| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-04-24, 10:50 | #361 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Połączyła nas Biedronka! Przyjaźń w necie? To nie mrzonka! Wątek offtopowy częś

w domu mam takie smiechowe, ze hej ,  to potem wkleje moze    
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2013-04-24, 10:51 | #362 | ||
| Pani Mizantrop Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: Sydney 
				 | 

Dot.: Połączyła nas Biedronka! Przyjaźń w necie? To nie mrzonka! Wątek offtopowy częś

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852  d90deb2979ef9d608;4046301  3]Witam się w kolejny słoneczny dzionek przy kawce.  Kasztanko moge Ci tylko współczuć lokatorów, a próbowałaś może z nimi pogadać. Nie wiem co mozna jeszcze w takiej sytuacji zrobić ale przecież nie może być tak, żebyś sie nie swojo czuła w mieszkaniu przeciez tak samo za nie płacisz jak tamci.[/QUOTE] Próbowałam, napotykałam z ich (a w zasadzie jej, bo jej mąż nic w mieszkaniu nie robi i jak się domyślam do powiedzenia też za wiele nie ma) strony tylko milczenie i spojrzenie pt. "wtf?"  Cytat: 
  Groszku, dostałam paczuszkę  Nawet nie wiem jak Ci dziękować, nawet słodki upominek tam wrzuciłaś  Butki okazały się za duże, pomimo tego, że to 37,5, tak samo dwie bluzeczki to nie moje gabaryty, cycki mi się nie mieszczą  Ale cała reszta pasuje i jest super    ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat: 
  Będzie lepiej   
				__________________ In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. | ||
|     | 
|  2013-04-24, 10:51 | #363 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  a co sie stało   no teraz tak Ci sie wydaje, ze do upy, ale wyjrzy w koncu słonce  ech 
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2013-04-24, 10:52 | #364 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: garnek złota na końcu tęczy 
				 | 

Cytat: 
  statystykę też  z makro z pierwszego roku to miałam trochę przejść, bo na pierwszy termin się mało kto nauczył, bo jakos było wszystko z rzędu i trzeba było wybierac na co się nauczyć, poprawka byla duuużo trudniejsza (uwaliłam jednym punktem  ), opłacilam warunek bo u mnie niezaliczenie egzaminu = niezaliczenie przedmiotu niezależnie od oceny z ćwiczen. Za rok poszlam na egz był zupełnie inny niz ostatnio, czasowo nie do wyrobienia, zabrakło mi 0,5 pkt na 70 mozliwych.. więc pisałam ten szit po raz 4. i zaliczylam na 4  ale to taki przedmiot, którego co roku nie zalicza prawie połowa studentów... Generalnie u mnie na wydziale jest maksymalny nacisk na matematykę i jak inni mają mikro i makro po 1 semestrze na uczelniach ekonomicznych, tak u mnie są po 3, do tego kilka przedmiotów stricte matematycznych. A ze mało uczą, duzo wymagają to skutecznie mi obrzydzili matmę   
				__________________ Z tobą chcę oglądać rzeki, co samotnie płyną Gwiazdy nad łąkami w środku lasu i jagód czarnych... Tyranozaury | |
|     | 
|  2013-04-24, 10:53 | #365 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2013-04-24, 10:53 | #366 | 
| Moderator Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-04-24, 10:55 | #367 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: garnek złota na końcu tęczy 
				 | 

Cytat: 
 A tą dziewczyną ma się kto zaopiekować? czy tak zupełnie sama została?   
				__________________ Z tobą chcę oglądać rzeki, co samotnie płyną Gwiazdy nad łąkami w środku lasu i jagód czarnych... Tyranozaury | |
|     | 
|  2013-04-24, 10:55 | #368 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 a ja sie balam, ze beda ciasne, no prosze, mi sa dobre, ciut czubek, ale tak okej, tylko w nich nie chodzilam tylko to na przesylke bym Ci dala, bo kasy nie masz, albo moze jak Petit ma wieksza stope to weźmie  a bluzka jaka niedobra tak w kwiatki tunika moze, choc ona na duzy biust jest , a druga nie wiem jaka, bo za duze na mnie wynalazlam to do Ciebie wyslalam  ale mam nadzieje, ze chociaz cukierki ci posmakuja   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2013-04-24, 10:56 | #369 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. | |
|     | 
|  2013-04-24, 10:56 | #370 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

|     | 
|  2013-04-24, 10:59 | #371 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-06 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

Cytat: 
  w cm mam 23,5  ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2013-04-24, 10:59 | #372 | |
| Moderator Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

Cytat: 
 Kto wie ile nam przyjdzie pożyć heh Dzięki za głaszczki. Idę sobie, nie będę tu zasmucać   | |
|     | 
|  2013-04-24, 11:03 | #373 | |||
				 | 

Cytat: 
  Bo mnie trochę spadają mimo paseczka i obcierają piętę. A co do bluzek, to ta w kratkę mi się w cyckach nie dopina i ta w kwiatki może nie jest typowo za mała, ale jest tak dopasowana, że z całym moim obecnym tłuszczykiem źle się w niej czuję. Legginsy za to są super, dziękuję  Lakiery też bardzo ładne, a cukierki smaczne, właśnie wcinam jako przekąskę przed śniadaniem  ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat: 
  Btw mogę Ci podesłać w zamian te bluzeczki od Groszka, w które moje napuchnięte cycki nie wchodzą, co Ty na to? Jak umyję włosy i założę soczewki to może porobię zdjęcia, bo teraz nie widzę nic za bardzo. ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat: 
 Alamirko, trzymaj się i wróć do nas szybciutko  Nie musisz być z tym sama, masz nas   
				__________________ In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. | |||
|     | 
|  2013-04-24, 11:05 | #374 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  one fajne sa skorkowe te butki, pisalas, ze na płasko ostatnio chodzisz, to chcialam wygodne, a zapomnialam, ze Ciebie skorkowe obcieraja  , ale one sie dopasowuja fajnie to moze bluzeczki tez, ja w sumie te tunike lubilam, ale ten dekolt jakos mnie wkurzal, poprawialam go wiecznie i w koncu poleciala w swiat to tam sie gdzies dogadajcie, moze ona takie cos nosi a takie bluzki jak ta w kratke mozna na cos i w cyckach juz nie zapinac  ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat: 

__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | ||
|     | 
|  2013-04-24, 11:05 | #375 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2013-04-24, 11:06 | #376 | ||
				 | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat: 
  Ja bym mogła ograniczyć szafę do kilku kolorów, nie do jednego. Mogłabym mieć wszystko białe, szare, czarne, beżowe i granatowe   
				__________________ In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. | ||
|     | 
|  2013-04-24, 11:07 | #377 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  pogadaj jak masz ochote, nieraz sa radosci, a nieraz smutki i musimy siebie wspierac w tym   
|     | 
|  2013-04-24, 11:07 | #378 | |
| Naczelna Wizażanka:) Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2013-04-24, 11:07 | #379 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-04-24, 11:11 | #380 | |
				 | 

Cytat: 
  Też daleko mi do ścisłego umysłu, ale w liceum miałam taką fajną nauczycielkę, która tak rewelacyjnie tłumaczyła, że z każdym zadaniem potrafiłam sobie poradzić  Ok  TŻ jak dzisiaj rano wyjeżdżał, to ja do niego, że jak się nie będzie odzywać 3 razy dziennie chociaż (sms, nie telefon), to dostanie lanie, jak wróci  Smutno mi bez niego już   
				__________________ In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. | |
|     | 
|  2013-04-24, 11:13 | #381 | ||
				 | 

Cytat: 
  moja babcia zawsze mi powtarzała, aby zwracała uwage na to, jak kto się wita  Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2013-04-24, 11:15 | #382 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2013-04-24, 11:16 | #383 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Cytat: 
  Groszek od rana pisze poezje  A ja sobie idę na działkowe z psami posesje    | |
|     | 
|  2013-04-24, 11:17 | #384 | ||
				 | 

Cytat: 
 Nie wiem, czy wspominałam (pewnie tak, tylko nie pamiętam) o moim lokatorze psychopacie, któremu 2 lata temu wynajmowałam pokój. On miał dziewczynę, która właśnie tak podawała rękę i była (obydwoje byli w sumie) strasznie dziwna. ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Też mnie to zastanowiło  Cytat: 

|     | 
|  2013-04-24, 11:19 | #385 | 
| Zakorzenienie | 

moze sie nachylala i miala rozowe stringi, teraz tak dziewczyna wyłaza ze spodni   ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- przyszla moja paka z YR   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2013-04-24, 11:20 | #386 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2013-04-24, 11:20 | #387 | 
| Zakorzenienie | 

no wiadomo, ze smutno, ale mam nadzieje, ze troche Ci radosci,  akurat przypasowalo dniami, sprawiłam    
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2013-04-24 o 11:26 | 
|     | 
|  2013-04-24, 11:22 | #388 | |
				 | 

Cytat: 
  moja sis wynajmuje i tyle płacił poprzedni lokator - 100zł do czynszu za wodę i prąd na miesiąc, moja sis płaci 400zł na miesiąc za wodę i prąd, bo sa 4 osoby, czyli zużycie razy 4, w tym małe dzieci, to nie jest w stanie ich nie kąpać, nie prać itd. A właściciel w spółdzielni ma zgłoszoną jedna osobę i na ryczałcie do czynszu wliczony 1 kubik wody. Dlatego tak dużo musi później dopłącać do rachunku. Moja mama w tym samym mieszkaniu na wodę ma zawsze nadpłatę, bo do czynszu na ryczałt wliczone 4 osoby   | |
|     | 
|  2013-04-24, 11:25 | #389 | ||
				 | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat: 

|     | 
|  2013-04-24, 11:30 | #390 | 
				 | 

to samo mówilam przed jednym egzaminem własnie, bo nas uczyli bardzo dziwnych rzeczy, nawet sobie tego wyobrazić nie potrafilam. O takie cuś: http://pl.wikipedia.org/wiki/Łańcuch_Markowa A się okazało, ze na tym wlasnie egzaminie to zadanie bylo jednym z niewielu które zrobilam  reszty nie potrafiłam zacząć 
				__________________ Z tobą chcę oglądać rzeki, co samotnie płyną Gwiazdy nad łąkami w środku lasu i jagód czarnych... Tyranozaury | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.