Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszczamy! - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-22, 17:48   #4441
Celestyn3k
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszc

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
No, tak było.

Celestynku, w sumie niektórzy nawet nie zauważyli. Niektórzy po kilku minutach rozmowy dopiero, takze nie rzuca się to aż tak w oczy jakby się wydawało.
Ale większość pozytywnie, że właśnie tak świeżo teraz jest, lżej.

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Jedna osoba tylko zaczęła mnie pocieszać.

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Przyznam sie, że mi się dzis rano smutno zrobilo, jak przypo,niałam sobie, ze chciałam latem wiązać warkocza takiego wkoło głowy. Ale to tylko przez minutkę. Potem nadal zaczełam się cieszyć
Najważniejsze, nie żałować. Odrosną Ani się obejrzysz, a zapleciesz takie cudo na włosach. Swoją drogą, umiesz to zrobić?

Dziewczyny, stosuje któraś z Was wyłącznie naturalną pielęgnacje twarzy?

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
a co ma wiosna do ćwiczeń
Bo chcę na rower, na spacer, na biegi, na dwór!

W domu to nie to samo, dzisiaj pół dnia przesiedziałam na dworze, ucząc się i to jest sto razy lepsze niż siedzenie w 4 ścianach. Jasne, mogę ćwiczyć w domu i robię to, znaczy staram się, ale brakuje mi świeżego powietrza, wiosny, życia, słonecznych poranków...

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 17:51   #4442
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszc

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Ja mam na tyłku i na cyckach, chociaż tych drugich nie mam
Więc w ciąży na pewno mnie nie ominą, już pomijam fakt, że ta za młodości nie nastąpi, więc tym bardziej. W ogóle mam jakieś sflaczałe ciało, niech już się wiosna na dobre zacznie, bo życie kanapowca mi nie służy

Kwestia dziedziczenia chyba też jest ważna, ale skoro dbasz już teraz o ciało, to nie powinno być problemów.
Ja też mam i na tyłku i na cyckach, które w końcu mam Tż jest wniebowzięty, cały czas się na nie gapi, dotyka Muszę go lać po łapach, bo bolą.

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:

Dziewczyny, stosuje któraś z Was wyłącznie naturalną pielęgnacje twarzy?[
Ja tylko kremy. Do demakijażu mam ukochany płyn micelarny z Biedry.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 17:53   #4443
Bellitudoo
Zakorzenienie

Celestynku, rozumiem Mi akurat ruch w domu tez odpowiada, także az tak nie ucierpiałam tą długą zimą .

Nie wiem nawet, czy będę chciała je zapuszczać z powrotem, zobaczymy jak będą wyglądaly takie na prosto .

Jak robiłam kiedys próbę to wyszło nawet nieźle

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Ja właściwie uzywam tylko tego co sama zrobie+ olejki. Jedynie tonik mam kupny
Stary 2013-04-22, 17:59   #4444
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ja też mam i na tyłku i na cyckach, które w końcu mam Tż jest wniebowzięty, cały czas się na nie gapi, dotyka Muszę go lać po łapach, bo bolą.

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Ja tylko kremy. Do demakijażu mam ukochany płyn micelarny z Biedry.

Miki, serio go bijesz?

Jaki krem polecasz? Niedługo Apis mi się skończy, muszę coś kupić

Cytat:
Celestynku, rozumiem Mi akurat ruch w domu tez odpowiada, także az tak nie ucierpiałam tą długą zimą .

Nie wiem nawet, czy będę chciała je zapuszczać z powrotem, zobaczymy jak będą wyglądaly takie na prosto .

Jak robiłam kiedys próbę to wyszło nawet nieźle

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Ja właściwie uzywam tylko tego co sama zrobie+ olejki. Jedynie tonik mam kupny
Ty jesteś szalenie ambitna, więc nie opierdzielasz się przed kompem, jak ja.

Masz coś godnego polecania? Chociażby olej jakiś, cokolwiek.
Muszę coś zrobić z cerą, bo jest straszna. I czasem jest dobrze, a czasami tragedia. Albo coś ze mną nie tak jest, brakuje mi witamin, albo szkodzi mi coś, co używam i jestem tego nieświadoma, albo robię coś źle.

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2013-04-22, 18:12   #4445
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Miki, serio go bijesz?

Jaki krem polecasz? Niedługo Apis mi się skończy, muszę coś kupić
Jasne One teraz tak bolą że każdy dotyk mnie denerwuje

Na dzień mam krem do 35 lat Receptury Babuszki Agafii, uwielbiam używać go pod podkład Na noc zazwyczaj krem odżywczy Baikal Herbals, też go bardzo lubię Mam też serum zwężające pory, ale raczej miłości z tego nie będzie, choć jeszcze za krótko żeby go skreślać. Poza tym bardzo chwalę sobie olej arganowy, używam czasami zamiast kremu na noc. Świetnie nawilża, nie zapycha.

Stary 2013-04-22, 18:28   #4446
201612231846
Konto usunięte

Cytat:

Na dzień mam krem do 35 lat Receptury Babuszki Agafii, uwielbiam używać go pod podkład Na noc zazwyczaj krem odżywczy Baikal Herbals, też go bardzo lubię Mam też serum zwężające pory, ale raczej miłości z tego nie będzie, choć jeszcze za krótko żeby go skreślać. Poza tym bardzo chwalę sobie olej arganowy, używam czasami zamiast kremu na noc. Świetnie nawilża, nie zapycha.
Co to za serum zwężające pory?
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 18:29   #4447
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Co to za serum zwężające pory?
http://kalina-sklep.pl/serum-zwezaja...apy-p-406.html

Stary 2013-04-22, 19:00   #4448
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:

Kuszą mnie te rosyjskie cuda, może przejdę się do Olimpu i coś wypaczę I kupię olejek arganowy. Choć troszkę drogi jest...

https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=154829 oto dzieło mego zwierza, troszkę ucięta dziura, ale widzicie same, trawy już nie ma

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html Zastanawiam się nad tym...

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2013-04-22, 19:07   #4449
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Kuszą mnie te rosyjskie cuda, może przejdę się do Olimpu i coś wypaczę I kupię olejek arganowy. Choć troszkę drogi jest...

https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=154829 oto dzieło mego zwierza, troszkę ucięta dziura, ale widzicie same, trawy już nie ma

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html Zastanawiam się nad tym...
Jeśli na samą twarz to jest strasznie wydajny. Ja płaciłam 6.50 zł / 10 ml i praktycznie jeszcze nie widać zużycia.

Jaki misio

Mam i nie przepadam Na mój puch jest za słaba.

Stary 2013-04-22, 19:16   #4450
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli na samą twarz to jest strasznie wydajny. Ja płaciłam 6.50 zł / 10 ml i praktycznie jeszcze nie widać zużycia.

Jaki misio

Mam i nie przepadam Na mój puch jest za słaba.
Jak będzie promocja w Lawendowej Szafie to się obkupię. Widzę tyle cudnych rzeczy
Póki co zużyję to co mam, nie będę kupować pod wpływem chwili i poczekam na jakiś rabat od LS.

Misio jest słodziak, ale wydaje mi się, że schudł. Chyba trzeba go odrobaczyć. Wszyscy mówią Misio na niego, a ma inne imię ale reaguje

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2013-04-22, 19:34   #4451
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Hej.

Bell włosy Szacun za odwagę, bo sporo poszło

Użyłam kilka razy tego kremu nawilżającego z Fitomedu i jestem zadowolona Ładnie się wchłania, skóra jest gładka i nawilżona.
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 19:40   #4452
Celestyn3k
Zakorzenienie

Oglądam zdjęcia z sesji. Jak zobaczyłam je pierwszym razem, to uznałam je za okropne, ale teraz chyba sobie wydrukuję
Szału nie ma, co prawda, ale pamiątka jest. Szkoda, że było tak mało czasu, można by było zrobić coś ekstra, sama chciałabym mieć takie studio

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2013-04-22, 22:46   #4453
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=154643

aktualizacja

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

A tak zaczynałam pielęgnację

Czerwiec 2011
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=154644
Piekne niesamowita zmiana ale dalej się pytam, gdzie Ty widzisz złocisty blond?

Cytat:

Mi się ostatnio spodobały wianki zamiast welonu
łojesu, ja mam miesiąc i 8 dni do swojego a nawet nie wiem czy coś chce mieć na głowie. Chyba nie. Jakoś nie widzę siebie z okienną firaną na czubku

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Wiesz co? Mi to samo chodzi po glowie.
Tylko mi nie tyle sie znudzily co mnie wkurzaja i mi przeszkadzaja.
Z wygladu podoba mi sie tak jak jest, a nawet moglyby byc dluzsze, ale obecnie chodze praktycznie caly czas w warkoczu, albo kucyku, bo rozpuszczone mi przeszkadzaja. Chodze zaplatana jak w pajeczyne. Macham lepetyna jak facet w peruce.

Podciac i tak musze, bo przez to ze mi tak wypadaly jakis czas temu, konce mam raczej rzadkie. Tylko nie wiem ile podetne.
Mi też! Wkroczyłam już jakiś czas temu w fazę "plątanie się we własnych włosach" i jest to naprawdę niefajne. I tak ciągle chodzę w kitce i tak, bo inaczej mam je w talerzu, pysku, przyklejone do błyszczyka, przycięte paskiem od torebki, zaplątane w chustkę, coś okropnego. Nuda. Chodzi mi ostatnio po głowie radykalne cięcie. Skróciłam parę dni temu końce bo jak zobaczyłam zdjęcia z wenecji to się przeraziłam ich stanem, i to tyle, tchórz ze mnie.

Cytat:
Byliśmy dzisiaj na naukach Było 6 par łącznie z nami + proboszcz Każdy z osobna musiał się przedstawić. Siedzimy w półokręgu, proboszcz zadawał jakieś pytania czym jest dla nas miłość itd. kilka razy się udzieliłam i nawet na tablicy zapisywałam Nawet fajnie było Kilka osób znam z nauk, więc nie wstydziłam się udzielać.
O matko ja bym chyba umarła na takich naukach, bo i co ja miałabym księdzu powiedzieć? Musiałabym udawać zapalenie strun głosowych przez cały czas, bo jakby poznał moje poglądy na pewne sprawy to by mnie wywalił z hukiem

Cytat:
Nie uwierzycie, co mi się śniło dzisiaj... znów jedna z nas w ciąży! JA!
Bardzo się cieszę że nie ja

Cytat:

Cudny pies

Bardzo lubiłam tę maskę, działanie spoko, cena dobra, a najlepszy w niej był zapach dla mnie obłędny

Znowu miałam wyjazdowy łikend. Na szczęście chyba już ostatni z serii "macie koniecznie zawieźć zaproszenia osobiście!!! Nie ważne że to 500 km od was!! "czyli jak tu nie kochać własnej teściowej. 4 dni w podróży z przystankami a to u teściów, a to u wujków jednych, drugich, o mamo. Plus jest taki, że zobaczyłam na własne oczy po raz pierwszy wschód Polski. I zwiedziłam rynek Sandomierza. Wniosków po wycieczce mam kilka, ale pierwszy brzmi : "ja ☠☠☠☠☠☠☠e, jak tam jest tanio!" wiem że zarobki są inne, ciężko z pracą, nasłuchałam się tego sporo podczas wycieczki, wiem wiem, ale z naszymi dochodami żylibyśmy w "Polsce B" z TŻem jak króle. Obłowiłam się podczas tej wycieczki zdrowo bo ja, przyzwyczajona do obrzydliwych, zachodnich cen kierowanych do germańskich turystów, dosłownie pływałam tam w dobrobycie A TŻ wiedząc co myślę o zawożeniu zaproszeń osobiście 500 km grzecznie woził mnie po sklepach, i jeszcze płacił Świetne lumpeksy odkryłam na przykład w jego rodzinnych stronach. W małych miasteczkach raz że wybór lepszy, dwa że mniej ludzi, trzy że ceny dużo niższe niż w moim molochu. No. Namierzyłam wszystko to teraz robię kolejny napad przy wycieczce do teściów

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2013-04-22 o 22:50
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 09:39   #4454
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Piekne niesamowita zmiana ale dalej się pytam, gdzie Ty widzisz złocisty blond?

łojesu, ja mam miesiąc i 8 dni do swojego a nawet nie wiem czy coś chce mieć na głowie. Chyba nie. Jakoś nie widzę siebie z okienną firaną na czubku

Mi też! Wkroczyłam już jakiś czas temu w fazę "plątanie się we własnych włosach" i jest to naprawdę niefajne. I tak ciągle chodzę w kitce i tak, bo inaczej mam je w talerzu, pysku, przyklejone do błyszczyka, przycięte paskiem od torebki, zaplątane w chustkę, coś okropnego. Nuda. Chodzi mi ostatnio po głowie radykalne cięcie. Skróciłam parę dni temu końce bo jak zobaczyłam zdjęcia z wenecji to się przeraziłam ich stanem, i to tyle, tchórz ze mnie.

O matko ja bym chyba umarła na takich naukach, bo i co ja miałabym księdzu powiedzieć? Musiałabym udawać zapalenie strun głosowych przez cały czas, bo jakby poznał moje poglądy na pewne sprawy to by mnie wywalił z hukiem

Bardzo się cieszę że nie ja

Cudny pies

Bardzo lubiłam tę maskę, działanie spoko, cena dobra, a najlepszy w niej był zapach dla mnie obłędny

Znowu miałam wyjazdowy łikend. Na szczęście chyba już ostatni z serii "macie koniecznie zawieźć zaproszenia osobiście!!! Nie ważne że to 500 km od was!! "czyli jak tu nie kochać własnej teściowej. 4 dni w podróży z przystankami a to u teściów, a to u wujków jednych, drugich, o mamo. Plus jest taki, że zobaczyłam na własne oczy po raz pierwszy wschód Polski. I zwiedziłam rynek Sandomierza. Wniosków po wycieczce mam kilka, ale pierwszy brzmi : "ja ☠☠☠☠☠☠☠e, jak tam jest tanio!" wiem że zarobki są inne, ciężko z pracą, nasłuchałam się tego sporo podczas wycieczki, wiem wiem, ale z naszymi dochodami żylibyśmy w "Polsce B" z TŻem jak króle. Obłowiłam się podczas tej wycieczki zdrowo bo ja, przyzwyczajona do obrzydliwych, zachodnich cen kierowanych do germańskich turystów, dosłownie pływałam tam w dobrobycie A TŻ wiedząc co myślę o zawożeniu zaproszeń osobiście 500 km grzecznie woził mnie po sklepach, i jeszcze płacił Świetne lumpeksy odkryłam na przykład w jego rodzinnych stronach. W małych miasteczkach raz że wybór lepszy, dwa że mniej ludzi, trzy że ceny dużo niższe niż w moim molochu. No. Namierzyłam wszystko to teraz robię kolejny napad przy wycieczce do teściów
Pod światło widać
Stary 2013-04-23, 14:32   #4455
Celestyn3k
Zakorzenienie

O popatrz Maryś Wschód nie jest taki zły, ale często chciałabym, by nas przerzucono na drugą stronę Mój tata pracował we Wrocławiu, ale niestety stracił ostatnio pracę, więc moje marzenia o wycieczce tam prysły na jakiś czas. Ale na pewno się tam wybiorę i będę męczyć wszystkich o to w te wakacje, a co!

Były u mnie dziewczyny dzisiaj i poszłyśmy na zakupy, spędziłam miło czas pod zamkiem, odpoczęłam wreszcie. Teraz zabieram się za naukę, ale najpierw coś zjem, bo żyję jedynie na lodach

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2013-04-23, 20:25   #4456
201612231846
Konto usunięte

Co tu taka cisza?
Stary 2013-04-23, 21:04   #4457
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Co tu taka cisza?
Ja na uczelni, a później wsiąknęłam w ogród
Stary 2013-04-23, 21:12   #4458
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Ja na uczelni, a później wsiąknęłam w ogród
Sadziłaś warzywka?

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Tak sobie myślę czy my do czerwca zakończymy ten wątek :,,Mroźnej zimie się nie damy...''

Następnym razem lepszym wyborem tytułu będzie : Każdego dnia włoski zapuszczamy. Złej Pogodzie się nie damy
Stary 2013-04-23, 21:16   #4459
xxxMikixxx
Zakorzenienie

A ja siedziałam dzisiaj nad pracą, ostatnie poprawki, w sobotę zawiozę promotorowi. Na sobotę też zapisałam się na pierwsze USG. Oby wszystko było w porządku

Zachwycam się łóżeczkami

http://allegro.pl/lozeczko-mis-serce...171399115.html
http://allegro.pl/baby-raj-14el-posc...168688913.html

Stary 2013-04-23, 21:28   #4460
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Wstawiłam nowe brzuszkowe zdjęcie, chyba trochę się zaokrąglił https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=21008

a z USG na pewno będzie dobrze
Cytat:

Tak sobie myślę czy my do czerwca zakończymy ten wątek :,,Mroźnej zimie się nie damy...''
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 21:32   #4461
Celestyn3k
Zakorzenienie

Miki, cudowne łożeczka Już szykujesz wyprawkę?
Szybko napisałaś pracę, szalona jesteś!

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
chyba nie

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2013-04-23, 21:39   #4462
201612231846
Konto usunięte

Cytat:

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

chyba nie
Trzeba spamować .
Stary 2013-04-23, 23:44   #4463
xxxMikixxx
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4045936 2]

a z USG na pewno będzie dobrze [/QUOTE]

Oby

Dzisiaj Tż był ze swoją mamą na spotkaniu z właścicielką sali weselnej, spisali umowę, obejrzeli wszystko dokładnie. Tak chciałam pójść, ale nie dałam rady, wisiałam nad zlewem większość dnia

Cytat:
Jeszcze nie, pewnie po weselu dopiero zaczniemy. Poczekamy aż poznamy płeć, prawdopodobnie w czerwcu będę wiedzieć, dzień po moich urodzinach

Boję się, żeby przeszła pozytywnie przez system antyplagiatowy. Na cholerę wprowadzili to ustrojstwo Nie wszystkie prace będą sprawdzane, jakaś część na pewno.

Stary 2013-04-23, 23:50   #4464
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Oby

Dzisiaj Tż był ze swoją mamą na spotkaniu z właścicielką sali weselnej, spisali umowę, obejrzeli wszystko dokładnie. Tak chciałam pójść, ale nie dałam rady, wisiałam nad zlewem większość dnia
Myśl pozytywnie

biedna, niedługo miną mdłości
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 11:11   #4465
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Niby nie były przerzedzone na końcach, ale wygladają gęściej. Tak jest jakoś bardziej nowocześnie .

Faktycznie coś jakby większy był
Jak tylko zobaczyłam post na fb jakiś czas temu to od razu weszłam na wizaż i szukałam zdjęcia Podoba mi się Samą mnie kusi ale raczej bym żałowała wiec się wstrzymam jeszcze

Miki nie wiem czemu ale jestem zaskoczona, że tak szybko suknię wybrałaś Ale ładna, będziesz świetnie wyglądać! A ja już czekam na zdjęcia
Brzuszek też już taki śliczny

Ostatnio mało się udzielam ale kompletnie nie umiem się zorganizować. Właśnie zrezygnowałam z pracy którą mogłabym podjąć od maja Opieka nad 3 letnim dzieckiem, 9h dziennie, 5zł za godzinę.. Może źle zrobiłam ale stawka..hmm wydała mi się jednak mała jak na taką odpowiedzialność i czas pracy Obym nie żałowała.
A tż ma różyczkę chyba

Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem

28.05.12 podcięcie końcówek
12.07.12 podcięcie końcówek

Tż- Towarzysz Życia
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 11:42   #4466
Skarb90
Zadomowienie

GG do Skarb90

Miesiąc temu i obecnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg user180518_pic152821_1363899798.jpg (35,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0020.jpg (14,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0019.jpg (15,1 KB, 15 załadowań)
Skarb90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 12:06   #4467
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Skarb90 Pokaż wiadomość
Miesiąc temu i obecnie
Baaaardzo rzadko kiedy podobają mi się włosy blond ale twoje są naprawdę ładne

Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem

28.05.12 podcięcie końcówek
12.07.12 podcięcie końcówek

Tż- Towarzysz Życia
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 12:11   #4468
Skarb90
Zadomowienie

GG do Skarb90

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
Baaaardzo rzadko kiedy podobają mi się włosy blond ale twoje są naprawdę ładne

dziekuje bardzo jeszcze długa droga przed nimi, będę je systematycznie ścinać żeby pozbyć się rozjaśniacza i końców zniszczonych.. od 5 miesięcy farbuje sama na blond, zeszłam z brązu
Skarb90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 14:36   #4469
xxxMikixxx
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4046183 9] Myśl pozytywnie

biedna, niedługo miną mdłości [/QUOTE]

Jeszcze ze 2 tygodnie i powinno być lepiej.

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość

Miki nie wiem czemu ale jestem zaskoczona, że tak szybko suknię wybrałaś Ale ładna, będziesz świetnie wyglądać! A ja już czekam na zdjęcia
Brzuszek też już taki śliczny
Sama się sobie dziwię, ale z drugiej strony nie było czasu na jeżdżenie i szukanie czegoś innego. W niektórych salonach na wstępie mówili nam, że nie ma opcji żeby na lipiec uszyć Z tej na pewno będę ostatecznie zadowolona, od początku jakoś chodziła mi po głowie.

Oglądam menu weselne, lada chwila też będziemy musieli ustalać.

Ile dań gorących radzicie wziąć oprócz obiadu?

Mi się podoba takie menu:
Danie główne:
1. Zupa - barszcz czerwony z kołdunami własnego wyrobu lub żurek staropolski
2. Danie - stek z delikatnej polędwicy wołowej z dodatkiem aromatycznych borowików z ziemniakami panierowanymi i brokułami
Przystawki:
1. Śledź marynowany z cebulką i szalotkami
2. Śledź "pod pierzynką" w sosie majonezowym z dodatkiem cebulki, świeżej papryki i żółtego sera
3. Sałatka Kalifornia - sałata lodowa, kurczak grillowany, pieczarki, pomidor, ogórek, kukurydza, sos winegrette
4. Grecka - pomidor, ogórek, papryka, oliwki czarne, sałata lodowa, ser feta, cebula, sos winegrette
5. Słoneczna - kapusta pekińska, kurczak grillowany, ananas, pomarańcza, żółty ser, kukurydza, majonez, pieprz
6. Sałatka z łososiem w cytrynie, w lekkim sosie jogurtowym
Dania gorące:
1. Pierś kurczaka z kurkami w sosie śmietanowym z kolorowym pieprzem podawana z małymi plackami ziemniaczanymi i mizerią aromatyzowana zielonym koperkiem
2. Pstrąg saute z prażonymi migdałami z dodatkiem świeżych ziół podawany z frytkami i sałatką pomidorową
3. Naleśniki z kurczakiem, pieczarkami, ostrą papryką zapiekane w sosie ze świeżych pomidorów
Deser:
Malinowa fantazja - lody waniliowe z musem malinowym, bitą śmietaną i bezikami

Zapytam jeszcze o jakieś jajka faszerowane, nie znalazłam ich w menu. Co myślicie, czegoś brakuje, coś dodałybyście?

Stary 2013-04-24, 15:14   #4470
201612231846
Konto usunięte

Cytat:

Jeszcze ze 2 tygodnie i powinno być lepiej.

Sama się sobie dziwię, ale z drugiej strony nie było czasu na jeżdżenie i szukanie czegoś innego. W niektórych salonach na wstępie mówili nam, że nie ma opcji żeby na lipiec uszyć Z tej na pewno będę ostatecznie zadowolona, od początku jakoś chodziła mi po głowie.

Oglądam menu weselne, lada chwila też będziemy musieli ustalać.

Ile dań gorących radzicie wziąć oprócz obiadu?

Mi się podoba takie menu:
Danie główne:
1. Zupa - barszcz czerwony z kołdunami własnego wyrobu lub żurek staropolski
2. Danie - stek z delikatnej polędwicy wołowej z dodatkiem aromatycznych borowików z ziemniakami panierowanymi i brokułami
Przystawki:
1. Śledź marynowany z cebulką i szalotkami
2. Śledź "pod pierzynką" w sosie majonezowym z dodatkiem cebulki, świeżej papryki i żółtego sera
3. Sałatka Kalifornia - sałata lodowa, kurczak grillowany, pieczarki, pomidor, ogórek, kukurydza, sos winegrette
4. Grecka - pomidor, ogórek, papryka, oliwki czarne, sałata lodowa, ser feta, cebula, sos winegrette
5. Słoneczna - kapusta pekińska, kurczak grillowany, ananas, pomarańcza, żółty ser, kukurydza, majonez, pieprz
6. Sałatka z łososiem w cytrynie, w lekkim sosie jogurtowym
Dania gorące:
1. Pierś kurczaka z kurkami w sosie śmietanowym z kolorowym pieprzem podawana z małymi plackami ziemniaczanymi i mizerią aromatyzowana zielonym koperkiem
2. Pstrąg saute z prażonymi migdałami z dodatkiem świeżych ziół podawany z frytkami i sałatką pomidorową
3. Naleśniki z kurczakiem, pieczarkami, ostrą papryką zapiekane w sosie ze świeżych pomidorów
Deser:
Malinowa fantazja - lody waniliowe z musem malinowym, bitą śmietaną i bezikami

Zapytam jeszcze o jakieś jajka faszerowane, nie znalazłam ich w menu. Co myślicie, czegoś brakuje, coś dodałybyście?
Z jajkami faszerowanymi różnie bywa. Często ludzie nie chcą ich jeść, bo nie wiadomo ile leżały itd.

Ja bym ewentualnie dała devolaje. I jakieś owoce
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości