Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy! cz. 8 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-24, 22:09   #4261
zoila
Klientka w krawacie

Dot.: Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy! cz. 8

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
A u mnie zamówienia z soboty jak nie było tak nie ma... Pewnie jestem na końcu listy ;(
Nie martw się, razem grzejemy tyły

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 22:10   #4262
suuupergirl
Przyczajenie

Dot.: Odp: Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy! cz. 8

Cytat:
Napisane przez Nusiolek Pokaż wiadomość
Niet, niespodzianki są losowe Kosmetyki, jakaś chińszczyzna
Szkoda a miało być tak pięknie czyli nie ma co szaleć z prezentami ale z oferty skorzystam na pewno

uciekam spać. życzę wszystkim spokojnej nocy

Wymienię nowy zestaw YR"Płyn micelarny do demakijażu+dwufazowy płyn do demakijażu oczu" (priv)

http://suuupergirly.blogspot.com/ Zapraszam - dobre złego początki
suuupergirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 22:16   #4263
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Nie martw się, razem grzejemy tyły
Hahah, to przynajmniej dobrze, że nie jestem sama, bo już zaczęłam zionąć z zazdrości Znając życie kurier przyjedzie jutro jak mnie nie będzie w domu, a dziś praktycznie cały dzień siedziałam na tyłku w domu (nie licząc dwóch malutkich wypadów do spożywczaka ) to nie było ani listonosza z oczekiwaną paczką, ani kuriera ;/

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 01:20   #4264
roquefort
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ofutrzona Pokaż wiadomość
Ale wiesz o tym, że kod KROK1 może być przez danego użytkownika wykorzystany tylko raz?
Wiem wiem, ale chodzi o to, że jak ona kupi dwa kremy na raz to powyżej zakupu za 99 zł CS jest gratis zawsze tak? Czy źle mi się wydaje?

No a poza tym tak jak parę dziewczyn wyżej pisało, jeszcze można założyć konto komuś w rodzinie. Obecnie mam taki zapas tego kremu, że starczy spokojnie na kilka miesięcy, a że kobieta zmienną jest to do tego czasu jak się promocje zmienią pewnie zachce mi się czegoś innego.

Edytowane: ok doczytałam, że ta promocja powyżej 99 zł CS gratis jest teraz, tak czy inaczej już w sumie narobiłam sobie wystarczających zapasów, więc problem z głowy

Edytowane przez roquefort
Czas edycji: 2013-04-25 o 01:33
roquefort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 05:59   #4265
pysiak103
Zakorzenienie

Dziewczyny a jest może jakaś oferta urodzinowa albo jakaś inna na So Elixir?
Zachorowałąm na niego
pysiak103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 07:24   #4266
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suuupergirl Pokaż wiadomość
Szkoda a miało być tak pięknie czyli nie ma co szaleć z prezentami ale z oferty skorzystam na pewno

uciekam spać. życzę wszystkim spokojnej nocy
Ja dziś dostałam ofertę urodzinową do e-sklepu z prezentem w postaci wody toaletowej Comme Une Evidence L'eau 75 ml ; sądząc z opisu na lato będzie jak znalazł Urodziny miałam w styczniu, ale kilka dni temu napisałam do BOKu z prośbą o przysłanie oferty urodzinowej, ponieważ miałam włączony antyspam i nie dochodziły do mnie ich oferty. I przysłali
Poczekam na majowe promocje i gratisy, aby wykorzystać ofertę, to już za tydzień
mamaAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 07:38   #4267
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Dzień dobry!

Cytat:
Napisane przez suuupergirl Pokaż wiadomość
Witam, piszecie dziewczyny, że ledwo nadążam a codziennie was czytuję dziś też w końcu otrzymałam swoją paczuszkę. i moje zakupy nie mogą się porównywać do waszych. ale to juz moje 3 zamówienie wiec nie szalałam. chorowałam na ten zapach i w końcu go mam. wanilia i tylko wanilia. są piękne cieszę sie bardzo że Was odkryłam
Konkretne zamówienie

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Ja dziś dostałam ofertę urodzinową do e-sklepu z prezentem w postaci wody toaletowej Comme Une Evidence L'eau 75 ml ; sądząc z opisu na lato będzie jak znalazł Urodziny miałam w styczniu, ale kilka dni temu napisałam do BOKu z prośbą o przysłanie oferty urodzinowej, ponieważ miałam włączony antyspam i nie dochodziły do mnie ich oferty. I przysłali
Poczekam na majowe promocje i gratisy, aby wykorzystać ofertę, to już za tydzień
Ooo, jak miło z ich strony!
To dobra wiadomość dla innych dziewczyn, że można się o taką ofertę upomnieć

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-25, 08:13   #4268
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pysiak103 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jest może jakaś oferta urodzinowa albo jakaś inna na So Elixir?
Zachorowałąm na niego
nie mogę zrozumieć co wy w nim widzicie dla mnie to jest po prostu zapach, który się zepsuł i skwaśniał. to sam So Elixir Purple... Kompletnie mi nie leży
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 08:24   #4269
aktulipan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
nie mogę zrozumieć co wy w nim widzicie dla mnie to jest po prostu zapach, który się zepsuł i skwaśniał. to sam So Elixir Purple... Kompletnie mi nie leży
Dla każdego coś miłego ja So Elixir też lubię, za to Vanille Noire zupełnie mi nie podeszło, a też jest rozchwytywana. Co kto lubi
P.S moim "miszczem" jest jak na razie MdB

Edytowane przez aktulipan
Czas edycji: 2013-04-25 o 08:26
aktulipan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 08:27   #4270
magdulenka
Zakorzenienie

Cytat:
To, ze Tobie sie nie podoba, nie znaczy ze innym nie moze.
I to, ze na Tobie zle pachnie, nie znaczy ze na innych musi zle pachniec.

Ja nie moge zrozumiec, po co tu wpadasz i wszystko krytykujesz??
Nik Cie na sile na YR-watku nie trzyma

W niemieckim YR jest dzis dzien sadzenia drzewek
kazdy zakupiony Produkt = 1 drzewko + gratis przesylka.

Skusilam sie na trzy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg YR sadzonki.jpg (33,5 KB, 6 załadowań)
magdulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 08:57   #4271
aaaania1989
Zakorzenienie

Ją kocham So Elixir i Purple również !
Stary 2013-04-25, 08:59   #4272
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Witajcie

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Patrząc na Wasze śliczne kolekcje, również pokusiłam się o udokumentowanie mojej i rzeczywiście ciężko to potem odłożyć na swoje miejsce
Piękna kolekcja

Cytat:
Napisane przez DaciaSandero Pokaż wiadomość
Dziękuję za powitanie
Pewnie, że pomogłaś Dziękuję. Już mniej więcej zaczynam rozumieć o co chodzi Na pewno będę tu stałą bywalczynią, bo wystarczyło, że pooglądałam ofertę i już mnie "kupili"

W takim razie cieszę się, że pomogłam a z tym "kupili" wiem coś o tym a tymbardziej jak wchodzę na forum i dziewczyny pokazują piękne zamówienia, jak tu się nie obejść bez zamówienia

Cytat:
Napisane przez roquefort Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie, założyłam konto sobie w Yves Rocher już dostałam zamówienie itd. i na samym początku dostałam maila z krok1 i prezentem niespodzianką. Coś w stylu wystarczy kliknąć tutaj a Twój prezent sam wskoczy do koszyka.
Moja babcia też używa kremów Yves Rocher ale kupuje je w sklepie stacjonarnym. Wczoraj zadzwoniłam zachwycona prezentem na powitanie i gratisem do zakupów itp. i poprosiła mnie żebym też założyła jej konto, więc tak też zrobiłam ale zamiast maila o kroku1 i prezencie przyszedł tylko witamy blablabla. No więc moje pytanie to czy każdy nowy klient dostaje tego maila z prezentem niespodzianką czy jak?
Kody są dostępne na pierwszej stronie, niekoniecznie musisz wpisywać KROK1, warto skorzystać z ofert z wodami toaletowymi, myślę, że babcia z pewnością będzie zadowolona

Każdy kod zazwyczaj może być wykorzystany tylko raz, chociaż czasem, tak jak wcześniej wspomniałam działa dwa razy ale nie wiem od czego to zależy

Cytat:
Napisane przez basia296 Pokaż wiadomość
Otwieram więc swoją kopertę......no i zonk. Moimi ulubionymi kosmetykami jest ... tadam.... seria meska NATURE POUR HOMME Nie przeczę, kiedyś, kiedy syn nie był ich klientem kupowałam ten zapaszek męski, no ale żeby aż MÓJ ULUBIONY lekka przesada. Wydaje mi się ,że imię mam jak najbardziej damskie więc... Nie czytają , nie odróżniają czy jak?
A Wy co macie w ofercie spersonalizowanej?
Coś o tym wiem, bo moimi ulubionymi kosmetykami dostosowanymi do typu urody są kremy 55+ ale tak jak wspominałam - urodziłam się w 1807 r, a takich 100+ nie produkują, więc wiecie u mnie 25+ ale kremy 55+ :/
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 09:00   #4273
thugmisses
Rozeznanie

Dostałam na TŻ nową ofertę. TRAGEDIA! Gratis kosmetyczka fioletowa za zakupy od 49zł a rzeczy na -30. Jeszcze niby 2 w cenie 1 jest specjalnie dla mnie krem do cery tradzikowej Szkoda, że już nie pali się w piecu, będę musiała ją wywalić a nie spalić
Stary 2013-04-25, 09:00   #4274
megi.3
Zadomowienie

Cytat:

A mi się właśnie spodobał So Elixir Do trzech razy sztuka - miałam tyle podejść do tego zapachu w odstępach czasowych kilka miesięcy. So Elixir Purple bardzo lubię, lubię MdB oraz VN

Po co krytykować wybory innych? Skoro Tobie się nie podoba to nie używaj i tyle.
megi.3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 09:00   #4275
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
Ją kocham So Elixir i Purple również !
Ja rówież ale nr1 jest So Elixir Purple
Każdemu podoba się coś innego... więc nie ma sensu tego krytykować!
korinka3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-25, 09:08   #4276
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87

również uwielbiam gamę SE, chociaż wersja Purple najpierw bardzo mi "śmierdziała" i zastanawiałam się jak oni to mogli zrobić mojemu ukochanemu So Elixir hehe

do moich "miszczów" zapachów wlicza się jeszcze różany MdB

tak w ogóle to dzień dobry

irlandia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 09:14   #4277
aaaania1989
Zakorzenienie

Mnie na przykład nie przypadł do gustu MdB niestety.Miałam miniaturke ale skusilam się jak dawali gratis, niestety musiałam wymienić na targowisku bo nie dałam rady.A szkóda bo miałabym dodatkową flaszkę perfum Mnie się ten zapach kojarzy ze starszą panią ale wiem że dużo młodych osób go kocha

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Ja Purple poznałam niedawno.Najpierw miałam żel perfumowany z wymianki ale tak mi śmierdział że sprzedałam go na allegro.Ale potem dorwalam próbkę wódy i się zakochałam.Nie wiem czemu ten żel mi tak śmierdział , nie był przeterminowany.
Szkoda że dezodoranty perfumowane są także drogie.Zamówiłabym do towarzystwa dla So Elixir i Purple.
Stary 2013-04-25, 09:15   #4278
kamea87
Raczkowanie

Co do So Elixir... Moja paka z nim przybyła w ubiegły piątek.
Od tego czasu użylam go 3 razy i 3 razy też dostałam komplement dotyczący tego, jak to ja ładnie pachnę (dla ścisłości od 3 różnych osób )

Widziałam, że wczoraj była dyskusja nt. produktów do włosów.
Ja od miesiąca z hakiem używam na zmianę szamponu odbudowującego i oczyszczającego, do tego stosuję odżywkę odbudowującą i płukankę octową... i jestem zachwycona Włosy wyglądając coraz lepiej
kamea87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 09:15   #4279
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cytat:
Napisane przez zaczarowana Pokaż wiadomość

Olejek z YR można nakładać i na mokre i na suche włosy, ja wolę aplikować na delikatnie zwilżone wodą (nie wychodzą mi wtedy włosy tak jak przy nakładaniu na sucho)
P.S. Żaden wstyd, dobrze że tu o tym napisałaś

Sprawdziłam etykietę i stronę - wszędzie pisze:
"Stosowanie
Nałożyć na suche włosy, przed umyciem, pozostawić na 10 min.
Rozprowadź olejek na całej długości włosów.
Spłukać, a następnie umyć włosy szamponem"

Ech skąd ja się wzięłam? albo urwałam ? no cóż, przynajmniej trochę jestem mądrzejsza

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Też mam podobnie z kokosem Jest bardzo trwały i pachnie jak Malibu a później zaczyna mi przypominać ciasto Raffaello Na prawdę super zapach - bałam się, że będzie sztuczny a to jest najprawdziwszy kokos

Podejrzewam,że Wanilia jest też bardzo trwała, bo mleczko na mnie trzyma się bardzo długo Kupię kiedyś 20 ml Wanilii do spróbowania

Kokos u mnie długo się trzymał, choć ten, który kupiłam w stacjonarce był stary - woda przeźroczysta i jakoś zraziłam się do zapachów w stacjonarkach, następna zamówiona przez internet - biała i zapach piękny.

Wanilia, lubię ten zapach aczkolwiek z YR mnie bardzo mdlił i pozbyłam się tej wody, taki mocny i duszący.

Mam brzoskwinię - podobnie jak Wy myślałam, że będzie słodka, świeża, natomiast mdli mnie ale mam nadzieję, że wykorzystam.

Miałam malinę, dosyć ciekawą ale krótko się trzymała.

Miałam morelę, ta znów ładnie pachniała, soczyście ale nie mdliła, krótka trwałość.
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-25, 09:19   #4280
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87

ja przymierzam się do jeżyny PN bo mam żel pod prysznic i b. fajnie owocowo pachnie

irlandia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 09:24   #4281
maggie82
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny

Jak już tak rozmawiamy o zapachach YR to napiszę, że mi bardzo odpowiadają i najważniejsze są bardzo trwałe (kilka godzin to już dla mnie sporo). Moi ulubieńcy to CuE - od lat używam (z przerwami oczywiście), So Elixir ale ten podstawowy, bo wersja Purple jakoś mnie nie przekonuje, MdB - śliczne róże (moje odkrycie po gratisowym flakonie z YR). Lubiłam jeszcze Bez - ale w tej poprzedniej wersji - był trwały i mocno wyczuwalny, ten obecny zbyt delikatny.
Ostatnio spodobała mi się Werbena i Zielona Herbata - na lato jak znalazł i Kokos z PN - który dla mnie pachnie najpierw Malibu a potem ciasteczkami

Moje kolejne zakupy zapachowe (albo lepiej prezenty ) to : Tendre Jasmin, Vanille Noire, Wanilia PN, może Ming Shu (kiedyś miałam, a wiem, że wycofują go), Yria (ale jak będzie w promocji) ...

No i nie mogę odżałować wycofanych już- Cocoona i Nature Millenaire (wersja męska była cudowna - oczywiście na facecie ).

Na razie postanowiłam "wykończyć" zapachy z Avonu (które mnie już drażnią ostatnio) + kilka innych psikaczy. A lato i jesień należeć będzie już do YR
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 09:29   #4282
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
Mnie na przykład nie przypadł do gustu MdB niestety.Miałam miniaturke ale skusilam się jak dawali gratis, niestety musiałam wymienić na targowisku bo nie dałam rady.A szkóda bo miałabym dodatkową flaszkę perfum Mnie się ten zapach kojarzy ze starszą panią ale wiem że dużo młodych osób go kocha

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------
Mojemu TŻtowi zapach róży kojarzy się ze "starą babą" (cytat). Mam w szafie saszetki zapachowe właśnie różane i ilekroć koło niej przechodzi to fuka jak kot Mam ubaw

Cytat:
Napisane przez irlandia87 Pokaż wiadomość
ja przymierzam się do jeżyny PN bo mam żel pod prysznic i b. fajnie owocowo pachnie
Nie polecam- ma teściowa i dość chemicznie pachnie. Ale ja nie lubię żadnego zapachu YR z serii PN, bo wszystkie są dla mnie jakieś takie chemiczne i nieładne, albo za duszne i mdlące. Wyjątek: jabłko z limitowanej edycji

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 09:29   #4283
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez betty0502 Pokaż wiadomość
Sprawdziłam etykietę i stronę - wszędzie pisze:
"Stosowanie
Nałożyć na suche włosy, przed umyciem, pozostawić na 10 min.
Rozprowadź olejek na całej długości włosów.
Spłukać, a następnie umyć włosy szamponem"

Ech skąd ja się wzięłam? albo urwałam ? no cóż, przynajmniej trochę jestem mądrzejsza

Kokos u mnie długo się trzymał, choć ten, który kupiłam w stacjonarce był stary - woda przeźroczysta i jakoś zraziłam się do zapachów w stacjonarkach, następna zamówiona przez internet - biała i zapach piękny.

Wanilia, lubię ten zapach aczkolwiek z YR mnie bardzo mdlił i pozbyłam się tej wody, taki mocny i duszący.

Mam brzoskwinię - podobnie jak Wy myślałam, że będzie słodka, świeża, natomiast mdli mnie ale mam nadzieję, że wykorzystam.

Miałam malinę, dosyć ciekawą ale krótko się trzymała.

Miałam morelę, ta znów ładnie pachniała, soczyście ale nie mdliła, krótka trwałość.
Ja właśnie taki przezroczysty dostałam ze sklepu internetowego Podobno jakiś czas temu zmienili recepturę i jest teraz przezroczysta ta woda (tak czytałam). Mam nadzieję, że nie jest zepsuty, bo pachnie ładnie

Wanilia jest mocna to fakt - bardzo trwała, ale ja oceniam to na razie po mleczku do ciała. Nie wiem czy rzeczywiście woda nie powodowałaby u mnie mdłości ? Ale pewnie 20 ml na próbę wezmę - zawsze można dopsikać z jakimś owocowym zapachem i też będzie ładnie
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 09:32   #4284
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magdulenka Pokaż wiadomość
To, ze Tobie sie nie podoba, nie znaczy ze innym nie moze.
I to, ze na Tobie zle pachnie, nie znaczy ze na innych musi zle pachniec.

Ja nie moge zrozumiec, po co tu wpadasz i wszystko krytykujesz??
Nik Cie na sile na YR-watku nie trzyma
Cytat:
Napisane przez megi.3 Pokaż wiadomość

Po co krytykować wybory innych? Skoro Tobie się nie podoba to nie używaj i tyle.
Jezus Mario! Nie krytykuję waszych wyborów, napisałam, że na mnie NIE LEŻY, wiem, że może leżeć na innych. Specjalnie jeszcze wczoraj go testowałam bo tyle zachwytów nad nim czytam. Napisałam jak odbieram ten zapach - czy to już podchodzi pod zbrodnię przeciwko YR? Poza tym, droga madgulenko, jak byś uważniej czytała moje posty to byś wiedziała, że np. w poprzednich zachwycałam się płukanką malinową oraz paczką, którą dostałam. Serio, odechciewa mi się tu pisać po takich uwagach, nie muszę przecież non stop nad wszystkim piać z zachwytu, zwłaszcza, że nikomu nie piszę, że jak się danymi perfumami spryska to będzie śmierdział
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 09:46   #4285
pysiak103
Zakorzenienie

Cytat:

Każdemu podoba się inny zapach mi akurat podoba się So Elixir a Purple i pasuje mi jeszcze Naturelle

Ja dopiero zaczynam z YR ale kilka zapaszków mam upatrzonych

Edytowane przez pysiak103
Czas edycji: 2013-04-25 o 09:53
pysiak103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 09:58   #4286
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Wanilia jest mocna to fakt - bardzo trwała, ale ja oceniam to na razie po mleczku do ciała. Nie wiem czy rzeczywiście woda nie powodowałaby u mnie mdłości ? Ale pewnie 20 ml na próbę wezmę - zawsze można dopsikać z jakimś owocowym zapachem i też będzie ładnie
Ja bardzo lubię wanilię PN, chyba najbardziej z całej gamy. Dla mnie nie jest dusząca (no chyba, że przesadzę) i pachnie jak babka waniliowo-cytrynowa. Z przyjemnością używam swojej setki.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 10:07   #4287
Nusiolek
Zadomowienie

PYC5RA07 wchodzi przez neta można sobie wybrać 2w1 i - 40%

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ja bardzo lubię wanilię PN, chyba najbardziej z całej gamy. Dla mnie nie jest dusząca (no chyba, że przesadzę) i pachnie jak babka waniliowo-cytrynowa. Z przyjemnością używam swojej setki.
Ciekawe czy po dopsikaniu do wanilii np maliny będzie pachniało babką waniliową z malinami. Muszę dzisiaj sprawdzić
Stary 2013-04-25, 10:10   #4288
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Wczoraj przyszła paka z kodu na -50%, a w niej dwie wody PN 100ml - jeżyna i kokos.
Mam takie pytanko Czy Wam też jeżyna zajeżdża mięta i apteką? Bardzo ciekawy zapach, nie chodzi o to, że mi się nie podoba, ale pierwsze wrażenie jest dziwne, dopiero po kilku minutach zapach rozwija się i czuć owoce.
Kokos, jak to kokos, pachnie, jak wiórki kokosowe, fajny na lato

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne

Edytowane przez Ł@siczk@
Czas edycji: 2013-04-25 o 10:12
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 10:26   #4289
mamaAmelka
Zakorzenienie

Dziewczyny czy używałyście tego olejku http://www.yves-rocher.com.pl/cialo/...rycznym_z_rozy również do włosów? Na KWC w jednej opinii dziewczyna pisze, że stosuje i jest ok. Czy mam go nałożyć na włosy i potem spłukać szamponem? Nigdy nie używałam olejków do włosów, a mam chęć spróbować
mamaAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 10:56   #4290
thugmisses
Rozeznanie

Co do zapachów, to w sumie podobają mi się wszystkie Jedne mniej drugie bardziej, ale nie ma w YR żadnego śmierdziucha!

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości