Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy! cz. 8 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-23, 22:16   #4141
j.gosia
Raczkowanie

Dot.: Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy! cz. 8

Cytat:
Napisane przez iguanaiguana Pokaż wiadomość
Do mnie dzisiaj doszła wreszcie moja zaległa woda So Elixir 50 z poprzedniego -50%, gdy nie włożyli mi jej do paczki Taka duuuuża paczka i taki mały flakonik

Ja dzisiaj dostałam swoje zamówienie ale też bez So Elixir 50.Pisałaś do BOK czy dzwoniłaś ? Nie robili problemu z dosłaniem ?
Co oni mają z tymi perfumami... u mnie tylko raz zapomnieli coś dorzucić do kartonu i była to właśnie woda so elixir :d
j.gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 22:36   #4142
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87

nie no piękne zamówienia moje jest podane do wysyłki więc jutro chyba będę je mieć

a z innej beczki, dziś byłam w tesco i na wyprzedażach -50% też kilka rzeczy upolowałam

irlandia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 23:35   #4143
Hejnarka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez betty0502 Pokaż wiadomość
W zależności jakie masz włosy. Osobiście jestem posiadaczką, długich, gęstych włosów. Skusiłam się jakiś czas temu na szampony i odżywki:
z olejkiem jojoba i mleczkiem owsa. Jest to moje "małe" odkrycie. Włosy są gładkie, lśniące, łatwo się rozczesują. Jednak należy uważać z ilością, zbyt duża dawka produktu może spowodować obciążenie i przetłuszczanie. Tak było w moim przypadku. Stosowałam zazwyczaj drogeryjne produkty, których dosyć sporo nakładałam aby móc rozczesać włosy, tutaj wystarczy odrobina. Maseczek nie stosowałam, jednak wybrałam olejek, do którego nie umiem się przyzwyczaić, ponieważ jak mało go nie nałożę tak zawsze mam efekt tłustych włosów i nie komfortowo się czuję, także jeśli chcę zastosować olejek - spinam włosy w kucyk, nakładam na włosy (do gumki tzw. ogon) olejek, następnie wykonuję warkocz, włosy ładnie lśnią, pachną, wyglądają na aksamitne i jedynie tak wykorzystam ten produkt. Ogólnie jestem zadowolona od kiedy znalazłam na niego sposób innych produktów nie stosowałam.
Przecież ten olejek nakłada się na włosy i spłukuje. Wtedy włosy nie są tłuste.
Hejnarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 06:55   #4144
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cytat:
Napisane przez Hejnarka Pokaż wiadomość
Przecież ten olejek nakłada się na włosy i spłukuje. Wtedy włosy nie są tłuste.
Spłukuje go się?
Widzicie ile rzeczy można się dowiedzieć, ja miałam olejki z innych firm i ich się nie spłukiwało
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 07:14   #4145
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cytat:
Napisane przez DaciaSandero Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Dopiero zaczynam przygodę z YR i kompletnie nie mogę się połapać. Mam kilka zapewne banalnych pytań, ale chciałabym żeby ktoś kto się zna mi podpowiedział.

1. Zarejestrowałam się już na stronie, ale nie złożyłam jeszcze żadnego zamówienia. Później dowiedziałam się, że moja koleżanka korzysta z oferty wysyłkowej i chętnie by mnie poleciła i oddała mi swoje prezenty "dla przyjaciółki". I teraz bardzo żałuję, bo mam straszną ochotę na Flowerparty, ale rozumiem że skoro już się zarejestrowałam to nie mogę zostać polecona w ofercie wysłkowej?
2. Czy jeśli zamówię coś przez internet będę dostawała jakieś gazetki do domu? I jeśli dostanę jakiś katalog/ulotkę to ona będzie dotyczyła oferty wysyłkowej czy internetowej?
3.Jak to jest z tymi kodami? Dostałam maila, że mogę skorzystać z kodu KROK1. Czy mogę też korzystać z kodów, które są podane na początku tego wątku czy tylko z tych, które przychodzą mi na maila?

Będę ogromnie wdzięczna jak jakaś dobra dusza mi odpowie
Witaj w naszym gronie
wszystkie odpowiedzi na pytania znajdziesz na pierwszych stronach, ale:

1. Oferta wysyłkowa / stacjonarna / internetowa - każda jest zupełnie inna. To, że założyłaś konto w sklepie internetowym nie zabrania ci być poleconą przez koleżankę ani też nie zabrania założenia karty w sklepie stacjonarnym - każdy kanał jest inny i jakby oddzielny. Także śmiało koleżanka może Cię polecić.

2.Jeśli zamówisz przez internet, od biura obsługi klienta w paczce otrzymasz gazetkę, która dot. tylko oferty wysyłkowej i możesz zrealizować ją przez telefon lub pocztą lub za pomocą strony internetowej www.yves-rocher.com.pl klikając po prawej stronie - OFERTA WYSYŁKOWA - następnie - ZAMÓW - przekierunkuje Cię do strony zamówienia, wpisujesz kod oferty (na każdej ofercie pisze "kod oferty 9P*******) wpisujesz kod bez pierwszej cyfry i klikasz dalej, następnie podajesz nr klienta i przechodzisz do formularza zamówienia, gdzie w odpowiednie pola wpisujesz kody produktów (kody znajdziesz w gazetce, na tym forum oraz na stronie internetowej) Pamiętaj, że oferty gazetkowe można zrealizować tylko i wyłącznie w ofercie wysyłkowej !

Jeśli założysz w sklepie stacjonarnym kartę stałego klienta - będą Ci przychodziły różne promocje, do zrealizowania tylko w sklepie stacjonarnym, na karcie zbierasz pieczątki, które później wymieniasz na kosmetyki.

3.Możesz korzystać z kodów które przychodzą na maila oraz z zamieszczonych na pierwszej stronie. Wybór należy do Ciebie, jakie chcesz prezenty tylko tym się różni, nie ważne czy dzisiaj wykorzystasz kod np. KROK3 a jutro KROK1 możesz korzystać z kodów w dowolny sposób. Zazwyczaj kody działają jednorazowo dla klienta ale czasem zdarza się, że ten sam kod możesz wpisać kilka razy. Jeśli natomiast bardzo spodobał Ci się jakiś prezent i chcesz go ponownie a kod już wykorzystałaś i nie działa, zamów na chłopaka/ męża/ siostrę/mamę/ babcię

Mam nadzieję, że trochę pomogłam

DITU - piękne zamówienia te żele się opłacały, żałuję że ich nie wzięłam ale mam nadzieję, ze w maju również pojawi się fajna oferta. Wczoraj dotarła paczka do mamy i oczywiście mnóstwo żeli werbena pachnie cudnie i jak tylko zużyję kilka zapachów zamówię tę wodę i żele pomarańcza z florydy - mmmm zakochałam się, grejpfrut - rewelacyjny, pachnie latem, limonka z meksyku - przyjemna, orzeźwiająca i oczywiście nie zabrakło kawy Zamówiłam też mamie olejek do opalania i oliwkę po opalaniu monoi - wszystko cudowne a ja obeszłam się "smakiem".

Propo ofert urodzinowych i dat urodzin. Kilkakrotnie już zmieniałam moją datę a bynajmniej rok, bo o ile wpisywałam 1987 to zawsze moim rokiem jest 1807 a ja się dziwiłam, że wysyłają mi kremy 55+ dostosowane do "typu mojej urody", bo kremów 100+ nie ma, a powinni chyba dla mnie zacząć je produkować to tak na dobry początek dnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot187.jpg (79,5 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot188.jpg (71,6 KB, 31 załadowań)

Edytowane przez betty0502
Czas edycji: 2013-04-24 o 07:28
Stary 2013-04-24, 07:35   #4146
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Doszła wyczekiwana od 1,5 tygodnia paczka Nie wiem czy YR się pomyliło czy chciało mi wynagrodzić zwłokę, ale nadprogramowo dostałam zestaw z antyperspirantem i miniaturami żeli (sama wybrałam niespodziankę) oraz próbkę w saszetce Cieszę się bardzo i wklejam zdjęcie zamówienia -a to wszystko za jedyne 104 zł
pięknie
Stary 2013-04-24, 07:44   #4147
kuba222
Rozeznanie

witam z ranka

Cytat:
Napisane przez j.gosia Pokaż wiadomość
Co oni mają z tymi perfumami... u mnie tylko raz zapomnieli coś dorzucić do kartonu i była to właśnie woda so elixir :d
Doślą Ci j.gosia, doślą, tyle, ze człowiek się nastawi a tu brak.

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Spłukuje go się?
Widzicie ile rzeczy można się dowiedzieć, ja miałam olejki z innych firm i ich się nie spłukiwało
Betty, oliwka jojoba pięknie schodzi już po nałożeniu szamponu. Nie trę, nie męczę włosów, jedynie rozprowadzam szampon, czekam 2 minutki i spłukuję. Włosy są pachnące, mięciutkie, zdrowe. Skoro lubisz oliwki, będziesz zadowolona

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
W zależności jakie masz włosy. Osobiście jestem posiadaczką, długich, gęstych włosów. Skusiłam się jakiś czas temu na szampony i odżywki:
z olejkiem jojoba i mleczkiem owsa. Jest to moje "małe" odkrycie. Włosy są gładkie, lśniące, łatwo się rozczesują. Jednak należy uważać z ilością, zbyt duża dawka produktu może spowodować obciążenie i przetłuszczanie. Tak było w moim przypadku. Stosowałam zazwyczaj drogeryjne produkty, których dosyć sporo nakładałam aby móc rozczesać włosy, tutaj wystarczy odrobina. Maseczek nie stosowałam, jednak wybrałam olejek, do którego nie umiem się przyzwyczaić, ponieważ jak mało go nie nałożę tak zawsze mam efekt tłustych włosów i nie komfortowo się czuję, także jeśli chcę zastosować olejek - spinam włosy w kucyk, nakładam na włosy (do gumki tzw. ogon) olejek, następnie wykonuję warkocz, włosy ładnie lśnią, pachną, wyglądają na aksamitne i jedynie tak wykorzystam ten produkt. Ogólnie jestem zadowolona od kiedy znalazłam na niego sposób innych produktów nie stosowałam.

Aaaaa, w ten sposób można przygotować letnią fryzurkę np.: na plażę. Masz pewność, że włosom nawet słona woda nie zaszkodzi.
Dzięki Betty

~ Calvin & Hobbes
kuba222 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-24, 07:45   #4148
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Jak jesteśmy przy temacie szampony to u mnie podobny problem przesuszenie
Czym można nawilżać skórę głowy?

A i kompletnie nie wiem już czym się różni płukana octowa od malinowej?!
U mnie na przesuszoną skórę głowy sprawdzają się lekkie odżywki bez spłukiwania nakładane przed myciem, no i oczywiście oleje.

A płukanka octowa i malinowa z YR to dokładnie to samo.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 07:49   #4149
kuba222
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
Wklejam 2 ostatnie -50% plus żele. Na foty pozostałych yvesrocherowych kosmetyków nie starczyło mi siły
pięknie zaoszczędziłaś na kosmetykach, a do tego przyjemność stosowania...hmmmmm

~ Calvin & Hobbes
Stary 2013-04-24, 07:49   #4150
aSHa85
Zadomowienie

wczoraj status mojego zamowienia wieczorem zmienił się na wysłane, a przed chwilą dostałam smsa, że kurier ma już moją paczuszkę - przesyłka ekspresowa (zamawiałam w ostatnią niedzielę)
po tym jak czytałam, że czekałyście ponad tydzień na swoje paczki to nie spodziewałam się tak szybkiej realizacji

muszę w starcjonarcie powąchać ten elixir... wszystkie go chyba już macie więc podejrzewał, że coś w nim jest
Stary 2013-04-24, 07:53   #4151
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Dziewczyny a przy wysyłce pocztą przychodzi jakaś wiadomość?
Stary 2013-04-24, 07:55   #4152
kuba222
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
U mnie na przesuszoną skórę głowy sprawdzają się lekkie odżywki bez spłukiwania nakładane przed myciem, no i oczywiście oleje.

A płukanka octowa i malinowa z YR to dokładnie to samo.
Gdzieś, kiedyś przeczytałam, że dobre efekty daje nałożenie takiej lekkiej odżywki (zamiast szamponu) na skórę głowy na kilka minut, potem należy ją spłukać i nie stosować już szamponu.
Czasami stosuję tę metodę i przyznam, że działa. Jest jeden feler po takim myciu włosy trochę szybciej się przetłuszczają, ale efekty są dobre. Ja muszę głowę myć codziennie, więc tak, czy tak...

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Dziewczyny a przy wysyłce pocztą przychodzi jakaś wiadomość?

Dziś rano dostałam paczkę, której nie ma w historii zamówień. Nie wiem, jakim systemem działają.

~ Calvin & Hobbes
Stary 2013-04-24, 07:57   #4153
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuba222 Pokaż wiadomość

Dziś rano dostałam paczkę, której nie ma w historii zamówień. Nie wiem, jakim systemem działają.
Lubią robić niespodzianki Moje zamówienie jest w historii i nawet od wczoraj ma status wysłanego
Stary 2013-04-24, 07:58   #4154
megi.3
Zadomowienie

Cytat:
Witaj w naszym gronie
wszystkie odpowiedzi na pytania znajdziesz na pierwszych stronach, ale:

1. Oferta wysyłkowa / stacjonarna / internetowa - każda jest zupełnie inna. To, że założyłaś konto w sklepie internetowym nie zabrania ci być poleconą przez koleżankę ani też nie zabrania założenia karty w sklepie stacjonarnym - każdy kanał jest inny i jakby oddzielny. Także śmiało koleżanka może Cię polecić.

2.Jeśli zamówisz przez internet, od biura obsługi klienta w paczce otrzymasz gazetkę, która dot. tylko oferty wysyłkowej i możesz zrealizować ją przez telefon lub pocztą lub za pomocą strony internetowej www.yves-rocher.com.pl klikając po prawej stronie - OFERTA WYSYŁKOWA - następnie - ZAMÓW - przekierunkuje Cię do strony zamówienia, wpisujesz kod oferty (na każdej ofercie pisze "kod oferty 9P*******) wpisujesz kod bez pierwszej cyfry i klikasz dalej, następnie podajesz nr klienta i przechodzisz do formularza zamówienia, gdzie w odpowiednie pola wpisujesz kody produktów (kody znajdziesz w gazetce, na tym forum oraz na stronie internetowej) Pamiętaj, że oferty gazetkowe można zrealizować tylko i wyłącznie w ofercie wysyłkowej !

Jeśli założysz w sklepie stacjonarnym kartę stałego klienta - będą Ci przychodziły różne promocje, do zrealizowania tylko w sklepie stacjonarnym, na karcie zbierasz pieczątki, które później wymieniasz na kosmetyki.

3.Możesz korzystać z kodów które przychodzą na maila oraz z zamieszczonych na pierwszej stronie. Wybór należy do Ciebie, jakie chcesz prezenty tylko tym się różni, nie ważne czy dzisiaj wykorzystasz kod np. KROK3 a jutro KROK1 możesz korzystać z kodów w dowolny sposób. Zazwyczaj kody działają jednorazowo dla klienta ale czasem zdarza się, że ten sam kod możesz wpisać kilka razy. Jeśli natomiast bardzo spodobał Ci się jakiś prezent i chcesz go ponownie a kod już wykorzystałaś i nie działa, zamów na chłopaka/ męża/ siostrę/mamę/ babcię

Mam nadzieję, że trochę pomogłam

DITU - piękne zamówienia te żele się opłacały, żałuję że ich nie wzięłam ale mam nadzieję, ze w maju również pojawi się fajna oferta. Wczoraj dotarła paczka do mamy i oczywiście mnóstwo żeli werbena pachnie cudnie i jak tylko zużyję kilka zapachów zamówię tę wodę i żele pomarańcza z florydy - mmmm zakochałam się, grejpfrut - rewelacyjny, pachnie latem, limonka z meksyku - przyjemna, orzeźwiająca i oczywiście nie zabrakło kawy Zamówiłam też mamie olejek do opalania i oliwkę po opalaniu monoi - wszystko cudowne a ja obeszłam się "smakiem".

Propo ofert urodzinowych i dat urodzin. Kilkakrotnie już zmieniałam moją datę a bynajmniej rok, bo o ile wpisywałam 1987 to zawsze moim rokiem jest 1807 a ja się dziwiłam, że wysyłają mi kremy 55+ dostosowane do "typu mojej urody", bo kremów 100+ nie ma, a powinni chyba dla mnie zacząć je produkować to tak na dobry początek dnia
padłam!
megi.3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 07:58   #4155
kuba222
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aSHa85 Pokaż wiadomość
wczoraj status mojego zamowienia wieczorem zmienił się na wysłane, a przed chwilą dostałam smsa, że kurier ma już moją paczuszkę - przesyłka ekspresowa (zamawiałam w ostatnią niedzielę)
po tym jak czytałam, że czekałyście ponad tydzień na swoje paczki to nie spodziewałam się tak szybkiej realizacji

muszę w starcjonarcie powąchać ten elixir... wszystkie go chyba już macie więc podejrzewał, że coś w nim jest
Koniecznie, jest cudowny.

Zamówienie z niedzieli, mam już dziś, a z soboty jest w toku. Poczta Polska.
Pewnie szybkość realizacji zależy od dostępności produktów.

~ Calvin & Hobbes

Edytowane przez kuba222
Czas edycji: 2013-04-24 o 08:00
Stary 2013-04-24, 08:01   #4156
aktulipan
Raczkowanie

Moje malutkie zamówienie z -50%. Pomadka wzięta w ciemno - kolor arbuz...mam nadzieje że nie okaże się hmmm "bijąca po oczach" sprawdzić nie mogę, bo nie jest dla mnie..
A w ogóle witam się z rana przy kawie i babeczkach pomarańczowo-czekoladowych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P4240524.jpg (126,4 KB, 97 załadowań)

Edytowane przez aktulipan
Czas edycji: 2013-04-24 o 08:05
aktulipan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 08:02   #4157
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość

Gardenia żel, śmierdziuch przeokropny, od razu dostał status - mydła do rąk!!!!!!!!!!!

woda toaletowa brzoskwinia jest okropna niestety wzięłam 100ml jakaś taka cytrusowata, niedojrzała... a ja chciałam słodką, ciepłą brzoskwinkę...
Też tak myślałam o brzoskwini, tymczasem rozczarowanie. Dobrze, że nie zamawiałam gardeni a tak chciałam wziąć go mamie !
Stary 2013-04-24, 08:10   #4158
kuba222
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aktulipan Pokaż wiadomość
Moje malutkie zamówienie z -50%. Pomadka wzięta w ciemno - kolor arbuz...mam nadzieje że nie okaże się hmmm "bijąca po oczach" sprawdzić nie mogę, bo nie jest dla mnie..
a arbuzik jest różem ale o konsystencji balsamu. Baaardzo przyjemny. Mam i lubięjeżeli ktoś nie oczekuje mega trwałości, a nawilżenia i naturalnego połysku ze świeżym odcieniem będzie ok. Jokera z siebie nie zrobi. Fajna

~ Calvin & Hobbes
Stary 2013-04-24, 08:18   #4159
aktulipan
Raczkowanie

Cytat:
a arbuzik jest różem ale o konsystencji balsamu. Baaardzo przyjemny. Mam i lubięjeżeli ktoś nie oczekuje mega trwałości, a nawilżenia i naturalnego połysku ze świeżym odcieniem będzie ok. Jokera z siebie nie zrobi. Fajna
No to chyba będzie ok, dzięki
aktulipan jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-24, 08:26   #4160
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
Wklejam 2 ostatnie -50% plus żele. Na foty pozostałych yvesrocherowych kosmetyków nie starczyło mi siły
ile żeli super zamówienia
Stary 2013-04-24, 08:31   #4161
kuba222
Rozeznanie

...i moje zakupy sprzed tygodnia (-50zł, realnie -50% niemalże) i z tego weekendu na -50%. Czekam na jeszcze jedno skromniutkie. Dezodorant Purple idzie do mnie...uwielbiam go.

No i będzie troszkę prezentów.
W szafeczce czeka mleczko MdB oraz woda do kompletu z żelem (który dotarł teraz) oraz woda Rose do żeli i mleczka z obecnej paczki.
Jestem zadowolona

Będzie akcja odchudzanie, niewiele mi trzeba zgubić...więc może suplementy dadzą radę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg yr5.jpg (38,4 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg yr6 (2).jpg (61,4 KB, 95 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg yr7 (2).jpg (58,5 KB, 87 załadowań)

~ Calvin & Hobbes

Edytowane przez kuba222
Czas edycji: 2013-04-24 o 08:37
Stary 2013-04-24, 08:41   #4162
mamaAmelka
Zakorzenienie

Dziś zadzwoniłam do BOKu, aby wysłali mi ofertę wysyłkową, bo jestem jej bardzo ciekawa i dowiedziałam się że taka oferta powitalna została do mnie wysłana w marcu Jakoś nie dziwi mnie, że nie dotarła, bo oferty do sklepu stacjonarnego też nie dostaję (podobnie darmowe gazetki z klubu Lego dla synka) Już nie mam sił na tą naszą pocztę, byłam u nich dowiedzieć się co się dzieje, lecz są to przesyłki nierejestrowane, więc spokojnie mogą sobie zaginąć po drodze; pani kierowniczka oczywiście stwierdziła, że pewnie giną zanim dotrą do nich
W każdym razie z BOKu mam otrzymać ofertę listownie, więc mam nadzieję że w przyszłym tygodniu będę mogła z niej skorzystać
mamaAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 08:45   #4163
201608171256
Konto usunięte

kuba, świetne zamówienia! Konkretne i przydatne

...................

Dziewczyny, czy ja Was dobrze zrozumiałam: nie spłukujecie z włosów tych olejków (niektóre dziewczyny)? :
http://www.yves-rocher.com.pl/olejek...jacy_do_wlosow

a tych płukanek malinowych też>? Ja i ze spłukiwaniem miałam na włosach skorupę. Więc dziwię się, że u Was czegoś takiego nie było. I nas ile starcza Wam ta płukanka/oliwka?
201608171256 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 08:45   #4164
kuba222
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Dziś zadzwoniłam do BOKu, aby wysłali mi ofertę wysyłkową, bo jestem jej bardzo ciekawa i dowiedziałam się że taka oferta powitalna została do mnie wysłana w marcu Jakoś nie dziwi mnie, że nie dotarła, bo oferty do sklepu stacjonarnego też nie dostaję (podobnie darmowe gazetki z klubu Lego dla synka) Już nie mam sił na tą naszą pocztę, byłam u nich dowiedzieć się co się dzieje, lecz są to przesyłki nierejestrowane, więc spokojnie mogą sobie zaginąć po drodze; pani kierowniczka oczywiście stwierdziła, że pewnie giną zanim dotrą do nich
W każdym razie z BOKu mam otrzymać ofertę listownie, więc mam nadzieję że w przyszłym tygodniu będę mogła z niej skorzystać
na pewno dotrze Owocnych zakupów, więc życzę

~ Calvin & Hobbes
Stary 2013-04-24, 08:46   #4165
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
...i moje zakupy sprzed tygodnia (-50zł, realnie -50% niemalże) i z tego weekendu na -50%. Czekam na jeszcze jedno skromniutkie. Dezodorant Purple idzie do mnie...uwielbiam go.

W szafeczce czeka mleczko MdB oraz woda do kompletu z żelem (który dotarł teraz) oraz woda Rose do żeli i mleczka z obecnej paczki.
Jestem zadowolona

Będzie akcja odchudzanie, niewiele mi trzeba zgubić...więc może suplementy dadzą radę
Od wczoraj stosuję tabletki Minceur Triple Action i przez cały wczorajszy dzień nie miałam ochoty na słodycze, co bardzo mnie ucieszyło zobaczymy jak w dalszych dniach...
Podziel się później efektami
mamaAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 08:47   #4166
kuba222
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wooden_Pints Pokaż wiadomość
kuba, świetne zamówienia! Konkretne i przydatne

...................

Dziewczyny, czy ja Was dobrze zrozumiałam: nie spłukujecie z włosów tych olejków (niektóre dziewczyny)? :
http://www.yves-rocher.com.pl/olejek...jacy_do_wlosow

a tych płukanek malinowych też>? Ja i ze spłukiwaniem miałam na włosach skorupę. Więc dziwię się, że u Was czegoś takiego nie było. I nas ile starcza Wam ta płukanka/oliwka?
Dzięki Wooden.
Olejek zmywam bardzo delikatnie szamponem, octem skrapiam włosy, wygniatam i owijam ręcznikiem. Działają
Ja nie łączę octu z odżywkami. Albo to, albo to. Ale to już wg uznania

~ Calvin & Hobbes

Edytowane przez kuba222
Czas edycji: 2013-04-24 o 08:48
Stary 2013-04-24, 08:48   #4167
xxxescapismxxx
Pani Pech

uzywa ktos tabetek z Yves ? kupilam kuracje wyszczuplającą i ciekawa jestem czy naprawde cos pomaga
Stary 2013-04-24, 08:52   #4168
kuba222
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Od wczoraj stosuję tabletki Minceur Triple Action i przez cały wczorajszy dzień nie miałam ochoty na słodycze, co bardzo mnie ucieszyło zobaczymy jak w dalszych dniach...
Podziel się później efektami
Dzięki za info. Ojjj też by mnie ucieszyło, jestem pożeraczem, dzieciom wyjadam. Pal licho z wagą, obawiam się cukrzycy, bo to prosta droga...

Dam znać

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
uzywa ktos tabetek z Yves ? kupilam kuracje wyszczuplającą i ciekawa jestem czy naprawde cos pomaga
Rok temu używałam
http://www.yves-rocher.com.pl/cialo/...uplement_diety

Poprawiał przemianę materii, brzuch był płaski. Dobrze się po nim czułam.
To co kupiłam teraz, to dla mnie nowość. Sprawdzę co jest wart, opinie na YR fr. były podzielone.

~ Calvin & Hobbes

Edytowane przez kuba222
Czas edycji: 2013-04-24 o 08:54
Stary 2013-04-24, 08:54   #4169
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Dzień dobry!

Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość
Tu masz całą aktualną ofertę:
http://www.yves-rocher.fr/control/ca...?numPerPage=18

btw jak u nas rzucą takie prezenty w maju to będzie dużo jojczenia:
http://www.yves-rocher.fr/control/dynpage/~struct=gift
Fakt, prezenty nie rzucają na kolana... ale ręcznik plażowy śliczny!

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
nie miałam jeszcze ale jestem bardzo ciekawa. niestety słoiczek jest plastikowy a nie szklany, bu
Plastikowy?

Cytat:
Napisane przez Nusiolek Pokaż wiadomość
Moje -50% razy dwa
Cudeńka

Cytat:
Napisane przez ofutrzona Pokaż wiadomość
W koooońcu dostałam swoje zamówienie z 12 kwietnia... Tyle czekania to okropność. Załączam zdjęcie
Piękne!

Cytat:
Napisane przez roquefort Pokaż wiadomość
Wreszcie przyszło!
Załącznik 5220728

Żele JdM zamawiałam, a reszta to prezent. Kawowy żel - zapach po prost obłędny! Zaraz wskakuję do wanny testować.
Ile żeli!

Cytat:
Napisane przez Nusiolek Pokaż wiadomość

Teraz muszę to posprzątać
Cudowna kolekcja, naprawdę rewelacja!

Cytat:
Ale fajnie się Was podglądauwielbiam zaglądać do zamówień
Serdeczne dzięki.
Widzę Purple, też się skusiłam na mazidło spowalniające odrost włosków. Ma dobre opinie na fr. YR.
Na Purple trudno się było nie skusić w takiej cenie...
Oby mazidło sprawdziło się latem, nie lubię częstego depilowania nóg.

Cytat:
Super paczki, a piramidki z żeli cudne!

Cytat:
Napisane przez aktulipan Pokaż wiadomość
Super

Cytat:

Jestem zadowolona

Świetne zdobycze

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 08:54   #4170
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzieś, kiedyś przeczytałam, że dobre efekty daje nałożenie takiej lekkiej odżywki (zamiast szamponu) na skórę głowy na kilka minut, potem należy ją spłukać i nie stosować już szamponu. .
Można też stosować metodę omo. Najpierw nałożyć cięższą odżywkę, potrzymać, umyć włosy, następnie drugą odżywkę i zmyć. Albo myć włosy samą odżywką.

Dostałam dziś smsy od kuriera.
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości