Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 15 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Witamy na świecie pierwsze maluszki 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Czas zacząć rozpakowywanie 0 0%
Pięć maluszków na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.15 3 5,36%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 0 0%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.15 2 3,57%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.15 0 0%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.15 1 1,79%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 1,79%
Część maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.15 7 12,50%
Obniżone nasze brzuchy, bo już wychodzą z nich maluchy. Mamy V-VI 2013 cz.15 0 0%
Obniżają nam się brzuszki - chcą wychodzić z nich maluszki! MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 8 14,29%
Mamy już pierwsze maluszki, reszta nisko nosi brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.15 5 8,93%
Mamy pierwsze maluszki, reszta już rozchyla nóżki. Mamy V-VI 2013 cz.15 2 3,57%
Sexi orki maluchy witają, okładów z samca nie zaprzestają. Mamy V-VI 2013 cz.15 7 12,50%
Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15 15 26,79%
Szamańśkie metody stosujemy, maluchy przywołać chcemy. Mamy V-VI 2013 cz.15 2 3,57%
Regularnie się myjemy, do porodów szykujemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 3 5,36%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-25, 21:56   #4381
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.1

idę spaaać

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 22:35   #4382
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Jestem miszcz normalnie.

35 tc skończony
64kg (przed ciążą 57kg)
Obwód brzucha 97.5cm

Dieta cud. Jak wyjdę to będę ważyła mniej niż przed ciążą i nawet pewnie nie dobije 100 w brzuchu
No przynajmniej są jakieś profity z tego lezenia plackiem.
kochana ten Twoj szpital to jakies blogoslawienstwo gdybym wiedziala wczesniej to polezalabym dluzej moze waga bylaby laskawsza

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
a co do tego mojego (mężowego) stanika to to taki bezszwowy, bez szału no ale przyda się do szpitala i na noc... nie dałabym więcej niż 30zł a jak zobaczyłam w necie to...... kosztuje 120zł!!
taki tylko czarny mam: http://allegro.pl/bezszwowy-biustono...183618082.html
swietny, no i musi byc wygodny nie dosc, ze sportowy, wiec nic nie ugniata to jeszcze odpinany. gratki dla meza!

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Vil, czy Przemus nadal uzywa pieluszek 1 czy juz 2? nie wiem ile jakich potrzebuje na start.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 22:45   #4383
cloche
Zakorzenienie

Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.1

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
Cloche, a ten JM Organic mogę dziecińce od pierwszych dni życia aplikować?
filtr JMO? tak
---
aha, ale dodam, że w tych "pierwszych dniach", a nawet tygodniach, to lepiej nie smarować za dużo. jak wychodzimy na spacer, to maluch musi być osłonięty. żadnego bezpośredniego słońca! można wózek przesłonić trochę czy to parasolką czy pieluchą. wszelkie filtry "zalegają" na skórze, a ta niemowlęca jest taka delikatna... lepiej jej nie obciążać niepotrzebnie

Edytowane przez cloche
Czas edycji: 2013-04-25 o 23:19
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 23:25   #4384
lonely_lady
Zakorzenienie

wróciliśmy niedawno do domku, zjedliśmy kolację, zebrałam resztki sił i poszłam się wykąpać i dopiero siadłam do kompa..
padam ze zmęczenia
nadrobiłąm Was, ale tak raczej z grubsza

Razem z Wiktorkiem dziękujemy za wszystkie oklaski naszej bryki

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
ooooo masz tak jak ja spojenie łonowe nie boli mnie wcale, za to biodra (miednica) bardzo, zwłaszcza jak dużo chodzę. Lekarz mówił że się przygotowuje do porodu. A stopy to mnie rano bolą strasznie. Ale z czego to to już nie wiem
no właśnie też się zastanawiałam, czemu stopy.. ale może to ma związek z podwyższonym poziomem tego hormonu który odpowiada właśnie za rozchodzenie się miednicy, spojenia itp.
na szczęście jeszcze nie zauważyłam żeby mi stopy urosły, za to nos chyba troszkę tak

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
A oto minirelacja z dzisiejszego KTG i pięciominutowej wizyty:

-KTG nie wykazało żadnego skurcza, ruchy i tętno w normie
-mogę odstawić fenoterol i magnez (Ash Ty schodziłaś z fenoterolu od razu, czy zmniejszałaś dawkę?), ale zapomniałam zapytać co z luteiną- ktoś coś doradzi czy muszę dzwonić?
- GBS ujemny- ale ja miałam tylko z pochwy...
-nie muszę już być przykuta do łóżka

I'm so happy

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Kochana to możesz przekazać ode mnie teściom i TŻtowi, że to g&&**&no prawda..
Nie mogę tego odszukać ale w jednym z opisów porodu - dziewczyna opowiadała o swojej cc i o tym jak jej i innym dziewczynom się rana paprała i szwy się rozłaziły Okazało się, że mieli w szpitalu jakieś zakażone nici do szycia Także naprawdę nic niogdy nie wiadomo... Nie można się tak nastawiać
ale ja to wiem
im jednak nie przetłumaczysz.. oni się ograniczają do tego co dzieje się w tym szpitalu i w środowisku naokoło.. a pech chciał, że te dwie kuzynki co teraz rodziły w ostatnim czasie sn miały komplikacje..
a te osoby co miały cc były zadowolone i szybko do siebie doszły..
im to wystarcza żeby wysnuć swoją teorię: sn to zło, a cc to szybki, bez męczarni i bez komplikacji poród

Cytat:
Napisane przez antoinettee Pokaż wiadomość
A ja zamówiłam łóżeczko Rodzice moi nam zasponsorowali Wybrałam jednak tańszą opcję bez baldachimu i stojaka na baldachim. Kurz tylko zbiera. Wymienią mi materacyk na taki jaki chciałam i troszkę pościel tańszą wzięłam bo jedną już mam.
http://allegro.pl/show_item.php?item=3170931285
Łożeczko miś na księżycu. Pościel wzór nr 14 Pościeli nie chciałam za bardzo wzorzystej, spodobała nam się taka delikatniejsza

hmmm... poccytowałam troszkę więcej, ale znowu mi wcięło
no trudno.. nie mam siły żeby dalej nadrabiać

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

uciekam dobrej nocki
może jutro będę miała spokojniejszy dzień.. choć nie zapowiada się

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 23:28   #4385
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:

niunka fajnie by było z tym brakiem kolki moja mała ma czkawkę średnio 3 razy dziennie

dziewczyny gdzie kupię ten wiesiołek? w aptece? to są w końcu tabletki czy coś do picia?
wiesiołek w aptece, wygląda jak tran w kapsułkach, je się jak na opakowaniu 3x dziennie po 2 tabletki, u mnie kosztował 4 zł za 60 kapsułek

Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość

Byłam dzisiaj na warsztatach Akademia Mama Pyta
i wygrałam chustę lennylamb
Pierwszy raz w życiu coś wygrałam
super
a o czym było?

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
nadrabiam powoli ale jestem padnięta

niedawno wróciłam z Kato, byłam na Akademii Mama pyta, było rewelacyjnie i wygrałam (a raczej mój mąż) stanik do karmienia

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
czy ktorejs puchna stopy? nie cale nogi, ale stopy...wygladam jak shrek albo fiona ;( troche mnie to zaczyna niepokoic, bo w szpitalu lezala ze mna dziewczyna, ktora zglosila sie ze spuchnieta noga, a wyszla jej z tego zakrzepica zastrzyki i chyba z tydzien w szpitalu. kurcze, zapowiadal sie jutro leniwy piateczek, a chyba jednak skocze do gina.
moze to wina temperatury? pochlaniam tez ogromne ilosci wody...wlasnie siedze z nogami w misce z lodowata woda i licze na cud.
mi puchnie wszystko.. tzn nie puchnie jest non stop spuchnięte.. nawet w cyckach mam wodę.. ale Tobie chyba chodzi o puchnięcie samych stóp..

Cytat:
Napisane przez barwineczek Pokaż wiadomość
to normalne, że puchną stopy, nogi i dłonie, ale ważne żeby zaobserwowac czy po nocy staja się normalne, bo jeśli tak to wszystko ok
u mnie się nie stają normalne.. ja mam permenentny stan opuchnięcia.. lekarka sprawdziła czy wyniki moczu w normie - głównie czy białka nie ma, czy cisnienie w normie.. i jak wszystko w normie tzn ze taki już mój urok.. przynajmniej tak mówiła..

----
Byłam na ostatniej szkole rodzenia.. i było strasznie fajnie.. Jutro Wam opisze co było - meega dużo informacji o samym porodzie naturalnym oraz co robić w trakcie połogu..

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 05:06   #4386
vil84
Wtajemniczenie

Odp: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14

Diabli, nadal 1 i jeszcze mamy ich 3paczki wiec szybko nie zmienimy. Ale Przemek sie urodzil malutki teraz dopiero ma troche powyzej 3200

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 06:15   #4387
niunka045
Zadomowienie

Odp: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14

Witam sie piątkowo

Jak wypilam szklanke tymbarku teraz a koło 9 pójdę na badania to nic wielkiego sie.chyba nie stanie?
niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 06:52   #4388
Tity
Zakorzenienie

Hej! Ja dzisiaj zaczynam 38 tc, więc już jestem spokojna Tak jak mówił gin. Lecę dzisiaj do fryzjera i na małe zakupy. Muszę dokupić maleństwu parę rzeczy. Kapturki, na wszelki wypadek smoczek, sól fizj. i dresiki w końcu bo żadnych nie mam na chłodniejsze dni...
Aaś no to Ty niezła szczuplizna jesteś PO brzuchu śladu nie będzie
Ja już mam w pasie ok 110, ale na szczęście jakaś elastyczna jestem bo nic się nie smarowałam i rozstępów brak

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 06:53   #4389
niunka045
Zadomowienie

Jak tu cicho... Chyba sie wszystkim dobrze śpi
Stary 2013-04-26, 06:59   #4390
sharpnowaja
Zakorzenienie

Witam w 40 tc

lecę was nadrobić
Stary 2013-04-26, 07:00   #4391
niunka045
Zadomowienie

Odp: Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013

Cytat:
Witam w 40 tc

lecę was nadrobić
Jest moc w tych słowach
Brawa
Stary 2013-04-26, 07:10   #4392
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
jak rozwiązałyście problem pościeli teraz,na praktycznie letnią pogodę?
bo na kołdrę to chyba za ciepło
Kocyk i śpiworek na chłodniejsze dni.

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
ale ja to wiem
im jednak nie przetłumaczysz.. oni się ograniczają do tego co dzieje się w tym szpitalu i w środowisku naokoło.. a pech chciał, że te dwie kuzynki co teraz rodziły w ostatnim czasie sn miały komplikacje..
a te osoby co miały cc były zadowolone i szybko do siebie doszły..
im to wystarcza żeby wysnuć swoją teorię: sn to zło, a cc to szybki, bez męczarni i bez komplikacji poród
ehh uparciuchy z nich
Ja wiem czego Ty się boisz... bo jeśli podejmiesz decyzję o sn i coś nie daj Boże poszłoby nie tak, to będzie to twoja wina...
Oni w ogóle nie powinni się w to wtrącać, tym bardziej że nie masz żadnych wskazań do cc...

Cytat:
Witam w 40 tc

Jak to poważnie zabrzmiało

U mnie zostało 2 tygodnie do TP

Edytowane przez candace1
Czas edycji: 2013-04-26 o 07:11
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 07:11   #4393
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Hej! Ja dzisiaj zaczynam 38 tc, więc już jestem spokojna Tak jak mówił gin. Lecę dzisiaj do fryzjera i na małe zakupy. Muszę dokupić maleństwu parę rzeczy. Kapturki, na wszelki wypadek smoczek, sól fizj. i dresiki w końcu bo żadnych nie mam na chłodniejsze dni...
Ja już mam w pasie ok 110, ale na szczęście jakaś elastyczna jestem bo nic się nie smarowałam i rozstępów brak

Cytat:
Witam w 40 tc

lecę was nadrobić
Uuuu pierwsza dobiłaś 40stki

Promocja w rossmanie na hipp i babydream !
a i dzień dobry! Wchodzę dalej pod kołdrę bo dom nam się wywietrzył i jhest brrrr

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 07:12   #4394
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Hej! Ja dzisiaj zaczynam 38 tc, więc już jestem spokojna

Cytat:
Witam w 40 tc

lecę was nadrobić

dzień dobry wszystkim i miłego dnia
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 07:20   #4395
sharpnowaja
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
Zaliczyłam angielski na 5

antoine za łóżeczko

axella ja dla małej mam taki cieńszy śpiworek. Ale chce go używać tylko w nocy.

barwineczek nie można mieć pomalowanych paznokci.
Stary 2013-04-26, 07:22   #4396
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Witam w 40 tc
Brzmi poważnie

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 07:23   #4397
niunka045
Zadomowienie

Tak mi sie Nie chce zwlec z łóżka na te badania ze aż boli...

Stary 2013-04-26, 07:23   #4398
Elusiek
BAN stały

Witamy z rana, dziś wizyta u diabetologa, ekg, usg i sprzątanie bo wpadną psiapsióły ostatni raz zobaczyć mnie w ciąży- jakby było co oglądać coraz większy brzuchol

Cytat:
Witam w 40 tc

lecę was nadrobić

bardzo poważnie to brzmi

Cytat:
38tc

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość

U mnie zostało 2 tygodnie do TP

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
Diabli, nadal 1 i jeszcze mamy ich 3paczki wiec szybko nie zmienimy. Ale Przemek sie urodzil malutki teraz dopiero ma troche powyzej 3200

ciekawa jestem, ile zeszło ci już pieluch po powrocie ze szpitala?

znacie jakąś hurtownię z dobrymi cenami na pieluszki?
Elusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 07:26   #4399
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Witam w 40 tc

lecę was nadrobić
łaaaa toz to juzzzz gratulacjeee 40 to magiczna dla nas liczba heheh
Cytat:
za 38 tc za brak rozstepow ja podobnie 3 dzien 38 tc , 124cm w pepku , smarowalam sie moze z 6 razy no moze 8 poki co takze bez rozstepow

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
Witam sie piątkowo

Jak wypilam szklanke tymbarku teraz a koło 9 pójdę na badania to nic wielkiego sie.chyba nie stanie?
mysle ze spokojnie , jezeli nie masz glukozy to spokojnie

ja nocke mialam jak zwykle do d... przekrecici sie z boku na bok to tragedia , wszystkie kosci bola, goraco ale za to milam piekny sen
Michas wystawil stopy przez brzuch tak ze moglam przylozyc dlon i zaczepic ja o jego paluszki achhh heheh
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 07:27   #4400
axella
Zakorzenienie

GG do axella

rekord głupoty snów, oto i one:

Sen nr 1
-urodziłąm Z domu, razem z gromadką czarno-białych kociąt i te koty biegały po caaaaaałym domu,Z ulewała cały czas,non stop bez przerwy a ja siedziałam z płąskim brzuszkiem zadowolona i powtarzałam wszytskim,że poród to pestka

Sen nr 2
-znajduję swoją głowę,odlew z gumy i jakoś mi głupio było,że ktoś zrobił mój gumowy łeb bo na bank sprzadadzą to do se x shopu i to będzie zdrada wobec tż aż ktoś mi tłumaczy że ten łeb to labirynt dla szczurów.. że jak masz szczury i włożysz je w tę głowę to sa mądrzejsze..

nie komentuję..

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 07:28   #4401
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Hej! Ja dzisiaj zaczynam 38 tc

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Uuuu pierwsza dobiłaś 40stki
40 zaczynam więc jeszcze tydzień do tp
i nie pierwsza
Stary 2013-04-26, 07:29   #4402
niunka045
Zadomowienie

Odp: Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
łaaaa toz to juzzzz gratulacjeee 40 to magiczna dla nas liczba heheh

za 38 tc za brak rozstepow ja podobnie 3 dzien 38 tc , 124cm w pepku , smarowalam sie moze z 6 razy no moze 8 poki co takze bez rozstepow

mysle ze spokojnie , jezeli nie masz glukozy to spokojnie

ja nocke mialam jak zwykle do d... przekrecici sie z boku na bok to tragedia , wszystkie kosci bola, goraco ale za to milam piekny sen
Michas wystawil stopy przez brzuch tak ze moglam przylozyc dlon i zaczepic ja o jego paluszki achhh heheh

Słodziutko mój takich cudów nie robi
Przekonalas mnie zbieram sie :p

Gratki za brak rozstepow
Stary 2013-04-26, 07:29   #4403
Ashyshqa
Zakorzenienie

Dzien dobry
Maz mnie obudzil z rana a tak mi sie dobrze spalo
W nocy meczyl mnie bol jak na okres, skurcze zrobily sie bolesne...
To nawet nie jest tak, ze ja koniecznie chce urodzic juz teraz ale kurcze, drazni sie ze mna to moje cialo. Daje sprzeczne sygnaly, ja sie zaczne nakrecac a wychodzi
No coz, czekam na dalszy rozwoj wypadkow...

Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 07:32   #4404
axella
Zakorzenienie

GG do axella

10 dni do końca

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-26, 07:43   #4405
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
10 dni do końca

a sny dobre

mi też się jakieś głupoty śniły

Muszę posprzątać i ugotować obiad żeby być gotową na 14 bo jedziemy do Kielc a strasznie mi się nie chce;/
Stary 2013-04-26, 07:45   #4406
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:

a sny dobre

mi też się jakieś głupoty śniły

Muszę posprzątać i ugotować obiad żeby być gotową na 14 bo jedziemy do Kielc a strasznie mi się nie chce;/
ja sprzątam/ogarniam się bo kurier będzie dziś (wieczorem dostalam cynka ze dopiero odebrali pake a ja w domu siedzialam..)
ale sa juz w wielkopolsce i beda miedzy 11 a 14

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-26, 07:56   #4407
ada32
Wtajemniczenie

witam z rana..

sharp..no proszę 40 t na liczniku..super..klaski :
praktycznie możesz spokojnie rodzic

tity
..za brak rozstępów i kolejny tez juz wysoki tydzień
Ja tez nie mam na szczęście żadnego a to już trzecia moja ciąża..raczej nie będę miała..i tez niczym nie smarowałam..raz tylko może dwa zwykłym krem nivea bo mi sie wysuszała skóra trochę po kąpielach

axella...10 dni?! to juz też czekamy
co z tą pełnią jest w ogóle

tak mi księżyc w nocy po oczach dawał że spac nie mogłam
a tu nikt nie rodzi.. myślałam ze ruszy
no nie mówmy siup..pewnie któras na porodówce już jest

a te Twoje sny skomplikowane jakieś..może przepowiadają cosik

Ash...spokojnie kochana..doczekasz się..jak my wszystkie...
no ale już masz bolesne te skurcze ..to jakiś początek zawsze...
organizm już Cię przyzwyczaja do tego co będziesz musiała przejśc..
trenuje..ciało i umysł...

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 07:56   #4408
vil84
Wtajemniczenie

wpadłam się pochwalić
kopałam w garderobie szukając czegoś co mogę założyć (z większych ciążowych rozmiarów) natknęłam się na przed-ciążowe dżinsy, z ciekawości założyłam i pasują idealnie, nawet trochę luzu jest więc mogę zacząć chodzić ubrana jak człowiek

Cytat:
Napisane przez Elusiek Pokaż wiadomość
ciekawa jestem, ile zeszło ci już pieluch po powrocie ze szpitala?
hmmm jeśli dobrze liczę, to poszła jedna paczka huggiesów a teraz kończymy trzecie pampersy. trochę idzie. ale więcej mleka mm, wychodzi nam jedna paczka na 3 dni czyli 50 zł tygodniowo. ale jeszcze w miarę mało je a nie jest drogie to mleko w sensie że inne cenowo nie wychodzą lepiej.

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 07:58   #4409
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
ja sprzątam/ogarniam się bo kurier będzie dziś (wieczorem dostalam cynka ze dopiero odebrali pake a ja w domu siedzialam..)
ale sa juz w wielkopolsce i beda miedzy 11 a 14
E to Do 11 masz czas
U mnie tez ma byc dzis kurier ale nie mam pojęcia o której
Stary 2013-04-26, 08:01   #4410
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Witam w 40 tc

lecę was nadrobić

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Maz mnie obudzil z rana a tak mi sie dobrze spalo
W nocy meczyl mnie bol jak na okres, skurcze zrobily sie bolesne...
To nawet nie jest tak, ze ja koniecznie chce urodzic juz teraz ale kurcze, drazni sie ze mna to moje cialo. Daje sprzeczne sygnaly, ja sie zaczne nakrecac a wychodzi
No coz, czekam na dalszy rozwoj wypadkow...

Ash spokojnie jak się rozkręci to się rozkręci i nie będziesz się musiała zastanawiać czy to już to A jak Ci idzie picie herbatki i wiesiołek?

Cytat:
10 dni do końca
u mnie 11

Witam się z rana Dzisiaj idziemy na KTG - mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku Ogólnie samopoczucie super, wczoraj pomyłam okna, energii mam sporo, zaraz śniadanko, szykowanko i do sklepu śmignę Chyba w tym wątku to już żadna nie urodzi Chociaż, chociaż....

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości