|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosny wyczekujemy, na spacery z mężami chodzić chcemy. Żonki 2012 cz.IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#4472 |
|
Konto usunięte
|
Nadrobiłam troche .
Ja chodze do gina faceta jest b przystojny miły i rzeczowy .Bym nie poszła do baby ... Lady Twoja historia a Julkiem mnie rozwaliła :P |
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
szukam pomysłów szybkich do przygotowania przygryzków
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- gdzie długi weekend spędzacie? tylko nie mówcie, że w domu, tak jest ładnie, choćby długi spacer
|
|
|
|
#4474 |
|
Konto usunięte
|
ja nie mam długiego weekendu :P
2 praca 4 5 też
|
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
ja już mam weekend wprawdzie czeka mnie sporo pracy, ale zawsze to weekend! Dziś plan dnia wygląda następująco: na obiad serwuję naleśniki, potem mam wizytę u gina, a wieczorem idziemy na grilla ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Wczoraj tylko zdążyłam Was poczytać, więc biorę się teraz za odpisywanie. A więc z tego co pamiętam: Gosza - u mnie też wczoraj ok. godz. 14:00 15:00 jeździły straże Niusia - wszystkiego naj z okazji urodzin!! Wiktu - przykro mi z powodu pracy podali chociaż powód?Mały_człowieczku - nie rozumiem, jak matka może nie doceniać swojego dziecka moja mama zawsze, na każdym kroku powtarza mi, że jestem wspaniała, bardzo mnie kocha i jest ze mnie dumna. I ja też zamierzam mieć taki stosunek do swoich dzieci w przyszłości.Mierzenie temperatury - ja też mierze tempkę dodatkowo sprawdzam jeszcze śluz. Robię to już 8 cykl i mniej więcej zaczyna powoli poznawać swój organizm.na początku myślałam, że nie będzie mi się chciało. ale teraz to jestem ciekawa kolejnego dnia, jak się wykres ukształtuje ![]() Jeśli mogę Wam polecić, to załóżcie sobie konto na portalu skarbmamy.pl . naprawdę super sprawa. konto jest darmowe. można tam założyć sobie kartę wykresów, na którym notuje się wszystko: temp., czy czasem nie jest zakłócona, śluz, szyjkę, kiedy był seks (i jaki, czy z zabezpieczeniem, czy bez itd.), info o lekach, objawy, miejsce na notatki. w momencie, kiedy zaczyna nam się faza lutealna klikamy i robią nam się ładne kreski na wykresie I co najważniejsze - zawsze można liczyć na pomoc (szczególnie na początku) innych użytkowniczek np. podczas ustalania dnia, w którym nastąpił skok temperatury
|
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Wszyscy w jedno miejsce. Szwagier kumpli z Boguszowic spotkał.
U nas niestety dom. Ja mam zakaz wychodzenia na ostre słońce. A poza tym to pewnie jedno wielkie grillowanie wieczorami.
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Bilety na urlop we Florencji kupione!
![]() 2.07 wylot z Krakowaaaaaa![]()
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
My też nie
![]() Super!
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
Niusiu, spoznione, ale szczere zyczenia 100 lat w zdrowiu, szczesciu, radosci i milosci
ale ekstra! opowiedz cos wiecej, jaka cena biletow? moze byc w przyblizeniu gdzie nocujecie? dobrze pamietam, ze macie tam kogos? moj Maz ciagle mowi o Rzymie, byl ktos? szukam jakiegos fajnego noclegu i najlepszego polaczenia, choc rodzice wyciagaja nas na wspolne wakacje z nimi w Chorwacji ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Niusia, jesli czujesz sie staro to pomysl o mnie od razu poczujesz sie mlodsza Ja sie nie czuje staro, ale wkuza mnie tylko zmieniajace sie cialo w momencie kiedy przestaje sie uprawiac sporty dawniej nie kiwnelam palcem i wszystko wygladalo zdecydowanie lepiej My w dlugi weekend nie robimy nic szczegolnego, bo Maz pracuje 30, 2 i 4 choc rodzice (znow rodzice! ) chca mnie (skoro maz nie moze) zabrac nad morze, ale gdzie ja bym zostawila mojego Mezula kochanego choc juz tak bardzo teskni mi sie za polskim morzem ![]() przy okazji odwiedzilabym przyjaciolke, ktora wyprowadzila sie do trojmiasta, no ale niestety
|
#4480 |
|
Rozeznanie
|
Czytałyście ? jednak się ugięli http://wiadomosci.onet.pl/kraj/roczn...wiadomosc.html
A my jednak jedziemy i jutro jadę po mój funkiel nówka rowerek
|
|
#4481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rząd robi buble a potem musi to odkręcać. A z innych spraw. Czy dobrze rozumiem, ze kasę na MDM ma być z ulgi budowlanej (to co można odzyskać na różnicy podatku VAT materiałów budowlanych)? Niusia! Od rana chodziło mi coś po głowie, że o czymś bardzo ważnym zapomniałam. Teraz już wiem.... STO LAT! i stara wcale nie jesteś ![]() Gosza! Ostatnio jak prosiłam Was o propozycje wyjazdu, to podałaś Babią Górę. Może masz namiary na jakiś domek/pokoje w okolicach Zawoi? Schronisko niestety już jest zajęte.
Edytowane przez jagata Czas edycji: 2013-04-26 o 15:10 |
|
|
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4483 |
|
Wtajemniczenie
|
zazdraszam wyjazdu bo my w tym roku raczej nigdzie nie wyjedziemy... a liczyłam na sączenie drinków na chorwackich plażach....
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
Tusia - dzięki za polecenie portalu
fajnie że bezpłatny, do tej pory korzystałam z forum 28 dni ale jest on płatny (tylko pierwszy miesiąc za free)
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4486 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Lecieliśmy Wizzem z Katowic, było wtedy tak taniej nawet licząc parking, noclegu Ci nie polecę, bo raz że już nie pamiętam, a dwa nie byliśmy specjalnie zadowoleni. Ale miasto jest przecudne. Cytat:
Fajnie było jak się miało 21 lat, człowiek poszedł raz na basen i już nie miał cellulitu. Oczywiście trochę koloryzuję, ale mniej więcej zasada taka.![]() Widziałam lady że zapisałyśmy się na te same cudne buty. ![]() U nas długi weekend miał być w domu, ale zaczęłam przeglądać booking i mnie kusi, żeby się jednak gdzieś wybrać. Co prawda mój mąż w obliczu budowy na myśl o wydawaniu pieniędzy robi się zielony, ale porozmawiam z nim chyba dziś o tym.
|
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do butow - powiem wiecej, nawet mi je zgarnelas sprzed nosa! choc nie wiem jak to sie stalo bo odswiezalam strone co 30 sekund bo tak mi sie podobaja ze chcialam zamowic 2 rozmiary, no ale mam nadzieje, ze jednak 39 nie bedzie za duze ![]() ![]() i jesli chodzi o wyjazdy i budowe, to Maz ma to samo zdanie co Twoj powiedzial, ze w tym roku na pewno juz nigdzie nie pojedziemy, ale jak zwykle zamierzam go wziac sposobem i znalezc cos taniego, fajnego i nie moze sie nie zgodzic!
|
|
#4488 |
|
Konto usunięte
|
była któraś w Ustce albo Kołobrzegu ?bo chyba tam pojedziemy na wakacje
![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- lady poka te butki
|
|
|
|
#4489 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Mój mąż w ogóle nie lubi jeździć, bo ma poczucie, po pierwsze że jego firma zniknie z powierzchni ziemi w czasie urlopu, a po drugie że każdą wydaną złotówkę na wyjazd powinien przeznaczyć na cegły.
I ma to poczucie odkąd go znam, bo dom to jego wielkie marzenie, więc jeździmy głównie na przedłużone weekendy.![]() A co do butów to powiem Ci, że mogą być jakby co do wzięcia bo ja ostatnio noszę częściej 37 i się obawiam, że będą za duże.
|
|
#4490 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam dzisiaj u ortopedy. Niestety nie jest dobrze z moim kręgosłupem Dostałam skierowanie na zabiegi fizykalne i w jednym gabinecie rehabilitacji powiedzieli mi, że najbliższy termin mają na listopad na szczęście w drugim przyjmą mnie już pod koniec maja
|
|||
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja bym chciała już wrzesień urlop mmmmm
![]() poszłam na spacer ale oczywiście po drodze były sklepy.... i sobie poprawiłam humor na szczęście TŻta też udobruchałam bo mu też coś kupiłam ![]() w ogóle taką głupotę zrobiłam na jesieni i zapomniałam całkiem... rower został na balkonie na całą zimę na szczęście nie zardzewiał ale muszę go porządnie wyczyścić
|
#4492 |
|
Konto usunięte
|
tż zaraz bedzie i zacznę sezon na kosiarę :P
|
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i odbior osobisty Wen - buciki takie jak miala Nena na slubie, tylko plaskie i nie zarowe
|
|
#4495 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dam znać
Sulova i tak z Krakowa, więc byłby odbiór osobisty ![]() Pamiętam, że w zeszłym roku nenowe buty nie robiły na mnie takiego wrażenia, ale teraz w wersji płaskiej jakieś takie urocze mi się wydają.
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o taaak Władek jest super! ja mam pół godziny drogi do władka samochodem
|
|
|
|
|
#4497 |
|
Rozeznanie
|
Jakaś zmęczona jestem.Po zimie szybki się męczę nie mam kondycji
Robiłam porządki na poddaszu ile tam rzeczy jest to głowa mała.Wszystkie skarby świata |
|
|
|
#4498 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej.
Wreszcie piątek. Jeszcze poniedziałek i wtorek do pracy i weekend ![]() Do męża się dziś nie odzywam, zdenerwował mnie przeokrutnie. Siedzę sobie w drugim pokoju. Za tydzień powinna przyjść @, miejmy nadzieję, że nie przyjdzie
|
#4499 | |
|
Konto usunięte
|
a mi sie Władek wydaje przereklamowany nie obrażając nikogo .Dwa lata temu byliśmy w Stegnie plaża była strasznie brudna o wodzie nawet nie wspomne .Rok temu był Koszalin strasznie mi sie tam podobało .
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc mi sie dobrze kojarzy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.

bo 1,2 maja mielismy jechać na Jurę na rower (ze znajomymi, nocleg już załatwiony) a on mi wczoraj oznajmił że nie pojedziemy bo on musi pomóc siostrze z remontem. Opieprzyłam go że nigdzie nie pójdzie 1 maja robić, bo się teraz praktycznie nie widujemy bo ma tyle pracy. No i nie wiem co z tego wyjdzie.

wprawdzie czeka mnie sporo pracy, ale zawsze to weekend! 
moja mama zawsze, na każdym kroku powtarza mi, że jestem wspaniała, bardzo mnie kocha i jest ze mnie dumna. I ja też zamierzam mieć taki stosunek do swoich dzieci w przyszłości.

Ślub 27. X. 2012
Co prawda mój mąż w obliczu budowy na myśl o wydawaniu pieniędzy robi się zielony, ale porozmawiam z nim chyba dziś o tym.
choc nie wiem jak to sie stalo bo odswiezalam strone co 30 sekund
na szczęście w drugim przyjmą mnie już pod koniec maja