|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzień dobry w ten jakże słodki dzień ![]() ja już po wypiciu nektaru bogów- glukozy ![]() pani pozwoliła z lab mi wrócić do domku i grzecznie leżeć, więc też tak czynię. a sama glukoza? no piłam już zdecydowanie lepsze rzeczy, ale tragedii nie było. ale ja z tych co przed ciążą potrafili zjeść 5 czekolad na raz, może dlatego ![]() trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty! ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cześć słoneczka
Trzymam za dzisiejsze wizyty ![]() Cytat:
i trzymam za dobre wyniki
|
|
|
|
|
#3363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miłego dnia w pracy Dzoan Enlevee ciastka są obłędne. Podziwiam że sie im oparlas. A TZ ma z tobą baaaardzo dobrze, rozmieszczasz go ![]() Przepis na pizzę juz skopiowalam do moich przepisow Lezymy sobie z TZ w łóżku, tzn on wrócił na śniadanie z pracy ale mam lenia musze jeszcze do US podjechać i coś na obiad kupić....tylko co? ZAINSPIRUJECIE?
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawooo!!!!
|
|
|
|
|
#3365 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
i za wizytęCytat:
![]() Super, że waga ci stoi, ja jakbym zrobiła takie pyszności to chociaż jedno musiałabym spróbować, coby tż nie otruć Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#3366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Pochwale sie, że dziś na czczo cukier 83 Cytat:
Cytat:
Dziś zaczynam 27 tc |
||
|
|
|
#3367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja 4 kg przytyłam ostatnio w 5 tyg ![]() Cytat:
![]() A mnie dzisiaj złapał pierwszy w ciąży skurcz i nie chcę ich więcej |
||
|
|
|
#3368 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Miałam dzisiaj tak podłe sny że plakac mi się chce i hu,mor na cały dzień spiep...Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I kciuki za nereczki synka. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za trzydziecheCytat:
i trzymam kciuki za dobre wyniki.nie zmieściło mi. Idzia gratki za dobry cukier i 27 tc
Edytowane przez magolina Czas edycji: 2013-04-24 o 09:46 |
|||||||||
|
|
|
#3369 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oczywiście kciuki zaciśnięte ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
następna 30-echa ![]() Cytat:
za wyniki! pasibrzuszku czekoladowy ![]() Cytat:
a w wykonaniu szybkie ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry dzień żabki
![]() My juz po sniadanku.Minimum w domu ogarnięte Od rana brzuszek ciągnie i kręgosłup boli więc ide zaraz lezec...Wczoraj w SR nie było wycieczki na porodówke bo było 6 porodów Ale była mowa o porodzie.Czy wiecie ze zamojska porodówka ma juz od 8 lat wanne do porodu w wodzie i zadna pacjentka tak nie rodziła? ![]() Pytałam o gaz podczas porodu.Szpital na początku roku wysłał zapotrzebowanie ale na razie ni ma .A ja bym chciała skorzystac Moze do lipca się wyrobią.Następne zajecia dopiero po majówce. Aaa i pytałam położnej czy kupowac wczesniej Octenisept,gaziki,witamin ki itp. itd. i powiedziała ze nie.Na oddziale po porodzie mi wszystko powiedzą i dadzą ,,liste zakupów" wiec na razie nie jest to konieczne wiec uznalismy z Tzem ze nie kupujemy nic z tego działu ![]() Dzis w planach mam ogarnac autko w srodku ale nie wiem ,moze popoludniu jak Tz wroci to mi pomoze bo na razie nie nadaje sie do niczego i bd lezec.Jutro Tz ma wolne
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
To ja się pochwalę co wczoraj od mamy dostałam..skarpetunie dla Lola, pasiasty top z h&m (tylko w rzeczywistości jest dłuższy, zaraz za pośladami się kończy
) i jeszcze jakieś 2 gazetki o ciąży i macierzyństwie a no i jeszcze zupkę na wynos, tylko nie pamiętam jaką
|
|
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam wczoraj i dzisiaj w nocy takie skurcze, też sie przeciagałam i jak zaczela łydka napikalać to myslałam że sie popłacze, a najlepiej mój TZ przerażony sie budzi i pyta co sie stało a ja że to skurcz a ten juz chciał do szpitala jechać |
|
|
|
|
#3373 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!Gratulacje za kolejne rozpoczęte tygodnie
!!Ja niestety wciąż nie dokońca się dobrze czuje po tym glukozowym poniedziałku!Brak apetytu,straszna zgaga bez przerwy i młdłości ale już bez wymiotów.Rano jak mąż zadzwonił ostro mu się dostałobo pyta jak się czuje-mówie że nadal nie zbyt dobrze,a on mi na to nie przejmuj się jeszcze kilka miesięcy
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje udanej wizyty
|
|
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
a jednak sobie te wszystkie higieniczne kupię, tzn. gaziki, ocenisept i takie tam. To nie są duże pieniądze (ocenisept jedynie) a jednak wysyłanie Tż do apteki po to?... jednak wolę mieć to z bani a nie że nagle coś nieczynne, czegoś nie ma itd itp.
Z czasem to się i zużyje w domu ależ ja bym się poodchudzała już i tak się zgiąć i czuć luz w pasie Synek dziś znowu zaczyna okupować wątrobę, na razie nieśmiało
|
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
ja wlaśnie ide do kąpieli, szykuję się do wizyty, mam na 11.30
|
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
Rockyyy, moj plan na dzis to tez ogarniecie auta w srodku. maz wczorsj je umyl z zewnatrz ( czytaj zawiozl na myjke), a mi zostawil srodek
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, ale butelki i inne gadżety:
http://allegro.pl/butelka-rock-star-...138192006.html |
|
|
|
#3379 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3381 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja pilinguje Cytat:
, jakoś nie wierzę, ze będziesz się słodyczmi opychać ![]() Idę 1 pranko wywiesić i wstawić następne
|
|||
|
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizyte i czekamy na wiadomosci
|
|
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
Lachryma, ukręciłaś? A Wy planujecie jeszcze jedno dziecko
?
|
|
|
|
#3384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzis sroda, czyli wysyp nowych tyg., wiec gratuluje wszystkim. |
||
|
|
|
#3385 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pizze dzieki mnie ![]() Cytat:
Jestes poprostu juz chyba zasypana tym wszystkim dla Lilo ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40455646]Nasz poprzedni kot wytargał kiedyś z kosza na śmieci spalonego hamburgera i zostawił go na środku kuchni...[/QUOTE] [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40456075]Moje ciuszki. Za wszystko zapłaciłam 40 zł.[/QUOTE] Cytat:
![]() Ja nie obstawiam nikogo...no ale jesli Margosia ma wszystko tak idealnie to urodzi idealnie w terminie i pierwsza ![]() ![]() Cytat:
trzymaj sie kochanaCytat:
ja juz wczesniej sugerowałam Glutowi ze jego mama musi przytyc
|
|
#3386 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja w 30 tygodniu
Moja mama po naszym powrocie z Wałbrzycha stwierdziła, że mam mniejszy brzuch i że się mi obniżył... Aż zaraz zaciągnę TŻ do zdjęcia albo sama zrobię i wam pokażę![]() Cytat:
Tak wiecie, właśnie jak przy rozciąganiu... Mnie dość często łapią i to przynosi faktycznie ulgę.Cytat:
Nie wiem kiedy dostanę kasę z ZUSu. Pierwsze zwolnienie skończyło się tydzień temu... I TŻ nie dostał zwrotu z US. Mój przyszedł, a jego nie... Pewnie dlatego, że on zmieniał US i muszą się rozliczyć...![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za wizytę I dla wszystkich wizytujących też![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A odnośnie twojej aktywności, to myślę, że gdyby ograniczyła się do spacerów z psem (nawet długich) i ogarnięcia domu w stopniu koniecznym, to też czułabyś się świetnie Nie popadajmy w skrajności![]() Oczywiście to nie żaden przytyk do Margoś, ale jednak mam wrażenie, że ona nie robi tyle, co Oliath w ciągu dnia ![]() Cytat:
Ale czytałam gdzieś w necie, że wanna sprzyja pękaniu krocza... Nie wiem ile w tym prawdy. Nie znam ani jednej osoby, która rodziła w wodzie![]()
|
|
#3387 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak serio to zazdroszczę ![]() Cytat:
i ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Prześlij mi, ja zjem ![]() Twój TŻ tak słodycze lubi? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
x2!Kolejny szczypiorek nasz wątkowy Wstępna recenzja mojego rogala: Mój rogal jest wypchany kuleczkami sterypionawymi. Fajnie i niefajnie. Przyjemne to w dotyku, dostosowuje się do kształtu ciała, ale szeleści mi przy uchu jak kładę na tym głowę Na początek to mi się mąż obraził, że jak to do jakiegoś rogala będę się przytulać a nie do niego ![]() Zawsze spałam na ultracieńkiej poduszce zatem rogal szybko powędrował na tył łóżka, a moja podusia wróciła do łask-pod głowę. Ale między nogami rogala trzymałam dzielnie całą noc! ![]() Tylko do trzymania tylko miedzy nogami to on jest trochę za duży ( za długi), bo nieużywana część rogala zajmowała sporo miejsca. Wnioski-w nocy raczej rogala używała nie będę, bo jest za gruby by służyć mi za poduszkę. Natomiast na popołudniowe leżenie jest genialny! Super też sprawdza się jako zagłówek do wspólnego oglądania filmów - TŻ zachwycony
|
||||||||
|
|
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo właśnie jestem na etapie co do wózka włożyć, myslalam najpierw o kocyku, potem na upały pieluche z flanelki i na tym moje pomysły sie koncza
|
|
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluje tygodni i zaciskam
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

za dzisiejsze wizyty 
musze jeszcze do US podjechać i coś na obiad kupić....tylko co? ZAINSPIRUJECIE?
Dziś się z domu nie ruszyłam i pół dnia leżałam,bo nawet przy chodzeniu boli.

i hu,mor na cały dzień spiep...