![]() |
#4981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze książkowe grzechy - cz. II
widziałyście ? nowa powieść Paulliny Simons
http://www.matras.pl/piesn-o-poranku.html
![]() |
#4982 |
Wtajemniczenie
|
Myślałam, że z okazji dnia książki księgarnie postarają się nieco bardziej...
Narazie "wygrzebałam" promocję na merlinie: http://merlin.pl/browse/search/1.htm...0,300,500,1000 głównie książki z wydawnictwa Świat Książki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4983 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie z Targów ksiazki u mnie w mieście<co prawda były od piątku>ale nie miałam możliwosci zajrzeć dopiero dzis wpadłąm iwypadłam w przerwie między zajeciami
![]() Bardzo dużo ludzi, sporo wystawców,goście. Najbardziej mnie rozbawiła sytuacja z Ilona Felicjańską,otóż przechodza obok stoisk i słyszę jakis "znajomy" głos patrzę siedzi w kaciku ściśnięta "dama" nózka na nóżkę kawa w ręku rozmawia z jakimiś kobietami z wydawnictwa ,ludzie sie na nia patrzą ona ich nie zauważa, a przechadzajacy tylko na nia patrzą i uśmiechają się. JAkis starszy pan zagadnął do niej "dzień dobry o czym jest ksiażka itp" a ona odburknęła "jak pan kupi to pan zobaczy" a on do niej JAkby mnie pani zachęciła pani Ilono to może bym i zerknął" ![]() zakupiłam 2 pozycje za 25 zł " Dom sióstr" Ch. Link i "Wyspę Tokio" N. Kirino po zajeciach odwiedziłam tez Carrefoura i na stoisku z ksiązkami było ich sporo.Między innymi : 19,99 "Ślady na piasku Z Tarnopola do Argentyny."E. Hoffman-Jędruc "Tak było...niedemokratyczne wspomnienia Eustachego Sapiehy" " A.Trollope" Dziedzictwo Belton" M.SAmozwaniec" Maria i Magdalena" kilka ksiażek Tess Gerritsen za 14,99 "E.M.Shapiro 13 rue Therese" Krauss "Wielki dom" Irene Sabatini Chłopiec z sąsiedztwa" Waris Dirie" CZarna kobieta,biały kraj" "Pieśń jedwabnego szlaku" Ludmiła Ulicka "Daniel Stein, tłumacz" no i jeszcze pare Cobena, Lisy See,Piotra Kraśki, pełno ksiązek o sałatkach i innych przepisach, dla dzieci. wzięłam: -"Anne Frank dziennik życie i dziedzictwo" F. Prose 14,99 -" Wiadomość od nieznanej chińskiej matki" Xinran 14,99 a poza tym moje ostatnie nabytki (których nie pokazywałam) ![]() w Matrasie http://www.matras.pl/swiatowy-dzien-ksiazki Edytowane przez GOśka T. Czas edycji: 2013-04-21 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4984 |
Rozeznanie
|
Cześć! Z chęcią do was dołączę jeśli można
![]() ![]() I od razu przyjdę z pytaniem. Czy możecie polecić mi jakąś książkę. Chodzi mi o coś pogodnego (bez poruszania jakiś smutnych tematów) ale przy okazji nie głupiego. Ostatnio przeczytałam kilka książek Grocholi (lekkie do czytania a zabawne) i Chmielewskiej - tutaj moje odkrycie bo wcześniej (poza młodzieżowymi) nie miałam styczności i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Ale czas zmienić autorów. Jak komuś przychodzi coś na myśl to poproszę o sugestie. Książki są dla mnie formą rozrywki, a skoro mam ostatnio zbyt dużo na głowie to nie chcę się dobijać smutnymi historiami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Emily Giffin - Melissa Nathan - Richard Paul Evans - Guillaume Musso - Nicholas Sparks ![]()
![]() |
![]() |
#4986 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4987 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Na razie skończyłam "Ostatnie zdanie nieboszczyka" Chmielewskiej i zaczęłam "Małe kobietki" Louisa Alcott May w międzyczasie szukania |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4989 |
Wtajemniczenie
|
nic już nie zamawiam bo poszalałam na wyprzedażach w weltbildzie ostatnimi czasy i dużo paczek czeka na mnie w domu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4990 |
Raczkowanie
|
Ostatnio odebralam zamowienie z "Ksiezniczka z lodu" Lackberg (udalo mi sie skorzystac z rabatu w Matrasie i zaplacilam cale 1zl)
![]() A z okazji Swiatowego Dnia Ksiazki wygral u mnie jednak empik ze swoja promocja 30% - wykorzystalam zalegajace punkty payback i w ten oto sposob bede miec ksiazki "za darmo". Wzielam dla siebie "Spryciarza z Londynu" Pratchetta i "Kaznodzieje" Lackberg. Reszta zamówienia to ksiazki dla TŻta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4991 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4992 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4993 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak zapłacić punktami payback na empik.com ?!
Udało się ![]()
Nasza Miłość - Matylda ![]() 11.05.2013 http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png Jestem W Niebie. Kocham Was ![]() Edytowane przez MoTyleKsw Czas edycji: 2013-04-23 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4994 |
Wtajemniczenie
|
Czarna Owca znowu 50% taniej
![]()
![]() |
#4995 |
Raczkowanie
|
50% do Znaku (tzreba wejść przez tego linka)
![]() http://www.znak.com.pl/answear 1. Kod rabatowy obowiązuje do 30 kwietnia 2013 r. 2. Można go wykorzystać tylko w jednym zamówieniu. 3. Obowiązuje na całą ofertę księgarni znak.com.pl z ograniczeniem, że w zamówieniu może znajdować się maksymalnie jeden egz. danego tytułu 4. Promocyjny rabat naliczany jest od cen detalicznych 5. Promocje nie łączą się ze sobą 6. Promocyjny rabat naliczany jest w koszyku automatycznie po wpisaniu kodu rabatowego Ja kupiłam "Chustkę" Joanny Sałygi.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4996 |
Irenosława Pierwsza
|
mnie kusi Empik 30% i jest liczony od ceny sklepowej (nie okładkowej)
rabat jest naliczany od 100 zł
![]() |
#4997 |
Zakorzenienie
|
stuknęło 5000 postów
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=689405 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4998 |
Zakorzenienie
|
wybaczcie mój błąd
![]()
Włosy: 75/100 ![]() Waga: 68/55 ![]() „Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.” Edytowane przez Nerchie Czas edycji: 2013-04-24 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4999 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez ekspedientka Czas edycji: 2013-08-13 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.