|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
chorobliwie zazdrosny !!! pomóżcie !!!!
Dziewczyny nie mam już siły , mój Partner ciagle powtarza,że mnie Kocha nad życie,pragniemy dziecka ,slubu , kocham Go z całych sił,ale mi zupełnie nie ufa.Zupełnie !!! Wczoraj cały dzień milczał ; ciagle powtarza,że jest za stary,że znajdę lepszego,że czuje ,że ja go nie kocham.A przysięgam wam ,że okazuję mu tą miłość jak tylko mogę ,na każdym kroku,nawet kłótni nie wywoałałam nigdy ,a jesteśmy ze sobą 4 miesiace. Zawsze jest nerwówa o te jego podejrzliwości,nie mogę tego znieść.
Twierdzi ,ze jestem piękna kobieta i moge mieć kazdego. Boje się,że to "chora zazdrość" z Jego strony. Proszę Was pomóżcie mi co mam robic w takiej sytuacji.Dodam,że On przebywa za granicą ,ja mu ufam w 100 %,wiedziałam jakie są konsekwencje miłosci na odległość,ale On też.Jednakże wczoraj powiedział mi co innego , cytuję " Ty Jesteś młodsza więc i tak mnie kiedyś zostawisz , odejdź teraz będzie mi łatwiej...BOJĘ SIĘ CIEBIE" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: chorobliwie zazdrosny !!! pomóżcie !!!!
Cytat:
jesteście razem 4 miesiące, podejrzewam że od początku na odległość, albo byliście ze sobą razem normalnie podejrzewam, że nie długo i już chcecie mieć dziecko, pragniecie ślubu? ![]() cóż nie wróżę z tego wielkiej miłości, fakt nie ufa Ci (widać to po ostatnim zdaniu), boi się Ciebie? ![]() poradziłabym rozmowę, ale nie wiem czy jest w ogóle sens to dalej ciągnąć i próbować coś wskórać tą rozmową. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po co byc z kims kto nam nie ufa i tylko takie glupoty gada. Po co sie w takim razie z toba wiazal skoro teraz twierdzi, ze sobie innego znajdziesz. To tak jakby chcial ci powiedziec ze masz innego szukac. Zostaw go i zrob tak jak on mowi znajdz sobie innego. Takiego, ktory bedzie ci ufal, a nie denerwowql takim gadaniem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Chory facet i tyle. I te teksty - rzeczywiście kompletny brak zaufania. Ty sobie wyobrażasz, co będzie, jak będziecie żyć razem? Jazdy o każde wyjście, kolegę, który się uśmiechnie, wszystko. Będzie miał do ciebie pretensje o to, że on ci nie wierzy, a nie uwierzy i tak. Zamknięte koło, ja bym uciekała szybko, zanim to się rozkręci. On się nie zmieni, ty tego i tak nie wytrzymasz, odejdziesz poraniona. Po co ci to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2013-04-23 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Niektórzy potrzebują trochę dramy w życiu
![]() KOCHAM GO JEST CUDOWNY WIELKA MIŁOŚĆ OD PIERWSZEGO WEJRZENIA CHORA ZAZDROŚĆ BEZ NIEGO NIE MOGĘ ... ZŁAMAŁ MI SERCE FACECI SĄ NAJGORSI JESTEM ZBYT WAŻLIWA JUŻ NIGDY TAK NIE POKOCHAM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
a moze on ma kogos i dlatego tak CI pisze? sorki ale skojarzyło mi się troche z tekstem "jestes dla mnie za dobra", "nie zasługuje na Ciebie", "mozesz miec lepszego" itd itp. tak jak faceci często mówią gdy sie rozstają z dziewczyną i mają juz na oku inną
![]()
"Mężczyźni są jak alkohol: wyrzekanie się ich jest ascezą, która niesie ze sobą rozgoryczenie, rozkoszowanie się nimi jest sposobem na życie, który rozjaśnia dzień powszedni, uzależnianie się od nich jest... głupotą." co Cię ujęło/ujmuje w TŻ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497112 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I od kiedy to chora manipulacja jest miłością???? Cóż, moja siostra jest młodsza od mojego szwagra o 11 lat i jakoś nigdy nie widziałam w jego wykonaniu jazd typu "zostawisz mnie, boś piękna jest i młodsza" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
fajna jazda po 4 mcach
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyglada na to, że ja jestem chyba strasznie brzydka - przez ponad 3 lata związku, mój 9 lat starszy TŻ nigdy nie powiedział, że go zostawię dla innego, bom piękna i młodsza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
To niemożliwe. Na pewno jestem po prostu strasznie brzydka ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
facet do odstrzalu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Normalnie jakbym czytała o początkach mojego związku ![]() Edytowane przez BlackParadise Czas edycji: 2013-04-24 o 00:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
powiem tak... śmieszą mnie wątki w takim stylu z dopiskiem "pomóżcie"
jaka pomoc, o co ci chodzi? albo akceptujesz, siedzisz cicho i znosisz to albo sama sobie pomagasz i go olewasz proste |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- - Salix ale ja mam w rodzinie ślub po 3 spotkaniach w realu, po 3!!!! (już jest po rozwodzie)- przebijesz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O nie.. to samo mówił mi mój, na początku naszej znajomości... Teraz jesteśmy na etapie "przerwy"... wiec nie wierz w takie słowa. Ja je wzięłam za znak , że mu zależy, że boi się , że go skrzywdzę... a teraz on mnie skrzywdził i o tamtym gadaniu już nic nie pamieta pewnie... ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jest wiecej niż pewne, że tak jest poza tym on ma naturę zrzędy, bo narzeka, jaki to on jest ble i fu a jak zrzędę dodać do zazrośnika, to mieszanka jest to bardzo nieciekawa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.