|
|
#2491 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
ale nie znaczy to, że musiałam z kimś jechać, prawda?2. uroki pracowe... Cytat:
Pisałam że zależy od nastawienia, bo u mnie głównie tak jest, jak mam doła (jak na początku tego roku) to nic a nic nie cieszy, choć prawdę powiedziawszy może i by ucieszyło jakbym tak w środku doła zebrała się na wyjazd..? tylko, hmmm, jak tu się zebrać gdziekolwiek jak się jest w dole... W każdym razie, na serio uważam, że nasze samopoczucie w dużej mierze zależy od nas samych i że bardzo często nakręcamy się problemami które tak naprawdę problemami obiektywnie nie są, i że z łatwością bylibyśmy szczęśliwsi i bardziej wyluzowani, tylko trzeba nauczyć się rozróżniać rzeczy prawdziwie istotne od nieistotnych, co nie jest takie proste
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2492 |
|
Nindżopesz
|
Wow, jesteś inspiracją dla takiego socjofoba jak ja!
Tylko przeraża mnie Twoje pozytywne podejście
|
|
|
|
#2493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja je ciagle spotykam ![]() Cytat:
- schudlam 2 kg w 3 dni ![]() - chuop mi robi salatki i ryby i wyciska soczki owocowo-warzywne ![]() - jednak zdecydowalam sie na stonehenge i salisbury stone - kilka kamelotow posrodku niczego wkolo owce sie pasa i jako pamiatke ze zwiedzania kamieni mozna sobie kupic pluszowa owce. troche druidek sie krecilo w okolicy podobno w sierpniu mozna wchodzic do okregu w jakies swieto salisbury bardzo mi sie podobalo, fajna architektura, klimat i przepiekna wielka gotycka katedra. - poza tym wczoraj zwiedzalam primarka i inne new looki ![]() - dzisiaj w planach national gallery i moze cos w centrumie zdazymy - jestem beznadziejna - dzwigam aparat w torbie a mam blokade przed wyciagnieciem go i zrobieniem sobie albo czemus zdjecia ![]() Kameno piekne zdjecia
|
|
#2494 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2495 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a, bo ja się od jakiegoś czasu odsocjofobywuję... Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2496 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2.hyhy skądś to znam lepiej nie próbuj , bo dotknąć bezcennego kabla to zbrodnia , a nie daj borze odłączyć ![]() Napiłam się wczoraj białka
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-04-23 o 13:09 |
|||
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
nie widzialam kamieni, wszedzie owce
![]() nie wiem, myslam ze sie w koncu przelamie ![]() wczesniej sie bronilam, pozniej zalowalam teraz zaluje w trakcie bronienia sie - normalnie plakac mi sie chce ze tak reaguje zrobil mi jedno wymuszone w brighton i jedno przed kamieniami nawet nie chcialam patrzec jak wyszlam ale za pol roku czy rok sama bede prosic o te zdjecia ![]() z rosja bylo tak samo a jaka rozpacz, jak mi wszystkie z moskwy przepadly # bo w sumie niezle wyszlam bije sie z myslami - skórzane lity, za kostke, sznurowane, piekne w aldo za £29.95
|
#2498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
x 2---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
niemniej złoty chuopak zazdraszczam i gratuluję wypadu, decyzji i klimatu z fotami - najważniejsze to robić foty otoczenia - who cares że Cię na nich nie ma - przecież foci sie to co się zwiedza a nie się? co nie? ja tam siebie nie lubię na tle widoków, zabytków - dla mnie to łopciach zasłaniam coś co chcę sfocić zatem what's the point? no ale ja tam nie czuje potrzeby posiadania zdjeć własnej persony w ogóle i wcale |
||
|
|
|
#2499 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
i łatwiej go uszyć niż owce ha, fiem! jadę do Stonehenge i otwieram budkę z pluszowymi kamieniami, może to będzie biznes dekady ![]() 2. zaraz, ale Ty się bronisz przed robieniem zdjęć Tobie, czy nie możesz się przełamać żeby wyjąć aparat i pofocić okolice? czy obie wersje naraz? i jaka może być tego przyczyna? bo w sumie trochę to dziwne, szczególnie wersja druga... za to mechanizm z bronieniem się, wymuszeniem, nie chceniem a potem chceniem bardzo dobrze rozumiem
|
|
|
|
|
#2500 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
Rób foty, na początku chociażby temu co dokoła, może potem sam aparat na Ciebie poleci? ![]() Skąd wiesz, że to druidki się kręciły? ![]() Cytat:
Srebro (w odróżnieniu od złota) lubię.Ad. 2 - uzyskałam oficjalne pozwolenie. Okazało się, że faktycznie te kabelki mają pozłacane końcówki, już się pomiziałam ![]() Jęczmień swędzi, ale tak jakby mniejszy niż wczoraj. Z cyklu znalezione w sieci: KLIK. Tym razem się wzruszyłam. |
|||
|
|
|
#2501 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale rozumiem, mam to samo kiedy postanawiam zrobić sobie jakieś zdjęcie z bliska w celu oceny makijażu czy coś. Wyglądam na takich zdjęciach tragicznie, w głowie mam odrobinę ładniejszy obraz swojej osoby i jest przykra konfrontacja z rzeczywistością. Potem zniesmaczona kasuję te foty i łapię doła. Lubię natomiast zdjęcia z daleka ![]() Cytat:
Pluszowe kamienie do tagów! |
||
|
|
|
#2502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie tez mam poczucie ze psuje zdjecie czegos fajnego ![]() ale np. w takim okienku mozna czlowieka ustawic i zrobic ladne zdjecie Cytat:
![]() 2. both ![]() pierwsze - glupia fobia, stres drugie - czuje sie jak debil z wielkim aparatem ale z malym czy komorka tez, po prostu chce sie jak najbardziej wtopic w tlum ale w tlumie w ktorym kazdy bez krepacji pstryka czy prosi obcych zeby go pstrykneli, z takim olewczym podejsciem chyba jednak bardziej sie wyroznia ![]() Cytat:
i tak zrobilam postep, bo jem normalnie, pare lat temu nie jadlabym nic albo w ukryciu ![]() druidki mialy dlugie sukienki, rozpuszczone wlosy, wianki na glowach, albo rzemyki, w rekach patyk i jakas petycje
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
a propo wyglądu - choroba w której prezentuję się saute uzmysłowiła mi że trza jednak wejść drugi raz do tej samej wody - podkłądów mineralnych i dać szansę innym firmom
jesień zima była znośna bo były fluidy ale za nic w świecie nei zdzierżę fluidowania się latem no ale nieszczęsne minerały, te które posiadam EDM, Lumierki i Pixi kiedyś (wszystkie formuły) robiły mi ciasto na twarzy po godzinie, dwóch nawet chuop kiedys mi w Liroju mówi o sweet mader of dżisas, co Ty masz na twarzy - ścieramy to natentychmiast - i między regałami żeśmy ścierali - okropność ukazałą się w lusterku - jakby ktoś na czerwoną pokrytą kraterami skórę chlupnął żółtym ciastem no ale tylko minerały nie szkodzą trądowej cerze - no i co począć - którą firmę testnąć Chodzi mi o trwałość że się z sebum nie wymiesza na ciastolinę Obawiam się jednak, że nie ma dla mnie ratunku, i łudzę się, że to kwestia niepodpasowania formuł danej firmy, gdyż ponieważ jakoś teraz jak je testuję to nic się nie ciastowi - czyli wina leży na 90 % w tym co moja cera produkuje w wysokich temp buuuuuuuu wiecznie pod kokur dwa urodową górkę
|
|
|
|
#2504 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2506 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2508 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
uff, przydźwigałam do chaty 40 litrów ziemi
ale chyba nie starczy i będę musiała zrobić drugą rundkę... w tym roku w końcu zaczynam uprawiać ogród na balkonie, ciekawe czy mi co wyjdzie trochę co prawda późno zaczynam, ale może da jeszcze radę coś sensownego urodzić... na razie planuję rzodkiewkę, zioła, szpinak i pomidorki koktajlowePodkreślone choćby ze względu na to czegożeśmy się przez całe życie nauczyli, co jest ważne a co nie z punktu widzenia obowiązujących "norm" i naprawdę trudno to z siebie otrząsnąć czy nawet uzmysłowić sobie, że to nie jest tak... Cytat:
![]() Cytat:
ale najważniejsze, że jest postęp i że sama to widzisz, z czasem będzie lepiejTak w ogóle to ponownie polecam te proste ćwiczenia (twarzy, ramion, itp.) które robię od jesieni, one bazują głównie na teorii Wilhelma Reicha o pancerzu, który sobie już w całkiem młodym wieku tworzymy, mamy zesztywniałe mięśnie i stawy i to wpływa na nasze zachowanie, taka porządna długofalowa reichowa (psycho)terapia z ćwiczeniami oddechowymi i bardzo prostymi fizycznymi trwa długo ale można ją sobie zrobić w domu, mam nawet knigę, ale jeszcze nie zaczęłam. Terapia pozwala pozbyć się tego co przez całe życie w nas się nawarstwiło i pozwala zmienić charakter, szczególnie pozbyć się "wewnętrznego policjanta" który nas wciąż kontroluje. Na sobie widzę, że nawet te proste zestawy ćwiczeń (z innej knigi, cała sesja składa się z zestawu ćwiczeń + medytacji) regularnie robione dają efekty. Cytat:
|
|||
|
|
|
#2509 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A potem żałować, że się uśmiechał?
|
|
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak a propo targania ciężarów - polecam wózki zakupowe na kółkach - u nas jakaś moda zapanowała wszystkie, zwłaszcza młode kobitki zasuwają tym do pierdonek itp - no i stare od nich zgapiajo - swietna sprawa |
|
|
|
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi to by sie raczej taki wewnętrzny policjant przydal czasem, może bym najpierw pomyslała a potem zrobiła/ powiedziala
|
|
|
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uśmiecham się jak koń i wszyscy wszystko widzą i jakoś przyzwyczajam świat do tego faktu że nie mam tam zęba aż w końcu przestanie to zauważać
|
|
|
|
|
#2513 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a efekty zależą pewnie od danej osoby, u mnie są bardzo widoczne. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2515 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. oj bo biedny jest albo coś ![]() 3. pierwsze co mi wpadło do głowy bez głębszych podtekstów a już nie chciałam swoich kompleksów wywlekać. 4. czasem pewnie bym się śmiała ale do zdjęć nie pozowałabym uśmiechnięta i starałabym się kontrolować. Ale ogólnie o to chodzi? |
|
|
|
|
#2516 |
|
To ja :)
|
Muszę nowa pracę znaleźć
![]() Kilka cefałek wysłałam już wcześniej, ale cisza a eterze, nikt mnie nie chce A ja już serio mam dość, znów dziś się pocztą pantoflową dowiedziałam, że w wakacyjne miesiące możemy zapomnieć o wolnym, bo będziemy zastępować ludzi w innych działach ![]() Mam dość już.
|
#2517 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Helloł
Nie nadrabiam Was, więc nie wiem co słychać Ale kupiłam dziś spódnicę w stylu Redziowym
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
Winterka
![]() Pokaż spódnice ![]() Patrzcie jakie odmiany paszczy. Normalnie niesamowite. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=664885 |
|
|
|
#2519 |
|
Nindżopesz
|
Win, witaj
|
|
|
|
#2520 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.

W każdym razie, na serio uważam, że nasze samopoczucie w dużej mierze zależy od nas samych i że bardzo często nakręcamy się problemami które tak naprawdę problemami obiektywnie nie są, i że z łatwością bylibyśmy szczęśliwsi i bardziej wyluzowani, tylko trzeba nauczyć się rozróżniać rzeczy prawdziwie istotne od nieistotnych, co nie jest takie proste 

Bessęsu.

x 2
Srebro (w odróżnieniu od złota) lubię.
uśmiecham się jak koń i wszyscy wszystko widzą i jakoś przyzwyczajam świat do tego faktu że nie mam tam zęba aż w końcu przestanie to zauważać