|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Hej Kochane!
dziękuję za troskę, nie jestem w stanie każdej zacytować i oddzielnie odpisać więc będzie jedna odpowiedź Ciągle leżę i wtedy wszystko jest ok, nie ma plamień. Ale niedawno wstałam, by młodemu (i sobie) zrobić obiad i znów zaczęłam plamić. Nie jest to krwawienie, ale lekkie plamienie krwią. Dodam tylko, że przygotowanie obiadu nie należało do wyczerpującego zajęcia - musiałam tylko wszystko podgrzać. Odpoczynek widocznie mi służy. Teraz młody będzie miał drzemkę (mam nadzieję, że zaraz zaśnie) to znów położę się do łóżka. A wieczorem - wizyta u gina. Jestem ciekawa co powie...
|
|
|
|
#3992 |
|
Raczkowanie
|
Espere to trzymam kciuki zeby wszystko było ok... daj znać po
|
|
#3993 | |
|
Wtajemniczenie
|
To musiało byc tam
I zagadka rozwiązana![]() Cytat:
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
|
#3994 |
|
Raczkowanie
|
ja mam faze na chleb z masłem.... pierwszy raz w zyciu mi smakuje masło
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
Espere - kciuki mocno zaciśnięte
leż i odpoczywaj Ja mam ochotę ciągle na ser żółty z ketchupem na świeżo wypieczonej bułeczce zapiekany w mikrofali albo piekarniku
|
#3996 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Chyba kupię ten mikser z tym dzbanuszkiem
![]() Co do apetytu to ja mogłabym nic nie jeść, to stan odmienny do mojego nieciążowego stanu. Od kilkunastu dni jedynie rano jestem głodna, ale nie mam apetytu. Ale od tego głodu mnie boli brzuch i mdli :/ wiec muszę coś zjeść ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale masło masło a nie jakiś badziew chociaż wiadomo, że to w sklepach jakieś super nie jest, ale są lepsze i gorsze. Ja zjadłam kebaba i zaraz
|
||
|
|
|
#3998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja babcia zawsze robiła takie pyszne swojskie masełko ![]() dziewczyny, mam problem, muszę kupić prezent dla kobiety po 55 r.ż. i nie wiem co kupić.. :/ ciuchy i kosmetyki odpadają. macie jakiś pomysł?
|
|
#4000 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
odnosnie pracy właśnie rozmawiałam z bhpowcem i do tego wszystkiego co sie dzieje u mnie w pracy gosc z bhp powiedział ze mnie przeniesie do lepszego biura i kupi specjalne wygodne krzesło po 6 latach w tej firmie znów mnie pozytywnie zaskoczyła....
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
tak, ja teraz kupuję w biedronce, jest pyszniue. Ale nie myślę o nim, bo mam odruch
Cytat:
![]() A co do prezentów: może faktycznie książka, jakaś fajna biżu, coś do domu - ozdoba ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Też jest Wam tak duszno? Ja oddycham jak słoń dosłownie, gorąco mi wiecznie, masakra jakaś. |
|
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
hmm.. nie wiem co ona czyta, jedyne książki jakie u niej widziałam to Kodeks pracy Konstytucja i jak skutecznie rzucić palenie .... a poza tym to nie ma jakiejś konkretnej pasji :/
a myślałam o jakimś takim koszu z winem,kawą,ptasim mleczkiem, czekoladą, ew.miód do tego i zawinąć w celofan i taki kosz upominkowy wyjdzie a do tego dokupić jakiś długopis z parkera.. tylko nie wiem czy wypada. Pracuje w Państwowej instytucji i ma papierkowa robotę dużo pisze w pracy jak i po pracy, jakieś wiersze, małe opowiadania itd.. nie wiem, nie chce żeby wyglądało że oszczędzamy i też nie chcę żeby rzuciła w kąt. Jak myślicie? nie wyjdzie zbyt tandetnie? Mya- mi też duszno. Pogoda taka, że nawet wiatru nie ma, upał niesamowity
.. Edytowane przez ryba91 Czas edycji: 2013-04-25 o 15:46 |
|
|
|
#4004 |
|
Raczkowanie
|
ja uciekam bo koncze prace...
3majcie sie papa
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mi duszno non stop. W nocy, w dzień, w domu - nawet jak mi zimno. Po prostu ciężko mi się oddycha. Musze to przedyskutować we wtorek z ginem. |
|
|
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4007 |
|
Zadomowienie
|
ja nie odczuwam duszności
![]() Sobierawska to super Ja też pracuję w korpo i parę msc temu zmienialiśmy siedzibę. Mamy nowe, luksusowe biuro i krzesła też wygodne, jedno kosztowało 500eur |
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
no w nocy to śpię przy otwartym balkonie i uchylonym oknie
ja mam coś z nosem, tzn, niby kataru nie mam czy coś ale strasznie pękają naczynka i się tak zbierają że często mam zatkany nos i jak smarkam to leci krew
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Ryba, współczuję
|
|
|
|
#4011 |
|
Wtajemniczenie
|
Ryba bardzo dobry prezent, słodycze i alkohol to zawsze dobry pomysł, a w koszy wyglądają bardzo elegancko i lubię, jak osoba kupująca prezent nie robi tego na odwal, czyli "kupię jakiegoś kurzołapa, to nie mój problem, że się potem nie przyda", tylko próbuje jakiś osobisty akcent wpleść w poszukiwania, długopisik będzie przydatny, skoro tak pracuje
![]() Soborowska a Ty na pewno z Łodzi? Nie wygląda mi to na polskie realia rynku pracy ![]() Dzastin a Ciebie tak wciągnęły zakupy czy tam wymęczyły, że śpisz? ![]() Lećcie już dziewczyny na te wizyty i wracajcie z dobrymi wieściami i ślicznymi fotkami |
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie moge się doczekac Waszych wizyt:d i swojej tez, ale to dopiero za 5 dni :d
|
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Witam ponownie
Zrobilam sobie przerwe w rozpakowywaniu...dzizas ile jeszcze tego jest, konca nie widac Sluz mam bialy lub przezroczysty co mnie cieszy, ale raz na papierze byl brazowo-przezroczysty czyli pewnie sie tam oczyscilo po tym peknietym naczynku. Tak to sobie tlumacze... A i niektore pisaly, ze moze to hemoroidy, a przeciez one sie robia w pupie z tego co kojarze wiec co ma jedno do drugiego?? No chyba, ze ja niedoinformowana Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Cytat:
|
|
|
|
|
#4017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Cytat:
|
|
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2013-04-25 o 17:46 |
|
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
weszłam na tesco sobie w przerwie w pracy i wiecie co, są przecenione kombinezony zimowe z f&f z 99 pln na 49.. no ale są jakieś takie rozmiary dziwne, 72 i 68 i jak zapytałąm czy będą mniejsze na jakiejś wyprzedaży teraz to powiedziała że na pewno zimowe beda wyprzedawane ale rozmiarów nie wie jakie będą. Myślicie że jak urodzę w październiku to do grudnia załóżmy urośnie mi dzidzia żeby nie utonęła w tym 68 ?? bo szkoda mi kupować jak się nie przyda, a dzisiaj jak bylam to już takie rsztki pozostawały i po pracy chciałam skoczyć kupić, no ale ni wiem
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na początku miałam Ci napisać, że może jakąś biżuterię, ale po przeczytaniu że kobieta ma książki prawnicze, zatem zakładam że jest prawnikiem, to pomysł z piórem jest bardzo dobry. Z doświadczenia wiem, że fajnymi prezentami są też wszelkiego rodzaju terminarze w eleganckich etui - ale to może bardziej na koniec roku oraz wizytowniki. Lubię takie pierdółki, ale zawsze mi szkoda na nie kasy, więc podpowiadam znajomym/rodzinie co mi kupić. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

Ciągle leżę i wtedy wszystko jest ok, nie ma plamień. Ale niedawno wstałam, by młodemu (i sobie) zrobić obiad i znów zaczęłam plamić. Nie jest to krwawienie, ale lekkie plamienie krwią. Dodam tylko, że przygotowanie obiadu nie należało do wyczerpującego zajęcia - musiałam tylko wszystko podgrzać. Odpoczynek widocznie mi służy. Teraz młody będzie miał drzemkę (mam nadzieję, że zaraz zaśnie) to znów położę się do łóżka. A wieczorem - wizyta u gina. Jestem ciekawa co powie...

TP - 19.11.2013

leż i odpoczywaj
zapiekany w mikrofali albo piekarniku 

ale masło masło a nie jakiś badziew

Oby więcej takich jednostek.