|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
|
|
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że mieszkasz w Krakowie, nie marudź ![]() Cytat:
I jeszcze Ju tulam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2613 |
|
grozi wypollizowaniem
|
flo i rejcz-czy wy mowicie o tych lejących dresach?
![]() mierzyłam dzis cos takiego, nawet sztuk 2 w rezerwacie..ale juz po 1 parze wiedzialam ze lepiej było tego nie robic...nie wiem czy mi sie ten widok nie bedzie snił po nocach ![]() no i załamałam sie ostatecznie, bo niestety tylko klasik dziny mi pozostajo do noszenia
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-04-25 o 20:33 |
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymajcie kciuk '' żeby Czech jutro powiedział nie ''
![]() To będę miała super zajefajny tygodniowy dlugi weekend wtedy
|
|
|
|
#2615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2617 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybko się nauczyłam i liczę że wciąż pamiętam Cytat:
zadanie wykonane i czujemy pustkę? no to za wyspanie ![]() na męskim serio, na takich wieżach w biżu Cytat:
![]() i wyzdrowiej jużżżżżż!!!! Cytat:
![]() a że w rezerwacie przez Ciebie wylądowałm, to wice wersal ![]() Cytat:
ale nie dres, a taki bardzo cieniutki materiał wiskoza + coś ale dresy lejące (do kolan) też naszam i lubię ![]() Cytat:
![]() to jakie białko jest teraz na topie? muszę zanabyć i zapewne nie zdążę przed długim łikendem będzie więc przymusowa przerwa dla nerek
|
|
|
#2618 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
n owiem wiem ze eleganckie...ale z fasomu takie dresowate wszedzie tera tego pełnoad branso-ale w jakim sklepie? czy mowiłas i przeoczyłaM? ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- moj mauzonek pragnie bojówek slim tzn zeby były bardziej wonskie w oudach niz te waojskowa...gdzie ja mu takie cudo znajde? tzn widzialam na allegru ale droogie ![]()
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w nj widziałam takie b. kolorowe ![]() brandzo w New Jorkerze właśnie bojówki slim toć P. tylko takie naszać może obecnie nie ma ich nigdzie ale zazwyczaj kupuję w Hausie
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2013-04-25 o 23:22 |
|
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. 2. Pogrubiaja, ale tylko jak mają wąską/dopasowana nogawkę albo leginsy..a takie z prostą, albo lekko rozszerzoną już by pięknie wyszczupliły..tak myslę ![]() 3. Bialko Olimp ![]() ale niech Cię ręka boska broni przez zakupem tego o smaku tiramisu...smakuje jak plastik
|
|
|
|
|
#2621 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o! dzieki za namiar..sama bym pewnie do hausa nie polazła..bo jakos tam nic dla mnie nie ma.... i faktycznie nie ma nigdzie....ilez ja sie złaziłam ostatnio i nic
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane jesteście.
W zasadzie od stycznia, kiedy dostałam propozycję wystawy, żyłam może nie w napięciu, ale silnej mobilizacji. 10 tygodni na 10 dużych obrazów (100 na 70) to niewiele. Pod koniec marca zaczęłam się czuć tak, jakbym była na haju, zaczęły się (znowu!) kłopoty ze snem, kołatanie serca. "To z nerw" myślałam sobie. Wczoraj wieczorem, na wernisażu, wykrzesałam z siebie energię, o którą bym się nie podejrzewała - i wszystko się udało. Ale dziś - kompletna dętka. Niewyspanie, te nogi biedne spuchnięte wciąż od tygodnia, piasek pod powiekami i tętno 142. Jakoś się pozbierałam, pomogły telefony i maile z gratulacjami i, na szczęście, zamówienia. Pomyślałam - ok, mojego życia ta wystawa nie odmieni, ale dałam z siebie wszystko. Będzie, co będzie. I pojechałam po wyniki badań - TSH dolna granica normy 0,270, a ja mam 0,oo5! I wykrzyknik przy wyniku, długopisem - konieczna kontrola lekarza. Koszmarna nadczynność albo zapalenie tarczycy. Więc wyjaśniła się tajemnica mojej nadzwyczajnej mocy (i figury) - a humor mi się od razu poprawił, bo nareszcie wiem, co mi jest! I od razu zaczęło się dziać - dobrze dziać Na koniec jeszcze całusy dla Win
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2013-04-26 o 00:21 |
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Edytko
Ano trzymam się
|
#2625 | |||||
|
Panaroja
|
Pierwsza
dzie fszyscy piękny dzionek , wstawać , do pracy się brać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2.ja mam takie czekoladowe w czerwonej błyszczącej torbie ale ni czorta nie wiem jak się nazywa natomiast - nie wiem czy od niego czy od samych ćwiczeń - zanotowałam przyrost tkanki mięsnej i jakby cellulit się zmniejszył ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Czy też macie u góry strony na czerwono że gdzieśtam WIECĘJ czegoś
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-04-26 o 09:39 |
|||||
|
|
|
#2626 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a właśnie, wiedziałam, że coś przegapiłam, jakie plany
![]() o! no i dobrze ja próbuję odkurzowywać i odsyfiać chatę, średnio mi idzie ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2627 |
|
Panaroja
|
A ja od 10 dni staram się wypchnąć małża do sklepu coby zdobył nową ssawkę do odkurzacza , bo stara się wyrobiła i spada z rury jak się przyssie do podłogi a zwłaszcza do dywanu , w związku z czym odkurzanie staje się jakby niemożliwe
.Bo odkurzacz suprehipernadzwyczajny , ja chciałam zwykły ale mażł się uparł no i teraz ja mam fqrfa a on nie widzi problemu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() najważniejsze ze jest diagnoza i można leczyć Cytat:
Znad słońca i bólu guowy |
|||
|
|
|
#2629 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
do berlina jade! ![]() i modle sie zeby to wypaliło
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ja jeszcze w łóżku gnije i w Stolycy jestem
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Wstali o 6 i poszli do pracy
![]() ale nie było żle w sumie...no i mam śliczną czarę sukienusię za grosze, i macalam pasiaste spodnie...tylko to bardziej takie getrowate jest? Ale chyba nabęde...do jakiejś tuniki powinny być fajne..tylko mierzyć mi sie nie chciało dziś..może jutro ![]() niech wypali
|
|
|
|
#2632 |
|
Panaroja
|
1.
2.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam kilkło mi się nie ten link
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2013-04-26 o 12:12 |
|
|
|
#2634 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, ad sinupret bułek, did dzisiaj wyżebrał kajzerkę od jakiegoś faceta na podwórku
Poszła i patrzyła jak je to jej musiał dać, amsakreska.Ju, jak już jest przyczyna to wyleczyć będzie łatwo
|
|
|
|
#2635 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ooo, fajnie
dawno już to planowałaś ![]() daczemu miałoby nie wypalić? Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
troche się dzieje o wizę do usa będę się starać Cytat:
![]() ja jeszcze dochodzę do siebie po powrocie wyskczyła mi mego oprycha i boli ucho nie mówiąc o nogach - w centrum złamałam obcas i do metra, a później do domu szłam na palcach ![]() ale znalazłam co to za zapach mnie urzekł na jesieni, weszliśmy do butiku bo zaczęło pada, psiknęłam na rękę od niechcenia, a później cały wieczór się wwąchiwałam próbując przypomnnieć sobie nazwę Red
|
|
#2637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do mnie jakiś Bartek w Tesco dziś sie przytulal. Co z tego,że 3 - 4 letni na oko ![]() Przepakowuje zakupy z koszyka i czuje jak coś mnie obejmuje od tyłu. Odwracam sie a tam maluch sie przytula. Pytam gdzie masz mamusie? a na nartach ![]() A z kim tu jesteś? Z babcią i dziadkiem. To sie rozglądm i nie widać babci i dziadka ![]() a pamiętasz gdzie są? No. chodz. no i se pakowali zakupy 3 kasy dalej ![]() Ludzie naprawde nie maja za grosz wyobrażni...przecież tyle sie czyta o psycholach i zboczeńcach...a małe jeszcze takie ufne, zero strachu normalnie ... ![]() Cytat:
![]() Bym chciała ![]() 2, Trzeba było sie nie calować na wietrze ![]() ![]() 3.Kurde...szkoda butow... 4 Co za zapach taki intrygujący? |
||
|
|
|
#2639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę ewent suchą - albowiem wylądowałąm na ostrym wczoraj w nocy z wyżerajacym bólem żołąda - podejrzewali wrzód albo wyżarcie przez antybior no i jestem na controlacu - dopiero teraz da się żyć - niemniej nadrobiąłm Was w telefonie ale jaki lekaaaaaaaaaaaarz chuuuudi dłuuuuugi dugopalcyyyyy pafnąąąąąąąąący byłam umierająca ale się chyba uśmeichnęłam wdychając jego perfumi Cytat:
2,3 i 4 no właśnie ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- czaaad będziesz nam wysyłać kosmetyki
|
||
|
|
|
#2640 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn nie dotykała, ale szła parę metrów przed nami i jak kogoś mijała to się wgapiała i uśmiechała, po chwili gadała w najlepsze z menelami i przedstawiała swoją młodszą siostrę. na szczęście szybko udało się opanować ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() wole na ruchomych schodach ![]() 3. wyszedł cały, gwoździe zostały w podeszwie, pewnie szewc bez problemu przybije i sklei ![]() 4. nutmeg&ginger jo malone festiwal filmowy dziś się zaczyna gościnnie D. Olbrychski, Z. Zamachowski i A. Seweryn. a ja z tą parchatą paszczą do ludzi nie wyjdę ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
pewnie kanion, dolina smierci, la, r66, sequoia park i co tam jeszcze po drodze przewodnika mam, część rodziny może pomoże w papierach, a jak nie to mnie pod swoją podciągnie może w najbliższe 5 lat się uda ![]() no chyba żeby tam zamieszkać
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.

- ale nadzieja matką głupich

ale ni czorta nie wiem jak się nazywa 

chuuuudi dłuuuuugi dugopalcyyyyy pafnąąąąąąąąący