|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3572 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz
A ja dotarlam na uczelnie tż, weszłam na 4p.i zaraz zejde na zawał. .nogi mnie tak bolą, że masakra :banghead: teraz czekam do 16 o ile koleś się nie spozni. .
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Ja juz posprzatalam wyprasowalam zaraz ide paznokcir pomalowac ..zjadlam obiad i tak mi sie spac chce..
Tak sobie mysle czy nie za wczas wyciagacie te lozeczka?wiem ze cieszy itp no ale wiecie... Tez mam komunie w ostatni weekend maja..powiedzcie mi co sie kupuje na komunie?czy lepiej kase dac? |
|
|
|
#3574 | |||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale ma to swoje plusy - podkradam mu nowe skarpetki Tylko coś ostatnio w pralce często widzę swoje białe nowiutkie skarpetki, których nigdy na nodze nie miałam - chyba TŻ myśli, że też jest sprytny... ![]() Cytat:
![]() Mieszkanie ogarnięte, pranie powieszone, ziemniaczki obrane, mizeria się chłodzi w lodóweczce - mogę z czystym sumieniem do Was usiąść Chyba zaraz nie wytrzymam i usmażę jajo i zjem obiadek, bo tak mnie na taki zestaw nastawiałyście od wczoraj, że dziś normalnie doczekać się nie mogę!
|
|
#3575 |
|
Rozeznanie
|
hey laseczki
Zapomniałam wam jeszcze napisać że Igorek waży ok 800 g Dlatego ten brzusio taki spory hahahhaha przesyłamy buziole |
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
najważniejsze ![]() ja po wczorajszym kręceniu jestem rozciągnięta
|
#3578 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Mam
wcale nie mam az tak duzo, wlasnie robie liste z tych rzeczy, co dostalam, to moze 1/3 zostanie, reszta albo chlopaczkowa byla, to sie inni beda cieszyc albo w takim stanie zuzycia, ze na sciereczki jedynie. W sumie to, co mam z ubranek, miesci sie na 2 szufladach przewijaczka, ale za to jest cudne . A poza ciuszkami mam wlasciwie wszystko juz. Te przescieradelka i folie to ostatnie rzeczy z listy wyprawkowej - oprocz kosmetykow, higienicznych i do karmienia rzeczy ![]() Kochana, ciuszki po 2-5 pln sztuka plus nieliczne wyjatki (sukienusie, kombinezoniki). Srednio mam za co juz teraz, ale Czarodziejka nizej mnie, skubana, rozgryzla Poza tym ja np. wozek dostalam, maty, za lozeczko zaplacilam chyba najmniej z Was, materac mega okazyjnie, chyba najwiecej dalam za przewijak z wanienka Cytat:
Cytat:
, tym wiecej mam ochote tam dolozyc jeszcze dooobra, niech Ci bedzie, zaraz ide na kolejny przeglad ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spadam z kompa, zaraz bedzie NOWY SPRZET
|
|
#3579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po Norbercie z 39/40 wskoczyłam na 40/41 - i mam nadzieję, że tym razem nie urosną, bo... Cytat:
tetrówki wyprałam ręcznie w jeleniu, bo mam tylko 6 - 4 duże i 2 małe |
||
|
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
rok temu byliśmy na komunii, mąż był chrzestnym i kupiliśmy rower, bo mały nie miał żadnego.
|
#3581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jak moja 801 gram
|
|
|
|
|
#3582 |
|
Konto usunięte
|
Hej! Dziękujemy za wszystkie kciuki
![]() Zaraz nadrabiam... Artuś waży 1090 g i TP mamy na 15.07 wg dzisiejszego USG Przyrósł cudownie, o 2 tygodnie i nadrobił jeszcze 10 dni! Wody OK, łożysko bez zarzutu. Szyjka trzyma, rozwarcia nie ma. Jedyny problem, to że Mały leży pośladkowo, a więc niech się obraca, bo inaczej cc :/ Jak poczuję mocne wypychanie, mam wziąć Nospę, żeby rozluźnić brzuszek, żeby się obrócił. A on mi 2 ostatnie dni tak się pcha, że myślałam już, że wyjdzie przez brzuch... Za to ja chyba muszę zrobić dopplera z tą opuchlizną. Poza tym mam pewien dziwny problem jelitowy, ale gin kazał się nie martwić nim, w razie gdyby się powtarzał, mam zrobić badania (wątrobowe). Jestem dumna z Małego Dostałam Bepanthen dla dzieci pełnowymiarowy, a Artusiowi kupiłam pierwszą książeczkę Moje dziecko, podobnie jak margosiowy Glut nie ma łóżeczka, wanienki ani pieluszek, ale już ma pierwszą książeczkę (biało-czarną).
|
|
|
|
#3583 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
)Cytat:
![]() Wymęczyłam znów psa ![]() Chyba przestanie mnie Kochać Cytat:
Edytowane przez Margosia__ Czas edycji: 2013-04-24 o 15:46 |
||||
|
|
|
#3585 |
|
Zadomowienie
|
za odbyte już dziś wizyty i za te które jeszcze dziś będą ![]() za wszystkie rozpoczęte tygodnie. Dobrze, że już bliżej jak dalej ![]() Kupiłam wczoraj sobie w biedronce baleriny za niecałe 23zł i powiem Wam, że już dawno nie miałam na swoich stopach tak wygodnych butów I do tego jeszcze tak jakby na mnie czekały bo zostały tylko w rozmiarze 36 (czyli moim W sobotę planujemy z tż duże zakupy Kupimy resztę wyprawki (w tym wózek) Margosia, a Ty teraz na wizycie nie miałaś KTG??? Nic Ci ginka nie mówiła na ten temat???? Bo mi już na następną wizytę (6 maja) kazali przyjść pół godziny wcześniej bo ktg będę mieć. |
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40471073]Hej! Dziękujemy za wszystkie kciuki
![]() Zaraz nadrabiam... Artuś waży 1090 g i TP mamy na 15.07 wg dzisiejszego USG Przyrósł cudownie, o 2 tygodnie i nadrobił jeszcze 10 dni! Wody OK, łożysko bez zarzutu. Szyjka trzyma, rozwarcia nie ma. Jedyny problem, to że Mały leży pośladkowo, a więc niech się obraca, bo inaczej cc :/ Jak poczuję mocne wypychanie, mam wziąć Nospę, żeby rozluźnić brzuszek, żeby się obrócił. A on mi 2 ostatnie dni tak się pcha, że myślałam już, że wyjdzie przez brzuch... Za to ja chyba muszę zrobić dopplera z tą opuchlizną. Poza tym mam pewien dziwny problem jelitowy, ale gin kazał się nie martwić nim, w razie gdyby się powtarzał, mam zrobić badania (wątrobowe). Jestem dumna z Małego Dostałam Bepanthen dla dzieci pełnowymiarowy, a Artusiowi kupiłam pierwszą książeczkę Moje dziecko, podobnie jak margosiowy Glut nie ma łóżeczka, wanienki ani pieluszek, ale już ma pierwszą książeczkę (biało-czarną).[/QUOTE]To chyba najcudowniejsze wieści na całym wątku Artuś stanął na wysokości zadania ![]() ![]() Ale nasz Glut już ma łóżeczko
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40471073]Hej! Dziękujemy za wszystkie kciuki
![]() Zaraz nadrabiam... Artuś waży 1090 g i TP mamy na 15.07 wg dzisiejszego USG Przyrósł cudownie, o 2 tygodnie i nadrobił jeszcze 10 dni! Wody OK, łożysko bez zarzutu. Szyjka trzyma, rozwarcia nie ma. Jedyny problem, to że Mały leży pośladkowo, a więc niech się obraca, bo inaczej cc :/ Jak poczuję mocne wypychanie, mam wziąć Nospę, żeby rozluźnić brzuszek, żeby się obrócił. A on mi 2 ostatnie dni tak się pcha, że myślałam już, że wyjdzie przez brzuch... Za to ja chyba muszę zrobić dopplera z tą opuchlizną. Poza tym mam pewien dziwny problem jelitowy, ale gin kazał się nie martwić nim, w razie gdyby się powtarzał, mam zrobić badania (wątrobowe). Jestem dumna z Małego Dostałam Bepanthen dla dzieci pełnowymiarowy, a Artusiowi kupiłam pierwszą książeczkę Moje dziecko, podobnie jak margosiowy Glut nie ma łóżeczka, wanienki ani pieluszek, ale już ma pierwszą książeczkę (biało-czarną).[/QUOTE]
|
|
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3589 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
koniec pracy zaraz, takżę idę, nie wiem czy wejdę wieczorem, może dopiero w piątek, ale zobaczymy jeszcze
|
|
|
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też żadnych wskazań nie posiadam To nie wiem czemu tak wcześnie kazali mi przyjść Chyba, że o czymś nie wiem i nie poinformowali mnie że coś jest nie tak A może po prostu mają w zwyczaju tak wcześnie ktg robić każdej ciężarnej Nie mam pojęcia. Chyba faktycznie pierwsza się rozpakuję ![]() |
|
|
|
|
#3593 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40471073]Hej! Dziękujemy za wszystkie kciuki ![]() Zaraz nadrabiam... Artuś waży 1090 g i TP mamy na 15.07 wg dzisiejszego USG Przyrósł cudownie, o 2 tygodnie i nadrobił jeszcze 10 dni! Wody OK, łożysko bez zarzutu. Szyjka trzyma, rozwarcia nie ma. Jedyny problem, to że Mały leży pośladkowo, a więc niech się obraca, bo inaczej cc :/ Jak poczuję mocne wypychanie, mam wziąć Nospę, żeby rozluźnić brzuszek, żeby się obrócił. A on mi 2 ostatnie dni tak się pcha, że myślałam już, że wyjdzie przez brzuch... Za to ja chyba muszę zrobić dopplera z tą opuchlizną. Poza tym mam pewien dziwny problem jelitowy, ale gin kazał się nie martwić nim, w razie gdyby się powtarzał, mam zrobić badania (wątrobowe). Jestem dumna z Małego Dostałam Bepanthen dla dzieci pełnowymiarowy, a Artusiowi kupiłam pierwszą książeczkę Moje dziecko, podobnie jak margosiowy Glut nie ma łóżeczka, wanienki ani pieluszek, ale już ma pierwszą książeczkę (biało-czarną).[/QUOTE]Ale ci urósł porządnie synek. Juz kilogram
Edytowane przez misiaczka555 Czas edycji: 2013-04-24 o 22:08 |
|
|
|
|
#3594 | |||
|
Zakorzenienie
|
dołączam swoje dobre fluidy
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40471073]Hej! Dziękujemy za wszystkie kciuki ![]() Zaraz nadrabiam... Artuś waży 1090 g i TP mamy na 15.07 wg dzisiejszego USG Przyrósł cudownie, o 2 tygodnie i nadrobił jeszcze 10 dni! Wody OK, łożysko bez zarzutu. Szyjka trzyma, rozwarcia nie ma. Jedyny problem, to że Mały leży pośladkowo, a więc niech się obraca, bo inaczej cc :/ Jak poczuję mocne wypychanie, mam wziąć Nospę, żeby rozluźnić brzuszek, żeby się obrócił. A on mi 2 ostatnie dni tak się pcha, że myślałam już, że wyjdzie przez brzuch... Za to ja chyba muszę zrobić dopplera z tą opuchlizną. Poza tym mam pewien dziwny problem jelitowy, ale gin kazał się nie martwić nim, w razie gdyby się powtarzał, mam zrobić badania (wątrobowe). Jestem dumna z Małego Dostałam Bepanthen dla dzieci pełnowymiarowy, a Artusiowi kupiłam pierwszą książeczkę Moje dziecko, podobnie jak margosiowy Glut nie ma łóżeczka, wanienki ani pieluszek, ale już ma pierwszą książeczkę (biało-czarną).[/QUOTE] dla Artusia. niech sie ułozy porządnie główką w dół.To super ze rosnie.Swoją drogą waży juz jak dobry kurczak ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Spałam twardo 2 godziny i troche mi sie samopoczucie polepszyło.Ale brzuszek dalej troche ciągnie :/
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Oliath, no że będziesz miała więcej miejsca na szafy... bo miałaś się przeprowadzać, chyba że coś się zmieniło jak mnie nie było dłuższy czas?
A z uszczknięciem z kredytu na wyprawkę to ja żartowałam, jeśli Cię tym uraziłam Perse no to ciekawe, która pierwsza tego 15 lipca - Ty, Domcia czy ja no i strasznie się cieszę, że z Wami wszystko dobrze Później resztę nadrobię, bo muszę się wyrobić do 18 z robotą
|
|
|
|
#3596 |
|
Wtajemniczenie
|
Obejrzałam ostatni odcinek Pamiętników Wampirów to teraz biorę się za przeglądanie ubranek
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mają ktg na stanie to pewnie każdej od 35 tc robią
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłabym na ogródek ale wieje strasznie...poczekam az wicherek ucichnie.Ide jeszcze poleżec
|
#3599 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Zaraz nadrabiam... Artuś waży 1090 g i TP mamy na 15.07 wg dzisiejszego USG Przyrósł cudownie, o 2 tygodnie i nadrobił jeszcze 10 dni! Wody OK, łożysko bez zarzutu. Szyjka trzyma, rozwarcia nie ma. Jedyny problem, to że Mały leży pośladkowo, a więc niech się obraca, bo inaczej cc :/ Jak poczuję mocne wypychanie, mam wziąć Nospę, żeby rozluźnić brzuszek, żeby się obrócił. A on mi 2 ostatnie dni tak się pcha, że myślałam już, że wyjdzie przez brzuch... Za to ja chyba muszę zrobić dopplera z tą opuchlizną. Poza tym mam pewien dziwny problem jelitowy, ale gin kazał się nie martwić nim, w razie gdyby się powtarzał, mam zrobić badania (wątrobowe). Jestem dumna z Małego Dostałam Bepanthen dla dzieci pełnowymiarowy, a Artusiowi kupiłam pierwszą książeczkę Moje dziecko, podobnie jak margosiowy Glut nie ma łóżeczka, wanienki ani pieluszek, ale już ma pierwszą książeczkę (biało-czarną).[/QUOTE]Następne super wiadomości dzisiaj! Cytat:
|
|
#3600 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i się popłakałam ... Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

także 39 nie pogardzę

Tylko coś ostatnio w pralce często widzę swoje białe nowiutkie skarpetki, których nigdy na nodze nie miałam - chyba TŻ myśli, że też jest sprytny... 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
z tych rzeczy, co dostalam, to moze 1/3 zostanie, reszta albo chlopaczkowa byla, to sie inni beda cieszyc
dooobra, niech Ci bedzie, zaraz ide na kolejny przeglad 

a tetrówki jak prałaś, w samym dzieciowym proszku czy na razie w zwykłym?

za te które jeszcze dziś będą