Łóżkowe "wpadki" - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-26, 19:38   #4861
Leyla89
Zadomowienie

Dot.: Łóżkowe "wpadki"

Cytat:
Napisane przez Akwamaryna_ Pokaż wiadomość
Pasuje w sam raz

takie sytuacje często potrafią wybić z rytmu...

Leyla89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 09:57   #4862
201604190934
Konto usunięte

moja nie-łóżkowa, ale okołołóżkowa

pan narzeczony powiedział mi kiedyś: we wtorek ubierz się porządnie, bo gdzieś Cię zabieram
miałam zamiar strzelić focha, bo ja przecież zawsze ubrana porządnie jestem, ale pomyślałam, że pewnie mu chodzi o wprowadzenie pikanteri, bo świętować coś tam mieliśmy

no i się ubrałam-pończochy, szpilki najwyższe na świecie, mini, gorsecik, kurteczkę długości aby-aby...w tym miejscu nadmienić należy, ze to środek zimy był, śniegu trzy i trochę, no ale przecież my idziemy "gdzieś" na romantyczną wieczoro-noc

przyjechał, zabrał mnie.....do lasu, postrzelać ze śrutówki do puszek.....
201604190934 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 13:34   #4863
Leyla89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mjos Pokaż wiadomość

pan narzeczony powiedział mi kiedyś: we wtorek ubierz się porządnie, bo gdzieś Cię zabieram
miałam zamiar strzelić focha, bo ja przecież zawsze ubrana porządnie jestem, ale pomyślałam, że pewnie mu chodzi o wprowadzenie pikanteri, bo świętować coś tam mieliśmy

no i się ubrałam-pończochy, szpilki najwyższe na świecie, mini, gorsecik, kurteczkę długości aby-aby...w tym miejscu nadmienić należy, ze to środek zimy był, śniegu trzy i trochę, no ale przecież my idziemy "gdzieś" na romantyczną wieczoro-noc

nie zrozumieliście się

Leyla89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 14:02   #4864
waisuga
Raczkowanie

Cytat:

Heh, czyli "porządnie" znaczyło ciepło, hihihi
Ja kiedyś - daaaawno temu - miałam taką małą wpadkę, mianowicie podczas igraszek w samochodzie z moim byłym nakryła nas policja Na szczęście nie zaglądali do środka samochodu, tylko przez megafon () kazali kierowcy opuścić pojazd i udać sie do radiowozu. Biedaczek musiał się ubrac i iść. Mandatu nam nie dali na szczęście.
Było też kilka sytuacji, gdy jacyś spacerowicze nas widzieli, ale to żadna wpadka.
Do prawie wpadki doszło też kiedyś u mnie w mieszkaniu. Przyszliśmy z moim byłym ze spaceru i okazało się, że chata jest wolna, więc postanowiliśmy skorzystać. Działaliśmy sobie w najlepsze, gdy nagle ostudził nas dźwięk otwierających się drzwi wejściowych (w pośpiechu nie zamknęłam ich na klucz ). Na całe szczęście za klamkę chwycił mój kilkuletni wtedy brat - tylko chwycił, ale nie otworzył - więc zanim ktokolwiek wszedł do domu zdążyłam wciągnąć spodnie na tyłek, mój były też. Tylko że w momencie otwierania drzwi akurat kończyliśmy, no i mój były skończył w swoich majtkach bo musiał je szybko zakładać Do dziś mi sie chce śmiać jak sobie przypomnę jego stojącego i rozmawiającego z moim niczego nie podejrzewającym ojcem, pewnie mu było niewygodnie w tych mokrych gaciach
Ech ta szalona młodość, teraz już nie mam takich akcji - pewnie dlatego, że z obecnym TŻ wynajmujemy sobie mieszkanie i nie musimy się ukrywać ani szukać okazji

Edytowane przez waisuga
Czas edycji: 2013-03-27 o 14:23
waisuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 19:40   #4865
aza3994
Zakorzenienie

hahahha, poczytałam trochę ten wątek i czasem aż płakałam ze śmiechu...
ja z moim TŻ nie mieliśmy żadnej wielkiej wpadki, ale były sytuacje lekko zabawne :P

1) nasz pierwszy raz, u niego w mieszkaniu, nikogo nie ma, spokojnie, byliśmy nadzy. po wszystkim chcieliśmy się ubrać, bo niedługo mama jego miała wrócić, a tu moje majteczki zaginęły, z 10 minut szukał, okazało się, ze wrzucił je na szafę

2) jego mama to gaduła, ale akurat spała, stanik zdjęty, bluzka rozpieta do połowy, leżymy pół w kocu. wchodzi jego mama i zaczyna pogawędkę ze mną o ciuchach i czymś tam, a ja tak pod tym kocem tylko przytakuje... gadała z 15 minut

3) ostatnio u mnie, rodzice pojechali na imieniny, ja ich zawiozłam, miałam po nich pojechać w nocy, więc byłam na telefon. Poszli koło 17, wtedy był u mnie mój TŻ. Wzięliśmy kąpiel, potem do łóżka, bawimy się, a raczej on bawi się moim ciałem i to tak, że jęczę, jestem na skraju wytrzymałości, nagle telefon. Odbieram, głos mam tak niesamowicie zmieniony, tatuś dzwoni, tak tylko spytać się co robię. Mówię, że śpię. na to tata "właśnie słyszę, ale raczej nie sama"... lekki buraczek, ale tata się zaśmiał i zyczył nam udanej zabawy :P

4) jeszcze na początku , byłam sama z TŻ w domu u mnie, byliśmy bez koszulek i babcia do mnie wpadła ale się ubaraliśmy i w sumie nie było żadnej wpadki

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 22:22   #4866
Koko Szanelll
Rozeznanie

Cytat:

Mistrz!
Koko Szanelll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 15:25   #4867
lazylemon
Przyczajenie

Ja mialam jakis czas temu wpadke ze swoim. Bylismy z jego kumplem we trojke sie napic i troche nie wyliczylismy ilosci alkoholu i pomimo wczesnej godziny ok 20 ja juz ledwo chodzilam.
Poszlismy do niego, i wlasciwie od razu zamknelismy sie w pokoju i pamietam jedynie ze byl juz prawie we mnie z opuszczonymi majtasami, a ja mialam na sobie koszulke tylko i nagle pukanie do drzwi i slyszymy ze ktos chwyta za klamke. Wielka panika ja sie zdazylam przykryc koldra a on naciagnac majtki i skoczyc do drzwi. W drzwiach stala jego mama aczkolwiek na widok synalka w majtkach ze spora erekcja powiedziala tylko
"O masz!" i zniknela. Nigdy potem o tym nie wspominala ;P

a ja ani chlopak nadal nie pamietamy czy byl po tym jeszcze jakis seks czy nie ;P juz wiecej nie pije tak duzo
lazylemon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 19:33   #4868
foreverme
Raczkowanie

Cytat:

że on mógł się skupić na tym strzelaniu przy Tobie, to aż dziw mnie bierze
Stary 2013-03-29, 14:58   #4869
betiixD
Przyczajenie

Może nie do końca wpadka ale...
Dokładnie rok temu przed świętami wielkanocnymi miałam za zadanie zrobić sałatkę. Wstawiłam warzywka, żeby się ugotowały, ustawiłam czas po którym trzeba było wyłączyć.
Do towarzystwa zaprosiłam ex, wiadomo, filmu nie oglądaliśmy. Było już naprawdę bardzo dobrze, ja w 7 niebie gdy słyszę pikanie. Cóż, przerwałam w środku i poszłam do kuchni odcedzić te nieszczęsne jarzyny... Jego mina- bezcenna
betiixD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 13:40   #4870
foreverme
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez betiixD Pokaż wiadomość
Może nie do końca wpadka ale...
Dokładnie rok temu przed świętami wielkanocnymi miałam za zadanie zrobić sałatkę. Wstawiłam warzywka, żeby się ugotowały, ustawiłam czas po którym trzeba było wyłączyć.
Do towarzystwa zaprosiłam ex, wiadomo, filmu nie oglądaliśmy. Było już naprawdę bardzo dobrze, ja w 7 niebie gdy słyszę pikanie. Cóż, przerwałam w środku i poszłam do kuchni odcedzić te nieszczęsne jarzyny... Jego mina- bezcenna

nie był za bardzo zadowolony
ale przynajmniej ochłonął
Stary 2013-04-13, 14:49   #4871
FckingPrincessMia
Raczkowanie

Moją największą "wpadką", powtarzającą się kilka razy zresztą, było, hm... Powietrze wydostające się w dosyć niekontrolowany sposób z wiadomego miejsca. Zrobiłam się czerwona i dostałam histerycznego ataku śmiechu połączonego z płaczem. Mojego chłopaka rozbawiło bo chyba jeszcze bardziej
Stary 2013-04-13, 15:08   #4872
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Napisane przez FckingPrincessMia Pokaż wiadomość
Moją największą "wpadką", powtarzającą się kilka razy zresztą, było, hm... Powietrze wydostające się w dosyć niekontrolowany sposób z wiadomego miejsca. Zrobiłam się czerwona i dostałam histerycznego ataku śmiechu połączonego z płaczem. Mojego chłopaka rozbawiło bo chyba jeszcze bardziej
No, takie wpadki to chyba kazda z nas ma na koncie

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 07:35   #4873
Skunki
Raczkowanie

GG do Skunki

To znowu ja Tylko bez wojny proszę bo w niedziele odpoczywam

Przypomniała mi się wpadka z pewnym gadżetem...

Kiedyś z ex prowadziliśmy firmę i dużo śmigaliśmy po Polsce wraz z kilkoma naszymi pracownikami.Akurat tym razem byliśmy na mieszkaniu w okolicach Olsztyna Wszyscy wrzucili swoje toboły na podłogę, ja i moja ex również.Ona i jeszcze 2 osoby poszły do sklepu po jedzonko.Zostałem ja i 2 pracowników ( jednocześnie kolegów) . Po podróży walnąłem się na wyrku i włączyłem laptopa, żeby zlukać pocztę nagle na podłodze zaczęło coś głośno robić " wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! !!!!!!!" tak jak wibra w telefonie, ale głośniej i w sposób ciągły.Chłopaki się pytają co tak werrrrcyy to powiedziałem że pewnie telefon się komuś zawiesił i wibra napierdziela.Jeden się pochylił nad tobołami i mówi że to z torebki naszej koleżanki.Powiedziałem żeby wyjął z torebki telefon i wyciągnął baterie bo coś się zepsuje zaraz.Odpowiedział że nie będzie jej grzebał w torebce, niestety nie chciało mi się wstawać więc powiedziałem, że luz to nie grzebanie i żeby wyciągnął telefon.Odsunął torebkę sięga tam i wyciąga mały sprytny wibratorek!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Moje lenistwo zniknęło w sekundę, koledzy parsknęli śmiechem a po powrocie szefowej milczeli jak grób głupio się uśmiechając.Opowiedziałem jej o tym wieczorem i powiedziała tylko " kur...a miałam go nie brać " hahahha

( Swoją drogą to miesiąc później puściła się z jednym z tych pracowników i wpadli po 3 miesiącach...ale to już nie moja wpadka)

Druga wpadka tym samym gadżetem....( inne mieszkanie ) Musiałem jechać w delegacje a na drugi dzień opuszczaliśmy wynajmowane mieszkanie i nie miałem jak pomóc ex sprzątać i pakować się więc "zatrudniła" do tego swoją mamusie.Gdy wróciłem to mi opowiada...

- mała siara wyszła z wibratorem ....
- czemu?
- bo wiesz przed Twoim wyjazdem po "zabawach" schowałam go pod poduszkę i szybko zasnęliśmy
- no tak i?
- i mama mi pomagała sprzątać a ja o nim zapomniałam kiedy mama podniosłą poduszkę to znalazła go tam!
- łooooooszz kuuuu.....a i cooo?!!
- nic, popatrzyła się dziwnie wzięła go, postawiła na ławie i sprzątała dalej.....
HAHAHA niezły przypał...dobrze że byłem wtedy daleko

Edytowane przez Skunki
Czas edycji: 2013-04-14 o 07:43
Skunki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 08:35   #4874
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:
Napisane przez Skunki Pokaż wiadomość

( Swoją drogą to miesiąc później puściła się z jednym z tych pracowników i wpadli po 3 miesiącach...ale to już nie moja wpadka)
Oj strasznie nie lubię, kiedy ktoś tak mówi o kobietach - puściła się. Równie dobrze można powiedzieć, że Twoja dziewczyna puściła się z Tobą. Niezbyt fajnie, nie?
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 10:12   #4875
Skunki
Raczkowanie

GG do Skunki

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Oj strasznie nie lubię, kiedy ktoś tak mówi o kobietach - puściła się. Równie dobrze można powiedzieć, że Twoja dziewczyna puściła się z Tobą. Niezbyt fajnie, nie?

Jeśli poszłaby z nim do łóżka nie będąc ze mną to może napisałbym " poszli razem do łóżka i po akcie seksualnym pojawiła się ciąża" lub raczej nie pisałbym o tym...

Jednak była moją dziewczyną od 5 lat po czym mnie zdradziła więc najzwyczajniej w świecie " puściła się z jednym z tych pracowników"

Co do: "Równie dobrze można powiedzieć, że Twoja dziewczyna puściła się z Tobą. Niezbyt fajnie, nie?"

Ja to widzę tak :

1. Jeśli jest para i kobieta kocha się ze swoim partnerem to się z nim nie puszcza.Po prostu się kochają...

2. Jeśli kobieta jest w związku z partnerem i kocha się z nim w jeden dzień a na drugi robi to coś z jego kolegą z pracy to jest " ZWYKŁĄ PUSZCZALSKĄ I SIĘ PUSZCZA"

Trzymaj się

Edytowane przez Skunki
Czas edycji: 2013-04-14 o 10:13
Stary 2013-04-14, 11:06   #4876
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Ah, z Twojego postu wywnioskowałam, że ten wibrator wyjęli z torebki jakiejś tam koleżanki (nie twojej dziewczyny), i że to ona się "puściła" z tym kolesiem.
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 11:12   #4877
Skunki
Raczkowanie

GG do Skunki

Napisałem "koleżanki" bo nie chciałem używać imienia, ale luz ciut chaotycznie opisałem to.To była ich koleżanka a moja dziewczyna, nie istotne
Stary 2013-04-14, 11:49   #4878
201701300922
Konto usunięte

Ja i TŻ mieliśmy w piątek niezbyt przyjemną wpadkę. Kochaliśmy się spontanicznie, dosyć mocno i ostro. Kochając się w pozycji na kowbojkę "ujeżdżałam go" szybko. Niestety w pewnym momencie wysunął się ze mnie i później niefortunnie się wsunął pod nieodpowiednim kątem, tak że tylko główkę miał w środku. O mało mu nie złamałam penisa :/ Oj, musiało go to zaboleć.
201701300922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 19:59   #4879
Choco_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dysia1990 Pokaż wiadomość
Ja i TŻ mieliśmy w piątek niezbyt przyjemną wpadkę. Kochaliśmy się spontanicznie, dosyć mocno i ostro. Kochając się w pozycji na kowbojkę "ujeżdżałam go" szybko. Niestety w pewnym momencie wysunął się ze mnie i później niefortunnie się wsunął pod nieodpowiednim kątem, tak że tylko główkę miał w środku. O mało mu nie złamałam penisa :/ Oj, musiało go to zaboleć.
ten zwrot mnie zabil
Choco_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 20:16   #4880
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Choco_ Pokaż wiadomość
ten zwrot mnie zabil
Czemu? Przecież można złamać penisa.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 20:24   #4881
201701300922
Konto usunięte

Cytat:
ten zwrot mnie zabil
No właśnie też nie wiem co w tym śmiesznego.
Stary 2013-04-14, 22:11   #4882
chloe89
Raczkowanie

Cytat:
ten zwrot mnie zabil
Wystarczy w Wiki wpisać "złamanie prącia" i zamiast śmiechu, pewnie pojawi się trzymanie kciuków, żeby nigdy się to nie przydarzyło partnerowi
chloe89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 22:38   #4883
Silence_
Zakorzenienie

Oj dobra, dziewczyny. Po co się tak od razu rzucać Mnie też rozśmieszył post o tym złamaniu penisa chociaż wiem, że to jest możliwe i to nic fajnego dla partnera

Silence_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 22:05   #4884
201701300922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Silence_ Pokaż wiadomość
Oj dobra, dziewczyny. Po co się tak od razu rzucać Mnie też rozśmieszył post o tym złamaniu penisa chociaż wiem, że to jest możliwe i to nic fajnego dla partnera
No dla mojego TŻta to, że o mało nie złamałam mu penisa na pewno nie było przyjemne.

Dobrze, koniec tematu
Stary 2013-04-17, 19:39   #4885
perfectamente
Przyczajenie

,

Edytowane przez perfectamente
Czas edycji: 2013-04-24 o 00:16
perfectamente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 10:06   #4886
poldzik
Zadomowienie

swiezutka wpadka z wczoraj/dzisiaj. wstyd mi jeszcze!!!!

wczoraj wieczorem troche poszalelismy z tz, ja w takich sytuacjach jestem glosna potem grzecznie poszlismy spac.
dzisiaj rano zorientowalismy sie ze sluchawka od domofonu byla zle odlozona (cholera, ja zle odlozylam wczoraj po poludniu!) i na ulicy bylo slychac wszystko co dzialo sie w mieszkaniu...
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 10:13   #4887
przytulanka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość

wczoraj wieczorem troche poszalelismy z tz, ja w takich sytuacjach jestem glosna potem grzecznie poszlismy spac.
dzisiaj rano zorientowalismy sie ze sluchawka od domofonu byla zle odlozona (cholera, ja zle odlozylam wczoraj po poludniu!) i na ulicy bylo slychac wszystko co dzialo sie w mieszkaniu...

No to był koncert

18.08.2012 - 15.00

Bloguję sobie
http://agadidesign.blogspot.com/

Zajrzyj też proszę tutaj
https://www.facebook.com/agaczesze

przytulanka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 10:33   #4888
mandragona
Marudziara

Cytat:

Niech sąsiedzi zazdroszczą

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 18:25   #4889
poldzik
Zadomowienie

sasiedzi jak sasiedzi, ale tescie tez mieszkaja blisko... tz mowi ze sie moga tylko cieszyc ze wnuka robimy!
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 21:40   #4890
funk_you
Wtajemniczenie

Cytat:
sasiedzi jak sasiedzi, ale tescie tez mieszkaja blisko... tz mowi ze sie moga tylko cieszyc ze wnuka robimy!
Rany boskie Teściowie
funk_you jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości