoje. Tyle, że ustalcie sobie wcześniej co byście chcieli zobaczyć itp itd. Ja z moim TŻem byłam na wakacjach, na które pojechaliśmy ze znajomymi a suma sumarum zostaliśmy sami. Było takie..małe fuck
Chodziliśmy gdzie chcieliśmy, wygłupialiśmy się ile się da. Było naprawdę super. Jak mu zaproponujesz boski seks jak pojedziecie tylko we dwoje to nie będzie nawet wspominał o osobach 3. Grunt to dobry argument jak to mówią ;D

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

I po co będziesz ryczeć???
Lepiej "przełóżcie" sobie Twoje urodziny na inną datę. I po robocie.
Kompromis to podstawa.
Mojemu w tamtym roku wypadła służba w moje urodziny. Ale kilka dni później było tak super, że nawet nie pamiętałam tego, że Go w tej chwili nie było.

Poza tym faceci lubią dzielne, zaradne kobitki a nie płaczki. Przeczytaj sobie książkę "Dlaczego faceci kochają zołzy". Pomoże Ci to ;P

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Ex, Na biurku Oli - dziękuję znaczy się nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;D
No w zeszłym roku byłam sama w urodziny bo Ex powiedział, że jemu się nie chce przyjeżdżać bo ma drugą zmianę I było mi bardzo smutno...

A w tym roku to takie okrągłe, więc zależy mi na tym... Ale zobaczymy, do lipca jeszcze chwila
Stary 2013-04-22, 17:04   #4462
iixi
Zakorzenienie

kzb1 w sumie to chyba ważniejsze, żeby w ogóle pamiętał o urodzinach i złożył życzenia? Wiesz, to że nie nie może przyjechać nie zależy od niego - pracuje więc jemu narzucają plan i chyba nie masz się o co złościć czy smucić czy fochać. Zawsze możecie te "urodziny" spędzić razem kiedy indziej Dla mnie dzień moich urodzin to zwykły dzień w sumie, nie lubię ich obchodzić w jakikolwiek sposób

BLOG

Stary 2013-04-22, 17:14   #4463
kzb1
Zakorzenienie

Jak zapomni to będzie wojna
Po prostu wolałabym, żeby ze mną był... jak nie będzie mógł, to będzie mi przykro, ale przecież nie będę mieć focha o to
Stary 2013-04-22, 18:58   #4464
Lilly_Lilly
Zakorzenienie

Cytat:
Chodziliśmy gdzie chcieliśmy, wygłupialiśmy się ile się da. Było naprawdę super. Jak mu zaproponujesz boski seks jak pojedziecie tylko we dwoje to nie będzie nawet wspominał o osobach 3. Grunt to dobry argument jak to mówią ;D[COLOR="Silver"]
jednak sie dogadalismy i bał sie ze to ja z nim bede sie nudzic zarezerwowalismy termin
Stary 2013-04-22, 19:01   #4465
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Do wszystkich czerwcowych PM ( w tym i do mnie )

Wklejam podsumowanie zeszłorocznego czerwca.... jak będzie tak zimno u nas jak 06.06.2012 to o swojej "sali" mogę zapomnieć

Najważniejsze wydarzenia pogodowe w czerwcu 2012:
1) Początek miesiąca przynosi nam bardzo niskie temperatury, związane z napływem zimnego powietrza polarnomorskiego z zachodu. Silnie wieje, a w dzień temperatura gdzieniegdzie nie przekracza 15 stopni. Jesienna pogoda trwa do 7. czerwca, kiedy następuje znaczące ocieplenie. Jednocześnie noc z 05/06.06.2012 jest najchłodniejszą w tym miesiącu, w Łebuni na Pomorzu temperatura spada do 0,1 stopnia C
2) Między 07 a 08 czerwca na chwilę się ociepla, ale przełom pierwszej i drugiej dekady miesiąca ponownie przynosi ochłodzenie. Deszczowa i chłodna aura trwa do 15 czerwca. W ciągu dnia mamy co najwyżej 25 stopni, a zdarzały się takie momenty, kiedy było zaledwie 13-15 stopni w najcieplejszym momencie dnia. Nocami temperatury spadały na przeważającym obszarze poniżej 10 stopni, a lokalnie notowano przygruntowe przymrozki. 13.06 w Krzesinach mieliśmy tylko 4,9 stopnia C, a 15.06 w Szczecinku 5,5 stopnia C
3) 16 czerwca rozpoczyna się zmiana pogody. Głębokie niże znad Wysp Brytyjskich sprowadzają do Polski upalną, zwrotnikową masę powietrza i jednocześnie rozpoczyna się okres z upałami i niszczącymi burzami, które trwają do 18 czerwca, a na południu i częściowo na wschodzie do 21 czerwca. Przez te dni temperatury przekraczają w cieniu 30 stopni, dochodząc do 32, nieoficjalnie nawet do 33 stopni. Najcieplejszym miejscem w Polsce był Nowy Sącz, tam 19. czerwca 2012 roku zanotowano 32.4 stopnia C. Potężne burze powodowały zalania, pożary oraz powalały drzewa. Zniszczona została m.in. Wielkopolska i Kujawy, gdzie 16.06. pojawiały się liczne superkomórki burzowe, którym towarzyszyły niszczące porywy wiatru (pow. 100 km/h).
4) Od 22 do 25 czerwca w pozostajemy przyjemnych temperaturach na poziomie 23-28 stopni i mamy wspaniałą, słoneczną pogodę.
5) Od 25 do 28 czerwca znajdujemy się w chłodnych, wilgotnych masach powietrza polarnomorskiego z zachodu, w ciągu dnia mamy zaledwie 15-20 stopni i często pada deszcz.
6) Koniec miesiąca przynosi rozbudowę wyżu, który zapewnia nam wzrost ciśnienia i temperatury. 30 czerwca w Opolu notujemy 32,2 stopnia Celsjusza.

Najniższa dzienna temperatura 6 C / 06 .06 . 2012 /
Najwyższa dzienna temperatura 34.3 C / 30. 06. 2012 /
Najwyższy dzienny opad deszczu 13.5 l / 05. 06. 2012 /
WTF Skąd to wytrzasnęłaś? A masz dla kwietnia? Bo ten aktualny to dość spora anomalia i raczej nie można się nim sugerować Choć teraz jest perfekcyjnie
Cytat:
Jak mu zaproponujesz boski seks jak pojedziecie tylko we dwoje to nie będzie nawet wspominał o osobach 3. Grunt to dobry argument jak to mówią ;D
Stary 2013-04-22, 20:49   #4466
zuzulka_89
Zadomowienie

Cytat:
jednak sie dogadalismy i bał sie ze to ja z nim bede sie nudzic zarezerwowalismy termin
Gratulcje !!!! A gdzie jedziecie?

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
WTF Skąd to wytrzasnęłaś? A masz dla kwietnia? Bo ten aktualny to dość spora anomalia i raczej nie można się nim sugerować Choć teraz jest perfekcyjnie

A co było jeszcze 3 tygodnie temu na święta ;D Taka zamieć jakiej całą zimę nie było ;D

Ja przynajmniej wiem, że u mnie będzie zimno. ;D
Stary 2013-04-22, 21:33   #4467
karolkao89
Zadomowienie

Cytat:
Gratulcje !!!! A gdzie jedziecie?

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

A co było jeszcze 3 tygodnie temu na święta ;D Taka zamieć jakiej całą zimę nie było ;D

Ja przynajmniej wiem, że u mnie będzie zimno. ;D
nie bedz taka pewna Zuzulka89 z ta pogodą
karolkao89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 23:27   #4468
zuzulka_89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolkao89 Pokaż wiadomość
nie bedz taka pewna Zuzulka89 z ta pogodą
Raczej zakładam, że w lutym będzie zimno niż 15 st C. Od kilku lat luty jest raczej zimny w porywach do lodowaty
Stary 2013-04-23, 09:34   #4469
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:

Tu masz bilans kwietnia 2012 http://www.twojapogoda.pl/bilanse/11...-2012-w-polsce

kurde ja sie boję, że jesli zdecyduję się na tą willę z antresolą i będzie brzydka pogoda to klops

Cytat:

Zazdroszczę my ze wzgledu na wesele raczej musimy sobie odpuścić wakacje przez najbliższe 2 lata. Ale mamy zamiar wybrać się do Krakowa w któryś weekend na human body

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Stary 2013-04-23, 09:39   #4470
existence
Zakorzenienie

Cytat:
witam was w ten piękny dzień
mogę się pochwalić, że zaliczyłam egzamin na piąteczke nawet

co do wakacji: my zazwyczaj jeździmy sami bo nigdy się nie umiemy dogadać ze znajomymi co do daty, miejsca i takich tam. Ale ostatecznie i tak jest super w sumie musielibyśmy się rozejrzeć za tegorocznymi wakacjami... jakieś ciekawe pomysły gdzie pojechać/polecieć?
ja polecam Krete, 2 lata temu się zakochałam i na pewno tam jeszcze kiedys wrocimy my się w tym roku zastanawiamy nad Chorwacja albo Bułgaria bo jeszcze nie byliśmy i musimy odpocząć od arabskich klimatów

w zeszłym roku ja mialam obronę w urodziny TŻ i caly dzien wyrwany z zyciorysu ale nie gniewał się i byl caly dzień ze mna a uczcić urodziny mogliśmy nastepnego dnia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości