Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-23, 22:05   #3871
gozia
Zakorzenienie

Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX

Irja neonowy super!
Stary 2013-04-23, 22:08   #3872
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaq Pokaż wiadomość

Dziewczyny, przewijał się tu niedawno temat sprzedaży ciuchów. Jeśli macie niedaleko to w Wawie na Narbutta będzie w przyszłą sobotę kolejna edycja Klamotów. Można przyjść i wystawić się ze swoimi zbiorami. Ciuchy, dodatki, pierdołki domowe, handmade, wsio ponoć wchodzi w grę . Ja planuję się przejść ze sporym pudłem łaszków
Oo... a gdzie dokładnie? I w przyszłą sobotę, czyli 27 kwietnia czy 4 maja?
Może i ja bym się przeszła

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4046013 9]Ja byłam raz, ale trafiłam akurat na dostawy i zdziwiła mnie słaba jakość ciuchów. W Szmizjerce na Żelaznej zawsze odrzucam mnóstwo świetnych ciuchów, a tam nie mogłam znaleźć kilku normalnych rzeczy. Obok jeszcze był jeden całkiem ok, ale reszta to śmierdziuchy z towarem dla pań po 60. (bez obrazy )

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Na Marszałkowskiej dziewczyny przede mną miały świetne koszule jeansowe... ja widziałam już tylko takie za duże (rozmiar 44, 42), a nie chciałam workowatej... No i jedna pani miała w koszyku śliczną karmelkową ramoneskę z Zary... no cudo. Najchętniej bym jej zabrała i uciekła do kasy [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez gozia Pokaż wiadomość
Irja neonowy super!
Dziękuję Gozia
Zawsze jak widzę jakieś ciuszki Monki w sh, to od razu myślę o Tobie
Sama jeszcze nic nie kupiłam tej firmy, bo trafiam na Mki, a one są na mnie za duże
Stary 2013-04-23, 22:08   #3873
h0ldmebaby
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
Wrzucam moje sportowe ciuszki
Przepraszam, że wygniecione, ale jeszcze przed praniem.

Podwójna bokserka - La Senza
Bokserka - Adidas
Spodenki - H2O (przód i tył)

I mój neonowy top H&M sport, który kupiłam już jakiś czas temu
Biały jest w praniu, więc pokażę przy innej okazji
aaaa ! chce Twój neonowy top!
h0ldmebaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 22:17   #3874
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez h0ldmebaby Pokaż wiadomość
aaaa ! chce Twój neonowy top!

za 3 zł go dorwałam

Dziewczyny, znalazłam to wydarzenie co ma się odbyć w sobotę (27 kwietnia) na Narbutta na fejsie: https://www.facebook.com/events/168921609932764/?ref=22
Stary 2013-04-23, 22:18   #3875
misiaq
Raczkowanie

[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4045975 9]
Płaci się coś za wystawienie? Można też wymieniać? Albo najlepiej jakiś link do wydarzenia... [/QUOTE]

Pisałam do nich, bo mieli info żeby zgłosić chęć rozstawienia kramu, odpisali, że nie ma problemu, wystarczy przyjść i się rozstawić .

Link fejsowy: Klamoty

gozia mmmmm...Monki! Wielbię!
masiej z rana byłaś? Ja wdepnęłam w drodze powrotnej od weta, tak koło 15 i widziałam sporo fajnych sweterków i kurtek. Oni tam cały czas coś dowieszają przez pierwsze kilka dni. Na tego lumpka narzekać nie mogę, bo nawet kilka AllSaintsowych perełek mi się tam trafiło , ale fakt faktem, że często wychodzę z niczym.

Dziewczęta przyszalałyście z poniedziałku
Stary 2013-04-23, 22:23   #3876
masiej
Raczkowanie

Cytat:

masiej Ogrodowa i Marszałkowska, bo wczoraj nie dałam rady wpaść na dostawę
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4046013 9]

Na Marszałkowskiej dziewczyny przede mną miały świetne koszule jeansowe... ja widziałam już tylko takie za duże (rozmiar 44, 42), a nie chciałam workowatej... No i jedna pani miała w koszyku śliczną karmelkową ramoneskę z Zary... no cudo. Najchętniej bym jej zabrała i uciekła do kasy [/QUOTE]
To znak: muszę iść na Marszałkowską, bo jak byłam to tłok mnie odstraszył a na Ogrodowej wczoraj było bardzo miło. Mało ludzi, sporo rzeczy. Dziś jak byłyśmy z koleżanką, to więcej ludzi było.

misiaq ja byłam ok. 12 bo zaspałam na dostawę

Edytowane przez masiej
Czas edycji: 2013-04-23 o 22:26
masiej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 22:26   #3877
e5f8e1654645f7f709e372d7f739a8569d1c32e2
Konto usunięte

Irja widzę, że Cię rozbawiłam :P Teraz już wiem, dlaczego trzeba pilnować koszyka

Masiej ja Ogrodową w dniu dostawy zawsze źle wspominam, bo było dużo ludzi, dlatego przestałam chodzić... A tam jest jeszcze strasznie ciasno. Generalnie jak na dostawę nie mam nic "szałowego"...

W takim razie, kto się wybiera na Klamoty?
e5f8e1654645f7f709e372d7f739a8569d1c32e2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 22:34   #3878
misiaq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez masiej Pokaż wiadomość
misiaq ja byłam ok. 12 bo zaspałam na dostawę
Ja już od dawna nawet nie próbuję się zmuszać do wczesnego wstawania, mimo, że do tego lumpka, jak i na puławską mam 5 minut spacerkiem .
Tak to jest jak się pracuje w domu i wstaje o 13

bluesky49 Ja się usilnie motywuję do pójcia
Stary 2013-04-23, 22:35   #3879
Irja
Zakorzenienie

[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4046064 4]Irja widzę, że Cię rozbawiłam :P Teraz już wiem, dlaczego trzeba pilnować koszyka

Masiej ja Ogrodową w dniu dostawy zawsze źle wspominam, bo było dużo ludzi, dlatego przestałam chodzić... A tam jest jeszcze strasznie ciasno. Generalnie jak na dostawę nie mam nic "szałowego"...

W takim razie, kto się wybiera na Klamoty? [/QUOTE]
Wyobraziłam sobie jak łapiesz tę ramoneskę i zwiewasz do kasy
Ja zawsze pilnuję swojego koszyka

Byłam wczoraj na Ogrodowej ok 17.00 i faktycznie nie było tłoku, chociaż z czasem trochę osób doszło. Kupiłam tam tylko tę czarną bokserkę z Adidasa. Nic innego nie wpadło mi w oko
Za to w tym na przeciwko Mc Donalda była np. skórzana kurteczka z szarymi-dresowymi rękawami i kapturem z Topshopu (ale nie wzięłam ), fajna czarna sukienka z RI (ale za duża ) i kilka innych rzeczy
Z tego wszystkiego jutro znowu tam się przejdę i pojadę na Marszałkowską

A co do Klamotów, to może jak wkręcę w to kogoś znajomego, to się przejadę
Stary 2013-04-23, 22:42   #3880
masiej
Raczkowanie

Ja bym chętnie poszła na te Klamoty, ale wszystkie rzeczy zwożę do domu jak w nich nie chodzę, bo tu w Warszawie jednym małym pokoju ciężko wszystko upchnąć.
W domu też zawaliłam swoją szafę, siostry i u brata 2 szafki i pół strychu trzeba wreszcie zrobić porządek.
masiej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 22:58   #3881
Konto usunięte

Cytat:
Wyobraziłam sobie jak łapiesz tę ramoneskę i zwiewasz do kasy
Ja zawsze pilnuję swojego koszyka

Byłam wczoraj na Ogrodowej ok 17.00 i faktycznie nie było tłoku, chociaż z czasem trochę osób doszło. Kupiłam tam tylko tę czarną bokserkę z Adidasa. Nic innego nie wpadło mi w oko
Za to w tym na przeciwko Mc Donalda była np. skórzana kurteczka z szarymi-dresowymi rękawami i kapturem z Topshopu (ale nie wzięłam ), fajna czarna sukienka z RI (ale za duża ) i kilka innych rzeczy
Z tego wszystkiego jutro znowu tam się przejdę i pojadę na Marszałkowską

A co do Klamotów, to może jak wkręcę w to kogoś znajomego, to się przejadę
Daleko nie miałam, jedna prosta i bym była przy kasie pewnie dorwałyby mnie koleżanki tej pani i ona sama

Ja żałuję kilku rzeczy, że nie wzięłam w poniedziałek... koronkowa spódniczka (trochę za duża, ale może bym jakoś zwęziła), bluzeczka w serduszka z H&M, dziś zostawiłam sukienkę z kołnierzykiem... zastanawiam się, czy po nią wrócić. Dorwałam za to czarną bluzeczkę z cekinami (z przodu) i teraz się zastanawiam, gdzie ją założę...
W sumie na Marszałkowskiej jest mnóstwo bluzek z krótkim rękawem... sukienki ładne, ale nic mnie nie powaliło. Spódnic jak zwykle malutko...

Edytowane przez e5f8e1654645f7f709e372d7f739a8569d1c32e2
Czas edycji: 2013-04-23 o 23:01
Stary 2013-04-24, 00:00   #3882
Marysia176
Raczkowanie

bluesky49 Marszałkowska

Byłam jeszcze w Szmizjerce na Grochowie, ale badziew straszny i ceny z kosmosu i w tym wielkim dwupiętrowym tak samo. Nic nie znalazłam.

Jedynie na Marszałkowskiej było mnóstwo fajnych rzeczy, których żałuję, że nie wzięłam, ale tłok był.

o której godzinie byłaś? ja ok. 13.30

Edytowane przez Marysia176
Czas edycji: 2013-04-24 o 00:01
Marysia176 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 01:13   #3883
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Marysia176 Pokaż wiadomość
bluesky49 Marszałkowska

Byłam jeszcze w Szmizjerce na Grochowie, ale badziew straszny i ceny z kosmosu i w tym wielkim dwupiętrowym tak samo. Nic nie znalazłam.

Jedynie na Marszałkowskiej było mnóstwo fajnych rzeczy, których żałuję, że nie wzięłam, ale tłok był.

o której godzinie byłaś? ja ok. 13.30
Nigdy w nim nie byłam. Zresztą wgl nie chodziłam na Grochowie po lumpach. Nie moje tereny, ale jak nie polecasz to będę omijać. Czyli jak do tej pory najlepsza Szmizjerka (moim zdaniem) jest na Żelaznej... chociaż z tym też ostatnio różnie i jak na tak wysokie ceny to mogliby coś pozmieniać.

Ja byłam późno, bo około 16.30. Było strasznie gorąco i tłoczno. Dziś udało mi się też wyrwać na chwilę koło 18. Myślałam, że może zostało kilka wczoraj upatrzonych rzeczy, ale już nic nie było. No ale było dowieszonych wiele nowych rzeczy, których nie widziałam poprzedniego dnia.
Stary 2013-04-24, 08:06   #3884
gozia
Zakorzenienie

o jakie Klamoty chodzi??

Irja fajnie, że o mnie myślisz wtedy ja wielbię ta markę, mimo, że większość mam od nich oversize

http://web.stagram.com/p/439678526002249506_206608790
taką jeansową ramoneskę Monki ze Sztokholmu przywiozłam
Stary 2013-04-24, 09:30   #3885
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
misiaq, dzieki

Kurcze fajnie ze sa u Was w miesice takie wymianki i sprzedaze.. u mnie brak a szkoda bo bym z checia nawet przed budynkiem sie wystawila z klamotami

No to w koncu napisze o co kaman z sukienka, jak pisalam wczesniej lupow nie pokazalam mezowi bo by mnie zabil no i dzis wymyslilam ze przyjezdza do mnie moja kolezanka lumpeksiara i sie wymieniamy napisalam smsa do niego bo byl w pracy ze zaraz bedze kumpela a po2h napisalam ze sie wymienilam na fajne rzeczy
Lyknal stwierdzil ze sukienka jest BOOOOSKA, ja sie bym dobrze w niej czula jakby byla 10 cm dluzsza a on twierdzi ze jest ok. No ale jak widac cycek to nie chce zeby tylek byl na wierzchu
co do bluzki RI to powiedzial ze za☠☠☠ista

ahh ile musze sie naklamac
Anecko, historia nieziemska, pozwolisz, że użyczę jej i przekażę przyjaciółkom, które mają w domu podobne problemy?

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Napisane przez milk_choocoolate Pokaż wiadomość
Dziewczęta świetne ciuszki upolowałyście! Nie mogę cytować niestety, bo korzystam z telefonu...

ja dzisiaj kupiłam 2 płaszczyki z h&m po 1zł każdy. Mam kilka łaszków jeszcze z tamtego tygodnia, może dzisiaj uda mi się wszystko obfocić
a w ogóle to Wam zazdroszcze jak czytam, że większość z Was ma rozmiar 36 i na was M duże. U mnie mnóstwo bluzeczek i spódniczek w rozmiarze S i wszystko muszę zostawiać na wieszakach zawsze szukam L/38/40. Bluzki czy koszule M wcisne na siebie ale ciasne w cyckach i ciężko oddychać :P
Nie mogę się nadziwić, bo u mnie właśnie najwięcej rozmiarów to L i np. 14-16. i więcej. Często są to piękne, markowe ciuchy typu Wallis itp. gdzie czuć pod ręką, że to dużo lepszy gatunkowo materiał niż H&M itp.

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Mari94 Pokaż wiadomość
Chciałabym się przyłączyć do wątku
To moje wczorajszo-dzisiejsze łupy:

1. Bluzka w biało-czarne paski New Look - 1 zł
2. Bluzka biało-niebieska New Look - 1 zł
3. Bluzka w szaro-różowe paski George - 1 zł
4. Bluzka fioletowa E-vie Gasnals[?] - 1 zł
5. Bluzka czarna (brak metki) - 1 zł
6. Spódniczka bombka Atmosphere (nowa z metką ) - 1 zł
Mari94 no nie, za 6 zł masz 6 nowych ciuszków. No gratulacje!! Piszcie gdzie to kupujecie

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Napisane przez MoniaS93 Pokaż wiadomość
Hej, dziś znów wybrałam się na zakupy...powoli nie wiem, gdzie mam to wszystko mieści ale było warto bo....Znalazłam taką oto (zdjęcie zapożyczone z internetu) sukienkę New Look za 7 zł:
Piękna
Natuś-77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 09:32   #3886
Lie to me
Przyczajenie

Można wygrać 1000 zł na zakupy w Reserved. Wystarczy zarejestrować się tutaj:
http://paulina.ebrokerpartner.pl/short/qmhl
uzupełnić dane i krótką ankietę a potem poczekać na maila na początku miesiąca. W mailu będzie pytanie, na które trzeba odpowiedzieć jak najszybciej.
Szansa na wygraną każdego miesiąca!
W razie jakiś wątpliwości na stronie jest również dostępny regulamin konkursu.

Ja już się zalogowałam i na początku miesiąca będę chyba cały czas siedzieć na swojej poczcie e-mail... Może się uda, a jak nie to za miesiąc znów spróbuję
Lie to me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 09:59   #3887
kamila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lie to me Pokaż wiadomość
Można wygrać 1000 zł na zakupy w Reserved. Wystarczy zarejestrować się tutaj:
uzupełnić dane i krótką ankietę a potem poczekać na maila na początku miesiąca. W mailu będzie pytanie, na które trzeba odpowiedzieć jak najszybciej.
Szansa na wygraną każdego miesiąca!
W razie jakiś wątpliwości na stronie jest również dostępny regulamin konkursu.

Ja już się zalogowałam i na początku miesiąca będę chyba cały czas siedzieć na swojej poczcie e-mail... Może się uda, a jak nie to za miesiąc znów spróbuję
Zapomniałaś chyba dodać jakie masz korzyści z tego, że piszesz takie posty

Edytowane przez kamila901
Czas edycji: 2013-04-24 o 10:03
kamila901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 10:10   #3888
Natuś-77
Zakorzenienie

Wczoraj przypadkiem trafiłam do Sh Stylownia na spadek, wieszaki prawie puste, wszystko po 3 zł Tak, we Wrocławiu niestety nie ma ciuchów za 1 zł, no chyba że ja o jakimś lumpeksie nie wiem.

Spotkałam przyjaciółkę, która wzięła ołówkową dżinsową spódnice Tommiego Hilfigera a mój TŻ wynalazł fajne karmelowe spodnie, z których zrobi sobie ala rybaczki, bo mają delikatnie przykrótkie nogawki.
Spodnie bardzo wąskie, nie wierzyłam że w nie wejdzie, ale okazały się idealne
Stary 2013-04-24, 10:17   #3889
shizaxa
Wtajemniczenie

Cytat:
Wrzucam moje sportowe ciuszki
Przepraszam, że wygniecione, ale jeszcze przed praniem.

Podwójna bokserka - La Senza
Bokserka - Adidas
Spodenki - H2O (przód i tył)

I mój neonowy top H&M sport, który kupiłam już jakiś czas temu
Biały jest w praniu, więc pokażę przy innej okazji
super neonowy top, mam z tej samej seri czarny, ale z chęcią inne bym przygarnęła a u mnie nie ma sportowych rzeczy...
Cytat:
Napisane przez masiej Pokaż wiadomość
Ja bym chętnie poszła na te Klamoty, ale wszystkie rzeczy zwożę do domu jak w nich nie chodzę, bo tu w Warszawie jednym małym pokoju ciężko wszystko upchnąć.
W domu też zawaliłam swoją szafę,siostry i u brata 2 szafki i pół strychu trzeba wreszcie zrobić porządek.
to niezły chomik jesteś ja tez mam dużo ale powoli porządki robię

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 11:11   #3890
aleksandra0810
Raczkowanie

Hej Dziewczyny! Pisałam ostatnio, że jestem "nowa", mam nadzieje że przyjmniecie mnie do swojego grona.. Nie mam zbyt dużo czasu na dodawanie postów, ale Wasze czytam i mam nadzieje, że jestem na bieżąco..
Byłam ostatnio w sh w moim mieście w Węgrowie.. Pewnie nie ma tu dziewczyn z okolic.. Sh- Szmizjerka. Znalazłam kilka fajnych rzeczy
1.Bluzka na ramiaczka, kolor pudrowy czego nie widać na zdjęciach :/ 6zł
2. Marynarka, koloru liliowego nie widać ponieważ zdj robione są telefonem :/ Spodobała mi się ponieważ można zawijać rękawy i przez fajne podszycie wygląda przyzwoicie. 9zł
3. Malinowa katanka ze sztruksu DIESEL. Nie wiem czy sztruks jest modny czy nie ale i tak mi się podoba i będe w niej chodziła cena 1zł, akurat trafiłąm na dzień przed dostawą i było 1zł/szt
4,5 Katanka khaki/szara WAREHOUSE.. ZDjęcie niestety nie wyraźne, ale wierzcie mi na słowo że jest świetna, 3zł
6. Biała katanka ze sztruksu (znowu MISSSWAR. Urzakło mnie w niej kolorowe podszycie w kwiaty , 5zł
7. Czarna listonoszka 4zł
8. Kopertówka ok 7zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0050.jpg (39,5 KB, 186 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0045.jpg (48,5 KB, 170 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0049.jpg (38,5 KB, 116 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0046.jpg (59,4 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0047.jpg (40,4 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fghj.jpg (44,9 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hj.jpg (35,2 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hgj.jpg (45,0 KB, 51 załadowań)
aleksandra0810 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 11:24   #3891
Sag etwas
Zadomowienie

Mój dzisiejszy zakup
pierwszy od bardzo, bardzo dawna..

1. Spódnica H&M w róże
zdjęcie z neta, ale moja jest taka sama
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg spodnica.jpg (130,0 KB, 139 załadowań)
Stary 2013-04-24, 11:45   #3892
aleksandra0810
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sag etwas Pokaż wiadomość
Mój dzisiejszy zakup

1. Spódnica H&M w róże
Świetna!
Stary 2013-04-24, 11:48   #3893
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandra0810 Pokaż wiadomość
2. Marynarka, koloru liliowego nie widać ponieważ zdj robione są telefonem :/ Spodobała mi się ponieważ można zawijać rękawy i przez fajne podszycie wygląda przyzwoicie. 9zł
3. Malinowa katanka ze sztruksu DIESEL. Nie wiem czy sztruks jest modny czy nie ale i tak mi się podoba i będe w niej chodziła cena 1zł, akurat trafiłąm na dzień przed dostawą i było 1zł/szt
4,5 Katanka khaki/szara WAREHOUSE.. ZDjęcie niestety nie wyraźne, ale wierzcie mi na słowo że jest świetna, 3zł
6. Biała katanka ze sztruksu (znowu MISSSWAR. Urzakło mnie w niej kolorowe podszycie w kwiaty , 5zł
8. Kopertówka ok 7zł
Fajne łupy Olu Mnie przypadła do gustu ta bluzeczka z falbankami i Katana khaki.
Stary 2013-04-24, 11:59   #3894
aleksandra0810
Raczkowanie

Ciekawe co dzisiaj znajde.. Wczoraj była dostawa więc myślę, że będe zadowolona
Stary 2013-04-24, 12:05   #3895
OneMoreDress
Zakorzenienie

Ostatnie łupy:
1. sukienka New Look 5 zł
2. koronkowa bluzeczka z baskinką Monki 10 zł
3. bokserka h&m z zamkiem na plecach 10 zł
4. legginsy Zara z zamszowymi wstawkami 15 zł
5. komin w beżowo-niebieskie paski 8 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00823.jpg (125,1 KB, 134 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00824.jpg (116,3 KB, 231 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00826.jpg (76,9 KB, 90 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00827.jpg (70,3 KB, 132 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00825.jpg (105,8 KB, 105 załadowań)
Stary 2013-04-24, 12:11   #3896
kamila249
Rozeznanie

Cytat:
Mój dzisiejszy zakup

1. Spódnica H&M w róże
super

a ja byłam dzisiaj na dostawie sukienek na wagę w bidze (może z godzinę po otwarciu), ale nie było nic fajnego

Vinted, szafa: kamila249
kamila249 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 12:21   #3897
Konto usunięte

Cytat:
Hej Dziewczyny! Pisałam ostatnio, że jestem "nowa", mam nadzieje że przyjmniecie mnie do swojego grona.. Nie mam zbyt dużo czasu na dodawanie postów, ale Wasze czytam i mam nadzieje, że jestem na bieżąco..
Byłam ostatnio w sh w moim mieście w Węgrowie.. Pewnie nie ma tu dziewczyn z okolic.. Sh- Szmizjerka. Znalazłam kilka fajnych rzeczy

8. Kopertówka ok 7zł

Super rzeczy i bardzo mi się podoba Twoje podejście, że najważniejsze, żeby nam się podobało

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Ostatnie łupy:
Stary 2013-04-24, 12:22   #3898
aleksandra0810
Raczkowanie

Cytat:
Ostatnie łupy:

Koronkową bluzeczke z chęcią bym przygarnęła
Stary 2013-04-24, 12:25   #3899
Konto usunięte

Cytat:
Mój dzisiejszy zakup

1. Spódnica H&M w róże
Ma super zamek

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
o jakie Klamoty chodzi??

Irja fajnie, że o mnie myślisz wtedy ja wielbię ta markę, mimo, że większość mam od nich oversize

http://web.stagram.com/p/439678526002249506_206608790
taką jeansową ramoneskę Monki ze Sztokholmu przywiozłam

https://www.facebook.com/events/1689...32764/?fref=ts
Stary 2013-04-24, 12:57   #3900
Gladys
Rozeznanie

Cytat:
8. Kopertówka ok 7zł
Cytat:
Ostatnie łupy:

Jestem na odwyku to przynajmniej Wasze łowy będę podziwiać

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości