Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.11 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-23, 15:28   #3121
czarownica1
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Kathe, łóżeczko ładne i praktyczne bo z szufladą. Oj, żebyś Ty wiedziała jak ja się męczę z zakupami, żeby nie kupować tonami. Nie lubię mieć dużo, ale jak oglądam dziecinne ciuszki to hamuje się jak mogę

She, wielka stopa

Lachryma, Kathe a kiedy wyprzedaże się zaczynają bo ja w takich tematach nie na czasie. Jak coś mi trzeba było to szłam i kupowałam a nigdy nie polowałam
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 15:28   #3122
magolina
Wtajemniczenie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Znów sie najadłam i to słodkiego czarno widze moje wyniki z glukozy.

I się jeszcze wkurzyłam, bo zobaczyłam w Kauflandzie nektarynki po 9.99 zł kg no ale strasznie mi się zachciało i wzięłam 3 no i w domu okazało się, że nie da sie ich jeść, bo po pierwsze kompletnie nie mają smaku nektarynek a po drugie od pestki już gniją i czuć tą zgniliznę dziękuję najadłam się.

W lumpku kupiłam parę ciuszków ale dziś nic specjalnego - zwykłe body, kaftanik, spodenki, rampersy, śipochy. Fajną czapeczkę z Adidasa kupiłam za 1,5 zł i spodnie też Adidasa ale to jak Adaś będzie większy.

Byłam w Lidlu i widziałam te legginsy (została jedna para białych) i stwierdzam że są fajne, ale były tylko 38 i cisnęły mnie w brzuch więc bez sensu je brać. Pojechałam do drugiego z nadzieją że będą większe rozmiary a tam nawet jednej pary nie było. Wszystko szarańcza wykupiła

Aaaaaa i jeszcze Wam napisze, że byłam w laboratorium pytac się pani o tą glukozę i mam przyjechać rano na pobranie, wrócić do domku, wypić w domku glukozę i po dwóch godzinach przyjechać mam rzut beretem do labo i jeszcze będę jechała samochodem więc pani stwierdziła, że spoko luz i wyniki nie wyjdą zafałszowane

Gratki za wszystkie rozpoczete tygodnie i miesiące

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Hej Kochane
Melduję, że żyję i Was codziennie podczytuję

U nas wszystko w porządku. Czujemy się w miarę dobrze jak na 8 miesiąc ciąży Niedawno miałam jednodniowy kryzys bo mała mi chciała brzuch rozerwać, tak kopała cały dzień i wcale to przyjemne nie było do tego jeszcze czułam się gruba jak beczka i stwierdziłam, że nie mam co na siebie włożyć bo wszystko za ciasne i ogólnie tak się użalałam nad sobą Ale już mi przeszło na szczęście Mała też trochę spokojniejsza chociaż rusza się praktycznie przez cały dzień, ale nie tak boleśnie choć czasami jak mi się wepchnie pod żebra to nieprzyjemnie jest. Jakoś trzeba to przetrzymać, dobrze, że już niedługo Powiem Wam, że czuję się już zmęczona tą ciążą i chciałabym już znów bez brzuszka być i ubrać swoje dawne ubrania (o ile w nie wejdę )

Na ostatniej wizycie Milenka ważyła 1600g, ale to było prawie dwa tygodnie temu, więc teraz pewnie blisko 2kg waży Ach już się nie mogę doczekać kiedy ją zobaczę po drugiej stronie brzuszka i przytulę
Fajnie że sie odezwałas, bo ostatnio zastanawiałam się co u Ciebie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
laski patrzcie jakie cudowne koce w cudownym sklepie:

http://www.fabrykawafelkow.pl/254-se...-kocyki/page-2

chce takie!!!!
Jeden nawet by Anna Mucha
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 15:30   #3123
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Jakie wyprzedaże i kiedy

Nigdy maniakiem zakupowym nie byłam, to nie jestem w temacie:P
podobnie jak w styczniu/lutym są wyprzedaże kolekcji zimowych, to w czerwcu zaczynają się w sklepach wyprzedaże letnie. wtedy też planuję kupić część rzeczy typowo letnich na początek dla małej.
Stary 2013-04-23, 15:31   #3124
czarownica1
Zakorzenienie

Tweed, ja też znikam, usiadłam odpocząć i trochę się z Wami rozerwać
Ićććć i wróć, ja pewnie zajrzę pod wieczór, no może ciut wcześniej

En cieszę się, że się cieszysz

Szalony erotyzm i to jest właśnie to... poprawiacie humor na maksa!
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 15:32   #3125
krysiaa2608
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość

No to trzymamy kciuki, żeby sie udało sprzedać...

A w razie W będziecie wozić wózek czy Basię?)
W razie W będziemy chyba pakować Basię do wózka i zapierniczać wszędzie pieszo, bo już taksówką taniej wychodzi jeździć niż tym naszym autem

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
Hey panienki!!!!
Starałam się was nadrobić ale padłam przy kolejnych stronach
Dziękuję za wszystkie kciuki i życzenia powrotu aż miło
Dostałam recepte z 4 lekami i za jakieś 2 dni po wypis.
Co najlepsze dopiero dziś się dowiedziałam, że nie tylko chodziło o pęcherz ale też o zagrożenie wczesnym porodem (to już wiem czemu 2 razy dziennie ktg)
Mam dla was fotki Igorka
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...25840650_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...43075123_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...10363788_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...15400111_n.jpg
Ale miałaś sesję zdjęciową Stópka piękna

Dobra, podjęłam decyzję i na obiad jednak wyszedł chłopski garnek (sorry dziewczyny!) - to wietrzysko na dworze jakoś mnie nastroiło na kiełbachę, kapuchę, ziemniaki, a nie mizerię z jajem

31.07.2013 Basia!

krysiaa2608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 15:33   #3126
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Hey panienki!!!!
Co najlepsze dopiero dziś się dowiedziałam, że nie tylko chodziło o pęcherz ale też o zagrożenie wczesnym porodem (to już wiem czemu 2 razy dziennie ktg)
Mam dla was fotki Igorka
Dobrze, że już z Wami wszystko w porządku, widzę, że brzuszek rośnie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
wróciłam już z pracy

nachodziłam się jak głupia bo w pracy zepsuło się ksero i zrobiłam trochę kursów. U nas okropnie wieje, po tych moich "wycieczkach" to miałam piach w oczach, buzi i nie zdziwie sie jak w majtkach tez

Poczytam co u was a potem lecę robić obiad. Serwuje dzis naleśniki z ruskim farszem ja uwielbiam, mój mąż nie bardzo....ale chyba mogę raz w tygodniu zjeść to co ja lubie co nie?

Ps. kupiłam ochydną sałatkę po drodze do domu i chyba ją zaraz
Mniam, sama bym zjadła takie naleśniki, jak Mężowi nie pasują to ja mogę za niego

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Znów sie najadłam i to słodkiego czarno widze moje wyniki z glukozy.

I się jeszcze wkurzyłam, bo zobaczyłam w Kauflandzie nektarynki po 9.99 zł kg no ale strasznie mi się zachciało i wzięłam 3 no i w domu okazało się, że nie da sie ich jeść, bo po pierwsze kompletnie nie mają smaku nektarynek a po drugie od pestki już gniją i czuć tą zgniliznę dziękuję najadłam się.

W lumpku kupiłam parę ciuszków ale dziś nic specjalnego - zwykłe body, kaftanik, spodenki, rampersy, śipochy. Fajną czapeczkę z Adidasa kupiłam za 1,5 zł i spodnie też Adidasa ale to jak Adaś będzie większy.

Byłam w Lidlu i widziałam te legginsy (została jedna para białych) i stwierdzam że są fajne, ale były tylko 38 i cisnęły mnie w brzuch więc bez sensu je brać. Pojechałam do drugiego z nadzieją że będą większe rozmiary a tam nawet jednej pary nie było. Wszystko szarańcza wykupiła

Aaaaaa i jeszcze Wam napisze, że byłam w laboratorium pytac się pani o tą glukozę i mam przyjechać rano na pobranie, wrócić do domku, wypić w domku glukozę i po dwóch godzinach przyjechać mam rzut beretem do labo i jeszcze będę jechała samochodem więc pani stwierdziła, że spoko luz i wyniki nie wyjdą zafałszowane
No to będziesz miała komfortowe warunki glukozowe, chociaż tyle
U mnie w lidlu własnie same były od 40-42 te spodnie, ja dorwałam ostatnie 38 i póki co są ok, ale na koncówkę ciąży to wątpię żebym się zmieściła
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 15:33   #3127
moonlightdancer
Rozeznanie

Witam mamuśki i za kolejną część wątku, za kolejne rozpoczęte tygodnie no i za kolejne dodatkowe kg

Cytat:
Napisane przez krysiaa2608 Pokaż wiadomość
Aaa, no i W KOŃCU ktoś się odezwał w sprawie ogłoszenia do nas (chcemy sprzedać auto) i może je kupi Oby, bo chcemy kupić kombi, a póki co mamy sportowy samochód (które w cholere trudno sprzedać ) i raczej Basia z wózkiem się do niego nie zmieści
TŻ też ostatnio dojrzewa do decyzji o zmianie swojego auta. Też ma sportowe tylko z 2 siedzeniami (tylko facet może takie "praktyczne" coś kupić) i tydzien temu powiedział że sprzedaje swoje auto i kupuje takie 4x4 dla rodziny. Co prawda córcia zmieści się w moim i nie nalegałam ale miło było że o nas myślał. Tylko dzisiaj właśnie już mi opowiadał o innym sportowym i wywnioskowałam że raczej o takiej zmianie mogę zapomnieć.

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Zjadłam całego nussbeisera
Ja wczoraj kupiłam specjalnie Schogetten z zamiarem podjadania jednej kostki dziennie ale w godzinkę zjadłam całą
moonlightdancer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 15:33   #3128
Oliath
Zakorzenienie

GHIA, nie mam jak Ci przeslac inaczej niz tutaj

Od Lilo dla Antonia:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 105_3534.jpg (227,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 105_3535.jpg (79,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 105_3536.jpg (83,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 105_3537.jpg (78,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 105_3538.jpg (111,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 105_3539.jpg (142,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 105_3532.jpg (126,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 105_3533.jpg (184,5 KB, 4 załadowań)
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2013-04-23 o 15:39
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 15:35   #3129
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Szalony erotyzm i to jest właśnie to... poprawiacie humor na maksa!
do usług

u mnie na obiad makaron chiński z duperelami typu pędy bambusa i inne grzybki mun.
Stary 2013-04-23, 15:37   #3130
Oliath
Zakorzenienie

GHIA cd:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 105_3547.jpg (76,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 105_3546.jpg (67,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 105_3545.jpg (208,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 105_3544.jpg (116,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 105_3543.jpg (100,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 105_3542.jpg (115,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 105_3541.jpg (122,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 105_3540.jpg (95,1 KB, 5 załadowań)
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 15:37   #3131
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość

Od Lilo dla Antonia:
Słodka ta Twoja córeczka
Hannah Montana widzę dalej w modzie małych Kobietek

Naprawdę NIKT Z WAS NIE ZAUWAŻYŁ, ŻE BĘDĄ U MNIE DZISIAJ KRUCHE BABECZKI Z MASĄ Z SERKIEM MASCARPONE I OWOCAMI? A NA OBIAD PIZZA DOMOWEJ ROBOTY?

Wy aby na pewno w ciąży jesteście??:haha ha:

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-04-23, 15:40   #3132
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moonlightdancer Pokaż wiadomość
Ja wczoraj kupiłam specjalnie Schogetten z zamiarem podjadania jednej kostki dziennie ale w godzinkę zjadłam całą
ja nawet nie oszukuję siebie, że mogę sobie dzielić dziennie porcje czekolady. wiadomo, że jedna tabliczka czekolady= jeden dzień

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Naprawdę NIKT Z WAS NIE ZAUWAŻYŁ, ŻE BĘDĄ U MNIE DZISIAJ KRUCHE BABECZKI Z MASĄ Z SERKIEM MASCARPONE I OWOCAMI? A NA OBIAD PIZZA DOMOWEJ ROBOTY?
ja zauważyłam tylko pizzę
Stary 2013-04-23, 15:42   #3133
krysiaa2608
Raczkowanie

Cytat:

Jak parę dni temu zjadłam pizzę, to chyba mam dość do samego porodu - najadłam się jak taki prosiak Ooooo i jeszcze przed ciążą to 1 kebab na tydzień musiał być, a od początku ciąży skusiłam się na niego pierwszy raz 2 tygodnie temu i... mi nie smakował! Zjadłam pół na siłę i poszłam po arbuza

Ale babeczki chętnie

31.07.2013 Basia!

Stary 2013-04-23, 15:45   #3134
Niunia20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
Chwalę się łóżeczkiem. Ciuszki poukładam w szufladzie na dole, dzis je wszystkie wyrzuciłam na łozko i tyle tego ze ja nie moge szlaban!!! a przeciez czekaja mnie jeszcze wyprzedaze!!

pochwal się jeszcze raz jaka firma tego łóżeczka?? i gdzie kupowałaś?? podoba mi się bardzo choć ciągle myślę o całym białym

byłam dzisiaj z mamą w 4 dziecinnych sklepach i wróciłam z pustymi rękoma... jakość ciuszków w stosunku do ceny była tragiczna ... nic mi sie nie spodobało wanienki nie kupiłam, ręczniczka też i rożka też nie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. ............. a złaziłam się tak że mi nogi w ...... wchodzą

Edytowane przez Niunia20
Czas edycji: 2013-04-23 o 15:47
Niunia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 15:45   #3135
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Jak parę dni temu zjadłam pizzę, to chyba mam dość do samego porodu - najadłam się jak taki prosiak Ooooo i jeszcze przed ciążą to 1 kebab na tydzień musiał być, a od początku ciąży skusiłam się na niego pierwszy raz 2 tygodnie temu i... mi nie smakował! Zjadłam pół na siłę i poszłam po arbuza

Ale babeczki chętnie
kochana, bo nie jadłaś mojej pizzy domowej, dlatego nie masz ochoty na jeszcze

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-04-23, 15:47   #3136
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Zjadłam pół na siłę i poszłam po arbuza
ja wczoraj kupiłam na próbę pół arbuza i to jeszcze nie to. zero słodkości, taki papierowy był.

moja koleżanka z krakowa urodziła dziewczynkę 3 godziny temu, przez cc. ale jej zazdroszczę, że już mają małą ze sobą
Stary 2013-04-23, 15:48   #3137
krysiaa2608
Raczkowanie

Cytat:
kochana, bo nie jadłaś mojej pizzy domowej, dlatego nie masz ochoty na jeszcze
Bardzo możliwe! A będzie podwójny ser i salami?

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
ja wczoraj kupiłam na próbę pół arbuza i to jeszcze nie to. zero słodkości, taki papierowy był.
W Biedronce jest taki pyszniutki!

31.07.2013 Basia!

Stary 2013-04-23, 15:50   #3138
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
przestańcie tak?
już czuję gorącą pizzę z ciągnącą się mozzarellą
Stary 2013-04-23, 15:50   #3139
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Się wie

moje dziecko dzisiaj w ogóle nie śpi, ciągle mi się szlaja po brzuchu

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-04-23, 15:50   #3140
Niunia20
Rozeznanie

wiecie co ja wczoraj do późnej nocy robiłam .... oglądałam na you tube jak się ubiera i przewija noworodki.... musiałam głos wyłączyć bo mama miała już dosyć płaczu maluchów
Stary 2013-04-23, 15:52   #3141
krysiaa2608
Raczkowanie

Cytat:
Się wie
Dobra, przestańmy bo czuje, że jak tak dalej pójdzie to w drodze powrotnej ze złomowania auta będę musiała wstąpić do pizzerii i pieniążki pójdą TAAAAAAAK szybko!

31.07.2013 Basia!

Stary 2013-04-23, 15:55   #3142
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Dlatego wolę nie pytać o zgodę
to chyba dobrze ze sie martwimy o Ciebie! No i masz moj numer hahahha
Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Neni ma w łazience i w sypialni na komodzie też ma koszyk
Jaka Ty spostrzegawcza jesteś swoją drogą

A co ten misio robi? Gra?
Ładnie wygląda

Super

Gruchę kupiłam na codzienną dyżurującą kozę
A na katar planuję kupić Katarek (ten do odkurzacza podłączany).
Grucha na katar będzie za słaba, a dla jednej kozy nie będę też odkurzacza odpalała

No właśnie czytam i się dziwę
haha aaa widzisz )))

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
U mnie mąż serwuje sos z żeberek, sałatkę i ziemniorki
a zeberka tez czy sam sos z zeberek? haaa

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
podobnie jak w styczniu/lutym są wyprzedaże kolekcji zimowych, to w czerwcu zaczynają się w sklepach wyprzedaże letnie. wtedy też planuję kupić część rzeczy typowo letnich na początek dla małej.
tak sobie to zawsze tłumacze jak widze gdzies jakas sukieneczke czy coś..

i co tam u mnie dzis rybka z ziemniaczkami i kapustką
Chyba zacznie zaraz padac.. ale spacer zaliczony,zakupy zaliczone dziecko zamulone nie chce jej sie kopac dzisiaj.. a tak to nic ciekawego trzeba paznokcie pomalowac aa taakk mi sie nieee chceee )

wczoraj kolezanka mamy przyszla w odwiedziny,a przed wczoraj wrocila z UK i przywiozla mojej Niunce prezenty pochwale się
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-04-23 11.42.47.jpg (90,4 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-04-23 11.43.05.jpg (81,8 KB, 21 załadowań)

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 15:57   #3143
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
wiecie co ja wczoraj do późnej nocy robiłam .... oglądałam na you tube jak się ubiera i przewija noworodki.... musiałam głos wyłączyć bo mama miała już dosyć płaczu maluchów
hehe najgorsze jest pierwsze pare razy... coz ... )

She dobrze ze juz ok,a w szpitalu w Krk bylas czy gdzie?

Zuza

Razem
Stary 2013-04-23, 15:58   #3144
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

Oliath Ty te zdjecia robisz na jakies ciemnej powierzchni czy pozniej je tak obrabiasz?? Ja dzis zrobiłam przegląd co mam i chyba trochę ciuszków wystawie na all bo jednak jakoś nie w moim stylu;/ no i na dodatek 7 par jeansow dla niemowlaka to chyba troche za duzoo

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 16:02   #3145
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, przestańmy bo czuje, że jak tak dalej pójdzie to w drodze powrotnej ze złomowania auta będę musiała wstąpić do pizzerii i pieniążki pójdą TAAAAAAAK szybko!
A jednak, dużo Ci nie trzeba było o tym opowiadać

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
a zeberka tez czy sam sos z zeberek? haaa

i co tam u mnie dzis rybka z ziemniaczkami i kapustką
Chyba zacznie zaraz padac.. ale spacer zaliczony,zakupy zaliczone dziecko zamulone nie chce jej sie kopac dzisiaj.. a tak to nic ciekawego trzeba paznokcie pomalowac aa taakk mi sie nieee chceee )

wczoraj kolezanka mamy przyszla w odwiedziny,a przed wczoraj wrocila z UK i przywiozla mojej Niunce prezenty pochwale się
hahahah i przyprawa do grilla

Śliczne ciuszki dla mojej synowej

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-04-23, 16:06   #3146
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
Chwalę się łóżeczkiem. Ciuszki poukładam w szufladzie na dole, dzis je wszystkie wyrzuciłam na łozko i tyle tego ze ja nie moge szlaban!!! a przeciez czekaja mnie jeszcze wyprzedaze!!
fajne łóżeczko

Cytat:
Hey panienki!!!!
Mam dla was fotki Igorka
Dobrze, że już po szpitalu

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość

Od Lilo dla Antonia:
Śliczna ta Twoja córunia

Cytat:
No to będziesz miała komfortowe warunki glukozowe, chociaż tyle
U mnie w lidlu własnie same były od 40-42 te spodnie, ja dorwałam ostatnie 38 i póki co są ok, ale na koncówkę ciąży to wątpię żebym się zmieściła
Kurde nie mogę przeboleć tych legginsów bo naprawdę sa super

Cytat:

No dobra, zjadłabym

Cytat:
W Biedronce jest taki pyszniutki!
Potwierdzam. Biedra ma pyszne arbuzy

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
fajne te ciuszki
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 16:09   #3147
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Messsuah Pokaż wiadomość
Dziewczyny pozwoliłam sobie do was napisac i mam nadzieje ze nie bedziecie miec mi za zle ze tak sie tu wkradlam
ale prosze podpowiedzcie mi bo nie wiem może ja przesadzam

wczoraj zrobilam hcg total wynik 3878 wedlug normy to 4-5 tydzien (1000-50000) tylko ze zgodnie z data ostatniej miesiaczki dzisiaj zaczynam tydzien 6 gdzie norma zaczyna sie od 10000

czy mam sie nie sugerować data ostatniej miesiaczki bo tak napawde nie wiem kiedy mialam owulacje, chociaz niby zawsze byla w 11 dniu cyklu bo chodzilam na monitoring ze wzgledu ze dosc dlugo nie moglam zajsc w ciaze

co o tym myslicie?
i jeszcze jedno pytanie bolał was brzuch w pierwszych tygodniach ciąży?
wizyte u gina mam dopiero w nastepnym tygodniu
oooo Messsuah cześć kochana mamusiu
odpisałam ci na wątku staraczkowym

Cytat:
a wiecie mi się ostatnio robi, strasznie mi nogi puchną
idę jutro do położnej, pobrać krew mocz, ciśnienie i pokazać jej moje stopy(
ja kostke już nie mam tylko wielkie banie a do tego zaczęły mi jakby pękać naczynka, i wygląda to jak siniaki(

jeszcze rano wygląda to dobrze, ale po pracy, wieczorem masakra.

oczywiście wiem co mam robić podnoszę nogi, na poduszkę, powyżej serca, piję dużo wody itp

patrzcie co mi się dzieje, ledwo chodzę
ja bym się ze...ła w gacie jakbym zobaczyła u siebie taką opuchliznę. Leć do gina bo to wygląda naprawde przerażająco

Cytat:
a jeszcze się Wam pochwalę co wczoraj kupiłam.
czeka właśnie na dostawę.
owieczka cudo, muszę ją mieć dla mojej księżniczki

Cytat:
tak jak pisałam wcześniej - załączam mój 26 tygodniowy brzuchol Nawet nasza psina się załapała
czy ja tam widzę☠brzuszek....Coś kręcisz

Cytat:
Dobrze, że już z Wami wszystko w porządku, widzę, że brzuszek rośnie

Mniam, sama bym zjadła takie naleśniki, jak Mężowi nie pasują to ja mogę za niego
no to lecę smażyć zapraszam

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 16:10   #3148
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A jednak, dużo Ci nie trzeba było o tym opowiadać

hahahah i przyprawa do grilla

Śliczne ciuszki dla mojej synowej
hahha no przyprawa do zeberek :P

**

Ale pojadlam,posiedze chwilę i idę moze wymalowac te pazury

Zuza

Razem
Stary 2013-04-23, 16:12   #3149
moonlightdancer
Rozeznanie

Podczytywałam na tel i nie zacytuję ale ktoś pisał że wosk jest w ciąży niewskazany (chodzi mi o depilację). A z jakiego powodu? Ja używam pasty cukrowej więc podobnie ale nie slyszałam że coś może zaszkodzić. Robię to sama bo... nie lubię jak mi ktoś obcy przy ciele grzebie a do salonu to jedynie na nitkowanie brwi/wąsa.
moonlightdancer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 16:12   #3150
misiaczka555
Wtajemniczenie

o cholerka już po 16 ale mi zajęło to nadrabianie.
lece robic te naleśniki bo zaraz TZ na chwile wpadnie cos zjesc a ja w polu
paaaaaaaaaa

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości