|
|
#1021 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Lesbijki i Biseksualistki
W wiadomościach bardzo spodobał mi się fragment,w którym jakiś pan wypraszał protestujących, nazywając ich "przeciwnikami demokracji" <3
---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1022 |
|
Konto usunięte
|
Ło jak mie tu daaaaaaaawno nie było! namawiam mojego obecnego tż do trójkąta. póki co twierdzi "no moooże kiedyś"
Ja za to nie znosiłam spodni. Do 1 gimnazjum nosiłam tylko kiecki, i to przez rok tą samą. I to było tak: beżowa kiecka do kostek, granatowe rajstopy, jakaś tam bluzka - na noc prane, suszone i zakładane rano. I tak przez rok. Ja się sama dziwię, jak tak mogłam.. |
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Jako nieochrzczona diablica wcielona kontakt z klerem miałam na szczęście minimalny. A ponieważ wszystko co trzeba wiedziałam już w wieku przedszkolnym to takie głupoty mnie zawsze nudziły. |
|
|
|
|
|
#1026 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak kontakt z Kościołem mam, naszczęście głównie z jego jasną stroną. Znaczy, pomijając wspomnianego wyżej Księdza Imperatora Stasia.
|
|
|
|
|
|
#1027 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja edukacja szkolna to był dowcip, ale w domu też nie miałam dużo rozmów, chociaż nikt mi żadnych głupot nie wmawiał. I w sumie dalej nie wiem skąd i kiedy się doedukowałam Oglądnęłam przypadkiem fakty po faktach "Wolicie dzieci wychowywane w formalnych związkach w których może nie są kochane ale nikt nie stosuje przemocy czy w nieformalnych jednopłciowych w których będą bite?" Marek Jurek Edytowane przez Bela03 Czas edycji: 2013-04-24 o 20:04 |
|
|
|
|
|
#1028 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Standard, klapki na oczach jak u koni. |
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniał dodać "i gwałcone". Ale doda to następnym razem.
|
|
|
|
|
#1030 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
myślicie, że taka demoralizacja i wypaczanie niewinności przedszkolaków jak w propozycji WHO u nas przejdzie?
|
|
|
|
|
#1032 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A tekst o niewinności i "ja to się w tym wieku lalkami bawiłam!" mnie rozwala. |
|
|
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
A jak dzieci się zaczynają "niezdrowo" interesować "tymi sprawami" to na pewno jakiś zbok je tego nauczył. Bo skąd by im to samym do niewinnych główek przyszło?
|
|
|
|
|
#1034 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1036 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1037 |
|
jestę wieszczę
|
tak, najlepiej edukację seksualną wprowadzać od osiemnastki, wszyscy będą zadowoleni. W jakim kraju ja żyję? Czemu prawica nie chce pewnych rzeczy zobaczyć? To, że coś się zamiata pod dywan, nie znaczy, że tego nie ma.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytowałam już kiedyś na innym wątku fragment rozmowy z seksuolożką i edukatorką seksualną dr. Alicją Długołęcką, która ukazała się onegdaj w "Wysokich Obcasach", no to zacytuję raz jeszcze
![]() - całość na http://wyborcza.pl/1,81388,6272862,Z..._klejnoty.html Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1039 |
|
Konto usunięte
|
No, bo dzieciak nie ogarnia o co chodzi z ta łechtaczką, wie tylko, że jak dotyka, to jest miło.
|
|
|
|
|
#1040 |
|
Zadomowienie
|
Na tym forum jest tyle wątków "czy jestem w ciąży?" i osób które używają tabletki, prezerwatywy i stosunku przerywanego, że zaczęłam myśleć jakie to nieodpowiedzialne, że używałam samej prezerwatywy nawet bez przerywanego
No i w szkole przydałoby sie też o emocjonalnej stronie seksu, nie to co jest teraz, że dziewczynka nie powinna ramion pokazywać bo chłopiec może przypadkiem dotkąć i sie podnieci (autentyk z filmu), tylko takie wyśrodkowane. Bo jak ktoś potępia rozdziewiczanie w wieku 15 lat to nastolatki to tymbardziej zrobią. I jakiekolwiek wspomnienie o seksie oralnym. Bo o tym to słowa nie słyszałam w szkole |
|
|
|
|
#1041 |
|
Konto usunięte
|
Moim hitem jest film "Jeśli mnie kochasz, udowodnij to" - matko, jakie to było głupie...
|
|
|
|
|
#1042 |
|
Zadomowienie
|
Nie znam, o czym to?
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Konto usunięte
|
Animowany, dziewczyna jedzie z chłopakiem na randkę, zatrzymują się na jakimś zadupiu, on chce ją przelecieć, ona się opiera, ale potem się zgadza, w międzyczasie widzimy jakąs dziwna laskę z szopem (!) siedzącą na drzewie. W ferworze namietności koleś odciąga przypadkiem ręczny (czy coś takiego) i auto prawie spada ze wgórza, jego dziewczyna wylatuje z auta, spotyka tą od szopa, cofają się w czasie, gdzie laska od samochodu spotyka swoją ciężarną matkę, ktora mówi jej, że czekała z seksem do ślubu (wiadomo, jakie jej podała argumenty, standardzik), potem wracają do teraźniejszości, dzień po wydarzeniach, nic się niestało, auto nie zleciało. Okazuje się, że przespała się z tym kolesiem i zaciążyła, lasia od szopa ją za to hejtuje, ale pozwala jej cofnąć się do dnia przed randką, laska odmawia chłopakowi spotkania, przyczepia się do niego Jolka, laski mają flejm w stołówce, potem śpiewają piosenkę o seksie przed ślubem i w tym momencie następuje długo wyczekiwany KONIEC.
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- O, proszę: http://www.youtube.com/watch?v=JcnDjkMRHf8 |
|
|
|
|
#1044 | |
|
sissy that walk
|
Ja wiem, dowody miłości i tak dalej... Ale chyba jestem skrzywiona, bo najbardziej mnie ruszyło to, że żłopią szampana w samochodzie, a zaraz pewnie będą prowadzić
|
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1046 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1047 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
![]() EDIT: Jestem w trakcie oglądania. Czy tylko mnie dziwi, że kobieta w zaawansowanej ciąży, w dodatku sama w domu, bez chwili zastanowienia zaprasza do niego gadającą od rzeczy małolatę i kładzie ją na kanapie? I nic, zostawia ją w salonie i idzie robić picie, bez chwili zastanowienia czy jej nic nie zwędzi albo czy nie jest naćpana/szurnięta
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-04-24 o 23:54 |
||
|
|
|
|
#1048 |
|
Rozeznanie
|
Od tej bajki o wstrzemięźliwości bardziej rozwalają mnie polskie programy edukacyjne puszczane w szkołach (np. te, za który się wziął niegdyś Niekryty-oglądałam to badziewie w szkole, jako 11latka). Jakby na miejsce tych świętobliwych nastolatków podłożyli kłody drewna, nie zauważyłabym różnicy
![]() Na temat polskiej edukacji seksualnej się nie wypowiem, bo mi smutno, jak pomyślę o jej poziomie. A raczej jego braku. |
|
|
|
|
#1049 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1050 |
|
Rozeznanie
|
Ach no tak, cudowny kalendarzyk!
U nas w licku przychodził taki gościu z segregatorem, w którym miał poupychane strony z trudnymi pytaniami z Bravo i statystykami. Usilnie przekonywał nas, że to nieprawda, że dużo osiemnastolatków już współżyje, nieprawda, statystyki mówią co innego! ![]() W temacie antykoncepcji, wpierniczania się KK w edukację seksualną, to ostatnio przeczytałam w "Wysokich..." wywiad z żoną Terlika. O zgrozo |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.

Jak kontakt z Kościołem mam, naszczęście głównie z jego jasną stroną. Znaczy, pomijając wspomnianego wyżej Księdza Imperatora Stasia.