|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 2
Cytat:
kiedy Ty masz na to czas? A oglądałaś już Arrow dzisiejsze?
zacznij robić przysiady!” Edytowane przez iixi Czas edycji: 2013-04-25 o 16:16 |
|
|
|
|
#4652 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny! Przepraszam, że przestałam się odzywać. Ale w tym ropku mam sesje jak Cie mogę i lece na pyszczek czasami.
Cieszę się, że sala się Wam podoba. W sobotę jadę zerknąć jak ją stroją. Mamy już kolor przewodni - szafirowy/ royal blue. Oboje lubimy niebieski, a ja dostałam pierścionek zaręczynowy z szafirem, więc będzie grało ![]() Cały czas mam problem z fotografami. Może doradzicie? Mam na oku małżeństwo, które robi przecudne zdjęcia, ale liczą sobie 3,5k. Mielibyśmy tyle, ale Tż twierdzi że to jest jednak dużo. Z drugiej strony baaardzo zależy mi na porządnych zdjeciach. Taką kase chcą za prace 2 fotografów od przygotowań do oczepin, 1 fotoksiążka, album ślubny - tradycyjny, a w nim 100 fotografii wywołanych w formacie 15x23cm poddanych szczegółowej obróbce, 3 najlepsze fotografie wywołane w formacie 20x30cm,, 20 najlepszych zdjęć wywołanych w dwóch kopiach w formacie 13x18 poddanych szczegółowej obróbce komputerowej, np. dla rodziców , 150 obrobionych zdjęć na płycie DVD w profesjonalnym etui, prezentację multimedialną z podkładem muzycznym na płycie DVD w profesjonalnym etui, wszystkie zdjęcia wykonane podczas wesela bez obróbki na płycie DVD (ok. 4 tyś). Co myślicie? Poza tym : chętnie przygarnę niedrogiego, ale fajnego kamerzyste.
|
#4653 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Wcześniej pisałam, że po powrocie z Krk czekało mnie dużo rzeczy do zrobienia, projekty itp. więc przez około tydzień nie oglądałam WC. Wczoraj o 15:00 zaczął mi się weekend, byłam tak zmęczona wszystkim, że nie miałam ochoty ruszać tyłka z kanapy, zrobiłam jedzenie i oglądałam odcinki jeden za drugim![]() Obejrzałam więc 3 odcinki Borgiów, 5 czy 6 odcinków WC Gra o Tron jeszcze mi została, ale z tym czekam na TŻ-ta. Plus dwa moje seriale jeszcze nie mają napisów, więc też na razie czekają.Co do fabuły - ja się tego bałam, no i stało się. Choć też jeszcze nie wiem, jaki ostateczny krok zrobił ![]() I masz - wiedziałam, że o czymś zapomniałam, muszę sobie chyba na korkową tablicę przypiąć listę z serialami, które oglądam ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2013-04-25 o 17:02 |
||
|
|
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do Arrow: ja oglądałam z napisami ale po angielsku czy polskie już są to nie wiem
|
|
|
#4655 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() ja zawsze oglądam z napisami, bo nie lubię nie być pewną czy coś dobrze zrozumiałam, więc filmweb niestety nie spełnia tu swojej roli
|
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4657 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
#4658 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem czy coś mówi Wam "The following" z K. Bacon`em co prawda to sensacja ale bardzo wciągający serial.
|
|
#4659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
no i dużo się kończy za 3 odcinki..
|
|
|
#4660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4661 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Cytat:
i najlepiej, jak to będzie maxvideo, gdzie TŻ ma konto
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
mhm
właśnie zerknęłam na filmweb to aktualnie 7.. tyle, że 6 to wychodzi na bieżąco, a jeden nadrabiam. no i 4 z nich się kończą za 3-4 odcinki ;p ale w czerwcu mój ukochany serial znowu się pojawia, Dexter sezon finałowy, ale osobiście się cieszę z tego powodu ;-)
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
lady mówisz może o państwu Karetta?
Jeśli zależy Wam na prześlicznych zdjęciach, to myślę że warto zainwestować ![]() Ale plusem tych fotografów jest to, że dają wszystkie zdjęcia + obrobione, bo bywa tak, że dają tylko obrobione i koniec. Edytowane przez mariamarysienka Czas edycji: 2013-04-25 o 17:53 |
|
|
|
#4664 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przejrzalam juz cały internet wzdłuż i wszerz. Nawet jeżeli znalazłam kogoś zamiejscowego to trzeba by opłacić nocleg, dojazd itd. , więc de facto wychodzi podobnie.
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Przeżyłam kolejną ignacjańską masakrę czwartkową ale przyznaję się, że na pierwszy wykład nie wstałam i byłam na uczelni TYLKO 10,5h zamiast 12 ![]() ![]() Teraz piję sobie koktajl truskawkowy ![]() Potem was nadrobię bo dużo nadrukowałyście widziałam tylko że mamy nową PM-kę i śliczne kotki witam, witam |
|
|
|
#4666 |
|
Wtajemniczenie
|
No więc ja i do Ciebie
|
#4667 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam
![]() Cytat:
jakby tż zamiast wyjść ze mną na imprezę siedział z piwem przed tv i oglądał mecz to bym nie była w 7 niebie ![]() hahah dokładnie ja tak samo Cytat:
przykro mi Anteria że macie taką nieciekawą sytuację ale ważne, że macie siebie trzeba wierzyć, że wszystko inne się jakoś ułoży i nie pal dziewczyno! Cytat:
ja tak samo do tej pory określałam go szafirowy/chabrowy/kobaltowy ![]() Cytat:
bo oglądamy z lektorem jestem ostatnio leniwa i nawet napisów czytać mi się nie chce
|
||||
|
|
|
#4668 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Udało mi się objechać wszystko co miałam do objechania
ale jestem mega padnięta, dobrze chociaż, że już autostrada jest, bo nie musiałam się skupiać zbytnio na powrocie......Cytat:
Cytat:
masakra... ale będzie dobrze! Trzeba się nastawić, ze to wszystko szybko minie!I koniecznie rzuc papierosy! Cytat:
Cytat:
![]() Wgl to naspamowałyście zaraz będziemy nowy watek zakładać
|
||||
|
|
|
#4669 | |||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a wiecie, że Polska jest jednym z niewielu krajów, gdzie emituje się filmy/seriale z lektorem? ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Polska zamiast uczyć angielskiego to woli podłożyć lektora i tyle. Po co się wysilać?
|
|
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak się składa że akurat mieszkamy w Austrii Po rozmowie z Grzesiem okazało się że on nikomu nie wypłacił jeszcze nadgodzin, jutro ma go dorwać![]() Co do obecnej sytuacji. Nie bardzo chcemy brać nowych współlokatorów. Ci ostatni nie byli źli ale jednak najlepiej mieszkać samemu. A mieszkanie i tak i tak jest dość drogie w dodatku ogrzewanie na prąd i to sporo kosztuje, no ale jakoś damy sobie radę, nie ma wyjścia przecież... Dzięki dziewczynki za wsparcie, jesteście niezastąpione
|
|
#4672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko tak mówię jakie ja mam z tym doświadczenia nie mówię, że to źle ![]() Cytat:
ja i tak słucham tego jak oni mówią po ang i jak słyszę jak lektor tłumaczy to ręce mi opadają ale jak przychodzę po całym dniu na uczelni, zdejmuję już soczewki i się walnę na łóżko a oglądam teraz na tv bo mój laptop się już nie rozświetla więc ten ekran mam dość daleko to stawiam na lektora mea culpa ![]()
|
||
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
ha ha to wtopę zaliczyłam
co nie zmienia faktu, że nie powinny się takie rzeczy dziać!co do zwierzaków właśnie mnie jeden zaczepia, gonić mu się zachciało
|
|
|
|
#4674 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() ja też dawno nie oglądałam tv, choć czasami lubię zdać się na to co akurat transmitują, taki powrót do czasów, kiedy nie miało się neta
|
|
|
#4675 |
|
Zadomowienie
|
Czuję się tu dziwnie bo chwilowo nie oglądam żadnych seriali.;D
Jakoś tak nie trafiają do mnie. Co do zwięrzątek to mam obecnie psa, ale marzą mi się koty ^^ U mnie w domu poza mną nikt ich nie lubi, więc jest pies. Kolor szafirowy jest boski ^^^gdyby nie to, że upatrzona sala jest w czerwieni to pewnie też wybrałabym ten kolor lub fiolet ;D i w ogóle to się rozpisałyście masakrycznie. ;P Ja mam dzisiaj mózg rozje..ny. Dwa dni testów rekrutacyjnych to masakra dla mnie. Dzisiaj na rozmowie tak mnie maglowali, że już sama nie wiem czy dostanę tę pracę czy nie ;/ Dowiem się po majówce-dopiero ;(
|
|
#4676 |
|
na przekór do celu
|
Nie wiem czy do jutra mi zdąży któraś odpisać, ale zapytam: czy urzędy miast będą czynne 2 maja?
|
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cholera wie. Większość raczej będzie otwarta. Najlepiej zadzwoń jutro i się zapytaj
|
|
|
#4679 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Akurat na dzwonienie jest za późno, mogłam to zrobić wcześniej, ale dopiero teraz do tego siadłam i o tym pomyślałam, bo i tak muszę wstać z rana i tak, bez względu na to jak pracują tego 2 maja. Ale dzięki za pomoc
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie lubię oglądać filmów z lektorem, nie mogę się wtedy skupić na bohaterach, bo mnie denerwuje lektor
![]() A w ogóle to wstałam dzisiaj o 6:40 perfekcyjnie wyspana
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

kiedy Ty masz na to czas?

Jeśli zależy Wam na prześlicznych zdjęciach, to myślę że warto zainwestować 
To skandal, żeby ktoś nie miał na podstawowe życie tylko dlatego, że szef zalega z wypłatą
Dobrze że trzymamy się razem bo inaczej było by ciężko ale mimo tego po prostu jest źle.
Jestem zdołowana, i jakoś bez sił, tyle obydwoje pracujemy ostatnio a i tak na nic nas nie stać, to wszystko takie niesprawiedliwe. Do tego zaczęłam palić nałogowo, bo na te nerwy już jakoś nie daje rady. Nie chce pokazywać Grzesiowi w jakim stanie jestem bo nie chce go jeszcze bardziej przytłaczać a sam jest nieźle wkurzony na początku tyg, się kłóciliśmy ale doszliśmy obydwoje do wniosku że to nie ma sensu bo przecież tylko razem damy redę a kłótnie tylko pogarszają sytuację... Sorki żale się wam ale normalnie nie mam nawet z kim o tym porozmawiać, cały świat się na nas uwziął teraz i jakoś musimy stawić mu czoła, no ale to jest takie trudne

13.03.2008