|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Cytat:
|
|
#3933 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3934 |
|
Raczkowanie
|
Odebrałam dziś odłożone rzeczy, a jeszcze wyszperałam:
1.sukienkę Per Una w biało czarne kwiaty, dekolt w łódkę i koraliki czarne przy nim za 8 zł 2.tunikę Ax Paris rękaw 3/4 w kwiatki i ma bufki na ramionach za 4,40 zł 3.brzoskwiniową mgiełkę F&F za 3 zł 4.bluzkę Oasis granatową z metką ( na której jest cena 45 funtów ! ), zapłaciłam za nią 2,50 zł 5.spodenki Atmosphere za 3,50 zł |
|
|
|
#3935 |
|
Konto usunięte
|
dzisiaj ostatni raz byłam na lumpach.
Dostałam pracę na zadupiu i teraz nawet nie będę miała możliwości bywania w lumpeksach. Zrobiłam sobie pocieszeniową rundkę i kupiłam tylko strój kąpielowy na 4,50. |
|
|
|
#3936 |
|
Rozeznanie
|
zrobiłam kilka zdjęc, ale oś mnie trafi, bo albo aparat szwankuję, albo robi niewyraźne zdjęcie ( lub wcale nie robi), albo nie mogę załadować plików.
1. koszula h&m, plamy są na dole, bo jeszcze nie wyprałam 1, 40zł2. różowa mgiełka, o prawda nie przepadam za takimi żywymi kolorami, ale ta mi się spodobała 3, 50 zł3. bluzka w paski, dorwałam ją w ostatniej chwili, tuż przy kasie 3 zł 4. czerwona bluzka z bufkami, tak wiem jakość powala na kolana :d dorothy perkins 1 zł 5. sweterek z wiszącym kołnierzem golfem ( nie wiem jak to nazwać), orsay 5 zł 6. bluzka na ramiączkach F&F. miała być dla siostry, ale na nie chce, więc odpruję falbankę i będzie zwykła koszulka 1 zł7. sweterek długi 1zł ( właściwie to nie wiem dlaczego go capnęłam. 8. sukienka nowa z metką. 10 zł. ( moja siostra uparła się, że będzie robic za modelkę) ![]() 9. bluzka dłuższa, spokojnie może robi za tunikę, vila 3zł 10. krótkie bolerko. Ja kupiłam za 1 zł, a w lumpku obok widziałam identyczne turkusowe za 14. tez nie wiem dlaczego to wzięłam, takie dziecinne mi się wydaje i jeszcze te różnokształtne guziki
Tak Ci miałam wiele do opowiedzenia... Wydawało mi się, że o życiu, ale okazuje się , że tylko o sobie... O sobie w Tobie... Albo raczej o Tobie we mnie ... ' zapuszczam włosy pasmo kontrolne: 74 cm cel pierwszy: 80 cm |
|
|
|
#3937 |
|
Rozeznanie
|
C.D.N
1. trampki converse z komiksem 5 zł ( zdjęcie z internetu, moje w pralce ) 2. butki jak ja to mówie "szmaciaki" fioletowe 5zł szare coś ok 2.50zł białe, oczywiście już je zdążyłam ubrudzić atmo 1,50zł3. jasny sweterek h&m 1 zł 4. krótki płaszczyk, czy jakkolwiek to się nazywa h&m. Wiem, że nie widac zbyt dobrze, ale musicie mi uwierzy na słowo, że jest boski. Niestety rozmiar 42, za duży, bo ja nosze 38. Ale jak go zobaczyłam i to za taką cenę to musiałam zgarnąć albo dam siostrze, albo będę się martwi o z nim począć ![]() 5 zdjęcie tyłu płaszcza i rękawów. 6. zwykły T-shirt z nadrukiem ok. 1,5 zł 7. krótkie czarne spodenki h&m 2 zł. Oczywiście mega niefotogeniczne 8. spodenki krótkie do kolan dla siostry 3, 5zł 9. bluzeczka na ramiączkach również dla siostry 3 zł. Mam jeszcze kilka rzeczy z tego i tamtego tygodnia, ale zdjęcia mi nie wyszły dziś kupiłam sobie czerwoną bluzę ubieraną przez głowę z nadrukiem za 1 zł i kilka par spodni wpadło w ostatnich tygodniach ![]() Cześć ubrań wieszałam na wieszakach a ten z kolei na gwoździu na obrazku z 1 komunii, mam nadzieje, że Bóg mnie za to nie pokara ![]() A teraz idę dziewczęta się uczyc do matury^^ udanych zakupów Jutro mam zakończenie roku i w jednym lumpku -50% więc chyba poszaleję
Tak Ci miałam wiele do opowiedzenia... Wydawało mi się, że o życiu, ale okazuje się , że tylko o sobie... O sobie w Tobie... Albo raczej o Tobie we mnie ... ' zapuszczam włosy pasmo kontrolne: 74 cm cel pierwszy: 80 cm |
|
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() dziasiaj byłam na "ciuchach"- nie kupiłam nic/ ale byłam ok 14/, jutro za to otwarcie nowego Sh w środę kupiłam koszule i sukienke. zdjęcie kiecki poniżej.koloor to taki cielisto- beżowy, może troszkę pod pudrowy róż podchodzi, cena 17 zł. fajnie się układa, a materiał ciężko mi określić- nie jest to dzianina, w każdym bądz razie z teakiego mat. są teraz w Berhsce sukienki / taki sam krój tylko z przodu maja wstawke z przeżroczystego mat./ p.s pasek: dodałam / szpilki również z sh New Look'a- 30zł, nóweczki jeszcze z naklejką na podeszwie- kupione jeszcze na tamtych wakacjach/ Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-04-25 o 17:32 |
|
|
|
#3939 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Płaszczyk, T-shirt
|
|
|
|
|
#3940 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
blzuka w paski niby zwyczajna,ale można z wieloma rzeczami łączyć ![]() a czerwien jesli jest taka inensywna jak na zdjeciu to pięknie ![]() Cytat:
ale sukienka niczego sobie
|
||
|
|
|
#3942 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam dzisiaj napad na wszystko po złotówce
![]() 1 turkusowa koszula w kropki h&m r.32 2 sukienka w "storkotki" którą zamierzam przerobić na bluzkę z baskinką ![]() 3 mgiełka czerwona w kwiaty atmosphere 4 sukienka atmosphere nowa z metką r36 5 sukienka dorothy perkins 36 6 mgiełka w palmy uwielbiam te plazowe mgiełki mam już w kilku wzorach najulubieńsze moje w wakacje![]() 7 mgiełka w paski george jest w tym momencie kopertowa ale coś z nia musze wykombinować 8 tunika plazowa w azteckie wzorki kupiłam jeszcze 2 rzeczy ale bez przeróbki nie ma ich co pokazywać ale bedzie żakiet waterfall i bluzka![]() i z innego lumpka już w normalnej cenie 9,10 błekitna sukienka h&m 34, urzekł mnie ten dekolt, chociaż musze wszyć zamek z boku bo nie jest rozpinana i dość sie trzeba powyginać zeby założyć 15 zł
Edytowane przez Rotkohl Czas edycji: 2013-04-25 o 19:48 |
|
|
|
#3944 |
|
Konto usunięte
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4049022 7]
Dostałam pracę na zadupiu [/QUOTE] No to gratulacje, szczególnie że o nią bardzo ciężko teraz i bedzie więcej kaski na sh choć rzdko będziesz chodzić ale za to będą konkretne zakupy |
|
|
|
#3945 |
|
Konto usunięte
|
[1=c4a3d6f8c9e736e6a222ae4 19d5e7da46cef81b9_611456a 460e8f;40493617]No to gratulacje, szczególnie że o nią bardzo ciężko teraz i bedzie więcej kaski na sh
choć rzdko będziesz chodzić ale za to będą konkretne zakupyDzięki ![]() Teraz to tylko w soboty. A tak poza tym znowu szukają pracownicy do ciuchlandu koło Biedronki. widziałam dzisiaj kartkę. |
|
|
|
#3946 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a on nie wygląda mi na studenta![]() Cytat:
|
|
#3947 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3948 | |
|
Raczkowanie
|
[1=c4a3d6f8c9e736e6a222ae4 19d5e7da46cef81b9_611456a 460e8f;40493617]No to gratulacje, szczególnie że o nią bardzo ciężko teraz i bedzie więcej kaski na sh
choć rzdko będziesz chodzić ale za to będą konkretne zakupyZgadzam się.. Ty dostałaś prace, ja zapewne trace w maju. Więc trzeba się cieszyć z tego, że w ogóle się jakąś ma ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
Znalazło by się bardzo duzo.. Najwidoczniej Pan Andrzej ma wysokie wymagania
|
|
|
|
|
#3949 |
|
Raczkowanie
|
Z podkarpacia, a dokładniej ze Stalowej Woli;p
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Wtorkowe skromne
![]() 1.Sweterek w żółto-szare paski Dorothy Perkins 1 zł 2.Bluzka w biało-brązowe paski Cotton Traders 1 zł
|
#3951 |
|
Rozeznanie
|
U... Szkoda, już myślałam, że znalzałam kogoś z okolic
![]() ostatnio jak byłam na lumpku to 2 babki pokłóciły się o kurtkę - jedna odwiesiła na chwilę, bo chciała przymierzyć coś innego do lusterka, druga szybko capnęła, a że stała blisko kasy, już w kolejce to raz dwa i zapllaciła. Ale się zrobiła awantura, kto miał pierwszeństwo do kurtki... Hoho. dzisiaj na wyprzedaży złotówkowej stałam 40min w kolejce. Ale byłam twarda
|
|
|
#3952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3953 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
awantury w lumpku to norma, jak raz widziałam jak jedna babcia straszyła handlarę policją , a później jak właściciel powiedział, że handlująca ma prawo do tych rzeczy co ma w torbie, to babcia zaczęła straszyc jego
![]() ![]() ![]() poszło o jakas kurteczke co sobie upatrzyła w torbie handlarki
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
tak na Jerozolimskich
|
|
#3957 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
Nieee, to nie było to, ona o jakiejś kurteczce mówiła
![]() Ale widać, że takie sytuacje na porządku dziennym podczas dostawy... Futro naturalne, brrrr <ciarki>
|
|
#3959 |
|
Zadomowienie
|
Miałam dziś farta
![]() Rano stałam i biadoliłam przed szafą, że muszę sobie znaleźć nowy czarny sweterek, bo wszystkie moje są już tak zniszczone, że wstyd się w nich pokazywać W przerwie w zajęciach zajrzałam do Robana na placu szczepańskim (dziś było -20%). Od razu wpadł mi w ręce nowiutki sweterek z h&m, 80% wełny, cieniutki, taki milusi w dotyku
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Ja zaraz ide obadac czy jest ta parka w ptaszki a sukienka asos a dzis 5zl sztuka!! Aaa oby bylyyyyyyy lece sie pomalowac i spadam
ale piekny dzien!!!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.

1, 40zł

W przerwie w zajęciach zajrzałam do Robana na placu szczepańskim (dziś było -20%). Od razu wpadł mi w ręce nowiutki sweterek z h&m, 80% wełny, cieniutki, taki milusi w dotyku