![]() |
#5611 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Dziewczynki dziękuję za życzonka dla Amelci.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5612 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Przeżyliśmy noc naszczęście spokojnie ![]() ![]() ![]() Zaraz idziemy nad jeziorko karmić łabędzie, mam cała reklamówke suchego chleba,a nigdy nie wyrzucam ![]() ![]() ![]() Nel,jak miło widzieć Ciebie i Amelcie,tak dawno ja pokazywałaś ze wydaje mie sie strasznie odmieniona ![]() ![]() ![]() ![]() Moni@ tak mi Ciebie szkoda i Szymonka ![]() ![]() Iwonko z tą praca to rzeczywiście nieciekawie,ale warto ja zmieniać przez jakieś konflikty z inna babą?Chyba nie ![]() ![]() Co do tych rybek to ja gdzieś widziałam podobna zabawke ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5613 |
Rozeznanie
|
Biedny kochany Szymonek
![]() ![]() Amelcia śliczna ![]() Kasiu pisałaś o myciu akwarium. My mylismy wczoraj, mamy 125 litrowe, i strasznie długo nie myliśmy, ostatnio w listopadzie, był taki brud że szok. Ale Lili to bynajmniej się nie przyglądała z zaciekawieniem. Ona we wszystkim chciała brać czynny udział ![]()
#5614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko ja sie zastanawiam kto to bedzie czyścił ![]() ![]() ![]() Aha zapommniałam napisac ze planujemy z tż w tym roku jechać nad morze,także Kasiu pilnuj sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5615 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj o 6 rano moje trzepnięte koty zaczęły latać jak szalone po domu , więc Oliwka się obudziła, myślałam że te koty poduszę po kolei ![]()
![]() |
#5616 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu ja wiem co Ty masz na myśli,bo kiedyś sama coś takiego miałam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5618 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5619 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#5620 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje za zyczenia zdrowka dla Szymonka, przydadza mu sie
![]() Noc przetrwałam, jak? to nie bede Wam juz marudziała, bo chyba macie dosc mojego marudzenia...Jak kazda z Was gdy dziecko chore wiem ze nie tylko ja nie spie do rana ![]() Mi sie bardzo podobaja akwaria w scianie(podswietlane) ale jak pisze Jastin to duzy wydatek..ja na szczescie nie mam zamilowania do rybek, u kogos podobaja mi sie ale sama nie widze sie w tym i nigdy nie miałam ciągotek by miec rybki... |
![]() ![]() |
![]() |
#5621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moni@ a kiedy sie wybieracie?My to planujemy wyjzad bez Wiki zostanie z moją mamą i siostra wtedy na 3,4 dni ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe ale żeśmy o rybkach sie rozpisały ![]() Ja to musze sie pochwalić ze nawet łowie ![]() ![]() W tym roku musze sobie zakupić dobry sprzet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zapomniałam napisać wcześniej AMELKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU IMIENIN ![]()
![]() |
#5624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale u nas czesto mozna spotkać kobiety łowiące ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz Jastinku mi sie wydaje ze to kwestia miejsca gdzie sie mieszka...bo jak macie jeziorka itp to jest to pewna atrakcja tego miejsca ....dlatego mnie mieszczucha trzeba by bylo najpierw wedke nauczyc obslugiwac ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5626 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko juz pospało
![]() Spała niecałą godzinke ![]() ![]() Moni@ ,masz racje ze to kwestia tego gdzie sie mieszka ![]() Jak bedziesz chciała to Cie naucze trzymać wędke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5627 |
Zakorzenienie
|
Hej kobietki!
A co tu tak pusto ![]() My właśnie wróciłysm z miasta i położyłam Wikę spać. Dziś chyba wieczorkiem idziemy z tz sie rozerwać troszke,nie zeby balować no bo post w sumie,ale robimy ognisko na działce ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny czy Wy widzicie kto jest na naszym wątku?Bo ja dostałam osrzeżenie ale nie wiem czy to przez to własnie niewidze osób które czytają,czy to poprostu zniknęło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5628 |
Zadomowienie
|
Ja właśnie byłam na 3-godzinnym spacerze. Zamiast sprzątać w domu przed świętami to ja sobie połaziłam. W końcu świąt w domu nie spędzam, więc błyszczeć nie musi, a z Kasią nic zrobić nie mogę. Np. teraz śpi, ale ja przecież nie włączę odkurzacza, bo się obudzi. Wy dziewczynki to coś jeszcze w tygodniu zrobicie, ja to już wogóle nie mam czasu. A w tym tygodniu na dodatek od środy do piątku pracuję do 21 to już wogóle w domu mnie nie będzie.
Ja np. w tej chwili widzę, że są 2 osoby, czyli ja i ktoś niewidoczny. Jastin przeskrobałaś coś, że dostałaś ostrzeżenie? |
![]() ![]() |
![]() |
#5629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O juz teraz i ja widze ![]() Iwonko oj przeskrobałam,przeskrobał am ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5630 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5631 |
Zakorzenienie
|
Czesc Kochane moje
![]() Jak sie stesknilam..ojjjjjjjjjjjj jjjjjjj bardzo...Szymek zdrowieje ale kaszle troche , jednak jak lekarz pozwolil wychodzic na spacery to wychodze..dzis spal na balkonie w wozeczku ok godziny, sloneczko swiecilo na raczki i nozki wiec mial cieplusio.... Ja dzis zagnieździlam sie w papierach TZ-ta bo dzis ostatni i musiałam cosik porobic....Niedlugo do ksiegowej musze sie udac z tymi papierami.. Pogoda dzis u nas ladna ale dalej wiatr i bardzo tego wiatru nie lubie bo chlodek przywiewa... |
![]() ![]() |
![]() |
#5632 |
Zadomowienie
|
Moni cieszę się bardzo,że Szymuś zdrowieje,ucałuj go od nas.
![]() Iwonka współczuję Ci takiej pracy aż do 21,to chyba w handlu? Jastin a co Ty przeskrobałaś?Jest coś czego ja nie wiem? Ja pogoda ładna to mniej nas na forum. My dzisiaj byliśmy do południa w kościółku z palmą,a potem na mieście chciałam sobie kupić półbuty czerwone i torebkę,ale u nas ceny szok buty ze skórki 189 zł,torebka zwykła 129 zł.Szok chyba sobie odpuszczę,po świętach na spokojnie coś poszukam. Widziałam na Amelcie kpl zesztruksu spodenki i katana 40 zł,ale to chyba nawet nie drogo. Niki jak tam Twoja kawka,bo chyba cosik wypijemy w maju i nasze dzieciaczki się poznają w realu. ![]() Po południu byliśmy na cmentarzu i w parku,Amelcia zaliczyła glebę i chyba się zmęczyła tym stawianiem samodzielnych kroczków bo o 19 padła jak zabita. |
![]() ![]() |
![]() |
#5633 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Moni@ super że Szymusiowi lepiej ![]() ![]() ![]() Mój tż wczoraj wrócił, mała tak się ucieszyła że na jego widok odtańczyła taniec radości ![]() Dzisiaj byliśmy chwilę u teściów bo teściowa wróciła kilka dni temu z sanatorium i dostałam od niej śliczny obrusik wielkanocny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio Humbak pokazała Lili w ogrodniczkach moro i tak mi się w nich spodobała że sama na nie się nakręciłam i dzisiaj udało mi się wygrać aukcję tylko inny kolorek ![]() ![]() ![]() ja to jestem już uzależniona od allegro , dobrze że tż mi nie truje że za dużo kupuję bo dobrze wie że robię to z głową ![]() pochwale się fotkami tych rzeczy ![]()
#5634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do kompleciku to faktycznie nie drogi ja dzis kupilam samą kurtke Szymkowi za 60zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5635 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nel co do tego kompleciku to mi się tez wydaje że nie drogi ![]() Od jakiegoś czasu Oliwia nie chce wogóle jeść jajek, wcześniej lubiała na twardo albo jajecznicę na parze a teraz wogóle ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5636 |
Rozeznanie
|
Kasiu te ogrodniczki są identyczne, tylko kolor inny, ale te same hafty, te same guziki. Ile za nie zapłaciłaś? Ciekawam!
Nas znowu prawie cały weekend nie było w domu. W sobote mój tata kładł płytki w łazience. A wczoraj (przy niedzieli palmowej ![]() ![]() Dobrze że u Szymonka coraz lepiej za zdrówkiem ![]() Moja mała to nie je samego jajka tylko w innych produktach.
#5637 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki!
Widze ze weekend w miare sie udał ![]() U nas tez było całkiem fajnie,w sobote wyszliśmy z tż z domu,ogniska nie było ale posiedzieliśmy sobie na powietrzu w ogródku przy pubie i było bardzo miło ![]() ![]() Musze Wam powiedzieć ze chyba mi nerwy puszczaja ![]() ![]() Dziś tez od samego rana zaczęla sie drzeć bo tż nie chiał dać jej swojego telefonu,no to oczywiście wyła chyba przez 10 minut ![]() ![]() ![]() ![]() Co do jajek,to u nas problemu nie ma ![]() Jajka na twardo,kluseczki,na masełku,omlety...wsuwa az sie jej uszy trzęsą ![]() Humbak fajnie ze robota w domku tak szybko postępuje,wiedze ze sie nie obijacie nawet w niedziele ![]() ![]() Moni@ bardzo sie ciesze ze z Szymonkiem lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5638 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#5639 |
Rozeznanie
|
Tak Jastinku to już kolejna niedziela z rzędu w którą czyścimy płytki.
Lili też potrafi być wredna i wściekać sie o coś, ja steram się jej nie ustępować, ale oczywiście jest babcia...... Wczoraj poszłam z nią do kościoła, jeszcze się msza nie zaczeła a juz miałam jej dość, wziełam zwirza na ręce i do domu. Normalnie dusza towarzystwa, łaziła po wszystkim co się dało, podchodziła do każdego, po schodach, aż wstyd mi było za nią tak latać. Kasia to taniutko te spodenki ![]()
#5640 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() Pogoda piękna więc cały dzień siedzimy na dworze, albo gdzieś jedziemy ![]() Nel kawka nie rośnie i ciekawi mnie czy kiedykolwiek zakiełkuje ![]() A gdzie dokładnie będziesz w maju?? Może nam się uda spotkać ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiu super zakupy zrobiłas dla Oliwci ![]() ![]() Jastin moja mała czarownica też ma swoje humorki i czasami jej znieść nie mogę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.