|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Mango - cz.II
|
|
|
|
#2882 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłośniczki Mango - cz.II
|
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2884 |
|
Raczkowanie
|
Wpisuję w tabeli nr refer jak opisałaś i nie znajduje paczki. Jak wpisze nr nadania podany przez mango , to wyszukuje paczkę.
|
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przejrzałam maila wzdłuż i wszerz ( mam 2 zamówienia - jedno normalne do Arkadii a drugie z outletu) i mam w każdym tylko krótki numer z literkami nie wiem jak sprawdzić co z paczką, nie znajduje mi jej Mam pisać do Mango o numer nadania czy jak?
|
|
#2886 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jeszcze raz.
Na stronie dhl.com.pl wybieracie śledzenie po numerze referencyjnym http://www.dhl.com.pl/pl/express/spr...erencyjny.html Wpisujecie swój numer zamówienia składający się z cyfr i liter np. XYZ dodając 2 zera, czyli w polu numer referencyjny nadawcy wpisujecie XYZ00. Trzeba też wybrać zakres dat i opcjonalnie kraj doręczenia Polska (nie trzeba). Musi działać. Zawsze mi działało i teraz też tak jest. Zaznaczam, że to tylko dla paczek z dostawą do domu oczywiście. |
|
|
|
#2887 | |
|
Raczkowanie
|
Moze spróbuj na FB mango pod ostatnim wpisie w komentarzu.
Mój en nie jest idealny, napisz cos takiego, powinni zrozumieć. My order is... Can you give me the tracking number my order? ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
Nie wpisywałam dat. Stare zamowienie wyszukało, te co zostało wczoraj wysłane jeszcze nie widać w systemie. |
|
|
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja o 1:43 opuściła Belgię...
|
|
|
|
|
#2889 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie status zmienił się 19go, przez weekend nic, potem trafiła do belgii no i teraz ją opuściła. ostatnio wysłane w piątek - we wtorek była około 12 a teraz cisza.
|
|
|
|
#2891 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, uprzejmie donoszę, że zamówienie, które robiłam ze strony mango.com 11.04 do sklepu (które miało być szybciej
) doszło wczoraj - czyli 11 dni. Rzeczywiście, express |
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Zamawialam skórę na Mango. Różowa niby różowa.. Kolor bardzo ładny, przed chwila Mąż mi przyniósł.
Ale jakość Obiecuje. Teraz umrę ze strachu czy mi pieniądze oddadzą. ![]() Definitywnie kończę przygody z Mango.
|
|
|
|
#2893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi przykro... naprawdę przesadzają... Ja napisałam im maila, że na 3 zamówienia, 2 otrzymałam z wadliwymi rzeczami i że mogliby sprawdzać produkty przed wysłaniem. Oczywiście przeprosili i napisali, że przekazali moje sugestie osobom zajmującym się zamówieniami - akurat ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
|
|
|
#2894 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo podobne skóry są w Camaieu i na dodatek przecenili je teraz o 50% Oczywiście zakupiłam, tym razem granatową. Jak masz ten sklep w okolicy - rzuć okiem, są naprawdę dobrej jakości i porządnie wykonane
![]() Bo zamawiałaś zamszową prawda?Czy pomieszałam coś?
|
|
|
|
#2895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
Wpadne do M1 dziekuje za info ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- [QUOTE=assicka;40458904]Oj Bardzo mi przykro... naprawdę przesadzają... Ja napisałam im maila, że na 3 zamówienia, 2 otrzymałam z wadliwymi rzeczami i że mogliby sprawdzać produkty przed wysłaniem. Oczywiście przeprosili i napisali, że przekazali moje sugestie osobom zajmującym się zamówieniami - akurat ![]() [COLOR="Silver"]zawsze można na Ciebie liczyć Jak grupa wsparcia |
||
|
|
|
#2896 |
|
Zadomowienie
|
OMG, przepraszam, pomyliłam z zamszową
|
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czekam na zdjęcie Twojej nude ![]() Już od dawna powtarzam mojemu TŻ :"Jeśli nie chcesz mojej zguby krokodyla daj mi luby" ![]() ![]() Ale chyba sama będę musiała sobie zakup sfinansować- jego jakoś ten krokodyl nie rusza
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki model planujesz zakupić ?
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Zamówiona Modena kolor Creme Brulee czyli średni nude |
|
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Świetny wybór
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Creme Brulee - wow, co za nazwa ![]() ![]() a znasz może pozostałe nazwy nowych nude?
|
|
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba uśmiech ulgi. Ale nie powiem, ja tez bardzo długo sie zastanawiałam, zmienialam koncepcje, firmy, fasony, kolory. Chce poki co uniwersalne kolory: nude, czarny, szary |
|
|
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już mam wydać tyle, to na torebkę, którą będę często użytkowała
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej czekam z niecierpliwością i ciekawością ![]() Jesli nic sie nie bedzie z nia działo czuje, ze mnie wciagnie ta mania.Poza tym usprawiedliwiam sobie zakupy ![]() Z nowej kolekcji z Zary kupiłam dwie koszule ![]() Mam pełne szafy ubran szalałam na zimowych bardzo więc zakupowo jakoś nie czuje chęci ![]() Czekam teraz na wyprzedaże |
|
|
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To od wyprzedaży nic prawie nie kupiłaś? Podziwiam ![]() Ja kupuję, ale rzadko w cenie regularnej - jakoś tak mi to już nie pasuje Ale chyba wszystko czego pilnie potrzebowałam już mam (jeszcze czekam na kilka zamówionych rzeczy), więc mogę spokojnie czekać do wyprzedaży Aczkolwiek obiecuję sobie kupować z głową a nie dlatego, że przecenione i tanie Chociaż nie powiem - adrenalina przy dorzutkach na stronie MD robi swoje
|
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko dlatego,że nie mam czasu chodzić po sklepach ![]() Gorący mam teraz okres, dużo pracuje ![]() Jak jest wyprzedaż w MD biorę jak leci |
|
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale akurat brak czasu to najlepszy sposób na oszczędzanie. Tylko są jeszcze te 'nieszczęsne' sklepy internetowe
|
|
|
#2910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Doszło jeszcze parę sklepów stacjonarnych i wolę nie liczyć ile wydałam w ciągu ostatnich 2 m-cy. W marcu policzyłam ile wydałam i okazało się,że mogłabym za tę kwotę polecieć na wymarzone Malediwy
Edytowane przez Lena1209 Czas edycji: 2013-04-24 o 11:46 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

przejrzałam maila wzdłuż i wszerz ( mam 2 zamówienia - jedno normalne do Arkadii a drugie z outletu) i mam w każdym tylko krótki numer z literkami
Mam pisać do Mango o numer nadania czy jak?

moja o 1:43 opuściła Belgię...

z niecierpliwością i ciekawością